אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לפנק את ה7800GT בקירור חדש לקיץ, מה אתם ממליצים בתקציב שלא עובר 200 שקל ? עכשיו כאשר מפרקים תגוף קירור אז יש תמשחה הטרמית .. השאלה אם צריך להסיר אותה ולשים חדשה או שלהשאיר ככה :ם בנוסף על הזכרונות יש גם מן "מדבקה" כזאת .. (או שזה משחה?) מה זה בידיוק ? בתודה מראש
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן מחשב חדש כאשר הוא התחיל להרעיש ממש מהפעם הראשונה שהפעלתי אותו לאחורנה פתחתי אותו גילתי שזה לא מן האיורור של הספק או של המעבד (יחסית שקטים) אלה מן המאורר של המארז (גדול מאוד יחסית) אשר יושב מתחת לכונן הדיסקטים מלפנים (כאשר המארז סגור לא רואים אותו ) עכשיו..אין לי אוברקלוקינג במחשב...רציתי לשאול האם ניתן לבטל אותו ולנתק אותו לצמיתות.. בכלל לפי מה שהרגשתי כשפתחתי את המחשב שחוץ מלהכניס אליו הרבה אבק הוא לא תורם הרבה.. קראתי את ענייני השימון והניקוי של המאוררים אבל שוב פעם הוא ממהתחלה הרעיש כשהוא היה חדש לחלוטין כך שאני לא מאמין שזה בגלל זה...
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעסקתי בנושא אז אני לא כ"כ מעודכן.... אבל האם המעבד הנ"ל פתוח ל OC והאם הוא אוברקלוקר טוב? תודה מראש על העזרה
-
- 12 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי ככה: AMD AthlonXP 2500+ Barton Abit NF7-S 2.0 (מבוסס nf2) זוג Twinmos 256MB PC3200 בעקרון המחשב רץ על FSB 166 ומכפיל של 11, נותן 1833 מהצ עשיתי דבר כזה - הרמתי באס ל-200 והורדתי מכפלה ל-10 ככה שיש לי עכשיו 2000 מהצ ובאס יותר מהיר. טיפה הרמתי מתח למעבד וזה רץ מצוין. עכשיו התחלתי להרים קצת את הבאס בקפיצות קטנות כל פעם... 202 עבד טוב, 203 עבד טוב, 204 ומעלה לא עובדים! המחשב אפילו לא עולה. מצפצף וצריך לאפס את ה BIOS עם הג'אמפר שבלוח כדי להדליק אותו מחדש.. מישהו יודע מה הסיבה? זה לא שהוא מתחמם או משהו, Prime95 על 203 מחמם אותו רק לאיזה 48 מעלות, לא קריטי.. למה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בעוד שעה אני נוסע לזיגזג לקנות את המפרט שמצורף. רציתי לדעת אם הזיכרונות האלה יהיו טובים בשביל OC למעבד? את ה-OC אני אבצע רק בעוד חצי שנה בערך, חבל לי על ההתחלה (ואני אוסיף אז את ה-big typhon), והוא לא יהיה OC מתון, סך הכל להעלות ל-3-3.2. הזיכרונות האלה יעשו את העבודה? אם לא אז תמליצו בבקשה על זוג זיכרונות אחרים מזיגזג, עד 800 ש"ח (רק מזיגזג, לא קונה מחנות אחרת). עריכה לא משמעותית: נוסע בסוף מחר, כי לזיגזג אין את הכרטיס מסך במלאי ויהיה רק מחר :-\. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היה לי בעיות בתחממות במעבד בגלל זה המחשב שלי היה נכבה הרבה והכל עכשיו קניתי ביג טייפון וזה לא יאומן המעמד היה לי לפני על 50-60 בלי מאמץ עכשיו המעבד על 25 מעלות בלי מאמץ אני מקווה שזאת הסיבה והמחשב יפסיק להכבות לי , אנמי יבדוק את הטמפרטורה במאמץ ואני יגיד לכם כמה זה ירד עכשיו עם הביג טיפון במאמץ הייתי על 75 +- מעלות..
