עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני ניסיתי לעשות OC בשתי דרכים: 1: דרך התוכה "core cell " של MSI (שאני מגיע ל 215 ב FSB) זה עושה ריסטרט! 2:בביוס, הורדתי את המכפלה ל 4X ושאני מעלה את המהירות ליותר מ210 אז הווינדוס לא עולה (זה עושה ריסטרטים עד שאני משנה חזרה בביוס) למה זה קורה???? (עידכנתי ביוס והמעבד לא עובר את 46 מעלות) תודה מראש (לא פרסמתי את זה בפורום "אוברקלוק וקירור כי אני חושב שזה קשור ללוח אם)

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  2. וזה בהמשך ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=321316.0 אולי בגלל שזה כרטיס משופר של ה8800 אז הם נעלו את האופציה לOC כי כבר יש בו? זה הדגם הראשון שיצא ממש באותו יום קניתי אותו... או אולי בגלל שאני עם ויסטה 64BIT לומרות שאני עם הדריבר האחרון.. (גם למיטב זכרוני בXP הקודם הוא לא נתן לי OC) אוווווףףףף בבקשה תעזרו :'( :'( [br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 08:53:32 כך זה נראה אצלי..[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  3. שלום יש לי מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3.000 ואני לא מצליח לעלות את הבאס יותר מ-240 למה ומה כל העניין של המתחים לא ממש הבנתי תודה מראש אלייי :hi: :hi: :hi: :hi: טמפרטורה במנוחה:46-47 במאמץ:52-56

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  4. לא עם MBM5 לא הצלחתי :'( ואני מפחד לנסות O\C בגלל שאני לא יודע מה הטמפ' עכשיו, אז עם O\C בכלל אני מפחד לשרוף תמחשב ? ? ? ? ? any solutions ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש ברשותי את הHD 5850 Vapor-X אני משתמש בmsi afterburner וזה לא נותן יש לי משהו מושג למה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מנסה לשנות מכפלה וזה לא עושה לי כלום! אני רוצה שהמעבד יהייה 1700 והזיכרון על 400! מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  7. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני לא מבין יש לי רק לשנות את המתחים ואת הפרונט סייד באס לאן נעלם המכפלה?

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by Shay0600,

טוב אז ככה.. אני מעלה את הבאס בגבול מסויים המחשב עולה אבל אחרי כמה זמן הוא נתקע ואם אני בכל זאת עובר תגבול הזה אז הוא גם לא עולה קירור או ספק כח?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. היי חברים. אני לא מצליח לעבור את 3.8 כשתדר הבסיס הוא 3.4 וזה משגע אותי. בזמנו קניתי את המחשב כדי שיתאים במיוחד לאוברקלוק. AMD 965 Black Edition @3.4 Gigabyte GA-870A-UD3 G.Skill DDR3 2x2 1600Mhz CL 7-8-7-24 ECO Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev 2.0 המכפלה כרגע על 19 NB הורדתי ל 1600 במקום 2000 בבסיס. זיכרונות ידני על 1600. מתח למעבד 1.450v כשהעלתי מתח ל 1.5v (שתי קפיצות) וניסיתי 3.9 המחשב קרס. 4 שעות בבדנקת מאמץ הראו כי 3.8 יציב על טמפרטורה 62 מעלות שהיא המקסימלית המותרת למעבד. איך אני ממשיך מכאן? העלאת מתח יעלה את הטמפרטורה לתחום האסור. תטדה.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by xtract1,

המפרט שלי בצד...אני צריך לציין שאני חדש בקטע של הOC אז להסביר כמו למפגרים בבקשה נכנסתי לBIOS...בעצת מישהו פה הורדתי ת'זיכרונות ל333 וניסיתי גם ל266..ואז העלתי FSB ל240 והוא לא עולה לי... מה קורה פה? מה הפיתרון?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  11. יש לי את המערכת הבאה הינה מפרט קצרצר p4c800e-deloxe 2x512 gail p4 3.2 1 m perscot ספק tt 480w buterflay וקירור מיים טוב.. וכו וכו וכו (תיראו חתימה) בקיצור עם אני נותן יותר מ-1.6 הספק פשוט אחרי שאני עושה שמירה מתחיל להוציא רעשים חזיקם כאילו אני מוציא לו את המיץ חח וזהו אני לא מצליח להגיע ליותר מ-1.6 כי חוץ מהספק גם המסך לו נידלק וכו וכו העם הבעיה בספק שליי?? אהה ואני אל מצליח לעבור את ה4 גיגה הרץ ב oc כי אני מצליח להגיע ל-4.3 וכו וכו אבל המערכת הפעלה לא עולה ולפי הבנתי צריך פשוט יותר מתח אבל אני לא מצליח לתת יותר לעומת אנשים אחרים שאני רואה שהגיע ל1.8 וכו כוו תעזרוו תודה..

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  12. שלום יש לי בעיה בביוס כאשר אני מנסה לעלות את ה באס מעל 217 לאחר restart זה אוטומתי מחזיר את זה ל 200 אבל כאשר אני מגדיל רק ב16 אז הכל עולה טוב.. השאלה למה אני לא יכול לעלות מעל 216 ולמה זה מאפס את זה ל 200 כאשר אני שם מעל ל 216 ... יש לי לוח של gygabyte ga k8ns 939 זכרונות twinmos 466 ומעבד amd 64 3000+ לא נראה לי שהזכרונות מגבילים אותי (איתם אני יכול לעלות עד 233) ניסיתי גם לעלות מתח אך זה לא עזר... אבל כאשר ניסיתי לעשות אוברקלוק דרך תוכנות כמו easytune ולא דרך ביוס אז לא הייתה שום בעיה.. אז למה אני לא יכול לעשות זאת דרך הביוס?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  13. זה המפרט שלי AMD XP 1800+ MSI K7N2 DALTE L 256MB DDR400 ככה עשיתי OC למעבד שלי ל2088 MHZ שזה בעצם דגם 2600+ והנה הפרטים של הOC מכפלה 12.5 באס 166 יחסים בזיכרון 1:1 מתח למעבד 1.65 מתח לזיכרון 2.6 מתח ללוח 1.6 עכשיו יש לי בעיה אני מנסה בכול דרך לעשות 200FBS אבל זה לא מצליח לי המחשב לא עולה נסתי להוריד את המכפלה ל10 ולתת עוד מתח למעבד ולזיכרון וגם ללוח אבל זה לא עוזר לא משנה מה מתי שאני עושה 200FBS אז המחשב לא נדלק ושתבינו אפילו שיש לי זיכרון ג'נרי זה בכול זאת PC3200 הוא אמור להחזיק 200MHZ אבל זה לא משהו יכול לתת לי כמה הצעות לנסות כדיי שזה יפעל לי על 200 ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 488 צפיות
  14. הגעתי מקסימום 20% יותר . המפרט מצורף ואני לא מצריך להגיע ליציבות במערכת יש לי קרור מעולה במארז הטמפ לא עולה על 35 אז מה בעיה העלתי את המתח של המעבד ל1.6 ול1.7 ואין יציבות וגם העלתי את המתח של הזכרונות ל2.8 ואין יציבות למערכת דרך אגב ה: FSB:DRAM הוא על 2:3 למה? אני מודה לכל מי שיעזור לי להגיע לOC של לפחות 3.3 אני בטוח שזה אפשרי

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by composite,

תסתכלו במפרט בצד ימין. עכשיו, אין לי הרבה אפשרויות בביוס, רק להעלות את המהירות של המעבד (ובשביל זה צריך להעביר את הלוח אם ל- JumperFree mod, שאני לא יודע מה זה), ואת ה- CPU frequency, שניסיתי להעלות\להוריד ולא קרה כלום. אני נמצא עם הביוס המקורי מאז שדפקו אותי הטכנאים. אגב, הזכרון הוא RDRAM. מה הבעיה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  16. גם כשעדכנתי את הדרייבר ל ati ctalyst 10.9 פשוט בתוכנה של ati אני יכול לעלות מקסימום 850 על 830 .שזה ממש קצת .תראו בתמונה והתוכנה river tuner רושם לי שהוא לא מזהה את הדרייבר ומומלץ לי לעדכן את ה river tuner והרי יש לי את שניהם בגירסה הכי חדשה .ואחרי זה הוא לא מזהה לי את האוברקלוק בתוכנה תראו בתמונה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. חיברתי את החוט הצהוב ללוח אבל כתוב כל הזמן 0 RPM מה הבעיה? :-\

