עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ancient1,

Epox 8RDA+ (v1.1) latest BIOS. JIUHB (DUT3C) 1700 XP 256Mb TwinMOS PC3200 stick using 8RDAvcore.exe latest ver to change parameters from within windows. there some difference between the voltage u set and the voltage you actually get. using Prime95 torture test . start : BIOS defaults 1. MAX multiplier for CPU is 12.5 (133FSB etc..). CPU won't boot at 13x133, 14 .. etc. start : BIOS defaults 1. Boot with 10x166 (1660Mhz) . 2. set VDIMM to max : 2.9V , Vcore to 1.825V 3. MAX FSB is 190. above it reboots immediatly. 4. set VDIMM to 2.77 (default) - 190 FSB STABLE. start : BIOS defaults 1. Boot with 12.5x166 (2075Mhz). 2. Change VCore to 1.9V and VDIMM to 2.…

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by b127,

השאלה בכותרת. אמנם יש לי בביוס אפשרות לשלוט על המתח, אבל משם אני יכול רק להוריד RPM, ואני שואל אם זה אמור להסתובב במהירות זו, או יותר? כי נראה לי שאחרי הקניה המספרים היו הרבה יותר גבוהים רק אני לא זוכר על בטוח, אולי תעזרו לי?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  3. שלום חברים יש לי מעבד דיי מעפן E2200 אבל אני לא אוהב רעש של מעבד אני צריך הכי שקט וזה שהכי מקרר בכללי המחיר לא משחק עניין אבל אני לא יתקין מערכת קירור נוזלי או המלצה על ספק שמקרר ומוציא אוויר יותר טוב תודה אנטולי

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by shirNoshe,

ראשית כל כל הכבוד כי מחכים כבר לביקורת עליו.ביקורת מוסברת יפה,ועיניינית. החסרון שלו הוא הפוטנציומטר שאינו חיצוני,וכל פעם שרוצים לשנות יש לפתוח את המארז.הם לא יכלו להשקיע בפאנל חיצוני עם פוטנציומטר? דבר נוסף אין את החיזוק של מה שציינתם,וזה באמת נקודה למחשבה,משקל כזה ללא חיזוק? מאוד הייתי רוצה לדעת באיזה לוחות הוא כן דורש פירוק,והאם משקלו ונטייתו לא פותחים סדק בין המעבד ל-SINK. חסר לי השואות בינו לבין ה"נושף בעורפו" הנינג'ה. *****אם זה לא מתאים לפה או שיש כבר תגובות על זה אז להעביר.

• 11 תגובות
    • 700 צפיות
  5. למישהו יש המלצה או רעיון איפה אני יכול לקנות כזה ? ראיתי אחד ב NEWEGG אבל הם לא עושים משלוחים לארץ , יש מישהו שמכיר אתר שכן עושה משלוחים לארץ ? אני בגדול מחפש VANTEC NXP-205-BK Black Fan Controller Panel - Retail לא אכפת לי גם משהו דומה תודה גם תרשים לבניית אחד כזה לבד יהיה משמח ... לא הצלחתי למצוא משהו ברור וטוב לבדי

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  6. זו תוצאה שאני מקבל כשהמעבד ב- 100% (עם התוכנה פריים 95). האם זה חם מדי? כשהמעבד במנוחה הטמפ' סביב 30 ומשהו. יש לי קירור פסיבי ThermalRight Ultra-120 Extreme, ככה שניתן להוסיף מאוורר 12 ס"מ אם יש צורך בכך (אשמח לדעת כמה סל"ד ממומלץ אם אכן צריך). אם זה משנה המארז הוא FRACTAL DEFINE R3 עם 2 מאווררים: קדמי ואחורי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by gil_k,

