עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rshadwtd,

היי לכולם אני קראתי על שני קירורי המעבד Scythe Mugen 2 ו OCZ Vendetta 2 שניהם שקטים וקירורם ממש טוב הפרש המחיר ביניהם כעשרים ש"ח מי מהם עדיף? מדובר במעבד E8400 מתכנן OC משמעותי יחסית. תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by xentor,

יש לי מעבד intel i5 760 2.80 ghz והטמפרטורות של הליבות שלו נעות בין 70-100 מעלות ושל המעבד עצמו 40 (דרך אגב זה מחשב בן חודשיים) האם זה תקין? אם לא מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  3. חברה המעבד שלי נמצא בזמן מנוחה במעלות של 62-71 ובזמן מאמץ 72-80 אני מניח שזה גבוהה אהה כן יש לי מעבד E6300 עם קירור סטוק א כנראה שאני צריך מאוורר חדש?? אהה והמעבד חדש זה מה שמוזר איך הוא מגיע כככה חם 2.המלצה למאוורר שקט וטוב עד 250 ח

• 5 תגובות
    • 473 צפיות
  4. עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפ' של המחשב שלי במאמץ כלומר אני צריך לבד לגרום לו להיות במאמץ או שיש תוכנה שתעשה זאת תודה. ועוד דבר.. אתם חושבים שכדאי להמהיר מחשב שמגיע מקסימום ל 47 מעלות או שיש לדאוג קום לקירור.. מחשב פנטיום 4. 1300 mhz 3 v מהירות fsb איטית למדי: 99mhz תודה..ניר.

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by bogy65,

המפרט המלא שלי הוא: Q6600+ac7 ABIT IP35-E G.SKIILL 2GB 800MHZ 3870X2 NZXT 650WAT אני רוצה לעשות OC למעבד לעלות אותו לפחות ל3.2 משהו כזה מישהו יכול להסביר לי צעד צעד מה עושים לפי הביוס שלי? קראתי את כל המדריכים ואני פשוט לא מבין אני צריך הסבר פשוט יותר... תודה לכל העוזרים ...

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by סער_שי,

רוצה ללכת על בטוח. חשבתי להביא אותו ל-3.3GHZ על סטוק אבל אני לא יודע אם הוא מסוגל. על איזה קירור זול ויעיל מספיק הייתם ממליצים לי?

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  7. שלום לכולם השבוע שדרגתי את המחשב שלי למחשב שבחתימה, משום מה כשאני מפעיל את המחשב (אפילו כשהוא קר) אני נכנס לביוס ובודק את הטמפ' והיא מעל 60 מעלות. כשאני עובד במחשב - בד"כ לא דברים רציניים הטמפ' עולה ל 65 מעלות אני בודק את הטמפ' באברסט ובסנדרה שתי התוכנות מצביעות על טמפ' גבוהה, כשמצויין שהלוח עובד בטמפ שבסביבות 30 עד 40 מעלות. השאלה היא האם הלוח מזייף במדידת הטמפ' איך גיגהבייט בתחום הזה? יש לי שני מאווררים במארז אחד מכני וחד מוציא כאשר עוד מעט יהיו שלושה - שניים מכניסים ואחד מוציא או שאולי כדאי שיהיה אחד שמכניס ושניים שיוציאו. על המעבד יש גוף קירור מאלומיניום די מאסיבי של SPIRE עם מאוורר גדול שמסתובב ב 4200 סל"ד. האם נראה לכם שטמפ' המעבד הגיונית או שפשוט החיישן שעל הלוח מז…

• 5 תגובות
    • 509 צפיות
  8. Started by MoRtZkInG,

יש לאח שלי P3-933 ישן, על לוח של אינטל.... לוח: d815epea2 כמו לכל לוח של אינטל, אין גאמפרים וגם לא אפשרות לOC בביוס.... השאלה היא יש איזה דרך להמהיר את המחשב הזה? דרך תוכנה או משהו? תודה..

• 5 תגובות
    • 487 צפיות
  9. Started by OFIRLEVY66,

שלום, רציתי לדעת אם איזה תוכנה כדי לעשות OC ל כ.מסך:ntune,riva tuner, ati tool? (כרטיס מסך 8800GTS 640) אני חושב שכדי אם הNTUNE היא הכי פשוטה, עד כמה כדי לכוון את המהיריות בלי לפגוע באיכות הכרטיס או קיצור חייו? האם כך זה טוב: מהירות ליבה 630, מהירות זיכרונות 1950 ומהירות מאורר 100%. האם זה OC טוב ויציב?

