אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ובכן כמו שהזכירו מלא אנשים שוב ושוב הקיץ הגיע וכמובן תוקף גם אותי. אמא שלי באמריקה כרגע ואני צריך המלצות לקניות שאני שולח אותה לשני מחשבים שלי (יש לי שלוש אבל אחד יכול להישרף לא נורא ) אוקי אז ככה המחשב הראשון: P4 1,7 512 RDRAM HD: 40GB HD: 60GB יש צורב יש דיוידי Sound card: Creative Live Platinuem 5.1 Video Card: Asus v8200 Delux GeForce 3 אני מאמין שזה בעיקרון הדברים שצריך לדעת. המחשב הזה לא משודרג מבכינת קירור הכול כמו שקיבלתי אותו. תגידו מה אני צריך ליקנות בשביל לקרר אותו (הטמפרטורה של המעבד שלי בעובדים עליו עומדת על 47-50) המחשב השני: P2 500 256 SDRAM HD: 10GB HD: 20GB יש סידירום רגיל Sound Crad: Creative live! Video Card: שלחתי את אמא ליקנות…
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, מוכר בחנות מחשבים הסביר לי משהו מוזר שיכול להיות שהגוף קירור הנ"ל לא יתאים לכרטיס המסך שלי מסוג geforce fx 5500 במקרה ואין לו ברידג'. לינק לגוף קרור: http://www.terracom.co.il/Product.asp?Pid=VNF100&Cat2Cat1ID=49&Cat2ID=287 האם יש הגיון בדבריו? ד"א כמובן במפרט של המוצר מופיע שהוא מתאים לכרטיס מסך שלי. בתודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
רציתי לשאול עד כמה הקירור הזה :[h=1]Scythe Samurai ZZ Rev.B SCSMZ-2100[/h]יותר טוב מהקירור שאינטל מביא ביחד עם המעבד?אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בינהם. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני בקרוב רוצה להוסיף מאוורר למארז שלי שיכניס אוויר. יש לי אחד למעלה מאחורה במארז שמוציא אוויר. אין לי מקום במארז לעוד אחד חוץ מזה שאני אוסיף עכשיו ככה שאני רוצה שהוא יעשה את העבודה. מדובר במארז mini tower. הטמפ' לא יותר מידי גבוהה. איזה מאוורר כדי לי לקנות?
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מה אומרים לי הסימונים ב-SPEEDFAN מתי זה בסדר? וי כחול - ??? וי אדום - ??? וי ירוק - תקין
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בעברית איך עושים וולט מוד לכרטיס שלי? איך אני רואה מה המתח הנוכחי? ואיך אני אשנה אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
*כותרת*. אני צריך לעלות מתח למעבד? לזכרונות? עכשיו הורדתי חזרה לבאס 333 מכפלה של 9 ובלי העלאת מתחים. ד"א קניתי Scythe NINJA Plus והמעלות מצורפות בתמונה, זה לא במאמץ, כאילו כמה חלונות פועלות ברקע ולפני כמה דק' יצאתי מהרצה של Super PI 32MB. הן סבירות? אני עם המאורר סטוק של הגוף קירור והוא על מקס' (1300RPM~). תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
asus: 1)P5K3 Premium/WiFi-AP 2)P5K64 WS 3)Blitz Extreme 4)P5K3 Deluxe/WiFi-AP 5) COMMANDO ואם הם תומכים ב-DDR2??? אל תציעו לי לוחות אחרים! אני סגור רק עליהם...
