אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
אוקי ככה.. יש לי מחשב פנטיום 4 506 סוקט 775 פרסקוט 256 זיכרון (לא לרדתי עלי במחשב הראשי יש לי 2 ג'יגה [: ,) וזה עם סטוק של אינטל.. קיצר המחשב התחילך לעשות רעש פתחתחי אותו הוצאתי את המדבקה של אינטל ושמתי שם כמה טיפות שמן.. קיצר אחרי ששימנתי אותו המחשב היה שקט ממש!וגם ממש קריר.. אבל כאילו אחרי כמה זמן נניח אחרי לילה שהמחשב מכובה שוב יש רעש ושוב צריך לשים לו שמן שיהיה שקט.. כנראה שהשמן הזה לא טוב.. יש לכם המלצה לאיזשהוא שמן שישאר שקט כל הזמן? אגב אחרי שימון המאוורר אני מזכיר המחשב ממש שקט.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
התחלתי היום לשחק skyrim ובמקום מסוים היו קרטועים. החלטתי שהגיע הזמן לעשות OC. אז אני עושה OC לכרטיס מסך gtx460 1g שלי ואני צריך קצת עזרה ממכם. לאחר כל פעם שמעלים את התדר ב-5Mhz הבנתי שצריך להריץ בדיקת עומס. אז הורדתי את התוכנה OCCT. על איזה הגדרות להריץ את הבדיקות מאמץ לכרטיס מסך וכמה זמן? יש שם רזולוציה ו-shader complexity על מה אני צריך לשים אותם? כמה פרטים אם צריך: אני תמיד על רזולוציה 1920X1080 אם זה משנה (גם במשחק). המעבד אצלי הוא i5 760, ויש לי 4G זיכרון הרכיבים נמצאים בטמפרטורות יחסית נמוכות עריכה: בנוסף, מה הטמפ' המקסימלית לכרטיס מסך שאתם ממליצים לי לא לעבור?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
רשום לי temp3 temp2 temp1 מה זה כל אחד מהם? דרך אגב הטמפרטורה 3 היא 37 מעלות (intel p4).
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך המלצות לקירור למעבד אבל שיהיה משהו רציני ומחיר לא בשמיים.. אם אתם צריכים את המפרט תגידו לי.. ועוד פעם שהקירור יהיה טוב לא צעצוע .. אה ד"א המעבד הוא OC עריכה : מפרט : מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק Raidmax Sagitta II ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 460W כרטיס קול Creative Sound Blaster 5.1
-
- 5 תגובות
- 478 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! מישהו מכיר כלי שמאפשר לי להעלות בקלות את מתח הליבה של 5970 בלינוקס? (כמו msi afterburner)
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד 3200 של איי אמ די, ניסיתי לפני כמה ימים לעשות אובר למעבד ל2300.. לא הלך המחשב ניכבה באמצע ועשה לי בעיות.. החלטתי שאני יעשה אז אובר אפילו יותר קטן.. שמתי את המעבד על 2200 הרץ , מספיק לי אני לא רוצה יותר.. והוא לא עשה בעיות עשיתי בדיקה ב S&M של ה long והוא הראה לי שבסי פי יו טסט הבדיקה בסדר והיא הסיימה , אך בממורי טסט היה לי כזה ריבוע אדום והוא כתוב declected error משהו כזה. אבל המחשב המשיך לעבוד.. זה בסדר?? או להחזיר כבר את האובר לסטוק??2009??? או שזה לא משנה?????????? עוד שאלה.. יש לי קירור ביג טייפון , הוא עובד כרגע על 888 rpm +- לפי האברסט... אפשר לשנות אותו ליותר? אם כן איך? ובכלל כדאי לשנות אותו ליותר???יש צורך???
-
- 5 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה צריכות להיות הטמפרטורות של הכרטיס מסך שלי , x1950xtx . במנוחה הטמפרטורה שלו עומדת בערך על 63-68 מעלות ובמאמץ מגיעה עד ל 83 מעלות. אני חושב שזה לא צריך להיות ככה , מישהו יכול להגיד לי מה צריכות להיות המטפרטורות שלו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שנהם כאלה, עם 0ץ13 ןליבה אג'יהב משהו כזה. כמובן שמבחינת התקציב עדיף ה1700 אבל רציתי לשאול מה יביא לי תוצאה טובה יותר באוברקלוקינג? שמעתי שה1700 מגיע ל1900,2000 מגה הרץ בקלילות רבה. הקטע אבל שיש לי וולקנו 9 :-\ ורציתי לדעת אם הוא יוכל לעמוד במשימה טוב. תודה לכל מי שעונה :-*
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
1. היכן כדאי למקם את המאוורר בדלת המארז? 2. האם הוא מכניס אוויר או מוציא? 3. אני מתלבט האם לעשות חור למאוורר בגודל 80 מ"מ או יותר? 4. האם ניתן למצוא מאוורר שגדול מ80 מ"מ עם לדים? תודה לכם :cwm15:
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר משהו אל נקבת המולקס של הSpark7 הוא עובר לעבוד במהירות מקסימלית, ברעש נורא. במצב הנ"ל אין אפשרות יותר לשלוט על מהירות המאוורר בעזרת הבורר. מישהו יודע מה פשר הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל את המחשב החדש שלי בעוד כיומיים. הלוח אם הוא מחשב מותג תוצרת DELL, ולכן הלוח אם שלו מגיע עם כרטיס מסך מובנה, וצ'יפסט 965Q. המעבד שאני מקבל הוא E6300. רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע OC קטן למעבד, למרות שאני עם כרטיס מסך מובנה (לא משתמש בו אבל), ועם קירור סטוק. ואם אפשר גם קישור לת'רד שמסביר איך לעשות את זה, אני אשמח תודה מראש :]
