אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2596 290 ש"ח ב-KSP. זה זול, לא? נראה כאילו זה כבר כולל הכל - אני פשוט לא מבין בזה, האם זה באמת כך? מישהו מכיר את המוצר ויכול להגיד האם הוא איכותי? והאם הוא שווה קניה?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Gigabyte geforce 7800gt ומעבד: INTEL P-D 930 3.0GHZ אני מעוניין לעשות אוברקלוק. על אילו אמצאי קירור אתם ממליצים לי מKSP.CO.IL והאם אני בכלל יכול לעשות אוברקלוק וכו' (שימו לב לפי המפרט הנ"ל בצד ימין) בבקשה לעזור!!! אני צריך את זה מהר בתודה יאן
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, רכשתי 4850 והתקנתי את הדרייבר 8.10 וכשאני נכנס איפה שיש אפשרות לשנות את מהירות המאווררים יש גם אפשרות לשנות את gpu clock ן memory clock אם אני יגדיל אותם ישתפרו הביצועים ואם כן עד כמה איפשר להגדיל (כדי שהכרטיס לא ייהרס) תודה!
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
CM 690 4X500GB צורב Q6600+v1 8800GT SPARKLE CORSAIR 2G XM2 הנתונים במנוחה: המעבד 37-39. כרטיס מסך 44-46 על 25% מאורר. זיכרונות 34-36. כוננים קשיחים 36-39. ועכשיו לקטע שמדאיג אותי ולא מובן לי? ציפסט צפוני 54 במנוחה. ציפסט דרומי 50 במנוחה. הציפסט ממש גבוהים או שהאוירור של המארז הזה פשוט על הפנים? או פשוט אני מכניס אויר ו4HD פשוט הופכים אויר קר לאויר ממש ממש חם? מה פה לא טוב? או שהכל טוב?
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי vista, הורדתי CPU-Z, ואני מקבל קריאה לא נכונה של תדר המעבד. מדובר בathlon 3200 שאמור לרוץ ב2ghz,וזה באמת מה שמדווח בcpuz. העניין הוא, שהוא באמת באוברקלוק, ונמצא על 2.7. bus 270X10 ככה הוא גם מוצג בcomputer-->properties. אני משתמש בcpuz 1.3.9, מותאם לויסטה 64 ביט. מה יכולה להיות הבעיה? נדב הנה התמונות - [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
רציתי לעשות OC לכרטיס שלי( GF4 MX420 של ASUSv8170SE) יש לי זיכרונות SDRAM, ואני רוצה ליסחוט יותר חזק למשחקים, ניסיתי בהתחלה את התוכנה GeForceTweakUtility אבל הוא מראה לי שגיאה שב XP הוא חייב לעבוד עם הדרבירים של NVIDIA ועכשיו אני עובד עם אלה של ASUS, למישהו יש תוכנה אחרת (וטובה מניסיון) להמליץ לי? וגם כמובן עצות..... תודה נ.ב השגיאה של ה GeForceTweakUtility http://forums.ort.org.il/files/30/1726644/5359754.JPG
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם היא טובה ? זה הכרטיס שיש לי http://skypc.co.il/pl_product~LV388~8~0.htm GPU Clock (Geometric Domain) 648 MHz (original: 650 MHz) GPU Clock (Shader Domain) 1620 MHz (original: 1625 MHz) Real Clock 900 MHz (DDR) (original: 900 MHz) האם זה תוצאה טובה לנתונים האלה ?
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חברה תעזרו לי בבקשה האם הטמפ' פה תקינה במיוחד של הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי את המעבד Q6600 2.4 Ghz יש לו קירור סטוק(BOX G0). עכשיו במנוחה המעלות נאות בין 48-54.. וכשאני משחק לדוגמא בTF2(אם אתה מכירים).. ואז Command And Conquer 3(בערך שעה וחצי שיחקתי) ואז עוד שעה וחצי קרייסיס..(שיחקתי את המשחקים זה אחר זה.. יענו סיימתי משחק ראשון עברתי לשני ולשלישי..) הטמפ' של המעבד התשגעו והגיעו ל78 מעלות.. האם זה סביר ותיקני? ואני לא מתכוון לעשות OC על איזה קירור טוב שיתן ביצועים טובים אתם ממליצים לי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הכטיס הזה, ורציתי לדעת אילו אפשרויות יש לפתיחת צינורות/אוברקלוקינג ושאר טוויקים? בבקשה לקחת לתשומת לבכם כי המטרה היא להוציא את המקסימום מהכרטיס מבלי לסכן את בריאותו! משתמשים במחשב גם לצרכי עבודה!
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה שהגיעה עם הדיסק של GYGABITE EASYTUNE כשאני מעלה ל 10% הכול בסדר אבל אם אני אפילו קצת עובר את אזור ה 13% הכול נופל, אני מקבל הודעה מווינדוז שאני אפשר להריץ אותו יותר והכול נתקע. ישר אחרי זה הלכתי לבדוק את הטמפ' של המערכת בביוס והכול היה בסדר המעבד עדיין היה על 45 ושום דבר לא התחמם. אז אין לי מושג מה הבעיה ראיתי פה אנשים שהגיעו ל 25% ו 30% בלי בעיה אז למה אצלי זה לא הולך? E6300 GYGABITE 965P-S3 זכרונות 800 DDR2 TURBO PQI 1GB DUEL CHANNEL קרור שבא עם המעבד.
