אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי כ.מסך nVIDIA GeForce 7300 SE והוא בטמפרטורה קבועה של 72 מעלות! הנה קישור לתמונה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=GIGABYTE7300GS1&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap〈=HE חשוב לציין, שלא נעשתה המהרה. מה שכן, דלת המארז - שמאל, פתוחה תמיד, והמאווררים היחידים הם של המעבד וספק הכוח. גם לאחר סגירת המארז והפעלה של מאוורר קידמי במארז, הטמ' ירדה ל70 מע' בלבד! האם הטמפרטורה תקינה? האם שיפצור מאוורר על כ.המסך במהירות נמוכה ישנה משו? (רעש לא בא בחשבון..) אני שם לב, כי הגלילה עם העכבר היא איטית לפעמים בגלישה בנט...(או שזה לא בהכרח קשור?) תודה רבה לכל העוזרים!! ניר.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אוקיי אז מי שזוכר את היום הלוהט שהיה שלשום ובדק מה הטמפרטורות של רכיבי המחשב שלו באותו יום,ספק אם נשאר אדיש. בכל אופן אני ממש התחלתי להבהל חחחח כרטיס עם במהיריות סטוק הגיע ל 82C במאמץ לא יכלתי להשאר אדיש והייתי חייב לחשוב על פתרון יעיל וזול כי להשקיע על קירור לכרטיס במהירויות סטוק אני לא ישקיע (לא שווה פשוט,מספיק שהכרטיס עלה יקר..אז להוסיף עוד קירור ב 150-200 שקל?! בשביל ה 5 מעלות שהוא יוריד.ממש לא לעניין) הנה הפתרון שלי (תמונה אחת שווה 1000 מילים כמו שאומרים) ועכשיו לפרטים : כרטיס המסך : 6800GT (מהירויות סטוק) טמפרטורות לפניי : 49-52C Idle - 75-82C Load טמפרטורות אחריי הוספת הקירור : 40-44C Idle 65-68C Load טמפרטורות ב OC למהירויות של 68UT שהם 400/1.10 45-46…
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה עכשיו להזמין מחשב אמרו שנגמר ה-Winbond אז אני חושב על Sumsung אבל אם יש לך הצעה בערך ב 700 - 750 זיכרון שתומך Oc אז תיתנו לי בבקשה תודה
-
- 17 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קורה, הכרטיס מסך מגיע כשהוא במנוחה ל 100 מעלות ויותר, המחשב מרעיש( כנראה המאוור של הכ.מ) אולי להחליף לקירור שלו?? יש לי 6600GT של לדיטיק חשבתי על-Arctic-Cooling NV Silencer 6 REV2. אוו ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. בקשר להרדיסקים, יש לי 3 הרדיסקים והם מגיעים ל-50 מעלות.. אין לי תקציב עכשיו להשקיע בקירור טוב לכול אחד למה מ ספיק לי להוריד אותם באיזה 10 מעל', ניסיתי לשים מאורר של 80MM ולא עשה כלום. מה אפשר לקנות ואיפה למקמם בתציב של עד 80 ש"ח?
