עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by guli,

הי. המחשב שלי מתחמם מאוד בזמן האחרון ורציתי לקרר אותו קצת, לצורך העניין קניתי מאוורר חדש 120 מ"מ. אני מתכוון להוסיף אותו ובתקווה מאוור נוסף שאני אציל מספק כוח ישן (בעזרת המדריכים מהאתר). מה שרציתי לדעת זה איזה מאווררים כדאי לי לשים שיזרימו אויר פנימה, ואיזה יוציאו אותו החוצה? (במידה והשאלה לא הייתה ברורה - שהמאוורר הגדול יכניס אויר והקטן יוציא, או שהקטן יכניס אויר והגדול יוציא?) המון תודה! יגאל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי שום חוות דעת נורמלית אז אם יש מישהו שיש לו את המאוורר הזה אשצח לתוגובות.

• 9 תגובות
    • 494 צפיות
  3. Started by lirany,

Gigabyte Liquid Cooler GHWIU01 יקרה יותר ברוב החנויות חוצ מפנדה ואילו Thermaltake BIG WATER 745 זולה יותר ממנה אבל בפנדה יקרה יותר בזמן שTT יותר חזקה מהגיגה בייט.... יש למישהו הסבר לכך?

• 11 תגובות
    • 669 צפיות
  4. אני מעוניין לרכוש את המאוורר שבכותרת והוא בא עם פוטנציומטר, אני לא רוצה להשתמש בפוטנציומטר עקב בעיות של נוחות וילד קטן שיכול לשחק עם זה, האם ניתן להפעילו ללא הפוטנציומטר ולתת ללוח האם לשלוט על הסל"ד שלו - יש לי אופציה בלוח האם לשלוט על המהירויות של המאוורר ע"פ קביעת טווחי מתחים בהתאם לטמפרטורות.

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by BHXHO2,

יש לי כמה שאלות תודה לכולם על העזרה 1. בתמונה יש חיבור של המאוורר שמוקף בעיגול איך קוראים לחיבור הזה ואיך אני מפצל את החיבור שיש לי בלוח אם ככה שאני יוכל לחבר כמה מאוורים עם חיבור כזה 2. יש לי 2 מאוורים שאין להם את החיבור ( זה שמוקף בעיגול בתמונה) החוטים פטוש נחתכו לפני החיבור העם יש איזה דרך לחבר אותם חזרה

• 10 תגובות
    • 595 צפיות
  6. יש לי inno3d geforce 7800 GS AGP ורציתי לשאול איך אני עושה לו אוברקלוק יש לי דריוור 91.31 החדש וחיפשתי בעזרה שם ומצאתי הוראות. רק שלא מצאתי את "התפריט" של האוברקלוק תודה

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by AsD[eyal],

עכשיו מה זה יתן לי ? האם זה יתן עוד ביצועי oc? האם זה יתן לי יותר ביצועים? אין הסעה לעבודה סמק ביגלל זה קמתי מוקדם

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  8. Started by MasterOfMuppets,

אני חושב לקנות את הכטיס הזה, ורציתי לדעת אילו אפשרויות יש לפתיחת צינורות/אוברקלוקינג ושאר טוויקים? בבקשה לקחת לתשומת לבכם כי המטרה היא להוציא את המקסימום מהכרטיס מבלי לסכן את בריאותו! משתמשים במחשב גם לצרכי עבודה!

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by netanel38121,

3000MHZ כרגע שאני כותב את ההודעה הזאת והוא בלי שום מאמץ בלי שום תוכנות שאמורות לאמץ אותו הוא נמצא על 67 מעלות שאני מפעיל משהו הכי קטן הוא קופץ ל 70 73 שזה הסחפות אני יודע שהמעבדים האלה נוטים להיות חמים אבל עד כדי כך? יש לציין כי יש לי מארז מעולה ומרווח מאוד נקי מאבק מצחיק שלפני 3 שבועות בערך היה 50 מעלות ובמאמץ היה 56 גג והגוף קירור של המעבד שקניתי הוא גם משהו מעולה במיוחד שהוא יקרר אותו טוב בקיץ. בכל אופן גם הכרטיס מסך 6800GT של חברת INNO בלי מאמץ נמצא על 64 63 מעלות המאוורר שלו נקי לגמרי מאבק. השאלה שלי אם אנ י ישים משחה טרמית במעבד ובכרטיס מסך זה יוריד את המעלות? האם זה יכול לעזור? כי המחשב שנתיים אצלי ואף פעם לא טרחתי למרוח ולהתעסק עם זה כמו כן אני לא אומר שלא פתחתי …

