עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by PeaS,

אז ככה... סוף סוף הבנתי משהו (ממש טיפה) מכל השמות של הדגמים והחברות והמושגים בתחום הזה של ההיטסינקים והמאווררים למעבדים. יש לי כמה שאלות. 1. מה יכול להיות בין ההיטסינק למעבד (יש משחה טרמית, יש פד טרמי, ומה עוד?) ? מה מהם מקרר הכי טוב? מה פחות? מה הכי גרוע? ואפשר שלא יהיה כלום בין ההיטסינק למעבד? 2. איזה HS\F בא עם המעבדים של AMD? אני מתכוון לAthlon XP XXXX+ כמובן. זה סתם HS\F "ג'נריק", או המאוורר הזה? כי הכתבה קצת ישנה... אולי השתנו דברים מאז, אבל הSPIRE הזה גם לוקח את המקום השני. חוצמזה, שמעתי שממעבדי ה1700 מגיע מאוור יותר טוב, זה נכון? 3. מעבדים ישנים יותר (כמו זה בחתימה שלי), באים עם פד תרמי, או משהו אחר? 4. זה פחות חשוב, אבל אם למישהו יש כוח להסביר לי, אתם יכולי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כותרת

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by yonatanp,

היי, במחשב הישן שלי יש לי לוח אם של אינטל http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dp55wg.html לאחרונה שמתי לב שהמאוורר שהגיע עם המעבד I5 750 שעל הלוח מתחיל לזייף ... לא מסתובב כמו שצריך , ניקיתי אותו לגמריי , עדיין המעבד מתחמם תחת עומס. לפני שיקרה משהו רע ( touch wood ) , אני מעוניין להחליף את המאוורר הזה. איזה מאוורר מומלץ בשבילי? , כמובן במחיר שפוי שיתן תמורה וישמור לי על המעבד כמו שצריך.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. לחץ כדי לראות את התמונה (BMP) האם אני יכול להוסיף שם עוד חיבור כזה ללוח כי יש לי שם הכנה? *יכול להיות שהתמונה לא תעבוד אז תמתינו בסבלנות*

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by JHONLEV,

אני מחפש מאוורר כמה שיותר גדול!!! א משנה לי המחיר דחוף

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by b_e_n_i,

שלום החלטתי שאני רוצה למערכת השנייה שלי קירור מים.. התקציב שלי הוא בערך 2000 ש"ח פלוס משלוח ומכס אם יהיה. הבנתי שקירור מים זה רק מחול אז אני מביא לכם להתעסק עם זה.. התקציב הוא פלוס מינוס כך שאפשר.. המערכת. i7 920 X58-UD4P cm690 אני מבקש בבקשה עזרה..אני סומך עליכם על הכסף שלי שתביאו לי משהו טוב. ואני לא מבקש משהו מסין מורכב.. תרכיבו לי מפרט..צינורות והכל. תודה יתותחים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי את המפרט הבא Intel E4300 ASRock 4CoreDual-VSTA (4 PCI, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN) 2*512 MB (PC3200 DDR SDRAM) NVIDIA GeForce4 Ti 4400 (128 MB) LGL1752T(Digital) [NoDB] WDC WD800JB-00FMA0 (74 GB, IDE) IBM-DTLA-307060 (60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) TOSHIBA DVD-ROM SD-M1502 (16x/48x DVD-ROM) TOSHIBA ODD-DVD SD-R5272 (DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-ROM:12x, CD:32x/10x/40x DVD+RW/DVD-RW) היום התקנתי את ה Tuniq האם יש טעם לעשות OC או לחכות רק עד שאחליף זכרונות ואז יהיה על מה לדבר ? אם כבר איזה זכרונות אתם ממליצים לי לקנות ל OC.

• 5 תגובות
    • 463 צפיות
  8. שלום שלום לכל יושבי הפורום ! ;D באתר התחרות תוכלו לראות אותי כמנצח אעדכן בהגעתו של המארז ! http://competition.isramods.net/

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by jorgito,

שלום! לאחרונה במשחקים מסויימים פתאום המסך נהיה שחור ובעצם האות שיוצא מהכרטיס מסך נעלם - לפעמים אחרי כמה שניות\דקה זה חוזר, ולפעמים כל המחשב נתקע - אני מניח שזה קשור לטמפרטורה שהכרטיס מסך מגיע אליה וזה איזשהו מנגנון הגנה - הכרטיס מגיע במאמץ ל100 מעלות בערך או משהו באזור ה95 (שהבנתי שזה נורמלי לכרטיס הזה), אני עם קירור סטוק של הכרטיס (של CONNECT3D) - עכשיו אני משתמש ב ATI TRAY TOOLS להעלות את המאוורר ל100% (משומה בהגדרות המקוריות הוא על 100% רק כשטמפ' מגיעה ל90 מעלות) אבל לפעמים המהירות יורדת ואז הכרטיס מתחמם והמחשב נתקע. דבר ראשון אני רוצה לדעת אם הבעיה היא בקירור עצמו ואם אמורות להיות לי בכלל בעיות בטמפ' הזו, והשאלה השניה היא אם זה איכשהו קשור לספק (למרות שהוא נותן מספיק …

