אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1513 יש קירורים גם למאבד וגם למארז, נראה טוב למי שמבין , איך המפרט בכלל לדעתו.. ואיך CM בספקי כוח לנושא: עד כמה אני יכול להגיע בOC בכיף? 3.6-8?
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
על המעבד רשום AQXDA 0316MPMW מישהו יודע לזהות לאיזה סטפינג זה שייך ואיך האיכות של הסטפינג? בנוסף, קניתי מאוורר 120 מ"מ למארז ובנוסף לחיבור החשמל יש כבל שבקצהו יש מין עיגול ירוק שכזה, למה הוא מיועד? תודה
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות קירור למעבד. יש לי את המפרט הבא: סוקט: 1366 מעבד: I7 920 כל השאר כבר לא משנה.. כל השאר לא חשוב.. אני צריך קירור ל- OC רצחני שאני יוכל לקרוע את המעבד אבל שהוא לא יתחמם בצורה לא הגיונית בגלל זה אני צריך קירור טוב.. יש לי תקציב של 200-250. יכול להיות שזה ישתנה אבל לא בטוח.. מחכה להצעות. תודה
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, התחלתי להתקין Arctic Freezer 7 rev 2 על לוח GA-Z170-D3H במחשב חדש (פעם ראשונה שאני בונה). אחרי ששמתי את הבסיס, קיבעתי אותו עם זוגות הפינים (הבז' והמרחיב השחור) והנחתי עליו את הגוף גיליתי שהבסיס סימטרי רק לכיוון אחד, מה שאומר שאני יכול לכוון את המאוורר למעלה או למטה אבל לא קדימה או אחורה (לכיוון יציאת האוויר מהמארז). לכאורה הפתרון פשוט - להוריד את הגוף, לפרק את הבסיס ולהתקין הכל מחדש בסיבוב של 90 מעלות. רק מה? בניגוד למה שקראתי על גופי קירור אחרים, ב-AF7 הפינים לא כוללים הברגה ונראה כאילו הם בפנים כדי להישאר. ראיתי באינטרנט שמישהו הצליח להוציא אותם ללא בעיות אבל לי זה לא הלך ואני חושש שאם אפעיל עליהם יותר כוח ממה שכבר ניסיתי הם לא יהיו שמישים …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! מאורר הגשר הצפוניגוסס, ??? ??? לוח - msi K8N Neo Series , כן, כבר פירקתי ושימנתי וניקיתי וכו" יש מאוררים שיתאימו?פתרון קירור אחר ? בתודה
-
- 4 תגובות
- 434 צפיות
-
-
אני משתמש בפריזר 7 ומאוד חם בחדר קרוב לאיזה 33 מעלות. המהירות 2794mhz 310FSB CPU TEMP אומר טווח של 53-58 מעלות לכל המעבדים, כשאני מפעיל פרים זה עולה ל 79 Delta Tjunction אומר שנשאר 20-23C זה מצב בטוח או שכדאי להשיג קירור יותר טוב ? ואין סיכוי שהוא טועה , כי הגוף קירור בכלל לא חם.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד E6400 ולוח אם GA-965P-S3... רציתי לבדוק את הטמפרטורה של המעבד ושל הלוח אם במנוחה ובמאמץ כדי לבדוק שאין התחממות יתר. לצערי, אני מקבל תוצאות שונות לרכיבים שונים מתוכנות שונות. להלן התוצאות (בזמן כתיבת ההודעה): Everest לוח אם: 38 מעבד (ליבה 1): 53 מעבד (ליבה 2): 53 speedfan טמפ' 1: 46 טמפ' 2: 38 EasyTune5 (תוכנה של Gigabyte) לוח אם (system): ?46 מעבד: 38 הערה: הטמפרטורות של ה-HD ושל ה-GPU לא נכתבו כיוון שאין סתירות. כל הנתונים במעלות צלזיוס, באותו זמן. מהנתונים הנ"ל נראה כי Everest מזייפת בטמפרטורה של המעבד (כי speedfan ו-easytune קוראים את אותן טמפרטורות) מה דעתכם? ושל מי הטמפרטורה 46? של הלוח או של המעבד? ??? יכול להיות שהתוכנה טועה בשיוך הטמפרטורה …
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום. קניתי מחשב חדש לפני כשלושה שבועות, הגיע לפני שבועיים. ומאז אני מנסה להבין איפה אני עומד מבחינת יחס חומרה:OC. משמע - האם החומרה שיש לי נותנת לי הד רום הרבה יותר גבוה משחשבתי והאם באמת אפשר להשתמש בהד רום הזה. לוח אם: MSI P67A-GD53 Intel Core i5 2500K Sapphire HD 6950 GDDR5 2 GB non-reference ThermalTake SpinQ VT Crucial Micron 1333 DDR3 4GB Samsung HD103HJ 1TB Cooler Master Elite 370 Antec Earth Watts 500W זה בעצם המפרט. קצת יותר מידע: IDLE http://imageshack.us/f/89/tempsanddataidle.png/ STRESSED http://imageshack.us/f/593/tempsanddatastressed.png/ הטמפרטורות בעומס קצת גבוהות, אבל זה לא מלחיץ אותי בכלל כרגע, כי עוד לא הגעתי למצב של 100% שימוש ב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס 7900GTX OC ואני רוצה לעשות לו OC אם איזה תוכנה מומלץ לעשות? אני יודע שאפשר אם הדרייבר של NVIDIA אבל לא מצאתי שם את ההאופציה כזו, ואם מישהו יודע עד איזה טמפ מקסימלית אני יכול להגיע אם הכרטיס הזה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6750 וקירור Artic colling 7 pro המעבד שלי לפי SPEEDFAN נמצא בערך על 66C אבל לפי התוכנה שמצאתי איפהשהו,שנקראת TEMP משהו(שכחתי ) זה נמצא על 30 כל CORE *המעבד לא במאמץ ! מה נכון? אם זה באמת מתחמם מה לעשות ? תודה[br]פורסם בתאריך: 17.11.2007 בשעה 11:52:13 הנה תמונה מ2 תוכנותSPEEDFAN וSENSORVIEW http://img106.imageshack.us/img106/1707/92191685sk3.png האם זה תקין ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 4 MX 460 של MSI,כדאי לי לקנות לו עוד מקררים ולעשות לו אוברקלוק? לאיזה ביצועים אני יגיע עם מקרר ומאורר רצחני(Thermaltake CRYSTAL ORB + איזה גריל טוב)?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
יש את זה בארץ? http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1784&cat=93&page=1
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קניתי את הקירור האם המשחה טרמית שלו היא מספיק טוב או שצריך לקנות אחת נפרדת ?אם כן איזה (אני רוצה לעשות OC למעבד E6300 לסביבות מהירות 3.2) תודה .