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  10. ממצב אחים שלי ?! אז ככה הצלחתי לשכנע את ההורים שלי שיקנו לי גוף קירור למעבד כי הוא מתחמם מהר והוא מגיע ל - 56-58 מעלות כשהוא במאמץ בינוני ... ועכשיו שתדעו אני לא מבין בזה בגרוששש אז באתי להתייעץ אתכם ... איזה גוף חימום הכי טוב אבל באמת הכי טוב אני אוכל למצוא עד גג 350 ש"ח ?! האם אותו גוף החימום יוכל להוריד לי את ה - 56-58 מעלות מהמעבד ל - 41-44 מעלות כשאר המחשב במאמץ בינוני ?! כאילו שלא יהיה לי 41-44 מעלות בלי שהמחשב יתאמץ, כי עכשיו זה ככה ... אגב אני מפעיל שרת Mu Online פרטי על המחשב שלי וכאשר אני נכנס למשחק יש לי 56-58 מעלות על המעבד וזה די חם ... אז אחרי שאני מפעיל את השרת אני רוצה שיהיה לי 41-44 (אפילו פחות זה יהיה טוב יותר !) מעלות במעבד ... קיצור הבנתם אותי ... אני …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רציתי לדעת אם אני יכול להרכיב ביג טייפון על הלוח הזה... http://www.intel.com/products/motherboard/d915gev/index.htm תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  12. אוקיי כמו שהבנתי הלוח אם שלי די מתאים לאוברקלוק וגם מהמעבד אני אמור להוציא תוצאה לא רעה ורק הזכרונות המסריחים זה מה שמגביל אותי אז כמו שהסבירו לי אני שם את הזכרונות על 333mhz ועל תיזמונים 3-3-3-8 ובהגדרות שם החלפתי משהו ל 2T לא זוכר איך קוראים לזה ואת המכפלה אני שם על X5 אני מעלה את המתח על המעבד מ 1.4 ל 1.5 כמו שבנתי האוברקלוק אמור ללכת די חלק עד שהזכרונות מגיעים בחזרה ל 200mhz לא? כי אני מצליח להעלות את המעבד עד ל 235X11 שזה 2588MHZ והזכרונות במצב הזה על 184MHZ בערך ואני חושב שאני יכול להמשיך יותר אבל אני לא מצליח להעלות יותר ובדיקת הSUPERPIE אפילו ב 236 כבר נכשלת כאשר ב 235 הכל עובד חלק למישהו יש מושג מה מגביל אותי? ואיך אני פותר את זה?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by lirany,

שני ספקים... http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8406 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6461 האם יש בראשון תוספות או משהו כזה שיבטא את מחירו הגבוה לעומת השני ..?כי אני רואה שבשני יש הספק גבוה יותר... הנה מה שמצאתי באתרי הבית אבל עדיין לא ברור מי יותר טוב זה שיותר יקר השחור.. עם פחות הספק נראה פחות טוב http://www.enermaxusa.com/catalog/p...?products_id=83 והשני עם 535 וואט נראה יותר טוב http://www.enermaxusa.com/catalog/p...?products_id=71 האם נכון הדבר? ועוד שאלה מצאתי את הספקים בחנות שלמעלה...האם יש מקום יותר זול למוצרים אלה?? תודה

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by timac,

קניתי תקירור הנ''ל לכרטיס מסך שלי 6800 רגיל. ואני רוצה לעשות אוברקלוק למישהו יש מדריך רעיון הסבר מפורט.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  15. אני צריך שיהיה ספק ומארז שיתאימו לצורכי המהרה הן מבחינת מקום(מארז גדול) והן מבחינת חוטים והספק של מתח(ספק) אני צריך תשובה דחוף תודה

• 11 תגובות
    • 622 צפיות
  16. קיצר כמוש שאלתי בכותרת, מאוורר 26 אינטש וסוניק טואוור זה ילך טוב או לא? כי לי אין נסיון עם הסוניק טואוור אז אני לא יודע. תודה מראש מבריה.