• 5 תגובות
    • 427 צפיות
  10. Started by LazyCat,

תודה.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by swisaavi,

קניתי את הזכרונות האלה: http://www.skypc.co.il/pl_product~996593~15~0.htm הלוח אם מפעיל אותם ב 800mhz ניסיתי לשנות בביוס את התדר (יש אפשרות רק ל 1066mhz ולא ל 1000mhz), העלתי את הוולט ל 2.0-2.1 ב dram voltage, וזה לא מצליח, הווינדוס לא עולה. לוח אם: EP45-DS3R.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by blabla2002,

איפה אפשר להוריד את הקובץ שמשנה את הדריברים של nvidia ומאפשר אוברקלוקינג

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by Davidmag1,

יוסי האחרי של הפורום הביא לי קישור מהאתר OC.net ששם מסבירים לי איך לעשות OC ללוח של (asus p5n-e-sli) כל השאר במפרט בצד. הגעתי ל3.2 בכיף אבל שאני מפעיל את המחשב אחרי שהגעתי למהירות הזו אני מתבקש להכניס דיסק של וינדוס כדי שהוא יעלה, הכנסתי את הדיסק אבל כלום לא קורה. ביטלתי את הOC והמחשב עלה בלי שום בקשה של דיסק. מה קורה פה? תודה ושבת שלוםם

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  14. יש לי בעיה עם האוברקלוק.. במאמץ הוא יציב לגמרי כבר שבועיים ולא הייתה לי בעיה אחת הבעיה היא שמתי שמדלקים את המחשב הוא לא נדלק ישר נדלקת הנורה של החשמל על המארז לכמה שניות ואז נכבית. הנורה של הדיסק קשיח והנורה של המסך לא נדלקות אחרי כמה פעמים ברצף שזה קורה המחשב נדלק החזרתי את ההגדרות להגדרות רגילות (בלי אוברקלוק) והמחשב נדלק כמו שצריך חשוב לציין שמתי שהמחשב נדלק אין הודעה של boot failour או משהו כזה, כמו שקורה אם המחשב קרס במאמץ מה ששיניתי בביוס זה: מכפלה 45 מתח 1.335V מתח PLL 1.58V pll overvoltage [enabled] real time change in OS [enabled] LLC [Enabled]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מסודר בצורה הבאה: -מאוורר 1 מכניס אוויר בפנל הקידמי בחלק התחתון -מאוורר 1 שמוציא אוויר מאחורי המחשב בצד העליון -2 מאווררים גדולים וצמודים שמוציאים אוויר בדופן העליון האופקי. *בצד של המארז יש לי תשתית למאוורר נוסף אז חשבתי אולי להפוך את זה ל- 2 מאוורים מכניסי אוויר ו- 2 שמוציאים אוויר,כלומר להוריד מאוורר אחד שבדופן העליון(מכניס אוויר) ולסיים אותו בצד של המארז שיכניס אוויר. -מה נראה לכם יש בזה היגיון ,זה אמור לעשות סרקולציה טובה יותר או להשאר איך שעומד אצלי עכשיו? -איזה גורם חשוב יותר זה שבו יש יותר מאווררים שמכניסים ואוויר ופחות מוציאים ,להפך או שיהיו שווים בינהם?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by Qayin,

היי חברים. קראתי את כל הביקורות שיכולתי והגעתי למסקנה שאלו דיי שני הקירורים הטובים ביותר (וגדולים ביותר) שאני יכול למצוא למעבד, יש לי HAF 922 - ככה שאני מאמין שמקום זו לא בעיה. חשוב לי לציין, ההבדל במחיר לא משמעותי, בין 200 ל 235 זה ממש לא קריטי, וכשקניתי את המחשב לפני שנה וחצי (מעבד i5 2500) התקמצנתי וקניתי זלמן באיזה 100 שקל ועכשיו הוא עושה יותר רעש ממכסחת דשא שנתקע בתוכה רקון. בכל אופן, אני מנקה את המחשב ממש טוב (כל מחשב שהיה לי, כבר שנים.) אבל אני חושב שהמאוור הזה הוא מעבר לתיקון, ולא איכפת לי להשקיע בשביל דממה. - אז אם תוכלו לעזור לי... מה מתוכם הכי שקט? או אם יש לכם המלצה אחרת לקירור למעבד שהוא אמין, עם אחריות (באיבורי) ושקט שקט שקט, אני אשמח לשמוע. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הם נראים שהם שוקלים לפחות קילו, עם הזמן הם לא יכולים לעקם את הלוח ע"י המשקל שלהם? תודה.