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
3 פעמים ברציפות כשהרצתי את הבדיקה ,כאשר הכ.מסך הגיע ל55-56 מעלות הוא פשוט נכבה, לפני זה העלתי את המאוורר ל100% וניתן לשמוע בבירור אותו , ברגע שהבדיקה מגיע ל55-56 ,המסך מתכבה,ולא שומעים יותר את הכ.מסך . מצד שני שיחקתי משחקים כמו METRO2033 שצורכים הרבה מהכ.מסך ואיתם הוא לא נכבה. הבדיקה מגיע תוך חצי דקה למעלות האלה ככה שאני אפילו לא יכול לראות עם יש ארטיפקטים או לא . נסיתי להחזיר את המאוורר למצב ברירת מחדל וזה עדיין קורה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר ארצה לעשות OC למעבד ה Q6600 שלי (לוח אם DS3L) האם תוכלו להביא לי את מה שאני צריך לשנות בביוס ? חבר שלי שמבין קצת אומר שהוא יודע לעשות OC ואם הוא ירצה לעשות הוא רק צריך לשנות את ההגדרות בלוח בצורה נכונה - שאת זה הוא לא יודע. אז גם בשבילי וגם בשבילו (יש לנו אותו לוח ומעבד) מה הם ההגדרות שצריך לסים בלוח ? עוד כמה שאלות: 1. אחרי שהבנתי ש OC זה לא כזה מפחיד וחשבתי שזה די קל התחלתי לראות תגובות של אנשים (פה) שאומרים שהם לא מצליחים לסדר את יחסי הזכרונות ודברים כאלה, ממה זה נובע והאם זה יכול לקרות לי ? 2. משהו שלא הבנתי - כשעושים OC אז גם הלוח והזכרונות עוברים המהרה, או שזה פשוט בחירה של המתמש ביחסים ? אם עשיתי OC למעבד ולא נגעתי ביחסים אז גם הזכרון עבר OC אז אני יכול לבחור …
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
חברה עשיתי או סי ל 3400 וקיבלתי ב 3די מרק וונטג' 8500 פתחתי לאחר מכן את הליבה הרביעית ועם או סי ל 3400 הגעתי ל 11500 הבדל עצום וכל זה בלי לגעת במתחים...!!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ג'יגה ביית מסוג אולטרה דבל או טריפל אני לא זוכר בקיצור המאוורר מהמחשב הישן חיברתי בברגים למארז אבל הכבל קצר מידי בין לוח האם למאוורר והוא לא מגיע. השאלה שלי היא האם כדי לחבר את כבל המאוורר של המעבד ללוח האם ואת כבל המאוורר שעל המארז לשקע שכתוב עליו מעבד (סי.פי.יו.). ואם לא אז אני צריך כבל של מאוורר מתקע שמתחבר ללוח האם ללוח האם או לספק כוח תנו שמות חנויות בארץ ואם לא אז עם אפשרות לקנות באמריקן אקספס או פיי פאל
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
מצאתי את המוצר בחו"ל: http://jab-tech.com/customer/product.php?productid=1803 מישהו יודע אם יש את זה בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שראה את הדיון בתמיכה טכנית יודע שהיו לי קצת בעיות עם הכרטיס מסך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=195062.0 בכל מקרה עקב המצב בצפון אמא שלי לחוצה להזמין מנועה את המאווררים של AC אז ירדתי לעיר לחפש חנויות נידחות בפ"ת לכו תדעו אולי עוד היה מצב והיה להם את המאווררים לא מצאתי, כמה מפתיע! (אחד ניסה לעשות לי שטיפת מוח ש-TT היא החברה מספר אחת למאווררים והיא הכי טובה והמאווררים שלה שקטים ובעלי דחיפת אוויר גבוהה...אולי כי זה מה שהיה לו בחנות : ) אבל קניתי כבל IDE מעוגל להארדיסקים ויש לי מאוורר ג'נרי 80 ממ שהדחיפת אוויר שלו לא עולה על 20 אני מאמין חיברתי את שתיהם, את המאוורר מול המעבד בתור מוציא אוויר והדלקתי את המחשב, חשבתי יוריד בין מעלה לשתיים לא יותר אם בכ…