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sdfzxc,

החלפתי את הזכרון שהיה לי במחשב ב 2 גיגה של SAMSUNG UCCC, על לוח אם של DFI LANPARTY עם מעבד AMD64 3000. כאשר אני מריץ MEMTEST של S&M, הוא מוצא תוך כמה שניות בעיות בזכרון כאשר אני מנסה לרוץ על HTT 3 BUS 244 MEM 244 HTT 9. בזכרון הישן, הכל עבד בסדר עם BUS 244 ו MEM 222. הזכרון החדש עובד בסדר ב 222, אבל כמובן שהוא מדורג כ 250 (ויש בעיות ב 244 כבר), אז מה אפשר לעשות ?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by The_Byter,

שלום לכולם. לאחר העדרות ממושכת שלא הייתה תלויה בי לחלוטין ולאחר משא ומתן עם צוות האתר, הוסכם והתאפשר לי לחזור. "אוהבים קונרו ?, כן! ,כן..., כן!?" הרפתקאת הקונרו בקרוב... אני מריח מעבדים שרופים - ואתם ?

• 42 תגובות
    • 3k צפיות
  19. שלום לכולם, זה המפרט מחשב שלי : Intel® Pentium® D CPU 3.00GHz 64Bit THERMALTAKE BIGTYPHOON PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 4-4-4-12 Asus 975X P5WD2-E Premium Ati Radeon X1900XT 512MB 2 WD Raptors 74 Giga Sata 2 connected as RAID 0 1 WD 80 Giga IDE 2 WD 250 Giga Sata 2 NEC DVD BURNER ENERMAX LIBERTY 620W COOLERMASTER Stacker 830 למי שמכיר את המארז יודע, שיש לו בצידו דלת עם הכנה ל-4 מאוורים נוספים, סה"כ כרגע יש לי במארז : שני מאוורים של 120ממ מקדימה שמכניסים אוויר, שני מאוורים של 120ממ בצד המארז שמכניסים אוויר, ומאוורר אחד 120ממ מאוחרה שמוציא אוויר, כמובן יש את המאוורר שעל ה-BT שיושב על המעבד, ומאוורר על הכרטיס מסך. המעבד שלי, איך שאני מדליק את המחשב, נמצא על 55 …

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by zaroor,

שלום לכם 1-האם עדיף למעבד 775 משחה טרמית ולהוציא את המדבקה המקורית אפילו בן כשנה , וגם כמה היא יכולה לשפר לעומת המדבקה 2-האם יש מאוורר למעבד שמוכרים (לא המקורי) שיש לא חיבור ללוח אם עם 4 חוטים שיכול לשנות מהירות כמו המקורי בשיטת -PWM

• 5 תגובות
    • 486 צפיות
  21. יש לי מעבד 3800 DC שעכשיו עשיתי לו OC מתון והוא עומד כרגע על 2200 (העלתי את הFSB ל220) ובאינטרנט (ובתמונה המצורפת) ראיתי שההבדלים היחידים בין מעבד 3800 ל4200 DC הם המהירות,2000 ו-2200 בהתאמה... אני צריך להסיק מכאן שבעצם כרגע המעבד שלי שווה בדיוק ל4200?! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by tal_levi1000,

רציתי לשתף אותכם במדריך שמצאתי ברשת הוא מתרכז בOC למעבדי A64 כתוב שזה ללוחות DFI אבל רוב ההגדות שם הם אוניברסליות לכל הלוחות! המדריך פשוט מעולה!!! קראתי אותו באיזה 3 שעות הוא מלא בלינקים לעמודים אחרים להרחבת הידע לא יודע אם כבר שמו את העמוד הזה כבר בעבר אבל אני ישים אותו בכל מקרה http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=20823 שווה קריאה גם אם אין לכם לוח DFI אפשר ללמוד הרבה פה על הכל!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  23. או קיי אז לפניי הכל... בשעה טובה הצלחתי להעלות עוד קצת את הOC שלי.. הנה הנתונים... מעבד 2720 (320X8.5) מתח 1.612 טמפ מנוחה 35 מאמץ 52 (קיץ) זכרונות וכאן הבעיה... בביוס רשום 266 מתח 2.8 מחלק DDR333 בזמונים של 2.5-4-4-8-1T בתוכנות שרשמתי בכותרת רשום לי 247.5 האם הביוס טועה או התוכנות עצמן טועות?.. אני לא יודע מה לעשות תודה מראש. predator_008

• 1 תגובה
    • 367 צפיות
  24. בלי להעלות מתחים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by Ido.K,

אז ככה יש לי בעיה אם הספק הוא מתחמם שנוגעים בו הוא די חם אבל לא עדי כך כאילו שאי אפשר לגעת מה זה יכול להיות?! תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 421 צפיות

דיונים חדשים בפורומים