-
- 5 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יום רביעי (10.8.05) קניתי את הקירור, אבל רק היום היה לי זמן להרכיב אותו. כשהמוכר הביא לי אותו, נבהלתי קצת מהגודל שלו :errrr: , אבל מתרגלים... הנה כמה תמונות שלו: ההרכבה היתה די פשוטה. חוץ מהעובדה שהיה צריך להוציא את הלוח מהמארז. בקופסה מגיע מדריך אחד צבעוני ואחד שחור לבן, , אבל מובן מאוד. הקירור מגיע עם משחה תרמית (בשקית ), אבל אני מרחתי MX-1. אני רוצה להגיד לכל מי ש"מפחד" מהגודל והמשקל של הקירור הזה, שאין מה לדאוג. הדרך שבה הוא מחובר ללוח היא חזקה מאוד. ואם הלוח מוברג טוב למארז, אז לא יקרה כלום. אני חייב לציין, שהקירור דיי מקשה על להגיע למקומות מסויימים במארז. לדוגמא, השתגעתי עד שהצלחתי לחבר את המאורר (שמתחת לכ.מסך) ללוח. (כי החיבור שלו נמצא בין…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 רגיל שאני רוצה לנסות עליו OC עם קירור סטוק.... השאלה היא כמה יעיל הקירור סטוק (כלומר אם אפשר להגיע איתו לOC נורמלי) ואם למישהו יש רעיון איך לשפר את היעילות של הקירור סטוק (שיפצורים וכדומה)
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
התקנתי הערב קירור V1 למעבד שלי+זכרונות חדשים (2X2GB PI של GSKILL)+מאוורר קדמי המכניס אוויר. *כל ה5X הם של הכרטיס מסך, השבוע אמור להגיע אלי HR03+ שהזמנתי מחו"ל הטמפ' בקובץ המצורף [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מחפש מאוורר איכותי 12CM המגיע עם פאנל לפלופי. מעדיף פאנל כחלק מהחבילה. מוכן לקנות בכל חנות בארץ - מכיר אנשים בכל מקום . לחילופין - מאוורר בנפרד ופאנל בנפרד אבל שיהיה חזק מאוד. תודה מראש, פטאליקו.
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אוקיי עכשיו עוברים להמהרה חדשה, אבל אני עדיין לא מספיק בקיא בנושא אבל : ויש לי AMD ATHLO XP 1700 הטמפ שלי הן Temp2 : 60C Temp3 :82C ויש גם Temp3: שזה 40 מעלות הוא רושם לי סימני בעירה כאלה בתוכנה SPEEDFAN Fan 1: 4219rpm Fan2: 2109 Fan3: 0rpm ויש לי שלושה מאווררים! מה לעשות כרגע?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי msi geforce fx 5200 128MB המחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה וכיוב' אבל למקרה שאני ארצה גם לשחק אני רוצה לדעת כמה דברים: ראיתי באפשרויות של הדרייברים שניתן לבצע oc, עכשיו הכרטיס בא עם צלעות קירור בלבד, האם לעשות את הoc שניתן לעשות שם (אין לי מושג בדברים האלה, אז מי שעונה שידבר כאילו הוא מדבר לילד בן 4) עוד כמה פרטים: הכרטיס 64bit טמפ' לוח אם 26, מאמץ 29 יש לי מאוורר מקורי של אינטל של p3, אפשר להשתמש בו על הכרטיס? אם כן, איך? האם זה יעזור לOC? יש לי עוד מאוורר של מארז, סתם משהו זול, שווה להכניס אותו למחשב גם כן? (כרגע יש רק מאורר צידי אחד במארז, בנוסף למאווררים של המעבד ושבספק) למי שיש עוד פרטים/מידע להוסיף לי אני אשמח, תודה!
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
מה קורה חברה, אני קצת בדילמה, התעסקתי עם המחשב שלי עד מוות והגעתי לתוצאות לא רעות בכלל, ההתלבטות שלי היא האם להחליף לוח אם על מנת שאני אוכל לעלות את המתח למעבד, מכיוון שכרגע אני מוגבל לעד בערך 1.53 ... נראה לכם שאני אוכל לעלות עוד איזה 200 עם 1.65? טמפרטורות הם לא כל כך בעיה מכיוון שאני כרגע עם כל המאררים על שקט לגמרי... אז יש לי עוד לאן לרדת... עם אני אצליח למכור את הלוח שלי אני מתכוון לעבור ל Dfi expert חוצמזה, יש לי משאבה של גיגהבייט שהיא 400 ליטר לשעה, אמורה להיות בעיה להוסיף למערכת עוד גוף קירור לכרטיס מסך? ועם כן, מה אתם ממליצים? לא משהו מוגזם... וגם איזה ram heatsinks
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי לוח asrock p4vm800 ועשיתי למעבד פרקוט 3.2 עד 3.76 (זה שהוא עובד יציב בלי קריסות בלי כלום) הגעתי גם עד 4.0 אבל הוא עשה ריסטרטים
-
- 5 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני קונה מארז Raidmax SAGITTA מעבד E6750 BOX כרטיס מסך 8800GT האם ה2 מאווררים שמצורפים למארז יספיקו? אני חייב לדעת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני מוצא אחד כזה בגודל 80 בראשון אבל זול! ואני רוצה לקדוח גם בפנאל שהוא מפלסטיק עם איזה מקדח?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-