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מהאתר הזה כבל מעוגל, עדיף עם לדים וכאלה.. אני רואה בעמוד הזה : http://www.jab-tech.com/customer/home.php?cat=24 שיש שם מלא גדלים, נראה לי זה הולך באינצים, לכבלים ... איזה מהכבלים זה להארד דיסק ואיזה זה לסידירום, אני יודע ש-ATA 133/166 זה להארד דיסק, תקנו אותי אם לא, אבל איזה זה של הסידי ? ??? אם אין בעמוד הזה את מה שאני מחפש אז תפנו אותי בבקשה לעמוד אחר באתר הזה תודה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי בפעם הראשונה על כבל פרללי שמחבר בין מחשבים ישר הלכתי לאוסף שלי(זה לא אוסף זה מוזיאון ;D) ומצאתי שני חיבורים של מדפסת וכבל של isdn עם חוטי כסף עכשיו לשאלה: האם הכבל ישמש כמו כרטיס רשת ואני יוכל לחבר איזה ראוטר 486 משנת 94? ??? אם כן יש למישהו מדריך איך להכין כבל כזה רק עם חיבורים וחוט (אין לי כוח ללכת לחנות וגם אין לי כסף בגלל המוד שאני מתכנן - אייס-קיוב ) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם הוצאתי כמה כבלי מולקס מהמחשב שזרוק אצלי בגינה ם לא רטובים ולא קרועים או משהו היה עליהם קצת חול וניקיתי אותו השאלה היא אם הם אמורים לעבוד? צריכה להיות בעיה כלהשהי? כי אני לא רוצה להכניס אותם למשב שלי ולשרוף חלילה איזה משהו
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שאלה ראשונה עד כמה חשוב הסליבים של הכבלים למשל מהספק כוח? שאלה שנייה, קניתי עוד מאווררים לקייס ושמתי לב שאני צריך עוד חיבורי מאוורר כאלה (של שלושה פינים, במקום הרגילים של ה4), מישהו יודע איפה אפשר לקנות מתאם של כבל 4 פינים ל-3 פינים? עדיף באיזור ת"א, פשוט חיפשתי בכמה חנויות ולא היה להם כזה ציוד...
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
סתם קישור לדוגמא http://www.goldtop.co.il/search_products.asp?search_product=%EB%E1%EC+%EB%E7%E5%EC המהירות משתנה ?, ורואים בכלל הבדל ?
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
עשיתי כבלים מעוגלים לצורב (שאותו כבל מתחבר גם לסידירום), עכשיו אני שם לב (כיום אחר כך) שלא הצורב ולא הסידירום נפתחים ובסידירום יש עכשיו אור דולק תמידי שלא נכבה שלא היה בו לפני זה .... ממה יכולה היתה להיווצר התקלה הזו ???
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע סייימתי להכין את הכבלים המעוגלים שלי אחלה מוד .המוד הזה ממש קל לביצוע וממש יוצא יפה הבעיה היחידה הייתה לי ויכול ליהיות שזה נדמה לי?!?! אבל אני בטוח שהכבל של הdata של הhd הרבה יותר צפוף מזה של cd וכו ולכן קצת היה לי קצת בלאגן הבעיה היחידה שנותרה לי היא מה לעשות עם החוטים של החשמל מה דעתכם יש למישהו תמונות מה עושים כי חבל הם מסתירים והם מכוערים! תמונות מחר... לילה טוב! :asthanos: עריכה: ידעתי שלא סתם הייתה לי בעיה עם הide!!! אבל מה עשוים עם החיבוריי חשמל זה ממש מכוער!!