אוקיי המפרט שלי כזה: E6600, GB 965P-DS3 Rev 3.3, 2X1GB 667Mhz, Scythe NINJA Plus. אני על מתח 1.365~ לפי הביוס, באס 366, המעלות במאמץ 100% ב TAT מגיעות ל 67-68, זה סביר? בלי מזגן בחדר.. במנוחה זה 44-46 מעלות. עם מזגן זה היה היום בבאס 350 במתחים רגילים על 38~ מעלות במנוחה ו 59~ מעלות במאמץ מלא ב TAT. המעלות סבירות יחסית לקירור? אני עם המאוורר סטוק של הגוף קירור, במארז יש מאורר אחד מקדימה, בצד ומאחורה, NZXT Apollo.. וכדאי לי להוסיף עוד מאוורר על הקירור? תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  8. יש לי כסף ודוד שלי מהולנד יכול להסיג לי את הדברים הבאים... מעבד חדש 3.2c 800fsb או את הקרור מיים הכי טוב שיש עכשיו. טוב אז ככה, מה שאני חושב זה לקחת את הקרור מיים שהוא "Silverprop" http://www.tweakers.net/reviews/438/4 כמו שרואים פה, הוא פשוט מזיין את ה waterchill שנחשב למשהו טוב, למשאבה של סילברפרופ תוחנת 1200 ליטר בשעה.. בכל מקרה, כל זה לא פחות מ 1500 שקל (בערך) עכשיו יש לי אפשרות נוספת לקנות מעבד חדש באותו מחיר 3.2c . מה עלי לבחור? יתרונות: " קרור מיים: ההתרונות שלו הם שאני יכול להגיע לאוברקלוק מרשים, וגם להוסיף עוד בלוקים לכרטיס מסך וככה לשפר יותר את הביצועים, בלי לשקוח שבעתיד אני תמיד אוכל לקנות בלוקים של מעבדים מתקדמים וככה תמיד להיות בטופ. מעבד חדש: אם אני יקנה מע…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by 3Dude932,

שלום לכולם, כמו שאתם רואים בתמונות המצורפות מהירויות המאווררים מטורפות, מה שגורם לחדר שלי להשמע כמו כביש מהיר... אני משתמש בתוכנה MSI CoreCenter אבל אינני מיומן בה ולא רוצה לגרום נזק... מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

10. Started by edi17,

חברים! האם משהו ניסה או יודע איך אני יכול לנקות את המאוורר שנמצא בתוך ספק כוח? לפני כמה ימים נחרדתי לגלות(דרך הרשת של הספק) שהמאוורר מלא באבק!!! הבעיה היא שאני לא מגיע אליו!!! איך אפשר לנקות? והאם זה לא מסוכן? אשמח לקבל הדרכה!!! מחכה לתשובות שלכם! בתודה אדי!

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by BoRiS.K,

(שמתי גם פה ביגלל שלא ידעתי לאן זה מתאים) יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1068הבעייה היא שהוא עומד עכשיו במנוחה על סביבות ה-73 מעלות( שלא נדבר על כמה הוא עומד במאמץ) קניתי אותו בKSP אני חושב שלא אמור להיות כזה חום והוא לא על אובר קלוק ולא על כלום איך שקיבלתי אותו ככה הוא עדיין מה אתם אומרים מה אמורה להיות הטמפרטורה הנורמלית שלו והאם שווה לשים לו מאוורר יותר טוב אם כן אז איזה (היום שלחתי אותו לתיקון למרות שהם אומרים שככה הכרטיס יכול לסבול אני לא מאמין)

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. נתוני המחשב http//img62.imageshack.us/img62/976...9796504906.png מערכת קירור אוויר חדשה עם משחה תרמית חדשה ועם עוד שתי מאוורים שאחד יושב על הקדימה של המחשב וועוד אחד שיושב ליד הספק כוח המטרה : כרגע 3.0 GHZ כדי לבטל את OC בכרטיס מסך GTX 660 שאנשים טוענים שיש לי ספק כוח : CI-POWER 550W לא גנ'רי ועם אפשר לעשות OC יותר מי 3.0 אז אני ישמח . כרגעה השאלה לי זה רק לדעת עד כמה אני יכול לעשות OC למעבד שלי מבלי לגרום לא נזק או להכניס אותו לאיזה מצב של לופ . ממה שרואים יש לי שתי סטקים לא זהים של כרטיסי זיכרון אני לא רוצה להרוס לי את המחשב , אבל עם זה באמת מהווה בעיה או כל חלק אחר שבאמת יכול לעשות בעיה רצינית בתהליך ה OC בבקשה להגיד לי כי זה מאוד חשוב אני לא רוצה לקחת סיכון גדו…

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  13. אני עומד לקנות השבוע את המארז Cm690 המדובר, לאחר סקירות רבות. ה3 מאווררים שבאים איתו הבנתי שהם לא הכי שקטים. כרגע יש לי מאורר של AC120MM ועוד אחד AC80MM http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=5060 המארז יכלול 4 כוננים קשיחים את הכרטיס מסך HD2900PRO ואת הקרור BigTyphoon (לא VX) ד''א, אני צריך המלצה גם למאוורר חלופי יעיל ושקט יותר מהמאוורר שעל הBigTyphhon. תןדה

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by Bug2000,

סתם מעניין לדעת אם יש חיה כזאת בארץ ...