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט למחשב לצורך שימוש עריכת מוזיקה עם תוכנה כבדה. המעבד שלי הוא : Intel Core i7 2600 3.4GHz 8MB LGA1155 - TRAY ולוח האם: Gigabyte GA-H67A-UD3H H67 CHIPSET רציתי המלמצה לגבי קירור למעבד זה. ניתנו לי 4 אפשרויות: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Thermaltake V14Pro 6 Heatpipe Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only noctua MH-U12P SE2 for LGA1156 CPU Cooler מה לדעתכם יותר טוב? ואם יש לכם המלצה למשהו יותר איכותי גם אשמח עד 300 ש"ח או 400 ככה..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטמפ' של המחשב שלי בIDLE היא 37-38 מעלות (SYSTEM TEMPERATURE) אז רק רציתי לדעת זה גבוה מדי? יש לי מאוורר אחד בצד שמכניס אוויר ומאוורר אחד מאחורה שמוציא אוויר עכשיו מה שדפוק זה שמקדימה מתחת לHD יש לי חורים למאוורר, ואני יודע שברך כלל מקדימה למטה יש מאוורר שמכניס אוויר, אבל אצלי אחרי החור למהאוורר אין פתח במארז, זתומרת שהפלסטיק הקדמי של המארז מכסה את מה שאמור להיות פתוח, או לפחות עם חורים. אז מחר אני יעלה תמונה של המארז כדי להמחיש את זה, אבל אם אפשר קצת עזרה בינתיים למי שהבין את הבעיה נב. כל המאווררים והחורים למאווררים הם 80ממ
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם C2Q Q6600 עם הביג טייפון של טרמלטייק השאלה אם יש קירור פסיבי שיכול לתת את אותה תפוקת קירור ואפילו יותר ללא מאוורר עליו אשמח לכל המלצה בתודה אור
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הרכבתי מחשב I5 לאחרונה וראיתי שבלוח (P55 Deluxe asrock) ישנה אפשרות לקירור של 1136 ולקירור של 775 (סוקט) אבל אני לא ממש בטוח שהלוח יחזיק מוגן 2 אז רציתי לשאול אולי בכל זאת יש מישהו שניסה להרכיב קירור דומה על הלוח הזה? או כל מידע אחר יתקבל בברכה. תודה רבה, דורי.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE ASUS M2N-E OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 128 BIT ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD במאמץ המעבד במטפרטורה עד 40 כמה OC כדאי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום את הVLsystem Zephyrus fan controlling Realtime monitoring http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7339] איזה נפילה!!! בחיים שלי לא התבאסתי ככה, פשוט לזרוק כסף לפח! קניתי את הזבל הזה כדי לנסות ולשפר את הקירור שלי ביחס לכמות הרעש שדי עצבן אותו, אבלללללללללללל הסנסורים של הטמפ' לא עובדים, הוא לא נותן את הטמפ', וגם לא מאפשר לראות את המתח כמו שאמור להיות ובעצם הדבר היחיד שכן הוא מראה זה...... (תופים) CPU USAGE וMEMORY שאף אחד לא ייתקרב לדבר הזה!!!
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
OC של עד 3.0MHZ עם המפרט הבא אפשרי? E6600 Gigabyte 965P DS4 2GB TWINMOS 667MHZ 550W Thermaltake Compucase 6a19
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, יש לי GeForce 3 Ti 200... אני רוצה לעשות Over Clocking עם Geforce tweaker יש לכם הצעות איך לעשוות את זה בלי לסכן את הכרטיס? ועד כמה כדאי לי לשפר...? תודה.
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי וודו 4 4500 ואני רוצה להוציא ממנו את כל מה שיש לו אני קונה ראדון 9000 pro 128של גיגה אז אני רוצה להוציא ממנו כמה שיותר ואם נגיד הוא מת אז מזה שאני יחמם אותו יותר מידי או משהו אז יכול להיות נזק לעוד דברים?
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי פרסקוט 2.6 ויש לי טמפ של 45-50 כשהוא במצב רגיל ובין 55-63 שאני משחק וזה גורם לי לבעיות על המסך (קווים למיניהם)??? מה אני יכול לעשות???, אני הזמנתי מאוורר זלמן 7000B-CU אומרים שהוא טוב אני מקווה....