עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי קירור mugen 2 ומסיבה לא ברורה קורה לי הרבה פעמים שהמאורר שמותקן עליו מפסיק להסתובב בשלב כלשהו. אני פותח את המארז (בזמן שהמחשב עובד) ורואה את המאורר "מנסה" להסתובב, כלומר הוא עושה רבע סיבוב ונעצר, עוד רבע סיבוב ונעצר וכו".. מישהו יודע מה הסיבה או שנתקל בתופעה ? אגב, אין שם כבל או משהו כזה שמפריע לו להסתובב..

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by KoDkOd,

אני הזמנתי מארז Enermax FS710-B וראיתי פה באתר תמונה שלו בתחתית יש כאלה דברים לבנים אני ישמח לדעת מה זה http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=enermax-fs710b3.php

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  3. שלום אני כבר הרבה זמן מתעסק עם האוברקלוק של המחשב שלי(ראה מפרט) ואני ניסיתי למשוך את המעבד עוד אבל ללא הצלחה....! האם אפשר למשוך עוד?? אני ניסיתי כל מיני מתחים מ-1.55 ל-1.8 ובאף אחד מהמתחים האלו לא הצלחתי יותר ממה שאני עכשיו.... נ.ב אמרו לי שיכול להיות שהזיכרונות שלי מתחממים ובגלל זה אני לא מצליח להעלות יותר באס מזה..... נ.ב ראת תמונה לאינפורמציה נוספת [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  4. היי. יש לי זוג כרטיסי ASUS GTX 560 ב SLI. יש לי אותם מאז סוף 2011, ובערך באותו זמן עשיתי להם OC והגעתי לתדרים מסוימים שהיו יציבים לגמרי (920mhz core, 2150mhz mem, 1.05V). עם התדרים האלו נשארתי מאז, ושיחזקתי גם במשחקים כבדים יחסית על הכרטיסים כמו The witcher 2, BF3, Tomb raider' Skyrim ועוד. אני אף פעם לא נתקלתי בבעיות וקריסות, גם כשהשימוש בליבות הגרפיות היה כמעט על 100%. (לא מגיע אף פעם ל 100% אלא ל 97% כנראה בגלל שאני משתמש ב pcie x8). ולאחרונה, אין לי מושג מה קרה אבל התדרים האלו לא יציבים כלל. למשל אני משחק ב AC4 ולאחר 5 דקות משחק יש קריסה, לרוב בהתחלה יש ארטיפקטים על המסך ואז המשחק פשוט קורס. ניסיתי גם להוריד מאוד את התדרים וזה עדיין לא עזר. רק בתדרים שמאוד קרובים לתדר…

• 5 תגובות
    • 8k צפיות
  5. Started by Wizard Of Oz,

יש מצב שבקירור מים המעבד יהיה יותר מידי קר? ויש מצב שאם משתמשים ברדיאטור חזק מידי המעבד יהיה קר מידי?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by vourt,

היי, מעוניין לעשות לכרטיס ה470 של INNO3d קצת OC לא משהו רציני, מישהו מכיר תוכנה פשוטה טובה ויציבה שמאפשרת תיכנות הזיכרונות / GPU ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. א. הלוח הוא ה775 DUAL VSTA של אסרוק האם רק פספסתי את האפשרות והיא בעצם קיימת? ב.אם באמת אין את האפשרות הזאת האם זה סוף הדרך בשבילי? (הכוונה האם זו הדרך היחידה להעלות מתח)

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  8. בבקשה דחוף.... עושה אוברקלוקינג כרגע על 34

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  9. אז ככה יש לי כסף...מספיק ואני לא יודע אם לקנות קירור מים או להכין ... שווה להפסיד חוויה על איכות יותר טובה? זה משנה מאוד?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by ThePinkPanther,

אני צריך דבק טרמי כדי לחבר היטסינק למשהו (מודם,אם זה מעניין את מישהו) איפה אני קונה? לא ראיתי בשום חנות באינטרנט

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by udilbaz,

שלום קוראים לי יהודה.. רציתי לדעת ואולי תוכלו לעזור לי איך אני יכול לשפר את הקירור בכרטיס מסך.. כרגע המעלות הן דיסק קשיח : 42 מעבד :55 כרטיס מסך : 73 ממוצא.. שאני יוצא ממשחק כבד זה עולה ל83 מעלות מפרט טכני כרטיס מסך 7600 GT של LAEDTEK מעבד: E6300 דיסק קשיח: WD250G לוח אם :Mainboard : Intel DP965LT Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2- ) 667 DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N ספק כוח: 500W וזהו בערך יש לי מארז זול אבל יש לו מאוורר ענק בצד אני רוצה לדעת מה הפיתרון . אחד אמר לי שזה יכול להיות הספק כוח.. תודה רבה ..

