אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לאחרונה אחרי כל הימים הקשים של הקיץ אללו הבנתי שפתרון קירור למחשב שלי שמבוסס על אויר לא מתאים ולקנות מאוררים גדולים יותר לא יעזור. אני חייב למצוא פתרון לקירור שיהיה מבוסס על מים החלפתי קירור למעבד של THERMATAKE שהוריד לי 10 מעלות ורוצה להחליף גם קירור לכרטיס מסך כי הוא עושה לי רעש נוראי. וזה לא יגמר אני רק מוסיף רק מאוורים נוספים ומוסיף רעש. אני רוצה את עזרתם בלמצוא מערכת קירור בארץ שתוכל להתאים לאקלים העצבני הזה.
-
- 62 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
BIOS -43-45 EVEREST -26 קודם כל למה בכלל יש תהבדלים האלה אני רק מודע שיש הפרשים לפעמים בין כרטיסי מסך (וגם זה רק ב5 מעלות +-) אבל במעבדים גם מה הנכון? ולמה הוא בכלל מזייף?
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי X1900XT דרך הATI TRAY TOOLS, אבל בלשונית של הOC רשום לי OVERCLOCKING DISABLED, וכשאני מנסה להרים את המהירויות אז הן חוזרות למצב הראשוני שלהן!!! מישהו אולי יודע איך לאפשר את הOC דרך התוכנה????
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי 7600 גי טי של גינוורד ואני רוצה לעשות לו אובר קלוקינג גבוה מישהו יודע איפה אפשר להשיג ביוס לכרטיס מסך הזה בתוספת מתח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום ראיתי את זה http://lamir.co.il/product.asp?product=7459 26 שקל ואת זה http://lamir.co.il/product.asp?product=179 שזה עולה 35 שקל אבל שתי מזרקים גם הבנתי שהמזרקים של המשחה ARCTIC SILVER 5 יותר גדולים אז חשבתי ללכת עליהם.. לא אכפת לי מההפרש של השתי מעלות בין המשחות אני רק צריך אישור ממכם שב ARCTIC SILVER 5 אני מקבל שתי יחידות כי זה יותר משתלם תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI PLATINOM K8N NEO2 עם מערכת קירור מים של טרמל טייק (שעובדת במלואה) האוברקלוקינג לא פועל והמעבד עדיין מגיע לי ל 88+ מעלות בלי שום תוכנה מיוחדת שפועלת. מה יכולה להיות הבעיה??? אין לי אבק במאוורר של המערכת והמים במשאבה מלאים. HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי קנה מחשב חדש עם D805+ פריזר7 פרו,והוא רוצה להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד. מספר שאלות: 1)הכי מומלץ זה להעלות את FSB ל166 נכון? 2)הקירור בסדר? 3)כל מה שצריך זה להעלות ל166 וזהו? לא צריך לשנות מתחים וכולי? 4)אם הוא מעלה ל166,זה לא ישנה תמהירות באס\תזמונים של הזכרונות? 5)המהירות באס שלו 533 מגה הרץ,אייך עושים שזה יהיה 800 ? בתודה מראש,דן. עריכה: על הדרך החלטתי גם אני בפעם הראשונה לעשות OC למעבד, המעבד שלי זה P4 3.0GH HT 775 פרסקוט,עם קירור סטוק..אתם אומרים הוא טוב באוברקלוק? או שזה סיכון? עריכה2: שכחתי לציין שהלוח שלו זה גיגה בייט PG-RH. וחבר שלי שואל אם יש טעם להחליף לביג טייפון?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ראיתי את מערכת קירור המים המעניינת הזו ותהיתי לעצמי האם היא טובה ושווה את הסכום שהיא עולה. אשמח גם אם אדם העושה שימוש במערכת זו והתנסה בה יוכל להיות אובייקטיבי ולעזור לי... תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Motherboard: CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name: Asus P4P800 SE (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) לפי התוכנה Everest Home Edition, טמפרטורת הלוח שלי 45 מעלות ושל המעבד 46 חשוב גם לציין שהמחשב שלי מרעיש בגלל שהמאווררים עובדים חזק. מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
p4 2.4 nortwood 533 mhz bus speed l2 cache 512kb לוח asus p4sdx dual channel 800mhz זכרון עובד על דואל צאנל - ( cl2.5 -2x512 mb teamgroup(200mhzx4 ati radeon 9600xt מאוררים 1-120mm 2-80mm ועוד שניים למעבד ולספק האפשר לעשות אוברקלוקינג וכמה והאם כדאי ואיך? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
לפני שבוע הבאתי את הRADEON 1900XT , עשיתי לו OC והגעתי למהירויות של ה1900XTX ורציתי לדעת לגבי הטמפרטורות שלי האם הן סבירות: במנוחה, אחרי שהעלתי את מהירות המאוורר סטוק ל50% הטמפ היא בסביבות ה47-49 מעלות במאמץ הכרטיס מגיע בסביבות ה77 - 81 מעלות כשהמאורר עולה אוטומטית ל100% מהירות. מישהו יודע?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
בביקורת של גופי הקירור הטורבו2 הציג ביצועים טובים מאוד שמתי עליו עין ומצאתי אותו ב165 שקל ועוד בחנות בעיר שלי ככה שאני לא צריך משלוח רק אני לא יודע אם הוא מתאים לAGP אני חייב לדעות בודאות אם הוא מתאים לAGP כתוב באתר 6600GT אבל לדעתי הגשר על הכרטיס מפריע.. מישהוא יודע? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VC-RHC&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ל-6600GT, עדיף לחסוך ל-TIDE, או לקנות כבר מחר סליינסר? לכרטיס שיהיה ב-OC, עם VOLTMOD ונספחיו...