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
החלטתי לתת קצת זריקת מרץ למחשב הישן שלי, כדי שיחזיק עד המחשב הבא, או שאולי אצליח לגרום לו להיות מספיק שימושי בשביל לא לקנות מחשב חדש. קראתי קצת על OC, ואיך עושים. נכנסתי לביוס ושיניתי כמה דברים, ואחרי שיצאתי מהביוס (שמרתי כמובן), הוא עלה בפוסט הראשוני וכתב מהירות שונה (כמו מה שקבעתי) ואז היה מאתחל את עצמו מיד שוב, וחוזר להגדרות הקודמות. כשאני נכנס חזרה לביוס, הוא מראה לי את הנתונים שהכנסתי, אך מבוטל אצלו cpu host clock control. והוא חוזר לאותו מצב בכל פעם מחדש. חיפשתי הגדרות מיוחדות בביוס שאולי גורמות לזה לקרות.. אולי סוג של הגנה, אבל לא מצאתי. המעבד: D920 לוח אם: GA-8i945p-g gigabyte ביוס: F11
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וואו ראיתי את זה נגנבתי www.omgwtf.biz/tembel/OC/OC_5000_(www.laflaf.co.il).avi הם הגיעו עד ל 5300 MHZ נ.ב אני לא יודע אם נתנו את זה פה כבר אם נתנו אני ממש מצטער ומנהלים למחוק... אם לא נתנו אז תהנו
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לפורום שלום , קניתי מחשב לוח חדש של גיגה בייט p35 ds3l ואת המעבד של אינטל e6750... שאני נכנס לביוס ועושה אוברקלוק מ2.6 ל3.0 הכל טוב ויפה , שווינדוס עולה קודם כל הוא לא מזהה את האורקלוק(בדרך כלל שנכנסים למאפיינים של המחשב רואים את המהירות מעבד ואחרי זה את המהירות העכשווית שלו , גם שם וגם שם כתוב לי 2.6... הורדתי את התוכנה cpu-z ושם רשום לי שמהירות של המעבד היא 2.67 והמהירות העכשווית היא 2250 , אבל שאני גורם למחשב להתאמץ זה פתאום קופץ למהירות 3.0 האם זה אמור להיות ככה? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 497 צפיות
-
-
מעבד: AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+ AM2 ליבה -Manila כרגע הוא מצבה של 34 מעלות.. (קירור סטוק) זה טוב?? תודה
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש על הלוח אם חיבור למאווררים בתצורה של 3 פינים....יש גם 4 פינים לקירור ש המעבד.... עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לחבר מאוורר רגיל (80 מ"מ או 92) ללוח אם וכך אני יוכל לשלוט עליו באמצעות SPEED FAN??
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מחפס מאורר 120mm עם 4 פינים לקירור מעבד כל הדגמים שמוצעים בעלי 3 פינים מה שלא יאפשר שינוי מהירות ע"י הלוח אם יש המלצות למשהו שקט ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי ספק XFX 650W PSU בעל מאוורר ענק 140ממ. בחנות מיקמו אותו כלפי מטה כך שהמאוורר לוקח אויר מחוץ למארז. הבעיה בזה היא שכנראה כך הוא יצבור הרבה מאוד אבק. כדאי לי להפוך אותו כך שהוא שהמאוורר יהיה בתוך המארז?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות מחשב חדש (בעיקר למשחקים). בגדול (עוד לא סופי) זה המפרט: מארז Antec Nine Hundred ספק ליברטי 400W לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 מעבד E6300 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO כ. מסך 8800GTS 300 מסך Dell 2007 wfp (תודה מונופול) כונן קשיח wd 250 Giga צורב DVD סטנדרטי זיכרון G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 במידה ואני ארצה לעשות OC, האם הזיכרון הוא הדבר היחידי שיגביל אותי? האם גם בזיכרון כזה אפשר לבצע OC נורמאלי?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום שמי תמיר, עשיתי סיור באתר, מצאתי תוכנה בשם CPU Z הורדתי אותה כדי לדעת את השם של המעבד שיש ברשותי במדוייק, אז מצאתי AMD Athlon XP Toroughbred במהירות 2600+ שזה 2080MHZ, הטמפרטורה של המעבד קצת גורמת לי חששות, המחשב שלי בן 4 שנים, לא היו בו שינויים מאז חוץ מכרטיס מסך, צורב DVD וזיכרון. המאורר של המחשב כנראה כבר לא עבד טוב וכשקידדתי סרט DVD, הלוח התחיל לצפץ (הזעקת חום) לא ידעתי מה החום, כי שאני מפעיל את התוכנה של הקידוד היא מפעילה 100% CPU אז כלום לא זז (זיכרון מחשב 768 333MHZ לא יודע אם זה משנה), הפיתרון המהיר שעלה במוחי לפתוח את המחשב ולתת לו אוייר עם פן על גוף קירור, במצב מנוחה המעבד היה על 55 מעלות חום, מהירות סיבוב כ2400RPM מאוורר, החלפתי מאוור, ושמתי 2 חזקים אחד ע…
-
- 5 תגובות
- 481 צפיות
-
-
קירור פאסיבי איכותי שיתאים לסוקט 939 תודה ענקית לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 464 צפיות
-
-
unknown escape sequence "\F" מה זה אומר!? ואיך לתקן?
