אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם הוא ממוקם בגשר הצפוני. למה אני שואל? שמעו פעם (שבוע שעבר) היה לי את המעבד על 2315 מה"ץ מתח 1.7 והכל היה יציב, טוסט רץ 10 וחצי שעות, ולא היו ריסטים או קיי, החלפתי את הקירור לNB ולSB ושמתי קירור לזכרונותב כרטיס מסך וניסיתי לשים קצת דבק חם עם מוספטים איזה כמה פעמים כדי להדביק סינקים אבל לא הלך.. נדביק אותם מחר עם משהו יותר טוב בכל מקרה, מאז שעשיתי את כל הפעולות הנ"ל המעבד באותם הגדרות בדיוק שהיו לי לא עושה אפילו חצי דקה בטוסט בדקתי בביוס שהמתח הוא אותו מתח באמת, בדקתי טמפ' והכל עכשיו אם החיישן של הלוח ממוקם בצפוני אני יוכל לראות אם זה בגלל החלפת הקירור ( שכן אולי לא חיברתי את החדש טוב) אז אני מבקש מכל מי שיש לו לוח כזה, שיבדוק בתוכנות כמה מעלות הלוח שלו נותן…
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אז ככה ... יש לי בעיה לעשות OC למעבד שלי... בגלל שאני לא מוצא בביוס המסכן הזה איפה לשנות את ההספק...=\ ושום תוכנה לא תומכת בלוח אם .... ובכרטיס מסך שום תוכנה לא שומרת לי את ההגדרות =\ זה המפרט... מעבד - Intel Core 2 Due E6420 לוח אם - Gigabyte GA-965GM-S2 כרטיס מסך - Gigabyte 7600GT Silent pipe עכשיו המעבד עובד לי על 29 מעלות - לפני היה 33-34 והכרטיס על 41 מעלות - לפני היה 50 *אני מדבר במצב שהוא לא עובד * את הקירור לכרטיס מסך עשיתי לבד בקרוב מדריך =] יש למישו משו להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים ובימים האחרונים אני מנסה לעשות אוברקלוקינג ולא עובר את ה3.6GHZ המפרט המלא: i5 760 scythe kabuto gigabyte p55a ud4p 2x 2gb kingston 1333 ddr3 WD black caviar 1tb gigabyte gtx460 OC Sea Sonic 620w CM690 II plus טיפים או הצעות? קראתי פה את המדריכים וברוב המקרים המחשב לא עולה וכשהוא כן אז השתמשתי בOCCT והוא קרס אחרי כמה דקות. כרגע המחשב יציב על 3.6 קצת נתוני ביוס: BCLK 180 Multiplier 20 Vcore 1.184 הכפלת זכרונות על 8 וכרגע הם על 1440 טמפרטורות המעבד ממש ברגע זה כשהוא במנוחה ואני כותב פה 38 מעלות (נתון של REALTEMP) של הליבה החמה ו34 לליבה אחרת קרירה יותר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קראתי איפה שהוא שההבדל בין תיזמונים 2-2-2-5 ל 5-5-5-15 בואתה מהיורות זה בערך רבע FPS במשחקים זה נכון או שסתם זינו לי תמוח?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להזמין מחשב שבוע הבא, אני קונה את המארז של Thermaltake בדגם Armor Revo ואת המעבד i5-3570K. תכננתי לקנות את המוגן, ואז חקרתי עוד קצת למרות שאמרו לי שהוא מצוין וראיתי שה-Noctua NH-D14 טוב יותר (וגם דורש הוספה של עוד 120 ש"ח) השאלה היא שמדובר על רק על שקט (שימו ביצועים ומחיר בצד), הגיוני יהיה שה-Noctua NH-D14 יהיה רועש יותר בגלל שני המאווררים שיש עליו, האם זה באמת נכון ? ועכשיו מבחינת מחיר, אם אני מתכנן לעשות OC למעבד בעתיד לא כרגע, וגם בלי OC, כמה מעלות הבדל תיתן לי ההוספת 120 ש"ח האלה למי שבאמת מכיר את שניהם ויודע לענות לי על השאלה? *עריכה: האם יש קירור אחר (עד 350 ש"ח) שעדיף משני אלה ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מישהו אוליי מכיר את המערכת הזאת שנופיעה בקישור הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 ואם כן אז יש לי שאלה בנוגע אליה...." האם המאווררים יכולים גם להוציא אוויר או רק להכניס והאם אפשר לשנות זאת דרך הפאנל בקרה?
