אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה הרכיבים שלי הם ככה: לוח: Albatron KX18DS Pro II מעבד: CPU Type AMD Athlon XP, 2000 MHz (15 x 133) 2400+ ליבה: Thoroughbred-B זיכרונות 256x2 עובדים בדואל צאנל תיזמונים 2.5-4-4-8 Geil Golden Dragon קירור למעבד: Thermaletake Volcano 12 ספק כוח: Thermaletake Silent Purepower 410w צריך את העזרה לעשות אוברקלוק למערכת הבאה תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יש לי מעבד אופטרון 170 לוח של dfi ut nf4 ultra dוזכרונות של g/skill 4800 tccd rfהצלחתי לדחוף את המעבד במכפלה 9 ל fsb 317 וככה שהזכרונות עומדים על 634 בתזמונים 2.5-4-4-8 T1 על מתח 2.9 כרגע מתח המעבד בוינדוס הוא 1.664 יש לך אולי מושג למה אני לא יכול לדחוף אותו קדימה עוד קצת ? אני משץמש ב super pi לבדוק יציבות
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
1. האם אוברקלוק מסכן את חיי המחשב וכרטיס המסך בהרבה אחוזים? 2.מהם המספרים המדויקים לאוברקלוק ל9550
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם: יש בירשותי סכום של כ- 300 שקל ואת המעבד: intel pentium !!! 996MHz אני מעוניין לשדרג את גוף הקירור של המעבד ואני לא מוצא באף חנות אם אתה (הקורא) יודע איפה יש גופי קירור למעבד הזה אנא תעזור לי ומהר. בתודה
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
איך אפשר להגביר את מהירות המאוורים במחשב? ב SpeedFan זה לא עובד TNX
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כרטיס 6800GS של ליטק לאחר שאני עובר בטיפה ת515 לליבה מופיעים ארטיפקטים ב3D MARK חום הליבה מגיעה ל70 הזמנתי כבר קירור זלמן לכרטיס רציתי לדעת מה אני יכול לעשות על מנת ליעל תאוברקלוק קראתי שאפשר להוסיף מתח זה נראה לי קצת מסוכן השאלה עים זה אפקטיבי
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc למעבד שלי-amd athlone 2000+x (ה-x זה רק בשביל שהפלוס יעבור לצד ימין) נכנסתי לביוס וראיתי איפה שאני יכול לשנות את הבאס מ-133 ל-166 אבל אני לא מצליח לשנות את ה-voltage ... הוא מופיעה לי שם באפור ככה שאני לא יכול לעשות איתו כלום. ניסיתי להפעיל את הבאס על 166 אבל המחשב לא מצליח להעלות את עצמו בכלל ורק אחרי חצי שעה ככה אפשר להפעיל אותו והוא רושם שהוא לא יכול להפעיל את הווינדוס... יש איזה דרך לפתוח את האפשרות של ה-voltage ? יש איזה תוכנה שאני יכול לעשות את זה דרכה? נ.ב הורדתי מהאתר את תוכנה powerstrip וראיתי שיש שם אפשרות להעלות את ה-engine clock ו-memory clock כאשר ה-engine נמצא על 400 וה-memory על 250. מה כל אחד מהם עושה? האם כדי להעלות אותם? מתי אני יודע לה…
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכל מומחי האוברקלוקינג באשר הם, אני חדש בתחום ומנסה לרכוש כמה שיותר ידע בכדי שאוכל להמהיר את המחשב החדש שלי. קראתי את המדריכים באתר ולא הבנתי תכלס איך אני עושה את זה, אשמח אם תענו לי על השאלות הבאות: 1. איך אני בודק אם "המערכת יציבה" לאחר ההמהרה? 2. איך אני בודק את טמפ' המעבד \ הרכיב אותו אני ממהיר? 3. איפה ניתן למצוא מדריך מפורט של תכלס איך אני עושה את ההמהרה? 4. האם בכלל אני יכול להמהיר את המעבד שלי? AMD athon 64 3700+ san diego GYGABYTE K8NF-9
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוצאתי את המאוורר שעל ה CPU כדי לנקותו קצת והחזרתי והכול טוב . אך כשאני מפעיל את המחשב אחרי הניקוי של המאוורר המחשב פועל טוב אבל אני לא יודע למה שהפעלתי את המחשב המעבד היה לי אחרי הניקוי על 70 מעלות עשיתי כיבוי וכעבוור 15 דקות הפעלתי עוד פעם וזה היה עדין על 70 מעלות הנה תמונה http://img466.imageshack.us/my.php?image=10yt2.jpg. חשוב לציין שלפני הניקוי המעבד היה במנוחה ב 30-35 מעלות ובמאמץ מקסימום 50.