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by idanashh,

למה משתמשים בזה האים זה דבק ? איפה אני יכל להסיג דברים כאלה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Or ei,

בשביל מאורר בגודל 12 ס"מ כדאי להשתמש במקדח 8 ס"מ?? או להשתמש ב12?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  14. יש איזו דרך בכל צורה כדי לפתוח את המכפלה של המעבד?

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  15. אני צריך כמה הבהרות לגבי טמפרטורות ותקינותם במעבד: לצורך העניין אני מאובזר במעבד E6400 של intel התקנתי עליו את המאוורר שהגיע איתו מהאריזה - מאוורר סטנדרטי ופשוט של intel היום החלטתי לבדוק את הטמפרטורות בהן הוא עובד. על פי easytune5 שקיבלתי באנדל עם הלוח אם gigabyte שלי במדור הpc health מורה לי התוכנה שהטמפרטורה שלו בעת שהמערכת עובדת היא 20-21 מעלות צלסיוס האם זו טמפרטורה תקינה כאשר אני *רק* גולש ויש לי ICQ דולק או לא ומהי הטמפרטורה שכאשר עוברים אותו מורגשת ירידה מוחשית בביצועי המערכת - זה מעניין אותי יותר מבחינת ההשפעה על משחקים ליתר דיוק. אשמח לקבל הבהרות ועצות על קניית מאוורר או קירור פאסיבי חדש אם צריך.

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  16. זה המפרט שלי. כמה GHZ המעבד יכול להגיע.?? ועם שווה לעשוות?? ורציתי לדעת באיזה דברים OC יכול לפגוע ( אני קונה קירור למעבד חזק!!) עד 300 שקל קירור תמליצו!!! מפרט : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 :-[

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by civic,

שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בכלל בין משטח שעולה 80 לבין אחד שעולה 200? בשניהם עובד על אותו עיקרון של מאווררים לא ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by MishaK,

אז ככה, יש לי לוח אם מהפנטיום 2 הישן שלי, והורדתי ממנו את ההיטסינק של הצ'יספט, יש איזה שהיא אפשרות שאני יוכל להדביק אותו על ההיטסינק שיש לי עכשיו בA7V133?אם כן, האם זה יתן לי משהו בכלל?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by danielzy,

שלום לכולם, אני רוצה בימים הקרובים להתחיל עם OC למערכת שבצד... המעבד האחרון שעשיתי לו OC היה Phenom II 940BE, וזה היה עניין פשוט מאוד (הוא היה ממש גרוע וכל מה שהיה צריך זה להעלות את המכפלה) עם המעבד הזה אני רואה שיש קצת יותר מרחב פעולה (אם כי כולם אומרים שהוא גם גרוע ל OC) קראתי וראיתי כל מני סרטונים על העניין ויש כמה דברים שאני לא מבין (אשמח להסבר מעמיק שכן אני אוהב להבין בדיוק מה אני עושה) - מה זה Ring ? אני נתקל במושג הרבה כשעד היום לא ראיתי אותו בחיים - בעקרון אני יודע מה זה cache, אבל אשמח להבין יותר לעומק מה התפקיד שלו ב OC, ולמה אני צריך לשאוף ליחס של 1:1 בינו לבין המכפלה - OC לזיכרון... למה אני קורא שאני צריך להוריד את מהירות הזיכרון שלי ל 1333 ? אני לא אמור לשאוף…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. עיין בפרטי המערכת שלי.. אשמח לקבל עיצה

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by טל קורקוס,

איזה מאוורר טוב יותר ? ENERMAX TWISTER CLUSTER UCCL או Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm ? שניהם אותו מחיר פחות או יותר 90 - 100 שקל , יש בילבול מסויים יש CFM ויש M3/h ויש כאלה חנויות שרושמות CFM וזה בעצם M3/H ורשום AIRFLOW זה מטעה , יש משהו מאוד מוזר באתר של KSP ראיתי מאוורר 12 ס"מ של Scythe‎ הוא עולה 45 ש"ח ‏Slip Stream 12cm Case Fan‎ ויש לו CFM 68.54 !!! ול ENERMAX ו Noctua יש 50+- CFM שהם יקרים פי 2 ! , וה Scytce עושה רעש סביר של 24DB זה לא אמור להרעיש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Jenia24,

