אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היה לי ביוס F10 ועדכנתי אותו ל-F11, עשיתי OC והגעתי ל-330X9 עם 1.35 CPU VCORE ה-F11 כלל לא עבד אצלי כמו שצריך, המחשב כל הזמן נכבה. החלטתי לעדכן ל-F12, אחרי העדכון הגעתי לתוצאה זהה, אבל כרגע יש לי בעיות לעלות בFSB אם אני מנסה לעלות מעל 335X9 המחשב נכבה ולא עולה וזה לא משנה כמה אני נותן לו ב-CPU VCORE. המחשב פשוט נכבה ואז מתקשה לעלות עד שהביוס מתאפס באופן אוטומטי. ניסיתי לרדת במכפלה ל-8, הגעתי ל-370X8 אבל הבעיה חוזרת ונשנה. הדבר החיובי כרגע שב335X9 הטמפרטורה במאמץ היא 55 מעלות ב-TAT. (ראוי לציין שב-F10 יכולתי להגיע ל-380X9 יציב) מישהו יודע ממה נובעת הבעיה? או שפשוט להחזיר ל-F10
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אודה למי שמספק שירות זה ליצור קשר תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה-Gigabyte GH-PCU21-VG 3D Cooler-Pro for PIV/AMD לא מופיע בדרוג אצלכם (בדביק: אמצעי קירור מומלצים). איך הוא מבחינת ביצועים ורעש? הוא עדיף על ALX-800? אם ה-ALX-800 עדיף, על איזה מאוורר אתם ממליצים עבורו?
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אז ככה... לא ידעתי איזו כותרת לבחור אבל זהו המצב יש לי כרגע את הכרטיס gigabyte gtx 460 1gb והמתח אצלו עכשיו על 1.087 והמהירויות ליבה 850 זיכרונות 1000 (שהסטוק זה ליבה 715 וזכרונות 900 ) עכשיו הזמנתי כרטיס חדש gigabyte gtx 460 super overclock edition מגיע עוד כמה ימים והמהירויות שלו הן בסטוק זיכרונות 1000 וליבה 815 ואני בטוח שאיתו אני אוכל להגיע לאוברקלוק רחוק מאוד... השאלה שלי היא בעצם בsli לפי איזה מהירויות שני הכרטיסים ייפעלו ביחד הנמוך? הגבוהה? או כל אחד והמהירויות שלו? ועוד שאלה קטנה על הדרך המפרט שלי בצד הספק יחזיק את כל העסק הזה? תודה רבה לעוזריםם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים אני מקווה שאני לא עברתי על חוק או משהו כזה ואם כן אז אני מבקש מעכשו סליחה. עכשו השאלה שלי היא כזואתי יש לי מעבד Q6600 עם הגירסא הG0 ואני רוצה מאורר למעבד הזה איזה הייתם ממליצים נ.ב אני רוצה מאורר רגיל זואת אומרת שאני לא יצטרך לפרק את הלוח האם... כמו של זאלמןZALMAN... לא משנה מה המחיר אבל העיקר שהוא יקפיא ועוד דגש שלא יהיה קירור עם מים אלה מאורר מאורר תודה מאור.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחים שלי כבר הרבה זמן רציתי לישאול בקשר ל4 ההגדרות הבאות אני לא הבנתי בידיוק למה כל אחד משמש ועל מה הוא משפיעה ומה עדיף שיהיה מוגדר שם אז בבקשה תסבירו לי בקצרה למה כל אחד מהמסומנים משמש ומה מהם משפיעה על יכולת הOC אלה זיכרונות HYNIX D43 שעובדים על 200MHZ הם מסוגלים ל270 אבל ביגלל הלוח הקקה שלי שנותן רק 2.76 בימקום 2.8 זה מגביל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. במארז ANTEC P182 הקולר של המעבד יעמוד בהצטלבות עם המאוורר העליון והמאוורר האחורי.. אם מאוורר המעבד דוחף אוויר לכיוון הלוח (המעבד) אז אין בעיה.. אבל.. אם מאוורר המעבד עומד אז לאיזה כיוון צריך שיפלוט אוויר כלפי מעלה או אחורה ???? 2. בחרתי את המארז הזה בגלל השקט אבל אנשים רושמים בפורום שהם מחליפים לו את המאווררים לשקטים יותר.. אני גם צריך לעשות זאת ?? אני לא עושה OC אבל מאוד חשוב לי השקט !! 