אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון המכפלה ירדה ל 6 במקום 9 ולפעמים זה קופץ כזה ל9 וחוזר ל 6 http://img214.imageshack.us/img214/2986/80608094ws1.jpg דבר שני אחרי שעשיתי את האוברקלוק וניסיתי לגלוש באינטרנט לא הצלחתי להכנס לרוב האתרים וכשכן הצלחתי ראיתי כתב גיבריש כזה וכל האתר היה מעוות יש לי אפשרות כזאת בביוס של אוברקלוק אוטומטי כזה שאתה בוחר 10 15 20 % עשיתי על 15 והכל עבד אפילו עשיתי 3DMARK אם מישהו יכול להסביר לי מה הקטע עם האינטרנט וזה שזה קופץ מ6 ל 9 אני ישמח E6600 ASus p5b-vm-se 2gb crosair 667 mhz cl4 zalman 500W עוד דבר המפרט הזה מתאים לאוברקלוק?
-
- 2 תגובות
- 410 צפיות
-
-
(למעבד) <------------------------------- מפרט עם הקירור שיש לי (לא רוצה להשקיע באחד חדש)
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג ואני רוצה לדעת כמה עולה דרמל? לא משנה איזה סוג אבל שיהייו לא כל מיני ראשים כמה עולה מקדח כוס 80 מ"מ? וכמה 92 מ"מ? ו אני יכול לעשות חור למאוורר עם מסור ג'קסון? ג'יגסואו? זה יהייה קשה?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הזמנתי 2500 וולקנו 9 עכשיו קיבלתי עם הוולקנו 9 גריז טרמי. כמה אני שם אותו? ואיך? האם אני שם אותו בחלק האמצעי הכסוף? וכמה אני שם??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם 3 גרם של ארקטיק סילבר זה מספיק למעבד...(ובכלל לדעת כמה צריך למעבד אחד?) נ.ב. התקנתי לפני כמעט חצי שנה zalman 7000Cu והטמפרטורה של המעבד היתה בערך 35-45 במנוחה (מעבד פרסקוט) ולפני חודשיים נשף לי הלוח אם ונתתי את המחשב לתיקון ולהחלפה של לוח אם. עכשיו הטמפרטורה של המעבד שלי היא 65-70 במנוחה. יש לכם רעיונות למה..
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1)האם בOC אני צריך לשנות את המתח או מה שזה לא יהיה לPCI ולAGP אני יכול להשאיר את זה על AUTO בלי שיגרם נזק לכרטיס מסך ולמודם 56 קילוביט או שעדיף לי להעלות את הדבר הזה .. יש לי בביוס 4 אופציות א'-AUTO ב' - 33.33\66.66 ג'- 36.36\ 72.73 ד'- 40.00 \ 80.00 2) מעבדי אינטל ... עד איזה מתח המקסימום שזה לא מסוכן מאוד למעבד -עד איפה מומלץ לא לעבור יש לי קירור מים אז עם טמ''פ אין לי בעיה ...
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בתתימה. אני רוצה להבין קודם כל - למה הציעו לי פה ושם להוריד מכפלה למעבד ולהפגיז ב FSB - כשזה אומר תכלס בעצם - פחות OC למעבד ויותר למערכת כולה? אם אני עושה OC אז לא הגיוני להרביץ את הOC המירבי למעבד? למה להויד מכפלה אם כן ? (שוב תסתכלו במפרט שלי- המעבד לא משמש כמגביל לOC) ועוד שאלה- לבעלי לוחות 8KDA3 למיניהם- בביוס יש אפשרות לHIGH PERFORMANCE - מה זה עושה בעצם? אם אני עושה OC אז להשאיר את זה בOFF? או להפעיל את זה? (אינ פותח את את'רד הזה , לגבי כל השאלות שיהיו לי לגביי OC כי מצאתי את עצמי נדחף פתאום לתרדים אחרים וזה לא מנומס אז החלטתי לפתוח את שלי
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