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  10. שלום יש ברשותי את הכרטיס GEFORCE 210 אני מתכוון לעשות לו OC ,עכשיו השאלה לאיזה רמת ביצועים הוא יגיע ? זהה לרמת ביצועים של איזה כרטיס ?

• 5 תגובות
    • 6.3k צפיות
  11. שלום אני חדש כאן.. ורציתי לדעת עם באמת כדי לי לעשות OC ? זה המפרט שלי + קירור: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤ כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8800GT 512MB DDR3 - RETAIL ¤ דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤ זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤ ספק כוח: HEC ZEPHYR 750W ¤ קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - HYDRODINAMIC BEARING 18dBA - BLACK - GT12252BDL

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  12. כותרת. תודה.

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  13. אני צריך סה"כ מיכל, סלילים לצינורות (נגד כיפוף) ודברים קלילים סה"כ. ב-FROZENCPU רוצים 40 דולר למשלוח הכי הכי פשוט, זה ברור שאין שום סיכוי שאני אשלם להם סכום כזה. באיביי לא מצאתי מה שאני מחפש. תודה.

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by TermiNal,

מה ההבדלים בין הקירורים הנ"ל? ואיך ישפיע עליהם הסופרטאלנט והמאוורר שאני מתכוון לשים עליהם הוא ה-Vantec Tornado 92mm אז מי עדיף במקרה הזה? וזה ל-OC חזק חזק! תודה..

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  15. שלום לכולם, בקרוב מאוד אני קונה מחשב עם מעבד 8700K של אינטל שתיכף יוצא, אני מתלבט בין קירור אויר של Noctua NH-D15 לבין NZXT Kraken X62 או Corsair H115i . לא בטוח שאני אעשה OC בכלל ואם כן זה יהיה ממש OC קל , אבל מאוד חשוב לי התחזוקה (שהגוף קירור של המעבד לא יהיה סתום באבק, בהשוואה לתחזוקה של משאבה שהרבה יותר קל לנקות את הרדיאטור לפי מה שראיתי - פשוט לשטוף ולהחזיר) וגם האסטטיקה (שולי). עיקר החשש שלי לעבור לרדיאטור זה האם יכולה להיות דליפה מקירור מים שכזה? ואז זה כמובן זה הורס את כל המחשב.. חשש שני זה האמינות לאורך זמן של הקירור נוזלי, האם הם מספקים קירור קבוע\יציב לאורך זמן (כמה שנים טובות) ללא בעיות? תודה רבה. עריכה: אשמח לש…

16. COMiON (IMPRESS CA055) ATX BLACK Front USB Case Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card זה המערכת שקניתי ואם צריך משו איכותי לא להסתמך על המקור אז בין 150 ל 250 שקל השקעה לקירור

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  17. חשוב לי עבודה שקטה של המחשב שאני בונה. עוזב לרגע את העלוית ( עד לגלבול מסוים) ואת ההושאה ליעילות הקירור שהבנתי שהוא יעל יותר במים. מבקש להתיחס רק לשקט עבודה. מבין שבקירור מים מלבד המאוורר יש גם משאבה שעובדת. מצד שני קירור מים יכול אולי לחסוך מאוורר על המארז, זה מה שנאמר לי.

18. Started by sean23,

שלום לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש וביקשתי מהחברה לבצע אוברקלוק למעבד, אבל אני לא בטוח שהם ביצעו זאת איך אני בודק מה מהירות המעבד לאחר האוברקלוק אם בוצע בכלל?