3. עדיין מתלבט בקירור למעבד והרבה עונים לי דברים מנוגדים למשל בקשר לפריזר 7 פרו.. כן שקט.. לא שקט.. לא יעמוד בעומס .......... מרשימת גופי הקירור המומלצים בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0 מה שנראה לי הכי הגיוני זה ה- ט'רמלטק V1 אבל הוא נראה לי ממש…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. עשיתי OC לכרטיס מסך 7300 : זכרונות 700\532 , וליבה 620\450 . הטמפרטורה במנוחה 50-53 מעלות . הטמפרטורה בעומס מגיע ל- 75 מעלות . עכשיו שאלות: מתי שאני מעלה את הליבה והזכרונות בעוד 10 ,ATITOOL נותן לי שגיאות ,האם זה בגלל הטמפרטורה או שזה כבר כמעט הגבול של הכרטיס מסך? מתיי שאני מעלה בדריברים של NVEDIA את הליבה ל - 640 , והזיכרונות ל- 740 , מופיע לי הודעה שהטסט כשל , בבקשה להנמיח את מהירות השעון (משהו כזה) עכשיו, השאלה חוזרת , האם זה בגלל הטמפרטורה או שזה הגבול כבר??? תודה למגיבים!!!
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
עכשיו בדקתי ב-TAT עומס 100% על ליבה 1, והטמפרטורה קפצה ל-71 מעלות לאותה ליבה, אבל לא כתוב טמפרטורה של המעבד ומשום מה המעבד שלי מזוהה כ-Pentium M ??? וכאשר המעבד לא בעומס בכלל, הטמפרטורה על 66-65 מעלות... המערכת שלי היא- 6600Q NO OC Stock cooling Gigabyte P35-DS3 Gigabyte Triton בדקתי עכשיו בביוס, והטמפרטורה היא 42 מעלות לכל המעבד (מנוחה כמובן), איך דבר כזה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני מוניין למצוא קירור טוב למעבד amd 2800 barton שיושב ומתאים ללוח abit n-force nf7 s-2 לא חשוב המחיר אבל אני צריך המלצה למשהו חזק בשביל אוברקלוק גבוה מאוד וגם אם יש המלצה לקירור זכרונות וצ'יפסט תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שמתי לב שבשוק ישנם המון מוצרי קירור להארד דיסק.. עכשיו .. למה זה באמת הכרחי ? עד עכשיו לא שמעתי על הארד דיסק שנשרף מחום, למרות שידוע שהוא מתחמם מאוד 0_o וכפי הידוע לי, הוא לא מתחמם עוד אם עושים למערכת OC, אז למה באמת צריך את אותם אמצעי קירור ? שווה לקנות http://www.comp-il.co.il/product.asp?cat2cat1id=1421&Cat2ID=1698&pid=FNVARSHDCA לSAMSUNG 160GB SATAII החדש שלי ? **אני לא OC**
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
Hi, I'm planning to substitute my Barton 2500 + Thermaltake Volcano 7+, by Barton 2600 + (Evercool HPA-C715 or Extreme Volcano 12). 1. The Evercool has a heat-pipe with the 70x70x15mm fan. Its heat-sink isn't made of copper and there is only a copper plate that faces the processors core. The fan is located on a side of the heat-sink 2. The Extreme Volcano 12 doesn't have a heat-pipe, but it comes with the 80x80x32mm fan (triple blades) located on top of the heat-sink. The heat-sink is make completely of copper (66 fins). What would be better solution for Barton 2500/2600 ? Thanks. Zeev
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב אז יש לי ת' וניס 3000 DFI, ULTRA D ו2 סטיקים של A DATA, 256 כ"א משהו קצת מסובך לי בביוס הנ"ל כנראה שהתזמונים הדוקים מידי, ולכן אני לא יכול להגיע רחוק איפה בתת תפריט" D RAM.." אני משחק עם התזמונים? כשהורדתי את הזכרונות למהירות של 180, העלתי את הFSB ל253 ללא שום בעיות במהירות של 200 MHZ, אני מגיע לFSB של 230 אם אני לא טועה המלצות ? שיפורים? בקרוב לא תהיה לי בעיה של חום (יש לי את כל הציוד של הקירור מים, רק ממתין לבלוק מחו"ל)
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-2GBNQ~15~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPI~15~0.htm ושנהם לא יגבילו אותי ב OC גדול ???