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הגוף קירור הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2151 רציתי לדעת איך הוא? והאם 33 DBA זו רמת רעש גבוהה?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה בחופש לערוך ניקוי יסודי למחשב שלי,שבין השאר זה כולל גם ניקוי הקירור למעבד והחלפת משחה טרמית (שלא הוחלפה מאז יום קניית המחשב). אני צריך משחה טרמית כבר להיום,ואני מבקש שתמליצו לי איזה משחה לקחת מהמבחר שיש בחנות הנ"ל,אל תמליצו לי על חנות אחרת כי זאת פשוט מרחק 2 דקות הליכה מהבית שלי,ואני צריך את זה כמה שיותר מהר. http://www.lamir.co.il/?subcategory=344 תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי לפני שלושה ימים X800GTO של SAPPHIRE (ליבה R-420 אני חושב) עכשיו בדקתי ב EVERST הטמפ' במנוחה היא 44 מעלות (עם אימיול עובד) ובמאמץ סביבות ה 54 מעלות העם זה נורמלי או שזה חם מדי? המעבד הוא פנטיום 4 3 גיגה הרץ PRESCOTT לוח של ASUS P4P800E DLUX המעבד עובד על 40 במנוחה ו-61 במאמץ העם גם זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
-
אני מאוד מרוצה מהשקעה של 24 שקל על הpci fan הזה ביום שבו בדקתי את הכרטיס היה יום חם מאוד :kopfpatsch: היום בדקתי עוד פעם ונדהמתי :o במאמץ 62 במנוחה 45 בעבר הייתי על 80 במאמץ קיצר אנשים תגובות שווה להכין את זה אולי כולל האזיקונים יצא לכם רק 30 שקל על pci fan :xyxthumbs: ===המדריך=== האחריות על המשתמש בלבד טוב מה אנחנו צרכים? 2 מאוורים ג'נרים יעשו את העבודה לא יקר במיוחד אולי יכול לעלות לכל אחד 15 שקל בערך כרטיס ישן לא משנה איזה כרטיס העיקר שיש לו את ברזל הזה וכמה אזיקונים לי לקח רק 5 אזיקונים עבודה יש לנו את שני המאוורים צריכים לחזק אותם אחד לשני בעזרת האזיקונים כמו שאתם רואים פה מומלץ לחזק אותם גם מאחורה אם אתם רוצים נעבור לכרטיס תפרקו …
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס הנ"ל והגעתי איתו בC@ ממהירויות סטוק של 500\400 למהירויות 615\450 ואם אני מעלה ליותר מ615 בזכרון\458 בליבה המחשב עושה ריסט אני רוצה לעלות איתו עוד כי ראיתי שעם כרטיסים כגון ה6200\6600 אחרים הגיעו למהירויות של 800\500 ו700\500 האם ישנה דך אחרת לעלות את התדרים מעבר למקובל? הנה דוגמא למישהו שהעלה את המהירויות http://people.overclockers.ru/SAaMm
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
רשום באתר שלו שהוא 103 והמאוור 25 אז הגובה הכולל שלו זה 103 או 128(103+25) http://www.thermaltakeusa.com/product/cooler/retail/cl-p0114/cl-p0114.asp תראו למטה עריכה: והוא יכנס למארז משהו דומה לזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2806
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OC ללוח שלי ל P4s333-vm יש אפשרות לעשות לו בכלל???? ואם כן אז תסבירו לי בבקשה ואני רוצה גם לעשות OC לכרטיס מסך שלי שהוא RADEON 9600PRO וגם לו אני לא יודע איך עושים אז בבקשה תסבירו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקבות מחשבה שעלתה לי, חשבתי על השאלה שכתבתי בכותרת. בעצם, עד כמה ניתן לסמוך על תוכנות הניטור חומרה? אני מעוניין לדעת עד כמה הזיוף יכול להיות כלפי מעלה, או מטה? זאת אומרת, אם אני מקבל טמפ' X, והיא למעשה X+Y, או X-Y? או לדוגמא קריאת הוולטים שמקבל המחשב, לדוגמא המעבד צריך 1.7V, ומקבל 1.6 לפי התוכנה, או 1.8? או על 12V הוא מקבל 11.5, או 11.7? האם זה משנה אם כך נראה על גבי התוכנה, או שלמעשה אלו נתונים שיכולים להשתנות, והם לא מדוייקים כלל? תודה לעונים וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחשב שלי ליותר שקט אז חשבתי להכין פאן באס עם מפסקים של שני מצבים (כבוי, דלוק) ולכבות שלושה מאווררים בזמן שאני הולך לישון או בזמן שאני רק גולש באינטרנט או רואה סרט, והדליק אותם בזמן משחק. נכון לעכשיו, יש לי ארבעה מאווררים: 92 למעבד, 92 לדלת, 120 מקדימה ו-120 "אגזוז" (ואחד לכרטיס מסך שלא החשבתי...). המפרט בצד ימין והטמפ' של המעבד היא ~45 מעלות עם כמה תוכנות פתוחות. הטמפט' של הכרטיס מסך היא עד 63 במאמץ... עכשיו, השאלה שלי היא אם זה יהיה בסדר לכבות את שלושת המאווררים ולהשאיר רק את זה של המעבד פועל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
