אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עובד על מערכת מעט מיושנת המשמשת אותי בעיקר לאינטרנט, תכנות דרך eclipse/visual studio, ומידי פעם גם משחקים (על low-medium settings). ספציפיקציות : core2duo e4600 Gigabyte GA-p31-s3g 2x 1gb kingston valueram DDR2 800 nvidia 8500gt ספק 500W גנרי ומארז שקר כלשהו של KSP עם מאוורר צד ענק (140ממ?), מאוורר קטן מקדימה ואחד של הספק מאחורה. לרוב יש לי את סביבת התכנות ו FIREFOX או שניים פתוחים עם איזה מלאאא טאבים, מן הסתם שזה מכביד על המחשב. החלטתי לקרוא פה קצת על OC ולסחוט מהמחשב את המיץ בזמן שאני חוסך למערכת הבאה. ניסיתי מספר קונפיגורציות של מהירות באס, מכפיל CPU, יחס באס-זיכרון במטרה להגיע לבערך 3GHZ. השאלה שלי היא מה עדיף ,לצרכים שלי, מבין הקונפיגורציות? קונפיגורציה של…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הנה התוצאות (העלתי רק ב 5%) http://www.pictor.co.il/lils22/77071/2891015.jpg **אם לא רואים תעתיקו את הכתובת לדפדפן http://www.pictor.co.il/lils22/77071/2891015.jpg עכשיו. הלכתי ישירות על 20% וזה לא העלה לי את הוינדוז. 10% עשה לי ריסט קצת. עכשיו אני ב 5%. אין אופציה לעשות 9% או משהו כזה. התוצאות טובות. תנו לי טיפים משהו
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן... היום קיבלתי את הוולקנו 7+ מבית TT. רוצים לראות קצת תמונות? ;D אני לא יתקין אותו בקרוב כי אני מחכה ללוח אם החדש שאני יקבל בקרוב. :saint:
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבוקר פתחתי את המארז בשביל להוריד את אחד המאווררים לתא למטה. בדרך גם סידרתי את החיווט יותר טוב בשביל זרימת אוויר. רגע לפני שאני סוגר את המארז אמרתי בוא נסובב טיפה את הברגים של הקירור למעבד. אפילו לא התחלתי לסובב ובום נשבר הבורג. אחרי בדיקה מדוקדקת גיליתי שאפשר להחליף את הבורג באחד הברגים שהגיעו עם הקירור בערכה ל AMD. אבל האום הגבוה יחד עם הבורג השבור היה צריך ללכת. אז השתמשתי באומים נמוכים במקום. מיותר לציין שניקיתי טוב ושמתי מחדש משחה טרמית. בגלל שלא היו שם האומים הגבוהים סיבבתי יותר ממה שהיה אפשרי קודם כנראה. חיברתי את המחשב והפלא ופלא, למרות שזו הפעם הרביעית שהתקנתי את הקירור, הפעם קיבלתי טמפרטורות של 5-6 מעלות פחות מכל הפעמים הקודמות. פשוט נפלא. ;D עריכה: …
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
האם זה אמור להיות כל כך חם ?!?!?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעבר הוא היה על 60 במנוחה, איך זה קרה? לא עשיתי OC ולא שמתי קירור מיוחד. שיחקתי במשחק של אבודים והוא הגיע ל100 מעלות - הדרייבר הקפיץ הודעה שהכרטיס חם מידי ויצאתי מהמשחק. (ניסיתי על רזולוציה גבוהה, אח"כ החזרתי לנמוכ היותר). גם לפעמים שאני רואה וידאו באיכות HD הוידאו נתקע קצת. קיצר מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X1950PRO של גיגה בייט מגיע עם קירור של זלמן. שום תוכנה אינו מזהה את טמפ הכרטיס עוד מישהו נתקל בתופעה זו? יש סיכוי שאין חיישן? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי, יש לי 8800GT והוא מגיע ל73 מעלות במאמץ. במנוחה הוא על 61. אלה טמפרטורות נורמליות? והאם זה אולי גורם אצלי לקריסות משחקים כבדים? תודה רבה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חברה יש לי(סוף סוף)כרטיס חדש gainward fx 5200 יש לו קירור סטוק פאסיבי אז כאשר ניסיתי לעשות לו קלוק ליבה(400 מגהרץ)הוא קרס. מה הבעיה ? נ.ב.מישהוא יכול להציע לי תוכנת אוברקלוקינג טובה?(לכרטיס מסך!)