או'קי , אני מזמין עוד מעט amd xp 2000+ epox 8rda עכשיו , רציתי לדעת עם כמה fsb אני יקבל את זה וכמה המכפלה תיהיה.. כאילו ה defult שלה. זאת שאלה ראשונה. שאלה שניה : יש לי עכשיו פנטיום 3 עם 1000 מגה הרץ , הוא פועל על מכפלה קבועה של 7.5 וה fsb על 133 שיניתי את ה fsb שלי ל150 , ולפני שהווינדוס עלה , הוא נתן לי שגיאה עם ה dvd rom שהוא מלפני שנתיים בערך , כפול 6.. וקריאה 36 של טושיבה. רציתי לדעת אם גם בלוח החדש , ברגע שאני יעלה ל 150 , אז שוב הסידי רום יעשה לי בעיות , או שהלוח החדש ימנע את זה. ואם זה יעשה בעיות.. אם ישנם דרכים לעקוף את זה. שאלה שלישית , ראיתי כאן , שסטיקים של זכרונות 2700 עם 333 מגה הרץ , לא מסוגלים לעבור את ה 160fsb , זה נכון? באמת אני לא …
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי במדוייק יותר היא כמה הבדל בביצועים יהיה נגיד בין מעבד שהומהר לתדר מסויים לבין מעבד שעובד על אותו תדר בסטוק? נגיד לפי הכותרת: ATHLON 64 3000 שהFSB שלו הומהר והתדר הכולל עומד על 2000MHZ ל ATHLON 64 3200 שהמכפלה שלו היא פשוט 10 ולא 9 וגם הוא עומד על 2000MHZ (ונגיד תאורטית שמכפלת הזכרון לא יורדת בהמהרה של ה3000).. האם המומהר ייתן את אותם ביצועים?? לפי דעתי קצת פחות בגלל (א) פליטת חום עקב העלאת מתחים שלו (ב) תמיד עדיף מעבד שעובד על תדר מסויים בסטוק ולא מומהר אליו.. אשמח לשמוע דעות בנושא כי נושא שמסקרן אותי כבר תקופה..
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הבארטונים הנעולים בדרך כלל לא נותנים תוצאות אוברקלוקינג גבוהות כמו הבארטונים הפתוחים, ככה שהאוברקלוקרים אפילו לא מתאמצים להעלות אותו ל OCDB הייתי רוצה לקבל מושג כללי לאן הבארטונים הנעולים מגיעים בממוצע. מדובר על סביבת 2500 אבל גם מידע על בארטונים אחרים יתקבלו בברכה מה הבאס הכי גבוה שהמעבד הגיע אליו, והכי חשוב באיזה מתח.. אני חייב לציין שהבארטון שנפל לידיים שלי פשוט לא אוברקלוקינג מוצלח, לפי דעתי הוא לא מתקדם מספיק במתחים נורמליים.. תודה. (:
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
בלוק למעבד APOGEE של חברת SWIFTECH רדיאטור MCR220 של חברת SWIFTECH (גודל 120X2) משאבה MCP350 מיכל 5.25 של חברת DANGER DEN זוג מאוררים של SCYTHE צנרת ופיות 3/8 ויש גם פיות 1/2 לרוב (או כל) החלקים, לא יצא לי להשתמש בהם אז אין לי מושג. המערכת לא היה בשימוש מסיבי, בסביבות השנה אבל על מערכת בלי אוברקלוק ולא הורכבה ופורקה מספר רב של פעמים. הבלוק מתאים ל-775 ונדמה לי גם AM2 (יש לו 2 פלטות עם הרבה חורים, אפשר לבדוק באתר היצרן שלהם למה הוא מתאים). אין לי צורך בפירוט מחיר של כל אחד מהרכיבים כי אני לא מתכוון למכור אותו בחלקים אלא רק כמערכת שלמה. מה לדעתכם המחיר ההוגן לשני הצדדים למערכת כזאת? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD2000 וולקנו 7 פלוס. הטמפ' של המעבד במנוחה הייתה 55 מעלות בערך וייעצתם לי לפרק את המאוורר ולראות אם מרחו משחה טוב. אז פירקתי את המאוורר וראיתי שיש משחה מסביב לליבה ולא עליה אז תיארתי לעצמי שכשהרכיבו את המאוורר אז טיפה צריך לשחק איתו לפני שהוא נתפס בחלק התחתון אז המשחה נמרחה בצידי הליבה,מכיוון שאין לי משחה אז הצלחתי למרוח טיפה על הליבה וגם מהצד של המאוורר איפה שנוצר ריבוע(של הליבה) והטמפ' עמדה על כ-10 מעלות פחות(כ-44 מעלות בערך). השאלה שלי היא (מכיוון שאני די חדש בעסק) מה הייתה הבעיה? האם ההשערה שלי נכונה? האם המשחה אמורה הייתה להיות על הליבה והאם הטמפ' עכשיו נורמליות?(יש לי רק מאוורר אחד במארז 120מ"מ ומחר אנ ארכיב עוד אחד דומה מקדימה)
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
4:5 1:1 2:3 איזה מהם הכי מומלץ ואיך אני בדיוק משנה את היחס של הזכרונות מול המעבד?
