אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש בארץ בכלל גופי כירור שתומכים בSOCKET? אני מחפס כירור שיהיה שקט, מבחינת ביצועים מיצידי הטמפ של החדר או אפילו יותר, שיהיה מספק קר בשביל לעבוד כרגיל בלי OC אני רק רוצא שקט *עם יחול להתחבר גם ל NB וגם ל ati x600שלי אז זה יהיה סבבה, ועם גם לHD אז בכלל סבבה, במידה ואני ימצה הדבר האחרון שאני יצתרך זאיזה ספק כוח פסיבי, נירה לי שלTT יש כזה 1 טוב אז בקשר לכירור, פנימי עדיף אבל זהוא בכללי, אה כן יותר זול יותר טוב אבל לא על חשבון ה אחות, אני לא צריך דליפות כול שני וחמישי תודה מרוש נדב עריכה: בקשר ל HD ולX600 אני חושב שמצתי פיתרון: http://www.xoxide.com/zmgwb1.html http://www.xoxide.com/ha.html אני פשות יוסיף את שני אילו למארחת כירור המים אחשב רק חסר לי איזה מאחרת כירו…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך GeForce FX5700LE. קראתי פה כמה הודעות ואז גיליתי את ה-Omega Drivers ואת האפשרות להגביר את מהירות השעון והזיכרון הכרטיס מסך. מכיוון שהכרטיס מסך שלי הוא מן גירסה תומכת מאוד באוברקלוקינג לפי האתר הזה - http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/mainstream-roundup.html [url/] ויש אפשרות להגביר את מהירות השעון והזיכרון מ- 225/400 (שזה נמוך מאוד) עד ל-480/600 (שזה הרבה יותר גבוה). ובכן, התקנתי את האומגה ונכנסתי ל-TAB של התדירויות שעון, העברתי להגברה ידנית של השעון והתחלתי לשחק עם המהירויות. בהתחלה הגברתי מהירות נמוכה, ולחצתי Test new settings - המחשב הודיע שאין באפשרותי לעבוד על המהירויות האלה... ניסיתי גם להוריד את המהירות של המעבד והזיכרון - ומסיבה לא …
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בדומה לסיפור עם ה r9800 pro שבצריבת ביוס הצליח להפוך ל XT, כך גם ה X800 pro מסוגל לעבור בתהליך פשוט (מספרים על אחוזי הצלחה מאוד גבוהים) לאחיו הגדול והחזק ממנו. (עכשיו מישהו צריך לקפוץ ולהגיד, אבל איך ל pro יש רק 12 צינורות עיבוד ולXT יש 16!, זה בסדר גאון,בשלב הראשון בפלאש של הביוס של ל XT, ה4 צינורות האחרים נפתחים על הדרך. שוב, ללא צינורות פגומים, ועם אחוזי הצלחה גדולים. לא מאמינים? - תשוטטו קצת שמה ותקראו יותר.) למה להרבות במילים? הנה לינק ל"מדריך" כפי שפורסם בפורומים של driverheaven. http://www.driverheaven.net/showpost.php?p=425616&postcount=21 למי שיש ביצים והוא מנסה זאת, שיכתוב פה איך היה. התהליך הוא לא בלתי הפיך, אפשר לגבות את הביוס הקודם, אבל עדיין קיים סיכו…
-
- 13 תגובות
- 904 צפיות
-
-
משאבה טבולה שמחוברת לכל הרדיאטורים ובקצה פילטר. מזרים מים מזוקקים כמה שעות. מנקה את הפילטר ואז מזרים לעוד כמה שעות ובודק את הפילטר. אם הוא נקי עוצר אם לא ממשיך לעוד כמה סבבים שצריך.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
אני רוצה לדעת אם כל אחד יכול להשים קירור מים כי אני ראיתי שלכל הכרטיסים יש צינורות במקום מאוורר ובמקום מאורר על המעבד יש צינורות ועוד דברים כאלה השאלה שלי אם אני יכול להשים קירור מים למחשב שלי או שאני צריך לשדרג את כל הכרטיסים שלי לכאלה אם צינורות במקום מאורר ואם יש את כל דגם של כרטיס מסך וכו' אם צינורות או שצריך דגם מיוחד
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כל מי שיש לו AMD 64 (רצוי 3000-3200 ) תרשמו פה את ההבדלי הטמפ' של המעבד במאמץ ובמנוחה למשל במאמץ 40 ובמנוחה 30 ... תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלי: סוג קירור: סטוק (בינתיים) מהירות ליבה: 540 מהירות זכרון: 590 ציון ב3DMARK (גרסאת 05): 6335 עריכה: אני יכול הרבה יותר אבל בינתיים לא רוצה להעמיס עליו יותר מדי _____________ ובאותה הזדמנות, כדאי לקנות לכרטיס הזה קירור ? הזמנתי מנועה VF700CU אבל אני יכול לבטל חבל על ה185 שקל אם זה לא כל כך הכרחי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! החלטתי לפתוח לו את הצנורות ולנצל אותו. כמה דברים לפני. 1. אין לי שום נסיון בזה. 2. אני מאוד מאוד מפחד שזה ישרף לי ואכלתי אותה. 3. אין עליו שום קרור אם אני לא טועה. 4.מה יתן לי כאשר אני אפתח אותו, אתם הרגשתם שינויים? 5. כמה זמן הוא יחזיק לי אחרי שהמהרתי אותו? 6.לפני הכל מה אני צריך לבדוק? טמפ'? משהו? 7. כל הסברים מדריכים הכי טובים והכי פשוטים למתחילן כמוני, לפה! תודה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש אמרו לי שזה המקום לאובר קלוק וכאן קיימים האנשים שאני מחפש,אז השאלה שלי היא ככה : יש לי את הכרטיס הנ"ל עם קירור מקורי,והכרטיס של חברת Gigabite,רציתי לתת לו OC קטן בלי להחליף לו קירור ובלי כלום,ככה להשאיר אותו איך שהוא עם הקירור המקורי. השאלה שלי כמה אני יכול לשים לו ב - Corp וכמה ב - Memory בשביל שיישאר בטמפ' יציבה ולא ייגרם לו שום נזק? תודה רבה לעוזרים! וגם לאלו שלא
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חשבתי על הקירור המושלם: מכניסים את כל המחשב לתוך תא הקפאה, מכוונים על מינוס מעלה אחת ולא צריך שום קירור נוסף. מה דעתכם?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי p4-2.4 לוח אם gigabyte-GA-8IPE1000 אני לא עושה-over clocking יש לי מאוורר במארז שמכניס אוויר, ומאוורר על הספק כח,על המעבד,ועל הכרטיס הגרפי.... אז ככה: מאוורר המעבד נע על-2800-2900 בדר"כ קריאה של hd0 מראה טמפרטורה של 50 מעלות ושאני מוציא תקליטור מכונן התקליטורים הוא רותח . כמו כן המעבד במצב מנוחה הוא 43 מעלות ובהתאמצות הוא מגיע ל56-58 כל העסק נראה לי חם מדי משהו בחומרה לא בסדר? האם זה חם מדי?