הנה תמונה מ-EVEREST שמראה את הטמפרטורות: כשאני שם את היד בחלק העליון של המארז, אני מרגיש שהוא די חם.... והוא גם יחסית רועש, אפילו קצת רועד.... מה אתם ממליצים לעשות? המארז הוא ג'נרי.... (והמעבד במפרט) עדיף מארז אחר או להוסיף קירור? או שבכלל ככה זה אמור להיות ואין בעייה? תודה לעוזרים מראש
-
- 13 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מה שהכותרת אומרת כרגע אני חושב ללכת על ה ARCTIC SILVER 5 יש משהו יותר טוב?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
החלטתי לשפר את המערכת קירור מים שלי (טאי צ'י של טרמלטק) יש לי כבר משאבה חדשה של 1200 ליטר בשעה חיצונית לא טבולה יש גם מיכל מים מוגדל. אני יכול להשתמש בבלוק וברדיאטור שיש לי אבל הרדיאטור מגיע עם צינורות נורא דקים שלמיטב הבנתי יאטו את קצב הזרימה ויותר יחממו את המים מאשר יקררו אז צריך רדיאטור חדש עם צנרת יותר עבה חיפשתי בפורום ובגוגל אבל לא מצאתי משהו מתאים אם יש לכם קישורים או המלצות זה יעזור מאוד בקשר לבלוק הוא מותאם לזרימה איטית כמו של המשאבה הקודמת (94 ליטר לשעה) עכשיו יכול להיות שזה יעבוד אבל יש מצב שהלחץ יפוצץ את הבלוק ויכול להיות שהמשאבה החדשה פשוט לא תועיל בגלל הבלוק הנחות אז איזה בלוק מומלץ? אולי בכלל עדיף ללכת על בלוק עם פלטייה מראש? קישורים ומחירים מאוד יעזרו תו…
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X800GTO2 והוא מתחמם ממש ממש מהר לפני כמה ימים בדקתי אותו הוא הגיע לי ל 90 מעלות ומעלה בכמה דקות וזה רק שלחצתי בATI TRAY TOLL על SHOW RENDERER ופתחתי את המארז ושמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך מוציא אויר ולא מכניס לתוכו אויר, והמארז שלי מאוד מאורר THERMALTAKE SOPRANO ניסיתי לפתוח אותו את הכרטיס מסך והיה קצת אבק וניקיתי... אני חושב שעדיין זה מתחמם אני עכשיו בודק אותו..... מה אני יכול לעשות בשביל לקרר אותו ? ולמה הוא מוציא אוויר ולא מכניס ?
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד AMDX2 3800 , לוח אם לאן פארטי של DFI כרטיס מסך 7800GT של EVGA. קירור: ביג טייפון לא עשיתי אובר קלוק. האם הטמפרטורות יציבות? לינק למי שלא רואה: http://img140.imageshack.us/my.php?image=njac3gn.jpg
-
- 14 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, התייאשתי מחנות המחשבים ממנה הזמנתי. בהמלצת הפורום הזמנתי 4 מאווררים SILENT CAT לפני 4 חודשים. המאווררים הגיעו מהר אבל התברר שחיבור החשמל שלהם הוא 3 פין ולא 4. הזמנתי מתאמים מ-3 ל-4 פין ואני עדיין מחכה עקב מחסור עולמי שלטענתם יש. ביקשתי אולי מפצל של ZALMAN (הכולל מתאמים מ-3 ל-4 פין) אבל גם זה לטענתם חסר במלאי. לפני שבועיים אמרו לי בחנות אחרת שבכלל SILENT CAT לא יתאים למארז אלא רק למעבד. בינתיים המחשב נשרף מחום. מה אתם מציעים לקנות שיהיה שקט ויקרר טוב ? האם מישהו חיבר SILENT CAT למארז ? יש אם זה בעיה ? האם מישהו יודע איפה יש מחברים של ZALMAN או מתאמים ? תודה
-
- 11 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
על מה כדאי לשים את חיבורי המולקס.על 5V או 12V? בהוראות ובאתר לא מצאתי שום התיחסות מלבד האפשרות. עריכה:ואני רוצה להודות ל-BUNG על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 499 צפיות
-