אהלן, אני מעוניין לסדר את המאווררים בצורה הטובה ביותר, וצריך את עזרתכם. המארז מגיע בתצורה הבאה כמו בתמונה: 3 מאוורררים: 1 מקדימה, 1 למעלה, 1 מאחורה. יש מקום לעוד מאוורר על הדלת ועוד אחד בתחתית המארז, עוד מאוורר למעלה ועוד מאוורר מקדימה. הכלובים של הכוננים ניתנים לשליפה מה אני מתכנן: להוריד כלוב אחד של הכוננים. להעביר את המאוור העליון לדלת המארז על מנת שיכניס אוויר קר לכרטיס מסך. מה דעתכם? להוסיף עוד מאווררים חוץ ממה שמתוכנן? איך המאווררים שבאים עם המארז משהו יודע? טיפים בכללי לשיפור זרימת האוויר במארז יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Esparco,

טוב אז ככה השעה 5 בבוקר סוף סוף הצלחתי לעשות את המוד שפותח את כל אופציות ה OC בביוס של ה BAD AXE שלי אז ככה העלתי את ה FSB ל 1066 פשוט וקל זכרונות העלתי מ 533 ל 667 בלי שינויים במתח .. הכל נשאר על מתח סטוק גם זכרונות גם מעבד. קיצר הרצתי סנדרה וPC MARK05 ... ניראה לי שהתוצאה בסנדרה לא משהו אבל בפיסי מארק הוצאתי כמעט 6000 יישמח לשמוע תגובות בנוגע לתוצאות .. בנוגע לטמפ' המעבד על קירור סטוק לא עובר את ה 60 מעלות במאמץ מלא.. (בקרוב פריזר 7 פרו) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  24. כידוע,יש לי 7800GT של GAINWARD. ובכן,לאחר החורף הכרטיס השתגע ועמד על כ90-100 מעלות במנוחה ואני מדגיש מנוחה. היום הלכתי לחנות של חבר שלי לרענן משחה קצת אולי זה יעזור לפני הניסיון ללכת לחנות שרכשתי את הכרטיס משם. למה לא לנסות? רכשתי מזרק של MX1 משחה טרמית ב30 שקלים,חבר שלי (בעל החנות) פתח את הסיילנסר ניקה את המשחה הטרמית במקצועיות ומרח לי שוב,חזרתי הביתה וכולי אושר. 40 מעלות!!!!!!!!!!!!!!!!!! 40 מעלות במנוחה!! במאמץ לא יכולתי אפילו לראות את הטמפ' כי לאחר התחלת משחק כגון NFS U2 וכד' המחשב פשוט נפל. אז אני שמח מאוד שריעננתי משחה ורציתי לשתף אתכם שאם יש לכם בעיות טמפ' לפני שאתם שוברים את הכרטיס מרוב עצבים תרעננו משחה ותראו אם עוזר. חסכתי לעצמי עכשיו המון דלק לנסיעה לח…

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by ETB,

בגלל שהלוח של המחשב הנוכחי שלי הלך לעולמו, הוצאתי מהבויידן את המחשב הישן שלי עד שאני יקנה לוח חדש וזיכרונות. המפרט של העגלה: PcPartner BX440A, Celeron A 400, Micron SDram100/133 384 MB אז החלתי לעשות לו OC, כי ראיתי שהוא מצויין לOC. הבעיה שאני לא מצליח לעבור את ה83Mhz בבאס, למרות שהוא תומך ב100 Mhz. ראיתי בOCDB, שעוד מישהו נתקל בבעיה הזאת עם לוח אחר ומעבד 300A. מה מגביל אותי לעלות עוד את הבאס? לבנתיים אני על 83X6 עוד בעיה מעצבנת שנתקלתי בלוח המקולל הזה, שאף תוכנה לא מצליחה לזהות את החישן טמפרטורה של המעבד, ניסיתי את כול התוכנות ניתור שיש באתר, ואף אחת לא מצאה את החיישן, יכול להיות שזה בגלל שכול תוכנה שאני מתקין אותה מבקשת את הדגם של הלוח, אבל בגלל שהלוח של חברה קיברית, הח…

• 5 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.