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by BeNzZy-BoY,

אחרי שגיליתי שהמכפלה שלי לא נעולה איפסתי את האובר קלוק שהיה לי (2500@3200) והתחלתי בחדש עם מכפלה פתוחה.. דבר ראשון רציתי לראות עם המעבד יציב על 166X12 והוא היה יציב.. לאט לאט התחלתי לעלות עוד ועוד עד שהגעתי למצב הזה באס - 190 מכפלה 12 ------------- 12X190 = 2290~ כמו כן העלתי את המתח לציפסט ל- 1.7 ואת המתח למעבד עד 1.85 ! לא העלתי יותר כי בתוכנה שאני משתמש בה - nf7vcore מעל למתח הזה יש כבר סימן כחול כזה של אזהרה את פחדתי לעלות יותר... הזיכרונות שלי עובדים על תיזמונים 6-3-3-2.5.. בדקתי יציבות בפריים למשך איזה 11 שעות הכל היה יציב ועם טמפ' טובות .. יותר מזה אני פשוט לא מצליח לקבל.. העלתי ל195 המחשב עשה פוסט עלה והכול הפעלתי פריים אחרי 2 בדיקות הוא נפל הפעלתי ש…

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by blizzard20,

תקין? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by Art Tatum,

הבוקר פתחתי את המארז בשביל להוריד את אחד המאווררים לתא למטה. בדרך גם סידרתי את החיווט יותר טוב בשביל זרימת אוויר. רגע לפני שאני סוגר את המארז אמרתי בוא נסובב טיפה את הברגים של הקירור למעבד. אפילו לא התחלתי לסובב ובום נשבר הבורג. אחרי בדיקה מדוקדקת גיליתי שאפשר להחליף את הבורג באחד הברגים שהגיעו עם הקירור בערכה ל AMD. אבל האום הגבוה יחד עם הבורג השבור היה צריך ללכת. אז השתמשתי באומים נמוכים במקום. מיותר לציין שניקיתי טוב ושמתי מחדש משחה טרמית. בגלל שלא היו שם האומים הגבוהים סיבבתי יותר ממה שהיה אפשרי קודם כנראה. חיברתי את המחשב והפלא ופלא, למרות שזו הפעם הרביעית שהתקנתי את הקירור, הפעם קיבלתי טמפרטורות של 5-6 מעלות פחות מכל הפעמים הקודמות. פשוט נפלא. ;D עריכה: …

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  18. אם מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בnvidia bios edit ובnvflash זה יעזור לי מאוד ועם יש למישהו דרך אחרת לצרוב ביוס של כרטיס מסך אז תגידו לי טוב עם אתם מעונינים לדעת יש לי asus geforce fx5200

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by *BYZ*,

כדאי לקנות את זה CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO + ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER או רק את הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. שלום לכם, אני מעוניין להרכיב מערכת קירור מים מ-Danger Den לסוקט 939 + בלוק קירור ל-LeadTek 6600GT הבעיה היא, שהסתבכתי לגמריי, יש שם יותר מדיי דברים והתבלבלתי לגמריי.... תקציב- 1000-1500 שקל

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

זה ממה מעצבן כל אחד אומר לי תוכנה (שאני לא מוצא אותה/לה סיריאל) אני לא יודע אם 41 מעלות בלי מאמץ זאת התחלה טובה כשיהיה לי תתוכנה מה אני צריך לעשות בה גם

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. http://computers.walla.co.il/?w=/4/775831 לא יודע אם להאמין זה לא הגיוני כזאת קפיצת טכנולגיה!! 256 MB זיכרון רק למעבד!!! 1TB RAM!!! 2T איכסון!!! תראו גם את זמני התגובה של הזיכרונות פשוט זה יטוס אין היגיון... מה עם כל חברות האיכסון הזיכרונות והמעבדים? זה לא הגיוני כי אם זה נכון החברה הזאת פשוט תמחץ את אינטל וAMD ועוד חברות רבות בשנים בודדות... מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by shlomi8,

היום שיחקתי 'warcraft 3 ופתאום המחשב נתקעע ונשמע צפצוף קבוע כזה ממנו שלא מפסיק עד הריסט...אמרו לי שזה חימום אולי לפני כמה חודשים עשיתי מודינג קטן והוספתי כמה מאוררים...יש להזכיר שגם פירקתי את הגוף קירור של המעבד כמה וכמה פעמיםם בלי להחליף משחה...אני מפחד להחליף משחה מכמה סיבות.. קודם כל אף פעם לא החלפתי דבר שני יש לי משחה ג'נרית ואני מפחד שמה שיש לי על המעבד עכשיו יותר טוב (יש לי nanu blue ) החום של המעבד שלי 55 במנוחה...לא יודע לאן הוא יכול להגיע במאמץ אבל ראיתי אותו כבר 70... מישהו יודע מזה הצפצוף המוזר הזה...וכדיי להחליף משחה?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  24. Started by InFecT[0]r,

מה הקירור הכי טוב לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים