עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ido.K,

מה עדיף מארז בלי דלת שהכל פתוח? או מארז אם דלת ועל הדלת מורכב מאורר 80 מ"מ תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  2. Started by ZeppeliN,

יש לי מעבד P4 3GHZ והכל טוב ויפה.. יש לי בנוסף Arctic Cooling Freezer 7 PRO ואני מעלה ל3300 MHZ כלומר מ204 מה"ץ FSB ל220... אבל כשאני מעלה ל221 או יותר המחשב קורס... תמונה של CPUZ מישהו יכול אולי לעזור בלעבור את המחסום? אגב, יש לי ספק 520W ג'נרי (לא טוב - אבל מספיק)

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  3. טוב, הלכתי ללוג'יק כבר פעמיים, בפעם הראשונה קניתי את כל המפרט, אחרי זה עשיתי שינויים. בהתחלה אמרתי שאני אקנה את ה 5700 של איגלו, אחרי זה המוכר שכנע אותי שאני יקח ביג טיפון, ואתמול הלכתי שוב והחלפתי בחזרה לאיגלו 5700, בגלל שדר. נוב הביא לי טבלה שמראה שה 5700 נותן טמפרטורות יותר נמוכות. אני עכשיו צריך את עזרתכם, שתעזרו לי מה לקחת, עם ביקורות שיגבו את מה שאתם אומרים, עדיף יותר מביקורת אחת. ביום שני כנראה אני ילך לקחת את המחשב... בבקשה תענו מהר. תודה רבה לכם. עריכה: ושחכתי, אני רק רוצה ביצועים, לא משנה לי הרעש.. תודה.

• 34 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by -BISHOP-,

אז אחרי שהתייעצתי פה וקראתי כמה ביקורות בחרתי בקירור הנ"ל של AC. בסך הכל ההרכבה שלו לא קשה, והיו לי ציפיות שהוא מוריד לי לפחות 15 מעלות. אך למרבה האכזבה הטמ"פ ירדה בלא יותר מ 9 מעלות מ 63 בממוצע ל 54. הבנתי שצריך להעלות את המהירות שלו (של המאוורר) ל100 אחוז בשביל לקבל את מלוא הכוח, אבל ניסיתי בATI TOOLS להעלות ל 100 אחוז את המהירות אך לא קרה דבר. יאמר לזכותו שהוא באמת סופר שקט אבל מבחינתי עדיף שיעשה יותר טוב ת'עבודה, מאשר לא להפריע לשכנים בין 2 ל4... מדובר פה ב X1800 GTO

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by moshe55501,

איפה אפשר לחפש מדחסים לקירור משהו זרוק (וכמות גדולה כדי שאני במקרה אמצא משהו עובד) (אני מאזור תלאביב יד אליהו) כי כרגע אין לי תקציב לקנות ואני ממש ממש רוצה לבנות קירור גז בבקשה תעזרו לי ורציתי לדעת כמה טמפ' אפשר להגיע עם קירור גז שלב אחד

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by arikam,

שלום, אני חדש פה, ויצא לי לקרוא המון והשכלתי מאד מהפורום, לכן אני רוצה לשאול שאלה. ההרד דיסק שברשותי הוא של חברת WD דגם : wd1600js , לפי הגדרות היצרן תחום הטמפרטורה בעבודה צריך להיות בין 5 ל 55 מעלות צלסיוס. הרכיב שברשותי הגיע לטמפ' של 68 מעלות כאשר היה לי במארז רק מאוורר מכניס אוויר בדלת, ואילו כשהכנסתי עוד 2 מאווררים: אחד מוציא אוויר מאחור ואחד מכניס אוויר מקדימה (נושף גם על ההרד דיסק) הוא הגיע ל 60 מעלות. אני מצרף תצלומי מסך של speedfan , השאלה שלי היא האם זה תקין, או שאני צריך להחליף אותו? והאם שאר הטמפ' שמופיעות בתצלומי המסך תקינות? אני מודה מאד לכל מי שיענה לי. : [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  7. Started by moshe55501,

1.הציפסט שלי רותח שאני נוגע בו אי אפשר יותר שמשנייה אפר פשוט לבשל עליו. מה אפשר לעשות לגבי זה? 2.ברגע שאני עושה אובר קלוק הצ'יפסט גם מתחמם ? ד"א הציפסט שלי הוא NFORCE 4 SLI

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  8. Started by esaly,

מישהו יכול לעזור לי לעשות OC קטן לכרטיס מסך שלי? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by zoyaniv,

שלום יש לי בעייה והמחשב נתקע לי במשחקים אחרי כמה דקות וחשבתי אולי זה בגלל טמפרטורות איך אני יכול לבדוק טמפרטורות של המחשב במאמץ

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. טוב החלטתי לפמפם את המערכת הישנה שלי קצת,אני מתכנן להחליף כרטיס מסך וזכרונות. עכשיו אני לא מצליח לעבור את גבול ה3050 בלי ריסטים ללא הפסקה,הבנתי שזה אולי בגלל הלוח,מתח לא יציב מצידו...מישהו יכול לאשר או להוסיף מידע שאני לא יודע? ואם זה בוודאות הלוח,מישהו יכול להסיר לי איזה וולט מוד אני צריך כי יש כמה,אני צריך vcore mod נכון? תודה על העזרה,אולי אני עוד יום אחד אגיע ל3.4-3.6 הנחשק...

• 16 תגובות
    • 921 צפיות
  11. טוב הנה המפרט החלקים החשובים Amd athlon 64 3200+ Gigabyte GA-K8NF-9 xfx geforce 6600gt המארז הנוכחי והקירור הנוכחי. compucase hec ci-6a19 hec 300w art tr2 2 מאוררים 120 מ"מ ג'נריים. קירור סטוק לכרטיס מסך (רועש למדי). יש לי 2 מאווררים 80 מ''מ ישנים שאילתרתי מספק כוח.- לא בשימיש. הקירור שאני מחפש הוא נכון לעכשיו רק לצורך הורדת הרעש ולא אוברקלוקינג אבל אני ישמח אם תהיה לי היכולת לאלתר בעתיד אוברקלוקינג עם החלקים הקיימים. טוב דבר ראשון אני רוצה בעיקר לכרטיס מסך שיש ממנו רעש די מעצבן. אני חושב על vm-101 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1608&products_id=7759 שעולה 85 שקל נראה לי גם המחיר הכי משתלם וגם קירור פסיבי שמתאים לכרטיס המסך שלי. או אולי את zm8…

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  12. יש לי P4 3000 פרסקוט ואני צריך משחה טרמית טובה.. יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  13. נגיד אני קונה מיד שניה איך אני יכול לבדוק אם יש להם בעיות ואם הם מוקריים וכו...

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by shlomi8,

אני מחפש קירור טוב למעבד של זלמן ב 250 שקל ככה...לאוברקלקוק אני מודע לזה שיש את הביג טייפון אבל אין לי אפשרות להזמין אותו...יש למישהו הצעות?

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by moshe55501,

איך משתמשים בתוכנה הזאת כי אני רוצה לעשות אוברקלוק ונאמר פו שהיא בודקת יציבות ורציתי לדעת אם יש תוכנה יותר טובה ממנה

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  16. Started by ashkenazone,

די מאכזב, המכפלה הנעולה של D805 עושה צרות.. התוצאות שלי הן כאלו- CPU - MEM 3.56GHZ - 712MHZ 3.6GHZ - 600MHZ 3.8GHZ - 630MHZ 4GHZ - 667MHZ הצורה הראשונה מן עדיפה על השניה. ומן הסתם שהרביעית על כולם.

• 15 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by ohmega,

קניתי מארז gigabyte aurora ואת ה- BT. לגבי ההתקנה שלו אחרי הצמדת ה- BT למעבד, הלבשת מתכת ה- H וסגירה אחרונה עם האומים הקטנים: כמה לחזק את האומים??? כשאני נוגע ב- BT הוא טיפה "גולש" / נע קלות על המעבד

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Shay900,

שלום יש לי מעבד ?Athlon64 3000+ עם לוח Asus A8N-E Ultra. והתחלתי לעשות לו OC.. העלתי את הHTT 230, וסבבה. ליותר מזה הוא כבר לא יציב ( מתייצב עוד איכשהו ב234 אבל אני לא אוהב ללכת על החוט ) בקיצור, אמרו לי שאני צריך לעלות באס משהו עם הזכרונות שלא כל כך הבנתי.. ואפשרות שניה - העלת מתחים מה אני פוסל בזמן זה מכיוון שהמעבד בזמן מנוחה מגיע עם קירור סטוק ל36 מעלות ובזמן מאמץ ל45.. אז ניסתי לשחק עם הזכרונות .. העלתי אותם מ400 ל430MZ והמכפלה ירדה ל7, והמעבד ירד ל 1500MHZ והמחשב בקושי תפקד לא יודע למה אז מישהו יכול להסביר לי מה הולך עם הזכרונות והבאס, ואיך אני בדיוק מתקדם למספרים "קצת יותר גבוההים" מ2100MHZ ? תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  19. Started by dor_eli,

איך הולך הכיוון זרימה של האוויר זה או זה זה חשוב לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  20. לאחרונה קניתי gf6800gs agp של פאליט שמגיע עם קירור מעפן שמתי לב שמאז שקניתי אותו , מהחורי איורור הקדמיים של המארז יוצא אוויר חם זה פשוט מחמם לי תחדר ! wtf ? יש לי שני מאווררים אחוריים שהגיעו עם המארז יש לי מקום לעוד שניים קדמיים , ואם אני מעיף תכונן פלופי יהיה לי מקום ל עוד אחד ככה שאני יכול לשים 3 מקדימה ועוד 2 שכבר יש מאחורה כולם 80 מ"מ עצות ?? עוד מעט אני מתכנן לקנות תקירור הזה לכרטיס מסך http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2893 אם הוא מתאים לכרטיס שלי ואם הוא לא מרעיש יותר מידי ... יש הצעות למשו יותר טוב ?

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  21. שלום, רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC למעבד אינטל זה המפרט שלי: Intel Pentium4(Northwood) 3.0GHz Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan ASUS P4P800 DELUXE Sumsung 256MB X2 PC3200 400MHz Dual GeIL 256MB X2 PC3200 400MHz Dual ATI Radeon 9500PRO 128MB Arctic-Cooling ATI Silencer 1 Rev 2.0 VGA Cooler WDC 80GB SATA WDC 120GB ATA Raidmax 480W LG Flatron F700P רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC אם כן כמה אני רוצה המלצות על התוכנות, ד"א אני יודע איך עושים OC בביוס של הלוח אם רציתי לדעת אם זה ממולץ. בתודה אילאי

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by Trol,

יש לחבר שלי מאוור אחד, באיזה מקום מומלץ יותר להציב את המאוורר במארז, למעלה או מאחורה? שאלה דבילית, אבל אני ישמח לקבל תשובה, ערב טוב.

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by parker8,

מוכרים אותו באותו סדר גודל של ה-BT, איך הוא לעומתו? הוא פשוט מצא קצת חן בעיניי, בגלל היופי המדהים שלו, וגם הוא מאוד משתלב במארז של GIGABYTE 3D-AURORA, שיש מצב שאני אקנה אותו... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  24. שלום לכולם. המאוורר של הכרטיס שלי (7800GT) משום מה מסתובב על 100% איך אני יכול להשתיק אותו .. הוא עושה הרבה רעש ניסיתי עם RIVATUNER זה השתיק אותו בדיוק ל 5 שניות ואז הוא חזר שוב ל 100% ד'א הכרטיס של לידטק והוא עומד על 38 מעלות מנוחה .. 50 מאמץ תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 741 צפיות
  25. שלום אני מרכיב מחשב חדש לוח אם P5DW2 מעבד D930 מארז ישן שכבר חוררתי אותו מול המעבד אבל אין לי בעיה לחורר בעוד נקודות אם יש תורך מה שאני צריך זה המלצה לקירור למעבד ובעיקר שיהיה שקט א הצלחתי להבין מהנעוץ מה עדיף הBT או הסוניק טאוור וגם הבנתי שיש מהם כמה דגמים אז אני צריך המלצה ספיציפית לענין זה וכן אני זקוק למשחה טרמית טובה בכמות שתספיק לפחות לשלושה הרכבות כי המעבד הישן שלי הולך לחבר שנותן את המעבד שלו לחבר... לא הצלחתי למצוא מידע בענין זה

• 16 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים