אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני באופן אישי הייתי קצת בשוק מהמחירים של המארזים החדשים אם עוד לא ראיתם אז המחיר נע בין1000 ל2000+ ש"ח (בלי ספק !)
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
יש לי שני הארדיסקים צמודים מאוד אחד לשני והם מוצאים חום אחד על השני ואין מה שיוציא אותו מהם... האם זה יכול לגרום לאיזושהיא בעיה? תודה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, בניתי לי מפרט מחשב עם amd 2500 box . האם המאוור המקורי מספיק טוב, או שכדאי לי לקנות את ה tray ולהוסיף לו מאוור ? אם כדאי לקנות מאורר בנפרד, אז איזה ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
השאלה בנושא אהה, ובתקציב של עד 250 שקל.
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
http://www.highspeedpc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=CTGY&Category_Code=TopTechSTD מישהו יודע אם יש אותם בארץ? הוא נראה יותר מתאים לאוברקלורקים...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני רוצה ללמוד איך עושים oc כי יש באפשרותי להשיג איזה חלק ישן שאני רוצה ויש לי מלא מאוורים.. טוב קודם כול קניתי מחשב חדש ליפני כמה ימים ואני רוצה לדעת איך אני עושה לו oc למעבד בלי להוסיף קירור המעבד שלי amd 3.7 san diago box(retel לוח אם abit kn8 ultra ספק hec475 w זיכרונות croser 512 cl2 pc 3200 כפי שאתם רואים בפרופיל שלי... טוב אז ככה אני לא רוצה להתחיל להיתעסק עם המתחים וכול זה אלה רק לעלות מהירות קטנה של 200 מגה הרץ...טוב על עזרה
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את המעבד intel quad q6600, ואני לא הולך לעשות לו OC. למרות זאת,המליצו לי לקנות קירור,האם באמת אני צריך לקנות קירור? רציתי לדעת האם יש הבדל בין שני המוצרים שאותם ציינתי: glacialtech igloo 5073s שעולה 48 שקל לfreezer 7 pro שעולה 113 שקל האם ההפרש ביניהם מצדיק את המחיר של הfreezer? בנוסף, שקט מאוד חשוב לי, מי מביניהם יתן לי את זה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הכרטיס כבר שנה במהירות וצינורות כמו של X850XTPE אז חשבתי לצרוב BIOS כי אין עוד תוכנת אוברקלוק עם DIGITALLY SIGNED DRIVER לWINDOWS VISTA. הכרטיס שלי הוא: SAPPHIRE RADEON X800GTO2 מצאתי בTECHPOWERUP! שני BIOSים: ATI.X850XT.256.Samsung16.041108 Sapphire.X850XT.256.Samsung16_041108 שניהם לX850XTPE PCI-E. א) איזה עדיף להתקין ? ב) האם יש סיכונים מבחינת תפקוד של הכרטיס, לדוגמא מהירויות מאוורר (יש לי AC SILENCER 5 REV2) וכו' ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט ומארז COMPUCASE 6A19 שחור. האם גוף הקירור Thermaltake BigTyp 120 VX יכול להיות מותקן על מארז ולוח אם זה? שמעתי שהוא טיפה כבד התושבת שלי היא 775, ואני יודע שהגוף קירור תומך בתושבת זו.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
המעבד אמור לעבוד בתדר של 1.66 והוא עובד ב1.0 ואני פשוט לא מבין מה הבעיה נכנסתי לביוס וממה שראיתי יש מכפלה מינימלית שהיא 6 ומכסימלית שהיא 10 הבאס הוא 166...? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ראיתי שיש שלושה חוטים למאוורר אחד פלוס אחד אדמה והשני חיישן מהירות אבל אין לי מושג איך בודקים את המהירות שלו ואת הטמפ' שלו ואיך ניתן לכוון את המהירות שלו ניסיתי להשתמש במספר תוכנות כמו RIVA TUNER ATI TOOSLS ועוד רבות אחרות ולא ראיתי אופציה שכזו מישהו מוכן לעזור לי הרעש הורג אותי!!!! :s07:
-
- 4 תגובות
- 446 צפיות
-
-
המעבד שלי במנוחה עומד על 45 מעלות ! זה לא קצת הרבה ? אומנם עוד לא חיברתי אמצעי קירור מיוחדים אבל עדיין....