• 5 תגובות
    • 457 צפיות
  19. שלום ברשותי מחשב נייד של HP מדגם dv6820ej הוא ברשותי קרוב לשנה וחצי, לאחרונה התחילה תופעה שהמאוורר מרעיש בצורה חריגה כאשר אני פותח כמה תוכנות במקביל בד"כ במצב של מנוחה המאוורר שקט ולא שומעים אותו, ורק לאחר שאני פותח תוכנה הוא מתחיל להרעיש התקנתי את תוכנת EVEREST כדי למדוד את החום של המעבד, הוא נמצא בד"כ בסביבות 40 מעלות, אך כשאני פותח תוכנה כלשהי הוא קופץ ל 50-60 מעלות בד"כ הוא נשאר באותה טמפרטורה, ויורד רק אחרי שסוגרים את התוכנות עשיתי פורמט למחשב, ועדיין התופעה ממשיכה, ניסיתי לנקות את המאוורר אבל הגישה אליו די מוגבלת, מה גם שהתופעה לא מתרחשת כל הזמן, ולכן אני לא בטוח אם זה בגלל אבק או חסימה כלשהי על המאוורר מה עוד אפשר לעשות? תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by nehmia,

כל שבוע אני רואה פה משהו אחר ששובר שיא עולם באוברקלוק.... איזה שאים יש לנו עכשיו?

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  21. הצלצץם לי לקחת SK7+SF2 לאוברקלוקינג נחמד, אבל ראיתי שהמאורר של אנרמקס יכול לדחוף 95 CFM~ על המהירות הכי גבוהה והSF2 יכול "רק" 75CFM. אז לא כדאי לי לשים את האנרמקס במקום ?? זה יתן תוצאות יותר טובות לא? ויש לי עוד שאלה אחת - אני רוצה לשים מאורר (יחסית חלש) שיכניס אוויר קר מול המעבד ןהצ'יפסט, זה יהיה אפקטיבי? כאילו שיעזור למאורר של המעבד לקחת אוויר, וגם יזרוק קצת על הצ'יפסט. מה אתם אומרים ???

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by tomerzhr,

כמה עולה הכי זול?

• 5 תגובות
    • 446 צפיות
  23. 1. מה זה HSF ?? 2. מה זה OC ?? 3. איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של המחשב שלי או של כל חלק אחר אם זה הצ'יפסט או הכרטיס מסך 4. איך אני יכול לדעת איזה BIOS יש לי ואיך אני מעדכן אותו בלי שיהרס לי המחשב 5. ואם יש איזה תוכנה קטנה כזאת שמראה לי את כל הנותונים של המחשב כמו איזה לוח אם יש לי או איזה מעבד (למרות שאם לוחצים קליק ימני על המחשב שלי אפשר לדעת) את הכל בקיצור שתראה לי את הנתונים של החלקים שלי שמעתי משהו כמו OCZ אבל לא יודע תעזרו לי... 6. מה המשחה הזאתי שאומרים שהיא מורידה טמפרטורה היא באמת עוזרת ?!?!?!? 7. ואיך אני עושה אוברקלוק למחשב אם אני צריך ?? אם זה יהרוס לי את המחשב ?? בקיצור יש לי מחשב וזה המפרט פחות או יותר : Intel Pentum 4 2.4 Ghz Graphic Card GeForce…

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  24. היה לי כרטיס מסך שהלך לעולמו הביאו לי חדש מתוקף האחריות, אבל היה לי קירור על הכ.מסך הקודם וכרגע הוא עם המאוורר המקורי שלו השאלה אם שווה להחליף ולהחליף גם ת'משחה ? הקירור הוא : AC Accelero X2

• 5 תגובות
    • 476 צפיות
  25. Started by JSK,

אני מתכוון לקנות Leadtek Geforce 7900GS ורציתי לדעת כמה זה נחשב OC חלש? 20mhz בערך? כי אני רוצה קצת לעשות אולי בעתיד אז אני רוצה לדעת... אז אני פשוט מוריד את Rivatuner (או איך קוראים לה) ושם יהיה לי כמה שאני רוצה לעלות? ובכמה אני יכול לעלות שהמאוורר סטוק של הכרטיס יחזיק? כלומר הכי הרבה עם המאוורר סטוק שלו. תודה למגיבים נ.ב לא כל כך הבנתי את עיניין הOC. הבנתי שממהירים את החומרה עלי ידי תוכנה אבל יש לי שתי שאלות: 1. מה זה נותן (בכרטיס מסך)? תמונה יותר טובה? 2. בשביל לעשות OC לכרטיס מסך צריך לעשות גם למעבד (וגם לזכרונות)? כלומר צריך לוח יותר טוב מה ga-945p-s3?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.