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
איך הדבר הזה האם הוא מקרר טוב והאם הוא רועש? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14566
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
המערכת: מעבד Q6600 B3 לוח אם ASUS P5E ספק 610W PCP&C זיכרונות http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2912 קירור למעבד OCZ Vendetta 2 מארז NZXT TEMPEST מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
האם יש כזה דבר בלוק קירור שמתאים לזכרונות? מישהו יכול לתת לינק בבקשה
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
המפרט שלי: מעבד: intel pentium 4-2.0 GHZ 478P 512KB לוח אם: ASUS p4b266c DDR כרטיס מסך: ASUS GeForce 4 mx 440 64 mb DDR tv-out דיסק קשיח: מקסטור 7200 סיבובים לדקה 60 ג'יגה כרטיס קול: creative sound blaster sb live 5.1 ראם: 512mb + 256mb הראשון של קורסאייר (הגדול יותר) עכשיו הטמפ' שלי במאמץ היא 34 מארז ו-55-56 מעבד (cpu=מעבד....נכון?) לא במאמץ זה 30 ו-35 (בהתאמה ללמעלה) זה נורמלי? חם מדי?
-
- 4 תגובות
- 441 צפיות
-
-
האם כל משחה מתאימה למעבדים של AMD , למה אני שואל כי מישהוא יביא את המשחה אבל אני לא בטוח שהיא מתאימה, המשחה היא של חברת ELECTROLUBE
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם.. במקרה הגעתי לאתר הזה , אז אמרתי למה לא, נבדוק את הטמפ' של המעבד הורדתי EVEREST הטמפ' הראתה 81 מעלות..זה היה בערב אחרי שהמחשב היה דלוק כל היום. למחרת קמתי בבוקר ,פתחתי את המחשב לנקות אבק,ובאמת היה אבק אז ניקיתי טוב טוב,הוצאתי את המאוורר גם וניקיתי מתחתיו עם השואב ואת המאוורר עצמו ניקיתי גם עם מטלית לחה עד שלא נשארה טיפת אבק. בקיצור הבאתי ניקוי טוב למחשב. חיברתי את המחשב ובעת שאני רושם הודעה זו הEVEREST מראה לי 77 מעלות ובכלל הוא כל הזמן קופץ, מ73 ל75 ל78...לא נראה לי אמין הטמפ' משתנה מהר מדי. אבל באופן כללי הטמפ' גבוהה...מה אתם ממליצים? סה"כ המחשב פועל טוב,לא נכבה, לא עובד לאט (טפו טפו טפו...) אבל אני רוצה למנוע שחיקה של המעבד. צירפתי לכם תמונה למטה, מה אתם ממ…
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אחרי OC דיי רציני לכרטיס מסך שלי (עכשיו על 775\1780) בחלק מהמשחקים ה VPU RECOVER מוציא אותי מהמשחק ומחזיר את הכרטיס לשעונים של 2D. אפשר לבטל את זה? זה בטוח? או שבאמת הגזמתי עם ה OC? תכלס הטמפ' בסדר.. ארטיפקטים אין...
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
טוב אז כככה קניתי מחשב לפני חודשיים + - ... וקיבלתי באמת GF 7600gt עכשיו יש עליו בלוק שחור בגודל כל הכרטיס שרשום עליו Silent Pipe II חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי קירור דומה לזה! כל הסילנט פייפ בעולם נראה לי שונים משלי מה זה?!?@ בקשה תעזרו לי הנה תמונה שלי (בלי להתיחס למודינג שאני עשיתי...רק שימו לב לבלוק השחור מתחת לכרטיס מסך ...כמה שאפשר לראות והנה סילנט פיפ 2 כמו שהוא בכל העולם =\
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המאוור של המעבד שלי VANTEC aeroflow מסתובב לאט מדי לדעתי... הטמפ' שלי הם 42 במנוחה ו 46 מאמץ בלי אוברקלוק בנתיים.... יש תוכנה לשלוט על המאוורר .?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי ח'ברה ושבת שלום ומבורך לכולם אז ככה כבר שבועיים שאני מנסה לעשות OC פשוט לא היה לי זמן כל כך... בכל אופן הנה כמה תמונות מהביוס שלי [אחרי שהגדרתי כמה דברים]: יש איך עוד פונקציות שצריך לשנות? להדליק? לכבות? תודה רבה לעונים ולעוזרים אשמח לקבל עזרה... עשיתי בדיקה של OCCT LINKPACK בהגדרות הללו ולא עברתי את הטמפרטורות מקסימום 65... ודרך אגב המתח של המעבד היית במקסימום 1.30. לפי HWMONITOR זה בסדר? אף פעם לא עשיתי OC בגלל זה עריכה: ומזה בבקשה Multi-Steps Load-Line ? במתחים שם? ויש בהגדרה הזאתי רמות זאת אומרת LEVEL מ- 1 עד 10 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. היום ניסיתי לעשות איזה OC חמוד למעבד שלי ונתקלתי בבעיה, סמתי את המהירות FSB שלי על 333 MHz שמרתי בביוס ויצאתי אחרי זה הוא עושה לי מס' צפצופים מהלוח וחוזר חלילה. עד שאני לא מוריד את ה FSB הוא לא מפסיק, בנתיים אני על 300, ואני רוצא עוד :'( הטמפ' במנוחה 39-40, לא בדקתי במאמץ(כשהFSB על 300)
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מעוניין קירור שקט (דגש חזק וכבד על השקט) למעבד amd dual 3800 , מתלבט בין: zalman cnps7700-aicu 120 mm thermaltake big typhoon אני לא מתכנן על oc.. טוב לי ככה. אשמח לתגובות
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
למחשב שלי? אפשר שם לעלות את המתח ל2.2 אבל טמפרטורה של 60 מעלות עם וולקנו 7 + בכל מקרה,רציתי לדעת מה ההגדרות הכי טובות בביוס המסובך הזה לאובר קלוק טוב ולזיכרון מהיר תודה לכולכם
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-