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  18. למה אני לא מצליח לשים סנדרה ב-WIN XP PRO שלי? אני לוחץ על קובץ התקנה וזה לא עושה לי כלום למה?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by nivster,

אם אני מנסה לעבור את ה-161 FSB, המחשב לא עולה, אבל ב-160 הוא יציב (שעתיים ב-PRIME95 ו-3 לופים ב-3DM2001SE). הוולטא'ז הוא 1.675. איפה יכולה להיות הבעיה? (ראו מפרט)

• 54 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. אחרי שהדיון הקודם נעשה בלאגן אחד גדול כך שלא ניתן להבין ממנו כלום החלטתי לפתוח אחד חדש. המעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz Presscot 530 הקירור: AC Freezer 7 Pro טמפרטורות: מנוחה - 30, מאמץ 100 אחוז - 45 לוח אם: MSI 915P Combo זכרונות: שתי זכרונות של 200 מגהרץ 256 מגהבייט (512 סה"כ) אוברקלוק נוכחי: 210 FSB כפול 15 ביוס: אז ככה... המקסימום FSB שאני יכול להגיע אליו הוא 215, אחרי זה המחשב פשוט לא עובר את הPOST ניסיתי להעלות מתחים בצורה מתונה... למעבד 1.375 @ 1.475 וזה עדיין לא עזר, באותה מתינות ניסיתי להעלות מתחים גם לNB... שיניתי את הPCI לתדר של 33.3 ואת הPCI-E לתדר 101 כמו שהמליצו לי... אמרו לי שיתכן והבעיה היא בזכרונות... בEVEREST כתוב לי שהMEMORY SPEED עומד …

• 13 תגובות
    • 664 צפיות
  21. אני לא מבים את זה... אנשים עם קירור אויר מחזיקים OC בדיוק כמו שלי עם אותה חומרה כמו שלי (ממש אחד לאחד!!) על מתח הרבה יותר נמוך לדוכמה אני עםQ9550 + EP45 UD3R על 4 GHZ עם מתח 1.408 וככה זה כלום בארץ לא ראיתי מישהו שהצליח לרדת עם המעבד הזה נמוך יותר מ 1.4 ב VCORE בחול אני רואה אנשים מבאים תמונות של OCקלוקים יציבים ל 4 GHZ+++ על 1.2-1.3 ?!?! ומי שעובד על 1.3 24\7 לא מרוצה מזה ושואל איך להוריד את המתח איך זה הגיוני בכלל ? הינה האשכול שראיתי את זה... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=205132&page=185 יש שם אנשים עם Q9550\Q9650 עומדים על 5 GHZ עם מתח מצחיק של 1.25 ובסדר עוד היתי מבין עם זה היה איזה לוח אקסטרים אבל זה אשכול רק של EP45-UD3 / EP4…

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  22. למה אתם ממליצים תמיד לקחת את ה SF2 במקום הדלתא ב SLK800, כששניהם מרעישים בערך באותה מידה - ה SF2 ב 48db ב4800 RPM, והדלתא שבא בגירסאות האקסטרים מרעיש ב 52.5 dbl ב 5700 rpm?

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by D_N_A,

[poll] למה אתם עושים אוברקלוקינג?! [opt] כרטיס גרפי [/opt] [opt] מעבד [/opt] [opt] אחר [/opt] [opt] להכל!!!! (מווו אה אה אה אה) :FIREdevil: [/opt] [/poll]

• 23 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. שלום לכולם משום מה בלוח הבקרה של NVIDIA התוכנה לא רוצה להראות לי את התדרים של הליבה והזכרונות, גם שאני שם על אפשרות ''הגדרות יצרן'' וגם באפשרות ''הגדרות אישיות '' שאני יכול לעשות OC בעצמי (אין לי גם אפשרות לשנות תדרים) דרך התוכנה RIVA TUNER זה נראה טוב בתדרים עם OC מהמפעל של XFX (שם אני כן יכול לשנות תדרים) האם משהו לא בסדר? הודה לעוזרים. צרפתי תמונות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by bd,

למה ב OC 3@3.6 חלק מהמשחקים לא עולים .? אבל כל התוכנות של הבדיקה עובדות 3DMARK אקווה פריים95... יש לי BT והקירור טוב יש השפעה של האובר על המעבד לכרטיס מסך? ירדתי עד ל 3.4 ואז הכל עולה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.