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  18. אז ככה קניתי מעבד חדש SEMMPRON 2400 והתחלתי לנסות לשפר אותו קצת אז ככה עשיתי OC והעלתי אות מ-SEMPRON 2400 ל SEMPRON 2600 במהריות זה ככה : 1666@1800MHZ ואז הטמפרטורה של המעבד היתה 61 ואז חיביתי את המחשב ונגעתי בזיכרון הוא היה חם מאוד איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה שלו????????????והאם כדי לקנות קירור לזיכרון???????

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by moshel7,

כשאני סוגר את ידית הסגירה של גוף הקרור הסגירה ממש חזקה וקשה שאפילו לוח-האם ממש מיתעקם כלפי מטה אפילו מקבל "בטן" מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  20. שלום אנשים, אחרי למידה ארוכה והתייעצות הזמנתי לפני שבוע מערכת עם המפרט הבא: D-TEK FuZion v2 CPU Waterblock - 1/2" Laing D5 Vario/Swiftech MCP655 MCP655 Inline 12V DC Pump Swiftech SmartCoils 625 (for 5/8" OD Tubing) - UV Ocean Blue Swiftech MCRES-MICRO Hi-Flo Reservoir Wire Sleeving Kit - UV Blue Logisys 12" Dual Cold Cathode Kit - UV 36" SATA II Cable Blue w/ Locking Latch and One 90° End Swiftech MCR-320 "Quiet MCR320-BLK 1 60.99 Barb Type = 1/2'' D-Tek High-Flow Power" Series Radiator - (+ 4.00) Black Swiftech MCB-120 "Radbox" Radiator/Fan Housing Rev. 2 - Black 120mm Scythe …

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by DJPOWER,

אני מחפש אתרים של אוברקלוק, קירור אקסטרים, קירור אוויר חזק.. כל האתרים המטורפים האלה חיפשתי בפורומים ולא מצאתי ואם אפשר לינק ל אקסטרים סיסטם תודה יונתן

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by 3COM_LAN,

;D ;D ;D ואני מתכון לכל סוגי המעבדים של AMD במיוחד לT-BIRD 1.4 FSB266 הנה התמונה של המאורר . הוא יפה נכון ;D ;D

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by huber,

החלטתי לראות עד כמה אוכל לסחוט מהכרטיס הזה. לפני השינוי התוצאה ב 3DMARK2001SE הייתה 5355. אם מישהו יאמר לי עם איזו תוכנה ניתן לעשות OC לכרטיס זה, אפרסם פה עד לאן הצלחתי "להרים" אותו ומה הייה הניקוד החדש. תודה

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  24. תראו קודם כל תודה רבה שנכנסתם להודעה לנסות לעזור יש לי בקשה אנשים בקשר למאווררים שלי במחשב אני לא יודע איך לסדר אותם הכנתי בצייר תמונה של המארז שלי עם איפה יש לי מאווררים ואני מבקש ממכם אם תוכלו לעזור לי בסידור שלהם איזה מהם יכניס או יוציא הנה התמונה: מידות של המאוורר העליון הוא 11X11 c''m הבאתי אותו מהעבודה של אבא שלי יש לו כוח ועוצמה חבל על הזמן הוא מחובר לחשמל רגיל אנשים ולא דרך הלוח אם של המחשב לשקע רגיל המאווררים האחוריים יש לי 2 והוא במידה של 8X8 c''m והמאוורר הקידמי אני קיבלתי אותו עם המארז ואין לי גישה לשנות או להפוך אותו הוא מכניס אוויר אשמח מאוד אם תגידו לי איזה לסובב תודה רבה לעוזרים גיא

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by fkvatr,

יש לי לוח אם של אינטל: DG31PR חדש לחלוטין! אני בודק חם בין ב BISO ובין ב WINDOWS עם התוכנה EVEREST בדקתי עם כמה גרסאות וחם הלוח מגיע ל 75 מעלות!! המעבד E4400 מגיע ל 30 מעלות. הקטע המוזר חוץ מזה שהלוח חדש לגמרי והכל מחובר במקום בדוק!! אני נוגע בלוח לכל מקום שאני מצליח להגיע והלוח קר!! ממש קר! יש פה למישהו הסבר?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.