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אז ככה, כבר הבנתי שכבלים מעוגלים זה שימושי מאוד, ושזה נותן יותר מרחב גדול יותר במארז ומשפר את זרימת האוויר. אבל אף פעם לא הבנתי מה העיקרון בקניית הכבלים הללו - האם אתה קונה מן ''עטיפה'' כזאת, ובאופן מסוים מלביש על הכבלים הנוכחים? או, כשאתה קונה כבלים מעוגלים אתה חייב להחליף את הכבלים הקודמים של רכיבי המחשב? עוד כמה שאלות- 1. מהם סוגי הכבלים המעוגלים? אנא ציינו את כולם, תודה 2. ראיתי באתר PCH, שהכבלים המעוגלים נמכרים לפי אינצ'ים, כלומר, ואני מצטט: Vantec 18" Floppy Black. אז על מה האינצ'ים משפיעים? הכבלים נמכרים גם לפי סנטימטרים, אז מה הסנטימטרים משנים? 3. הם גם נמחרים לפי מהירות (ATA133). אז על משפיעה המהירות? האם להארדיסק שהמהירות שלו היא ATA133 צריך לקנו…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר קבוצה מהכבלים של הספק ביחד ע"י מחיצה עגולה שקופה מישהו יכול לומר לי מאיפה אני יכול לקנות כאלה?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
רציתי לצייד את מארזי הצנוע בכמה כבלים עגולים לשיפור זרימת האומיר במארז. אני לא רוצה להסתבך סתם עם הכנת הכבלים בעצמי כי לחתוך אותם קצת מפחיד אותי. הכבלים הגדולים והשמנים שיש לי הם: -בין הפלופי ללוח אם. -בין ההרד דיסק ללוח אם. -בין הצורב הדיוידי ללוח אם. את הכבל הראשון אני יודע איזה לקנות. עכשיו מה שאני לא יודע הוא איזה כבלים אני צריך לדברים האחרים. אני יודע שיש משהו 100 או 133. חברים עזרו לי.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,אני בדקתי את הנושא של הקבלים העגולים וממה שהבנתי ממהנדס אלקטרוניקה זה ממש לא רצוי והינה ההסבר... בכבלים האלה יש גלי חשמל ופולסים של מידע כאשר שני כבלים צמודים לשני כלכך והם במצב תמידי ככה הם עלולים לקבל בטעות ובתמימות פלוס אחר של מידע וזה עלול לגרום לבעיות אני השתכנעתי מההסבר שלו [אנדסאי אלקטרוניקה] אבל לא יודע אתם חושבים אחרת? נראה לכם אחרת ? יש לכם הוככות אני ישמח לקבל... נ.ב כאשר אני יצור איתו קשר אני ידע בידיוק להסביר בכל המובנים המקצועיים זה יהיה עוד היום אני מאמין ישלמה לחכות...
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנחתי את ידי על מאוורר 120*120*35 (אני חושב) עם מהירות משתנה אוטומטית חייתי במיוחד (של שרת Compaq Proliant) אבל החיבור שלו קצת מאוד לא סטנדרטי. יש 4 חוטים, צהוב, אדום ו2 שחורים. מתוך ידיעה שזה שונה במאווררים מאשר לחיבור של ההארד-דיסקים נמנעתי מלחבר אותו בינתיים. למישהו יש מושג איזה חוט הולך לאן כדי שאני אוכל להכניס את המנוע סילון הקטן הזה מול הCPU במקום המאוורר הקטן והרעשני שיש שם עכשיו? (המאוורר הזה משמש בד"כ לקירור של 2 מעבדי פנטיום 1000 במערכות שצריכות להיות זמינות 100% מהזמן, אני חושב שהוא יספיק לשלי... 8) )
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר סיפרתי שהפנטיום 3 שלי התקלקל וכמובן שתמיד יש מחשב רזרבי אז עכשיו יש לי (המחשב כמו שכתוב רזרבי בלבד בקרוב אני קונה AMD 2400) סלרון 800, לוח של אסוס, 384 SDRAM. הלוח הוא ASUS CUSI-M המעלות: 25 IDLE 19 LOAD 31 FULL LOAF בפנטיום 3 733 היה אוברקלוק ל 866 ולא הייה אם זה בעיה, ומשום מה בסלרון אני לא מצליח לעשות. העלתי כמה תמונות שתבינו את הביוס שלי ותגידו לי מה לעשות: (העלתי תמונות מהחלק שדרכו אני אמור להעלות את הבאס): ככה נראה כל הקטגוריה: http://forums.ort.org.il/files/30/1652413/1065610.jpg יש אפשרות לבחור את המירב 800 מגה הרץ ויש אפשרות ידנית: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0004/g/o/d/_/o/f/_/n/e/t/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212202054556858/200301072132155055…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-