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
הוספתי למארז שני מאווררים האחד 80 מ"מ והאחד 120 מקדימה ומהאחורה (בהתאמה). חיברתי אותם האחד ב PWR FAN והשני בSYSFAN לא זוכר בדיוק מה למה... בכל מיקרה רציתי לדעת האם זה משנה לאן מחברים אותם?האם עדיף לחבר אחד מהם או את שניהם לספק ישירות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את הקונרו, ורציתי לדעת לפני שאני מתקין אם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת ? התקנתי בעבר מעבדים, אבל כולם היו של AMD ולא נראו כמו הקנרו, שכולו מכוסה. רציתי לדעת אם צריך למרוח את המשחה על כל הכיסוי ? או שלא צריך משחה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שאלה| איזה קירור למעבד הכי טוב שאפשר להשיג ב KSP ? www.ksp.co.il בלי להסתכל על הכסף. או על מה שמשתלם. אני רוצה לדעת איזה קירור מקרר הכי טוב. תודה. עריכה: קירור למעבדי Core I7
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי לוח אם gigabyte p965-s3 עם זכרונות של micron 667 2X1GB ומעבד e6600. עוד לא הרכבתי אבל רציתי לדעת האם יש סיכוי לעשות oc עם זה נגיד עד ל-333.
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אנא חוו דעה על הקירור הזה : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3673&item=6707892582&rd=1 ואני מנסה להבין משהו, אם אני קונה למחשב(פנטיום 4/אתלון 64 נחמד כה) כזו ערכה, אז בעצם זה מחליף את כל המאוורים במחשב חוץ מאת זה של המארז וההרדיסקים, ואז המחשב שלי יהיה שקט כמו ....כמו משהו מאוד שקט(ארגז חול? מצטער, אני לא מצליח להיות יצירתי בקשר לזה..)?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שראים בהודעה הקודמת שלי כאן לא הצלחתי לעשות OC וניסו לעזור לי ולא ממש הצליחו. גם לפי המדריך לא הצלחתי לעשות כי הביוס שלי שונה אז אם מישהו יכול לעזור לי בזה בתשלום אפילו דרך הפלאפון . אני אשמח הלוח שלי מדגם MSI K8N NEO4 והמעבד ATHLON 3200 64 תודה לכל הפונים
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי רעשים מוזרים מהמאוורר של המעבד... זה Aero 7+ של Cooler Master על מעבד AMD Athlon XP 2000+ רעשים צורבים כאלה לא יודע איך להסביר, ניסיתי לנקות את כל האבק מהמאוורר פירקתי אותו וניקיתי עם שואב אבק ומקלי אוזניים, וגם את ההיט סינק עדיין אותו רעש.... יש מצב שהמאוורר הולך לשבוק חיים בקרוב? זה רמז?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים טובים שאני רוצה לעשות את האוברקלוק הקטן הזה וכבר פתחתי כמה נושאים שבסופו של דבר לא יתקדם עם זה שום דבר. הסיבות לכך הם בגלל שעדיין קשה לי להבין אין מבצעים את האוברקלוק (הפונקציות בביוס מסובכות). קראתי גם מדריכים ועדיין הבנתי רק תבסיס בפשטות. סה''כ אני לא רוצה אוברקלוק גדול,אני מעוניין ב-3.0GHZ אני רוצה שהאוברקלוק יהיה כמה שיותר בטוח והשמח עם אחד המנהלים בפורום יעזור לי. אני מאוד השמח עם תוכלו לרשום לי שלב שלב מסודר מאיפה אני מתחיל בביוס,איך אני מגיע לכל פונקציה ופונקציה מה חשוב לבטל לפני האוברקלוק ועד לאיך אני בודק עם המחשב יציב והאוברקלוק תקין. כרגע בתוכנה cpuz רשום לי: core voltage-2.96\2.88 אני רואה שזה משתנה מידי פעם. bus speed-267.3 rated fsb-…
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לוח פנטיום 3 866Mhz לוח אם של ABIT לא זוכר איזה דגם חבר'ה השתגעתי אני רוצה לעשות OC ואני מנסה את כל האפשרויות בביוס ואין אפילו אפשרות אחת שבה אני יכול להעלות את הבאס ראיתי שבOC DataBase יש כאלה אם פנטיום 3 שכן הצליחו לעשות OC אני ישמח מאוד אם מישהו יעזור...........
-
- 4 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום, כבר שאלו שאלה דומה על המודל הקודם של BT האם הוא נכנס למארז:antec plusview 1000 amg ? http://www.antec.com/us/support_productInfo_details.php?ProdID=90510 וגם, המודל הקודם של bt נכנס? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני נכנס למאפיינים=הגדרות=מתקדם=Geforce 6600 ויש שמה אפשרות לעלות את ה 450MHZ Core ויש לי גם את התוכנה http://img115.imageshack.us/img115/6991/aaaaahk5.jpg הקירור הוא פאסיבי הכוונה שיש את הלוחות ברזל האלה עם הקוצים זה ככה נראה http://www.comp-art.pl/img/produkty/karty_graficzne/pci_express/gigabyte_6600_128mb_pcie_z1.jpg זה הכרטיס בדיוק האם יש סיכון באובר קלוק ועד איפה לעביר את הקו הזה?
-
- 4 תגובות
- 429 צפיות
-