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם. יצאתי קצת מהלופ בשנה וחצי האחרונה ואני קורא במרץ על קרור שיתאים ל2600K בהמהרה לתדר של 4.6 עד 4.8 (אם יהיה מזל). אני לא מחפש להוציא יותר מידי כסף וחשבתי על תקציב של עד 250 ש"ח. קראתי פה בפורום ועוד ברחבי האינטרנט והגעתי למסקנה שהYASYA h יספק תמורה מאוד טובה ביחס למחיר, אך השאלה אם הוא יהיה מספק לתדרים שאני רוצה להגיע אליהם (שלא כ"כ בעייתיים עם הSB). אגב, השוואה מעולה בין הNINJA 3 והYASYA: http://www.silentpcreview.com/scythe-ninja3-yasya תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך fx 6600 של Giga Byte ויש לו קירור פסיבי. הקירור בנוי משני חלקים המחוברים אם heat pipe ה heat sink שמעל הכרטיס (כאשר הוא במארז) לא נוגע בליבה או בשום דבר אחר בכרטיס. השאלה שלי האם אני יכול לעקם את ה Heat pipe מ 180 מעלות שהוא רגיל ככה ל 90 מעלות מבלי לפגוע בשום דבר? המטרה שלי לחסוף את הזוכרונות ולקרר אותם יותר טוב.
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם! במארז שלי מותקנים שני מאווררים 120 מ"מ שמתחברים ליציאות ה-12v של הספק, כיוון שמשום מה לא הצלחתי למצוא כאלה עם חיבורי 3-פינים רגילים שמגיעים ללוח אם. מצד שני, חיבור המאווררים ישירות לספק מונע מלוח האם לשלוט על המהירות שלהם בהתאם לטמפרטורה. תהיתי אם קיים מתאם מחיבור 12v לחיבור 3-פינים שניתן לחבר ללוח האם, כך שגם על המאווררים האלה יוכל לוח האם לשלוט? מחשבה מוזרה, אבל היא מציקה לי... אודה על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד Q6600 עם הביג טייפון.. מה הטמפ' הרצויות של 4 הליבות? לוח אם P35 של גיגבייט מה הטמפ' הרצויה? כרטיס מסך GT OC 8800 מה הטמפ' הרצויה? כל השאלות מתכוונות גם למעמץ וגם במנוחה. ומזה AUX?? מה הטמפ' הרצויה שלו? ומזה: GPU Ambient ומה הטמפ' הרצויה?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה טובה ואמינה לבדיקת טמפ' המחשב: מעבד INTEL כרטיס מסך NVIDIA לוח אם MSI
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודנ על עזרנ שלכם מה טוב לגוף קירור נחשת או נחשת ואלומינום או רק אלומינום???
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה שבועות מערכת מחשב חדשה. הנתונים שאתם צריכים לדעת הם: i5 2500K Asrock P67 Extreme6 הזכרונות על מהירות הסטוק שלהם, לפי הגדרות ה-SPD ובמתח מוגדר של 1.65V. כמו כן וידאתי שהם יציבים ככה. קודם כל - מה זה Spread Spectrum? להשאיר את זה על Auto או לכבות את זה? דבר שני - יש שני מצבים להגדרת מתח המעבד: אחד זה Offset ואחד זה על Fixed. כרגע זה נמצא על Fixed של 1.25V, כש-CPU-Z מראה שזה 1.056V במאמץ. האם לשנות או להשאיר ככה? חוץ מזה - מה המתח המקסימלי המומלץ על ידי אינטל לתת למעבד הזה? לא רוצה לקצר את אורך החיים שלו למרות ההמהרה. יש שם עוד תכונה שהשארתי על אוטומטי - CPU Load line Calibration. מה זה? יש שם אפשרות לאוטומטי, או רמות של 1-5. על מה לשים את זה? מלבד זאת -…
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
עשיתי אובר ואני רוצה לבדוק את היציבות הורדתי פריים 95 אבל אני לא כ"כ יודע להשתמש בה הרצתי משהו שאין לי מושג מהו וזה רץ מ- 2*63 עד 2*67 הכל הרצה עד 100% זה רץ קרוב לשמונה שעות וזה עדיין לא הסתיים מישהו יכול להגיד לי אם זה טוב ? בכלל ככה בודקים יציבות? אם לא, אז איך כן בודקים ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
עשיתי O.C קטן יש לי מעבד E6600 ולוח אם P5W DH העלתי את ה FSB ל 380 והמעבד כרגע ביחס 1:1 עם הזיכרון הטמפרטורה במנוחה 43 גם למעבד וגם ללוח האם בעומס היא מגיעה ל 45 ללוח האם ו65 למעבד האם זה בסדר ? העומס נבדק בתוכנה של אברסט במשך 15 דקות
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם התוכנה גם מראה לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך החיצוני או רק של המובנה? אני משתמש בתוכנה AIDA64 Extreme
