עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by djelectric,

טוב בקצרה אני מכוון הגדרות אוברקלוק בביוס להגדרות שכבר נבדקו והן מתאימות ותקינות ולאחר מכן כמובן F10 ושמירה. אבל כשהמחשב נטען מחדש המעבד נשאר בסטוק למרות שההגדרות בביוס עדיין מכוונות לOC. הדבר היחיד שהשתנה זאת מחלקת הזכרון. הצעות לפתרון? הנה ההגדרות: (הזכרון בתדר של 266X2 )

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by Vladgi,

יש לי מעבד 2600barton לוח אם epox 8rda3+ 512ddr 2.5-3-3-6 אני רוצה לעשות אובר אבל המערכת לא יציבה אפילו על 2800+ העלתי את המתח לליבה ל-1.65 fsb ל-181 ואני מריץ 3dmark ,והמערכת קורסת לי באמצע חוץ מזה אני מנסה לשחק במשחק וכל הזמן יש לי שגיאות וזה יוצא מן המשחק. יש למישהו מושג מה זה?אולי אני צריך להוסיף עוד מתח? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by mc-kasda,

המפרט שלי הוא 2600+barton epox 8rda3+ 512 geil 400mhz 9600xt 256 אני לא מצליח לעבור את ה-3000 ב-185 fsb על המתח המקורי וגם תוספת לא עוזר אגב,בקיצור כשהגעתי ל-185 הוא עובר את הפוסט ואז כותב לי שחסר לו דרייבר לא מוצא אותו יותר נכון ואומר לי להכניס את הדיסק ההתקנה של המערכת ולתקן,ברגע שחזרתי למהירות סטוק זה כבר לא הופיע ,לדעתי אין לי בעיה של טמפ 44 מעלות 43 בערך,יש למישהו מושג מה זה יכל להיות?יכל להיות שאני לא יכל לעשות oc? בכלל? אגב נעלתי את ה-agp על 66 ואת ה-pci לא נעלתי כי אני לא מוצא את זה זאת יכולה להיות הסיבה?או שהלוח נועל אוטומתי? תודה מראש :'(

• 49 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by XMB,

היי , עשיתי OC , לא רציני בכלל 35% , עבר את כל הבדיקות עם כל התוכנות האחרות פיקס שום דבר לא קרה טמפרטורות סבבה לגמרי 55 מעלות בLOAD 100%. אך עם S&M המחשב נתקע כאשר הוא בטסט 4 בזיכרון. המחשב עובד ככה רגיל ואין שום דבר , אין תקיעות אין כלום , הטסט בוצע ב 100% LOAD , את כל ה3 טסטים עבר לפני זה בלי בעיה , יש לזה השפעה כולשהיא? הזיכרונות פועלים על 720MHZ (בפועל הם 667 אבל אין מה לעשות הם זזים עם היחס של המעבד , אם אני מוריד אותם הם יהיו 500). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by Cha0stAlker,

נושא הדיון שונה. רדו לעדכון החדש.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ברשותי Pentium 4 2.4C, ולוח אם של Gigabyte. אמרו לי שהמעבד שלי נעול וללוח אם שלי אין תמיכה טובה באוברקלוקינג - ובכל זאת התעקשתי לנסות לעשות את האוברקלוקינג הראשון בחיי. נכנסתי לביוס - ושם היה תפריט Linear frequency control ומתחתיו cpu clock ו- dram clock. העברתי מ-disabled ל- Enabled והתחלתי לשחק. בהתחלה עשיתי את ה-cpu ל-120 ואיתו עלה אוטומוטית ה-dram ל-240. שמרתי והפעלתי מחדש. ומה אני רואה? ה-cpu clock ירד מ-2.4Ghrz ל-1.2 ומשהו! "מה הולך כאן?!" צעקתי. חזרתי לביוס והרמתי את ה-cpu ל-230 וה-dram עלה ל-460. הפעלתי מחדש ו....2.76! הללויה! הצלחתי למרות הכל! רק לצערי אפילו המסך טעינה של ה-XP לא עלה. :-\ אמרתי - לא נורא, אולי הגזמתי קצת, נתחיל בקטן. חזרתי לביוס והורדת…

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  7. היי. לאחר ה-O.C האחרון הבנתי שעליי לבדוק עם התוכנה OCCT. הורדתי והתחלתי בדיקה. פעם אחת על עדיפות גבוהה - דבר שהקפיץ לי הודעת שגיאה ב-CORE 3 לאחר 2.5 דק' של בדיקה. לאחר מכן הרצתי שוב על עדיפות רגילה - הפעם החזיק 8 דק' כמעט והראה שגיאה ב-CORE 2. בזמן שימוש כללי במחשב כולל במשחקים אין שום בעיה,לא נתקע ולא קורה כלום. תוך כדי הבדיקה ב-OCCT הטמפ' המירבית לא עברה את ה-62. אני לא כ"כ מכיר את התוכנה..יש כמה תמונות של גרפים שיש..אני לא יודע איזה מהם לצרף לכם. אודה מאוד לעוזרים. שגיא

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by israel_gt,

אני מנסה לעשות OC למעבד שלי ובמקום לעלות MHZ זה יורד לי למרות שנצמדתי לכמה מדריכים... i7 870 gigabyte p55a ud3 קירור freezer 7 extrime g skill eq 4g ממה יכול להגרם שבמקום לעלות זה יורד מ2.9 ל2.6

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. כמו של אופנוע אררררררר ככה לאיזה 5 שניות ואז הוא נרגע זה קרה לי כבר פעמים שהדלקתי את המחשב מה זה צריך להיות? ואני בדקתי את כול המאווררים ואף אחד מהם לא נוגע בחוטים...