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בחמסין האחרון שיחקתי BF2142 ואחרי איזה שעה והמחשב פשוט נכבה, הנחי שאו שהלך הספק או שזה היה כיבוי אוטומטי. פתחתי אותו ופשוט אי אפשר היה לגעת בשום דבר, אפילו ההארד-דיסרים רתחו! אני לא מגזים כשאני אומר שאפשר היה לקבל מזה כוויה... :-X אני חושב שמה שעושה את עיקר החום זה הכרטיס מסך (כי היו קריסות מקודם שהמסך פשוט "נכבה" ואם ניסיתי שוב להריץ משחק עם גרפיקה כבדה זה היה קורה שוב מאוד מהר) אני חושב שבעיה נוספת היא שהמארז לא מתאורר טוב, יש לי 2 מאוורים של 12" אני רוצה לשדרג ל 4870 ויחד איתו להוסיף קירור טוב מכיוון שאני לא מכיר איזה פתרונות קירור יש אשמח להמלצות, התקציב שלי הוא בערך 300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
כל כמה זמן צריך להחליף את הקירור הזה, כאילו כל כמה זמן צריך להחליף את הגז? הלינק: http://www.ocshoot.no/vc2.htm
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם קירור נוזלי למעבד Cool Master Seidon 240m (היה מחיר ממש טוב בבלאק פריידי) למעבד i7 skylake 6700K. רציתי לדעת כל כמה זמן אני אמורה להחליף את המים בקירור, אם בכלל? אם כן, איזה נוזל אני שמה בדיוק בפנים? זהו מחשב העבודה שלי, פתוח 7 ימים בשבוע 10-12 שעות כל יום. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
כל כמה זמן צריך להחליף או לחדש את המשחה הטרמית למעבד, ואם בכלל ?
-
- 10 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 5-4 חודשים icore 7 920 2.67GHZ. רציתי לדעת כל כמה זמן צריך למרוח משחה תרמית? האם זה לפי הטמפרטורות? הנה תמונה ליתר ביטחון (שלושה תוכנות שבדקתי איתן: SPEEDAN, EVEREST ו-HWMONITOR):
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל כמה זמן צריך להקות את הגריז התרמי הישן ולשים חדש? תודה לעונים..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חצי שנה שנה גג ותמיד עניין אותי האם מי שקניתי את המחשב מרח מישחה טרמית כמו שצריך אם הוא שם בכלל!? יש לזה תוקף?! כל כמה זמן רצוי להחליף? ואיזה מישחה הכי טובה [מעבד אינטל 1.5] האם לכרטיס מסך גם צריך מישחה טרמית?! אני ישמח אם תענו על השאלות זה ממש יעזור לי תודה מראש ???
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האתר הגרוזיני (כן גרוזיני...) מסביר הכל אבל הכל במיקצועיות ובתמונות אין ספור איך לשבור את מחסומי הלוח שלכם במיוחד אם הוא לוח מצויין כמו ה MAX3 ולהביא אותו לשיאים חדשים. כמו גם שבירת מחסום ה 250FSB http://www.thelab.gr/reviews/ic7mods_en1.php
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
http://www.nmbtech.com/html/fans/engineering/engineering_101.html מצורף קובץ PDF זהה לדף באתר... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
OKY אז ככה הזמנתי לפני יומיים בערך 6200 מ אולסייל עכשיו קיבלתי את הכרטיס עוד לא התקנתי... הכרטיס נראה מצויין. עכשיו אני הולך להתקין ולהביא לכם עוד חדשות בדקות הקרובות
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה OC יש לי מסך שחור אחרי זה ואני חייב לאפס את הביוס למה?? ממה זה יכול ליגרם?? המעבד שיש לי: Amd 3500+ והלוח אם שלי: GigaByte K8N Ultra-9 ממה זה יכול ליגרם??
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי לעשות את ה-OC שלי שמתי לב שבכל פעם שאני מכבה המחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן או שאני עושה ריסט הביוס נועל ה-CLOCK RATIO כאילו מחזיר את המעבד שלי לבמצב AUTO לבאס 266 במקום 333... מישהו יודע מה הבעיה????
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-