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מבקש המלצות לקירור שקט עד 400 ש"ח. במחירים כאלה עדיף קירור נוזלי או קירור אוויר? מתכנן לעשות OC למעבד.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2333 MHz (7 x 333) רציתי לדעת למה כתוב למעבד שלי 2333hz שהוא בעצם 2.66 אם מישו יכול לעזור לי מניסיון של אובר קלוק למעבד כמה רצוי לעלות באיזה מדרגות אני יודע שבביוס יש אפשרות של לעלות 10x266 משו כזה כאילו אני מעלה כמות של ארץ ואז זה מכפיל אותו ב 10 אם זה ככה אז באיזה מדרגות רצוי לעלות! ואם לא אז איך בדיוק מעלים תאובר קלוק ?! תודה
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חשבתי לאן לפנות,לכאן או לפורום גרפיקה. בסוף הגעתי לכאן - ובכן,הכרטיס מסך שלי כנראה מתחמם ,למרות שהוא דיי חלש (mx440) הוא מתחמם ונוצרים פסים בתצוגה, לפחות לפי דעתי זה הסימפטום להתחממות, מה עושים בהנחה שאני לא רוצה לקנות קירור מיוחד לכרטיס מסך - יש אפשרות לקנות מאוורר קטן ופשוט להרכיב אותו? בנוסף, ישנה אפשרות לעשות אוברקלוק אם המעבד הוא של אינטל והלוח גם של אינטל (תומך Rdram).
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-
התקנתי ת'תוכנה SPEEDFAN ויש שם 6 טמפ' שונות ואני לא מבין מה כל אחת מסמלת. אני אשמח אם תגידו לי ;D הנה תמונה: ותגידו גם אם אלה טמפ' טובות כי אין לי מושג
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
במחשב קטן וישן, מאוורר 60mm בקידמת המארז מוביל אוויר דרך תעלה לצלעות הקירור שמעל המעבד.. הוא מחובר ב- 3 פינים, מהירותו משתנה אוטומטית ובעומס הוא נורא מרעיש.. שמתי לב גם שהמשחה הטרמית בין המעבד לגוף הקירור (הצלעות) שמעליו, התיבשה/התאדתה.. 1. לשים משחה? איזה? 2. מאווררי 60mm, מצאתי רק שניים.. בסל"ד גבוה ורעש מוצהר נמוך.. עובדים במהירות קבועה (ללא תלות בפין השלישי): EverCool EGF-6 http://www.evercool.com.tw/products/fan_egf.htm Skythe Mini Kaze 60 http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/mini-kaze-60-mm.html יש אחרים? מה אתם אומרים? תודה רבה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקודם הורדתי ATI TOOL ובדקתי אותו על הRADEON 8500LE 128MB שלי של SAPPHIRE.. משהו מוזר מאוד, תחילה עשיתי CHECK MAX MEMORY משהו כזה ואז הוא התחיל לעשות אוברקלוק לאט לאט לזכרונות, הוא הגיע ל278 (מ200) והפסיק להעלות את המהירות של הזכרונות, אבל הוא לא הפסיק ולא התריע לי שהוא לא יכול יותר, הפסקתי בעצמי כי שמתי לב ש10 דקות מהירות הזכרון תקועה על 278 ולמרות זאת הוא ממשיך לרוץ.. זה אמור להיות ככה ואם כן אז למה ? אחר כך עשיתי CHECK MAX CORE וזה התחיל לעשות אוברקלוק לליבה, העלה אותה מ250 ל268 ושוב נשאר על המהירות הזאת אבל המשיך לרוץ הרבה זמן אז כיביתי ידנית אחר כך סתם משכתי את ה"ציר" למעלה וזה העלה את הרף ל499MHZ ואמרתי לו לרוץ שוב הוא הגיע ל271 וכיביתי מחשש לשריפה זה מוזר מאוד…
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-