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. כרגע יש לי Corsair H100i שעבר 7 פעמים RMA ונמאס לי ממנו למרות שירות לקוחות מצויין. הבעיה האחרונה היא שנשרפו לו הלדים ואני לא מתכוון להחליף פעם שמינית. לדים שרופים זו לא הדאגה שלי אבל בשביל העלות של הקירור הזה הייתי מצפה לאיכות טובה יותר של חומרים או בדיקת איכות וכמו שציינתי אחרי 7 החלפות זה מתחיל להמאס. ההחלפות נבעו בעיקר בגלל משאבה רועשת. חשבתי ללכת על Swiftech 220 אבל המשאבה שלו גם מאד רועשת ובביקורות הוא די משתווה ל-H100i (וקצת יותר מכוער ממנו ) אז אם משווים בין השתים, אני אשאר עם קורסאייר. אשמח לעצתכם על סוגי קירור מים שונים שנחשבים לטובים מאד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם בעקבות ההמלצות בפורום קניתי את ה COMPUCASE 6A19 . קניתי גם מאוורר נוסף Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan . רציתי לברר איזה מאוורר עדיף לשים מקדימה ואיזה מאחורה, את ה Thermaltake או את המאוורר שמגיע עם המארז ? האם המאוורר הקדמי או האחורי צריך להיות חזק יותר (או שזה לא משנה). המון תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
Thermaltake Liquid Cooling System Rocket Fanless 850ש"ח איך הוא בתור קירור מים...? הוא טוב...? (אמרו לי שהוא לא שווה את המחיר והוא סתם חרא) נכון? למי שלא מבין על מה אני מדבר אז.... http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0011rocket/cl-w0011.htm
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2.8MHZ priscott 46° ברגיל ובמישחקים 52° וקרור FAN של זלמן אני רוצה לעבור ל קירור מים 1) היה שינוי רציני בטמפרטורות ? 2)בלוק מים של זלמן מספיק (גם ל OC) או יש משהו יותר איכותי
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ציור מסויים על הדלת, ואני רוצה שרק הקו מתאר של הצורה יהיה חתוך, ככה שכשאני ישים אור אחורי, הציור יזהר. הבעיה היא שהצורה היא סגורה, ככה שאם אני יחתוך מסביבה אז יהיה חור בצורה של הציור ולא קו... מקווה שהבנתם למה אני מתכוון... איך אני שומר שכל הצורה לא תחתך?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב קר! ושקט אני מחפש משהו שמקרר טוב ושקט ! קירור למעבד קירור לכרטיס מסך וקירור לזכרונות בבקשה תנו הצעות.. דברים שיש בחניות בארץ אני מבקש לא להראות לי דברים מחול שעוד לא הגיעו תודה מראש דרך אגב יש לי מעבד amd athlon 64 3000+ 754 וכ.מסך gf6800gt
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לא מספיק שהמאוורר של הגוף קירור שיש לי ירד מ 1500 RPM ל 260 RPM, עכשיו גם נשברה אחת הזרועות של המאוורר וזה נשמע כאילו מישהו לועס בייגלה ליד האוזן שלי :-X לכן, אני מחפש גוף קירור נורמלי (לא צריך משהו שיחזיק על 30 מעלות במקס או משהו... אין תכנון ל OC), שקט וזול (מעדיף עד 80-100) שמתאים כמובן ל 939 כשחיפשתי מצאתי שני גופים של GlacialTech - igloo 7220 light ו 7210 silent הבעיה היא שאני לא יודע אם הם שווים משהו (עולים 25 ו 35 ב ksp (אני יודע את הדעה על החנות אבל בשביל קירור ב 30 שקל...)) תודה
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=25210.0
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה המקום הנכון אם לא אני ממש מתנצל! בקיצור, בתוכנה שבדקתי ראיתי שהטמפ' של המעבד היא 48-50 מעלות במנוחה והמהירות של המאוורר שעליו היא 2721 אני חושב שזה ביחידות מידה של RPM חשבתי שזה יותר מדי ואני לא ממש יודע כמה זה במאמץ, אני חושב שהרבה יותר.. אני רוצה להגביר את מהירות המאורר כי ראיתי פה אנשים עם טמפ' ממש נמוכות ומהירות מאורר משהו בסגנון 6000 גם אם אני לא אוכל להגיע כל כך רחוק, מישהו מוכן להסביר לי איך להגביר את המהירות של המאורר? זה המאוורר המקורי של אינטל שבא יחד עם המחשב, לא החלפתי.. מעבד: Inter Pentium 4 Northwood mPGA-478 voltage: 1.4xx-1.5xx תודות רבות!
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-