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קניתי X1950Pro שיגיע עוד מעט ועשיתי משתמש חדש כי קיבלתי באן מוזר מאיזה "מנהל" שמוק פה באתר שאני לא אזכיר את שמו.... ("כי אז הוא יכעס") עכשיו התקזזתי לשתי אשפרויות כלומר סיננתי הכל והגעתי לשתי אפשרויות: 1. Arctic Cooling Accelero X2 שמעתי ביקורות מעולות... 2. Zalman V900 המוצלח מניסיון היה לי אחד כזה הוא מעולה!
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
חברה יש 9200 se של st lab ביצועים לא רעים אבל לפני שבניתי לו קירור הוא כמעט עשה לי כבייה. אתם יודעים למה? עוד משהוא יש לו מהירות סטוק של 200 ליבה 333 זיכרון עשיתי אובר קלוק 320 ליבה ו440 ליבה (ddr) האם זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
טוב אז ככה: קניתי כרטיס מסך GEFORCE 8800 וכמו שכולם כבר יודעים הוא מתחמם (והרבה) בדקתי במארז ואין לי דרך לקרר באמצעות מאוורר את הכרטיס משום שהוא נמצא בתחתית המארז אז בדקתי באתר קירורים לכרטיסי מסך ושם מצאתי קירור של מאווררים שמחוברים לשבב אז אמרתי למה לא נעשה את זה גם אז לקחתי שבב של כרטיס ישן ומאוורר 100MM חזק וחיברתי אותם ביחד.. והנה התוצאות: תגידו איך...
-
- 13 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש שמוע שאומרת שלכרטיס הזה יש צונורות עיבוד ''רדומים'' כמו של ה6200 רציתי לדעת עם זה נכון ועם כן אז איך אפשר לפתוח אותם??
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
המחשב שלי די מספק אותי ומכיוון שהכרטיס מסך לשי (ATI X300SE) קצת צולע ואין לי כסף לכרטיס מסך חדש אז החלטתי לנסות שוב פעם לעשות לו אובר קלוק קטן בשביל לסחוט ממנו קצת ביצועים. פתחתי את המארז ניקיתי אבק הוספתי מאווררים + שתמי 2 מאווררי 80 mm אחד מעל הכרטיס ואחד מתחת לכרטיס ששניהם זורקים עליו אוויר. אז יש לידרייברים של אומגה אפשר להשתמש בהם יש להם AutoOverclock או שיש ATItool או תוגנות אחרות... עם מה לעבוד ואם יש טיפים אני אשמח. נ.ב. בלי הערות מיותרות של "כרטיס עלוב לא מריץ שום דבר אל תתאמץ, תחליף" , וזה משום שאין ל יכסף מיותר לכרטיס חדש. חוץ מזהי הכרטיס הזה הריץ יפה עד היום כל משחק שהבאתי לו (סדרת TW החדשים שבהם, HL2, DOOM3, ריפאבליק קומנדו, DOW:DC, NWN2) זה מריץ יפה מאוד עם …
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הכרטיסמ סך שלי מאוד מתחמם אוני צריך את עזרתכם בקשר לקירור שלו ... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3552 1) כמה מעלות הגוף קירור הזה יוריד בערך מהכרטיס מסך ? 2) האם הוא מתאים לכרטיס מסך geforce 6600GT ? 3) איפה אני שם אותו ? מתחת לכרטיס או מעליו ? כלומר : http://img514.imageshack.us/img514/665/dscn08785gt.jpg 4) האם אני צריך להוריד את גופי הקירור שיש לכרטיס עכשיו ? 5) האם יהיה לי מקום לשים אותו בכלל ? 6) האם זה קשה להוציא את גוף הקירור שיש לכרטיס עכשיו ולהרכיב את הגוף החדש + כמה זמן כל הסיפור לוקח ? 7) האם אפשר להרכיב את הגוף קירור החדש על הגוף שקיים כבר ? 8) לאיזה חנות אפשר לקחת את הגוף קירור עם המחשב כדי שירכיבו לי כמו שצריך ושיהיה בזול ? http://img514.ima…
-