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה זה OC ? *עשיתי בחיפוש OC וזה מוצא לי הרבה שיחות שישי בהם את המילה OC אבל לא רשום מה זה
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
איך מעלים את הMULTIPLIER בAMD 64 BIT 3500+ ?
-
- 10 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה..(זה הולך להיות ארוך).... עשיתי OC ל3.5..(באס של 235)..בגלל שלא היה לי מאוורר שמחובר לחיבור 3 פינים של המעבד.. הלוח לא נתן לי לעלות מתח יותר מ1.45V... הוספתי מאוורר..(SILENT WHEEL)... אבל עדיין שאני מדליק את המחשב הוא אומר לי שהבדיקה של המאוורר של המעבד נכשלה..(כנראה בגלל שהוא מסתובב על 1200/1300RPM)...זה מציג את הRPM באדום בביוס..(כנראה זה לא מספיק לו או משהו..). יש למישהו מושג אולי אם אפשר לבטל את זה.. מצאתי בביוס אופציה שנקראת CPU INTERNAL THERMAL CONTROL יש אולי קשר לעניין?? בעיה שנייה.. עדכנתי את הביוס ל1009..(האחרון שיצא).. הצלחתי להגיע ל4GHZ..(באס של 270).. אבל אז שהדלקתי מחדש את המחשב הופיע לי משהו עם של הביוס BAD CHECKSUM ואז הוא מתחיל לחפש לחדש את הביוס …
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה קירור אוויר הכי כדאי מבחינת ביצועים. תרשמו גם כאלה שאין בארץ אולי אני יעשה משלוח
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן כרטיס חדש של Gigabyte, Radeon 9600PRO אני יודע שיש אפשרות לעשות לו OC ולהשוות את הביצועיים שלו לזה של ה XT. מישהו יודע אולי איך עושים את זה ? ואם אני עם הזיכרון הרגיל של הכרטיס, עד כמה זה מסוכן ? תודה מראש לכולם (עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה הזו, אז אם היא קיימת אי שם במאגר של הפורום אני מצטער מראש..)
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוציא את המאוורר המקורי של INTEL ה 3.0 ה 775 LGA יש 4 סטיקים כאלה שאמרו לי ללחוץ עליהם ולסובב אותם ואז להוציא את המאוורר. אני ניסיתי ללחוץ עליהם קצת ואז לסובב אותם ולא הצלחתי. מישהו מוכן לעזור לי ? אני רוצה להוציא את המאוורר בכדי לנקותו. ואולי עוד זמן מה אני יקנה את ה THYPHONץ
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ATI Radeon 9550 256MB 128BIT של GIGABYTE. אני רוצה לדעת איך עושים OVERCLOCK אבל מדריך! ראיתי את המדריך באתר אך לא הבנתי אותו בכלל. מישהו יכול לפרט לי מה זה בכללי ואיך עושים OVERCLOCK?