-
- 10 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הייפר 48!! שמו המלא הוא HYPER 48 KHC-L91-U1 Socket Type AMD K8 (socket 754/940) and Intel P4 (socket 478) and LGA 775 ומעניין אם הוא ישקול גם כמו הייפר 6 המפורסם שלהם!! ועוד אחד נחמד מאוד הוא Ultra Vortex KCC-V91 גם היטסינק ענקי ויפה!! Socket Type AMD K8 (socket 754/940) and Intel P4 (socket 478) הוא אומנם לא תומך בסוקט טי החדש של אינטל!! אבל עדיין זה לא משנה כי הוא תומך בסוקט 754-940 והוא גם כבד מאוד שוקל כמעט 900 גרם!! לפרטים נוספים כנסו ל- http://www.coolermaster.nl/
-
או גז,מה שבא לכם. נגיד אתם לא מביאים כלום חוץ מתוכנית וגם זה לא חובה. אל תשאלו למה.
-
כול מדברים על מאווררי הDelta 60 m"m ו ה80 m"m שמביאים ביצועים גדולים וכמובן איך לא הTornadoאים השונים... המאווררים נעים במהירויות גבוהות ביותר ודוחפים אוויר בעוצמה חזקה אני אישית לא בעל מאוורר כזה ואני בטוח שהרבה מאיתנו גם כן, אז מה שאנחנו רוצים להבין ובלי Db שמיביייי! זה כמה זה הולך לעלות לנו ברעש עם אנחנו רוצים ביצועים ולכן לבעלי ניסיון במאווררים רועשים עם ביצועים גדולים יש חלק נרחב בדיון הזה. המטרה היא שנוכל להבין מהו המאוורר בעל הביצועים הטובים ביותר בעוצמת הרעש הסבירה ביותר וכך נוכל לבחור במאוורר אולטימטיבי במקום להתבסס על "ביצועים אדירים ורועש!" או "ביצועים נמוכים ולא רועש!" אני מברך את כל מי שיעזור בדיון זה כדי למצוא את המאוורר האחד והיחיד שכולנו נוכל להתפשר עליו.
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
* מעבד Intel Core 2 Extreme QX9650 * קירור למעבד Zalman Reserator XT * לוח אם Intel DX38BT * זיכרון 4GB DDR3 1333Mhz * כרטיס מסך evga 8800GT S.S.C 512MB - שעבר המהרה והאצה * דיסק קשיח WD 320GB sata.2 16MBX 2 * מארז Zalman Z-MACHINE GT1000 * ספק כוח Zalman ZM1000-HP תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אז ככה אני בונה מערכת קירור מים ואני בשלב רכישת המשאבה לאחר בירורים רבים החלטתי לקנות ראש כוח של חברת אהיים הגרמנית שאמורה לתת לי אחריות ל 4 שנים עכשיו הבעייה היא כזו....... אני לא יודע מה אמור להיות הספק צריכת המים של המשאבה 1000-2000 כמה חשמל היא זוללת ולמה לעזזל יש הפרש אסטרונומי במחיר בין משאבה טבולה לחיצונית 2000 ליטר לשעה טבולה עולה 300 חיצונית עולה 2500 ואט דה $#@#%$ ???
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אקיצר.. קניתי אותו והטמפ' של המחשב שלי ממש גבוהות עכשיו שאני שם את היד לייד המאווררים זה בקושי מוציא אוויר!! מה זה בדיחה??? אם אני יחליף אותם ב- SF2 יהיה הבדל משמעותי הוא מוציא הרבה יותר אויר? אקיצר מארז ממש לא מומלץ למרות שהוא יפה
-
- 10 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות השוואה עם אנשים שעשו אוברקלוק לראדונים שלהם אני עם ה9500 פרו של הרקולס הצלחתי להגיע ל378/313 מה איתכם??
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי MX 200 32 מגה הצלחתי : gpu:220.0 memory:180.0 יפה??? הכל עובד חלק בניד פור ספיד כאילו איןן קווים ולא תוקע כלום....
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-