- 17 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, כבר כמה ימים אני דופק את הראש בקיר פה, אולי מישהו יכול לעזור. הצלחתי להשיג אוברקלוק יציב למראית עין. הבעיה התחילה כאשר גם כרטיס המסך פעל במקביל. אני משתמש ב Prime95 וב Furmark 1.11.0 לבדיקות יציבות. עריכה קטנה: בדקתי את החומרה לפני שהתחלתי בכלל, הכל נראה בסדר, אבל במחשבה לאחור, אולי הייתי צריך יותר. בדקתי כמה פעמים שכרטיס המסך יציב לבדו ב Furmark אבל אני אחזור ואבדוק שוב. החומרה שלי: I5 3570K (Cooler is NH-D14) GA-Z77X-UD3H גרסאת ביוס F18 Corsair 2X4Gigs Vengeance Low Profile 1600MhZ CL9 הגדרות אוטומאטיות, לא נגעתי עדיין. GV-N760OC-2GD בלי OC , לא נגעתי בהגדרות. PSU Antec VP650P אני משתמש ב TURBO בשביל האוברקלוק, לא קיבעתי את המעבד על 4.4. נתוני הביוס בהם הש…
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי Riva TNT 2 M64 עם 32 מגה בכרטיס של Creative CT6938 והטמפ' שלי ללא פעולה גרפית כלשהי היא 57 מעלות וזה עם מארז פתוח!! זה כנראה מה שגורם לבעיית החום במארז שלי... מה עלי לעשות כדי להוריד את הטמפ' או שבכלל לא כדאי לי להשקיע ועדיף להחליף כ. מסך וזהו...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי x1950gt הוא של חברת ספיר שאר המפרט הוא: http://img215.imageshack.us/img215/7138/123dx3.jpg אני מרגיש ריח של שרוף, והמחשב נכבה\מרסטרט אוורסט לא מראה טמפ' איך להגביל את המהירות של המאוורר (תוכנה) או מה לעשות?!
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
היי אילו תוכנות יש לבדיקת הרכיבים הנ"ל? מעבד E8400 כ.מסך 4850 של GB . --> עובד ב- 80 במנוחה , נראה קצת יותר מידי, זה תקין? תודה *עידכון: בבדיקת מאמץ אחרונה של OCCT הטמפ' הגיעה ל- 101 מעלות..
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פתאום הכרטיס מסך שלי רוצה להתחמם.. ניקיתי את המחשב והכל וזה אותו דבר... כרטיס מסך 4850 על 35 אחוז, טמפ' 63 זה תקין? מה אפשר לעשות אם לא?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי 7900gt של msi ואכשיו ניראה לי שיש לי צינורות עיבוד סגורים איך אני יכול ליבוק את הנושא הזה ועם יש לי סגורים איך אני יכול ליפתוח אותם זה דבר ראשון דבר שני שאני עושה oc לכרטיס מסך הכל יציב והכל ועל אני לא יכול להעלות את הליבה מעל 580 למה<? הוספתי מתח לא עזר מה אני יכול לעשות תודה
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כרטיס מסך 8600 של אסוס בלינק הבא http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1642&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 מגיע לטמפ' של 88 בזמן שאני משחק זה תקין ואם לא אז באיזה טמפ' הוא אמור לעבוד? לאיזה טמפ' מקסימלי יכול להגיע הכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני פרמטתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך הרבה יותר חם מאשר לפני הפרמוט... לפני הוא היה על 50 גג במנוחה ועכשיו 61 במנוחה... אני שמתי את מהירות המאורר בידיוק כמו שזה היה לפני הפרמוט ועדיין... כלום.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אתם חושבים שבכלל הפרמוט קשור לזה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה מחשב חדש עם כרטיס מסך 9800GT 512MB של Point of view, ובזמן משחק הכרטיס מגיע לטמפ' של 90 מעלות ויותר, ופעם אחת אפילו נכבה לו המחשב בזמן משחק. מהי הבעיה? האם הבעיה היא בכרטיס מסך? ד"א יש לו קירור מצויין במארז (מאורר 25CM ועוד).
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-