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום !! אני רוצה לעשות אוברקלוקינג ואני לא יכול אנשים אמרו לי לשנות את הביוס הקיצר חיפשתי באתר של אינטל הלוח אם שיש לי בגירסא d850mv אבל אני לא יודע מה אני צריך להתקין שמה ואני צריך הסברים איך לעשות את זה ויש לי מחשב 1.7 לכמה אני יכול להגיע עם האוברקלוקינג פחות או יותר ואם זה כדי שווה לנסות לעלות את זה http://www.intel.com/design/motherbd/mv/ זה האתר תודה
-
- 12 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הקירור הנ"ל גם תופס סלוט PCI כמו הקירור סטוק של ה-6800U? קישור לקירור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=7391 עריכה: מישהו פה יודע אם הקירור הזה הוא אפקטיבי בשביל כרטיס מסך (בנוסף לקירור של הכרטיס עצמו)? (לא למטרות OC אלא לעבודה בסטוק.) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי 5מאוורים איפה ובאיזה כיוון כדאי לי למקם אותם? וגם איזה מערכת שליטה במאוורים (פנל בקרה) כדאי לי ליקנות? (עד 380 ש"ח)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יכול להביא אופטרון 170 מחו"ל בזול, לא רק שאופטרון 165 מאותו הסטפינג עושה 3G(עם מים או אוויר לא זוכר), השאלה שלי, אם שניהם יצאו מאותו מפעל באותו שבוע באותו הסטפינג, האם שניהם יגיעו לתדרים דומים? דבר שני, אני מתכנן קירור גז ומים(בנפרד), והאם להקפיא את ה-CHIPSET עם פלטייה 80W ייתן משהו נוסף חוץ מ-HTT בשמיים?(המעבד כרגע מתפחלץ ב-440HTTX4MULTIPER.....
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש ברשותי כיום מארז TT עם 4 מאווררים סה"כ. המארז משומה כל הזמן מתחמם לי ,אולי האיורור לא נכון לא יודע,ניסיתי מספר קומבינציות לסדר המאווררים והוא עדיין יחסית חם. (אלא אם כן מפעילים את המאוורר TT האחורי על מקסימום מהירות הוא מקפיא את המחשב בנוסף לרעש המטורף שלא ניתן לסבול). שקלתי אולי לקחת מערכת קירור מים ,למעבד אחד,לכרטיס מסך ואולי לעוד משהו. האם ניתן להשאיר את הBT על המעבד ובנוסף לחבר לו איכשהו צינור שיקרר את המעבד? או שצריך לפרק הכול ושהצינור יגיע ישירות לבלוק שצריך להרכיב? כנל לגבי הכרטיס מסך? (לאחר שאחליף אותו). איזה מערכת הכי זולה ומומלצת וכמובן שקטה יש להציע ? חשבתי על הרוקט של TT או על הרדיאטור. לא מבין בזה כל כך בכל העסק של קירור מים,אשמח אם תעזרו לי לבחור …
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 9550 128MB ואני מנסה לעשות אוברקלוקינג. אני משתמש בתוכנה ATI TOOL, אני שם הגדרות קלוק אבל כשאני עושה ריסטרט זה לא נשמר... אז עשיתי 2 פרופילים, אחד רגיל ואחד למשחקים, הגדרתי הוטקייז וכשאני לוחץ על נגיד F12 זה טוען לי את ההגדרות המומהרות. זה נחשב אוברקלוק? גם אם זה לא נשמר לי אחרי ריסטרט? (יש אפשרות שהתוכנה תטען פרופיל מסויים על STARTUP אבל חבר שלי אמר לי שהוא רק עושה SET CLOCK ואחרי ריסטרט זה עדיין נשמר...?)
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 9550 128MB ואני מנסה לעשות אוברקלוקינג. אני משתמש בתוכנה ATI TOOL, אני שם הגדרות קלוק אבל כשאני עושה ריסטרט זה לא נשמר... אז עשיתי 2 פרופילים, אחד רגיל ואחד למשחקים, הגדרתי הוטקייז וכשאני לוחץ על נגיד F12 זה טוען לי את ההגדרות המומהרות. זה נחשב אוברקלוק? גם אם זה לא נשמר לי אחרי ריסטרט? (יש אפשרות שהתוכנה תטען פרופיל מסויים על STARTUP אבל חבר שלי אמר לי שהוא רק עושה SET CLOCK ואחרי ריסטרט זה עדיין נשמר...?) אוי סליחה טעות בפורום...
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה יש לי ATI RADEON 9550 ושמעתי שאפשר למתוח אותו טוב עשיתי כבר הכל, שמתי מאוורר 80 מ"מ מתחתיו עשיתי את כל ההכנות - אבל מה? לא מצליח לעשות אוברקלוקינג...אני משתמש בATI TOOL ואני משנה את ההגדרות אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש זה לא נשמר, חוזר לברירת מחדל... ניסיתי להוריד את הדרייברים של SoftMod והקונטרול סנטר קורס כל פעם... בבקשה תעזרו לי http://img332.imageshack.us/img332/5055/untitled4ua1.jpg
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-