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by tront,

האם כשעושים OC צריך קירור לזכרונת?, אם כן איזה קירורים מומלצים לזכרונות kingston 512X2?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. כשעושים אוברקלוק הוא מקצר חיים למעבד?

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  12. אוקיי OVERCLOCKERS, לי ולמישהו יש מן וויכוח קטן, אז בואו תשמעו את הטענה של כל אחד ותגידו בסוף מי צודק: הטענה שלי: כשעושים אוברקלוק, המתח של המעבד עולה, המעבד צורך יותר וואטים (הריי ככל שמעבד מהיר יותר, כך הוא צורך יותר וואטים) הטענה שלו: ההפך ממש שאני אמרתי, לא קורה כלום למתח של המעבד. מי משנינו צודק?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by KoM,

אותי מעניין מה גרם לכן לעצור באוברקלוק למעבד שלכם, איזה רכיב גרם לכם להגיד עד כאן, או אולי זוהי הייתה בעיית מתח ? אולי היטסינק ? מה גרם לכם לעצור עם האוברקלוק...

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. לא מדבר על הקירורים הכבדים הפשוטים והזולים שיש בשוק או שהמוכר מצרף לך את זה על הדרך כי שמת לו כמה אלפיות בכיס ?! תודה רבה

• 7 תגובות
    • 495 צפיות
  15. שימו לב לקירור

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. http://news.walla.co.il/?w=/4/752377

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. http://www.i4u.com/full-review-398.html תעיפו מבט בבקשה ותקראו את זה, במיוחד הפסקה האחרונה: זה רק אני או שמשהו דפוק פה?! 91C מעלות?! המערכת קירור הזאתי בעלת יכולת קירור של 400W !!! (מבין החזקות ביותר כיום לדעתי, רק לשם השוואה מערכת דומה ויקרה מאוד של Swiftech מסוגלת "רק" לפזר חום של 200W בקושי. חוץ מזה, שאם מערכת כזאתי מפלצתית לא מסוגלת לשמור על איזה 40C במעבד כזה, אז מה יגידו קירור אויר? או אפילו הקירור STOCK של אינטל? לפי זה הSTOCK של INTEL צריך לעמוד על איזה 120C או משהו יש פה טעות או מה? או שבעצם כמו שמישהו רשם למטה בעצם מדובר בפראנייט בכלל? או שהוא התקין משהו ממש דפוק שם? (ראיתי כבר מערכות קירור פסיביות יותר טובות מזה)

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3122775,00.html לפחות שהכתב יבין משהו בנושא הכתבה לפני שהוא לוקח מקלדת ומתחיל להלום עליה.

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by ras81,

רובכם בטח מכירים אבל לאלה שלא, כתבה מעניינת (וישנה) שנתקלתי בה ועשויה לחסוך שאלות http://www.overclockers.com/articles1088/index.asp

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  20. איך זה יכול להיות הכרטיס לא צירך להיות על 1000?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  21. Started by ElemenTal,

האם יש לכרטיס בעיה כללית שהוא לא נשלט אוטו' ע"י המחשב בזמן מאמץ ? כי כשאני נכנס למשחק (STALKER למשל - די כבד) אני לא שומע את הכרטיס לאומת שאם אני עושה את זה ידני ומעלה אפילו ל 50% אני כבר מתחיל לשמוע.

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by GNU,

ל Radeon 9550 של gigabyte יש חיישן טמפ'? כי ב speedfan מופיע לי טמפ' של משהו שאני לא מזהה: (בתמונה שצירפתי). זה מופיע רק בתוכנה הזאת, ב everst זה לא מופיע. כשאני נוגע בכרטיס אני מרגיש שהוא קר, לכן זה לא נראה לי מתאים. רק תגידו אם יש או אין חיישן. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by yoav9,

הצעת נושא, אז תענה זה לא יפה ככה לנעול את התר'ד. בסדר אתה לא רוצה לגלות, אין בעיה. רק תגיד שאתה לא מוכן להגיד, אני אישית שלא מבין שום דבר בכימיה אחרי כול מה שכתבו שם חושב שזה יכול להיות די הגיוני, אבל תסביר, טיפה, לא נגנוב לך את הפטנט!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Pollik,

כותרת :yelclap:

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by O.G.D 2k5,

השאלה הנ"ל דרך אגב היצרן הוא ASUS??? תודות מראש

• 1 תגובה
    • 427 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.