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
טוב, אני החלטתי שאני רוצה מחשב יותר שקט. כשעברתי מה-AXP שלי ל-P4, עברתי מ-AX7 עם מאוורר DELTA 68CFM ל-ZALMAN 7000, שהמאוורר עליו מאד שקט, המאוורר בספק החדש שלי, גם כן שקט לגמריי. רק עכשיו שמתי לב עד כמה מאווררים ה-80ממ שלי רועשים. יש לי מארז דיי ישן בלי מקום למאווררים גדולים יותר מ-80ממ. אני מחפש 3-4 מאווררים, עם חיבור ישירות לספק (אין לי כוח לעשות הלחמות מיותרות, אני רוצה שהמחשב יראה כמה שיותר מסודר ויפה) אני לא רוצה להשקיע הרבה יותר מ-$25 כולל משלוח. מצאתי באי-ביי משהו מעניין, עוד לא ענו לי כמה יעלה המשלוח לארץ, אבל כן שמעתי שאלה מאווררים בדיוק כמו ה-PANAFLO שהם שקטים. אני לא מחפש אחר דממה, אלא מאווררים שקטים, ואיכותיים עד כמה שאפשר במחיר. אני יודע שבארץ מאוורר טוב אחד …
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם עדיף לקנות זכרונות מבוססים uccc http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2604
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מאוור 80 מ"מ הכי איכותי כיום בשוק אני מתכנן לשים אותו על מעבד שיעשה עבודה ממש טובה. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחשב ישן שפורמט מחדש דורש OC. מעבד :PIIIE 667Mhz (5X133. לוח :Asus Pegasu מבוסס VIA VT82C694X Apollo Pro133A זיכרון :256Mb SDRAM(3.0-3-3-6 @133Mhz כרטיס מסך :NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 האם יש טעם לנסות OC על המחשב הזה ? האם חבל על הזמן ? איך נחשבו הרכיבים האלה בזמנו ? מאיפה להתחיל ? ולאן יש סיכוי להגיע ?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב של עד 1.100 להקצוץ למארז ואני מתלבט כיום בין שני מארזים בין הקנדלף של טרמלטק לבין ה-P180 של אנטק. פרטים על ה- Kandalf VA9000 Series באתר הבית של Thermaltake: http://www.thermaltake.com/XaserCase/kandalf/bws/va9000bws.htm#btx פרטים על ה- P180 באתר הבית של Antec: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800 מה יורת כדיי למודינג ומה יטותר עדיף כי אני חושב מתמונות פנימיות שיש יורת מקום מבחינת מרחב בקנדלף ויש לו יותר מקום לכוננים ויותר מרחב וגם דלת שקופה למודינג וכל זה ואתה הדברים האלה אין לאנטק מה שטוב באנטק שפשוט יוצא מגדרו זה הדלת הצדדית בעלת ה3 שכבות... אם תוכלו להביא לי סיקורים של אתרים והשוואות ויתורונות חסרונות אני יודה לכם וכמה שיותר מידע ע…
-
- 15 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב שלי מאבק. במארז שלי יש פילטר מצויין שלוקח לו את כל האבק, ככה שמידי פעם אני לוקח שואב אבק, שם כזה דבר שמשלבש על הפתח ככה שזה יהיה פס צר, ומבריק את הפילטר, וקצת מאחורה, איפה שכל הכבלים (כמובן שאני נזהר לא לקלקל שום דבר!). אבל אמרו לי שזה לא טוב. אז איך אני מנקה אותו טוב? ומה זה משחה טרמית? איך זה עוזר ומה זה עושה? תודה רבה ;D דרך אגב, הטמפ' של ההארדיסק שלי (אני חושב; זה WDC) די גבוהה - 66 טמפ' בדרך כלל. נגיד עכשיו, שאני לא משחק או משהו, יש דיסק בפנים אבל אני לא עושה כלום איתו, זה ככה. (תראו את התמונה...) [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הפריזר 7 פרו שלי ... אחלה קירור שקט ועושה תעבודה כמו שצריך הוריד לי 10 מעלות מהקירור סטוק. קירור שקט וזול רק 148 שקל בלמיר. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ההתלבטות היחידה שנשארה לי בהרכבת המחשב החדש היא בחירת גוף קירור + מאורר למעבד. הדגש הוא על שקט, כי המחשב יפעל על סטוק בכל מקרה (כנראה שהמעבד יהיה 930D) אני לא מתכנן אובר קלוק ואני יודע שהמאורר המקורי של אינטל מרעיש (מנסיון עם 805D) אז ישנם כמה אופציות ששמתי עליהם עין: 1. הכי זולה, והאמת נראית לי הכי טובה BLUE ORB 2 http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0257/cl-p0257.asp 2. קצת יותר יקר, BIGTHYPHOON http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0114/cl-p0114.asp 2. רציתי לדעת אם יש מתחרה ראוי מבית זלמן, כי מהבדיקה הקצרה שעשיתי לא מצאתי משהו שמתאים לי. עכשיו לתאוריה שלי בקשר למאוררים של TT, אני חושב שהבלו אורב יהיה יותר טוב בשב…
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
עש/יתי אובר של 200 מגה הרץ מ 3.1 ל 3.2 ויש לי כמה שאלות. שעשיתי את האובר המחשב היה במנוחה 45-55 ובמאמץ 60 ככה. עכשיו אני יודע שהטמפרטוות קצת גבוהות. חוץ מזה יש לי ספק ג'נרי. יש ללי מאוורר סטוק. ויש לי גם זיכרותות ג'נרים של ceno. כל השאר ירקות יש לי כרטיס מסך ולוח אם של MSI די טובים. מה אתם אומרים להוריד את האובר קלוק? או מה לשפר?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
משהו יודע מה זה אומר FSB של מעבד ומה זה מכפלה??
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-