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מה אתם אומרים יש לי 40 של ווסטרן 7200 8 קאש יש טעם לקרר אותו ..הוא מתחמם בצורה מפחידה אבל לפי מה שידוע לי לא יתן בביצועי הארדיסק קירור כלשהו.. מה אתם אומרים להשים פשוט מאוורר 120 מילימטר למסילה במולקס של ה5 וולט וזהו...? ? :
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הגוף קירור Zalman CNPS7000B-Cu עבור AMD Athlon 64 X2 3800 שיותקן על הלוח-אם EPoX EP-9NPA+ ULTRA. באתר של זלמן כתוב שהמשקל של הגוף קירור הוא 755g, ושהמשקל המירבי המצויין עבור גופי קירור המיועדים למעבדים של AMD בתושבת של 939 הוא 450g בלבד. אני יודע שלאנשים רבים בפורום יש גופי קירור במשקל דומה לזה של הגוף קירור שציינתי, ואף כבדים יותר. השאלה שלי היא האם יש צורך להתקין את הגוף קירור הזה בצורה מיוחדת (חיזוק הגוף קירור מתחת ללוח-אם), ואם כן אז איך עושים את זה עם הלוח-אם שציינתי. כמ-כן, כתוב באתר של זלמן כי יש צורך להקפיד ביתר תשומת לב כאשר מזיזים מחשב המצוייד בגוף קירור כבד מעין זה. למה הכוונה? איך בדיוק אני אמור להעביר את המחשב ממקום למקום? האם אני אמור לה…
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היום עשיתי OC למעבד שלי (E6600 ) ממהריות של 2.4GHZ ל3.1GHZ . עכשיו אני מפעיל את התוכנה OCCT , בCustom רק על CPU לשעה ואחרי כמה דקות רשום לי COD4 CRASHED ולדעתי הכל תקין ויציב . עכשיו המתח של המעבד 1.3 והמתח של הגשר הצפוני הוא 1.4 אם אפשר לייצב את הOC ואתם יודעים איך , אז תודה רבה לעוזרים . עכשיו עוד שאלה , לא הבנתי כלום מהקטע של הזכרונות , אני לא יודע איך לחלק ל1:1 כמו שאנשים עושים יש לי זכרונות פשוטים של TWINMOS 2GB בDUAL CHANNEL ואני נכנס לביוס ולא יודע איך , יש לי לוח P5KC אז אם אתם צריכים תמונות אין לי בעיה להביא . תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מצורף נתונים לפי Speedfan, נתוני המחשב: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz WDC WD3200AAKS-75L9A0 (320.1GB) WDC WD2500AAKS-00B3A0 (250.1GB) nVidia GeForce 8600 GT INTEL G31 2GB Kingston 667 DDR2 ישנם שני מאוורים בפאנל האחורי המכניסים אוויר, מאוור בספק כוח, מאוור מקורי על המעבד, מאוור קטן מקורי של הכרטיס מסך ושני מאוורים מעל ומתחת לכוננים קשיחים שמכניסים אוויר. ועדיין - הכל רותח :'( [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- בוקר טוב לכולם אני מזמין כמה דברים של קירור מאתר בארה"ב http://www.sidewindercomputers.com/ אם מישהו רוצה להזמין משהו אין לי בעיה להזמין גם אתר אמין מאוד את כל המערכת שלי הזמנתי משמה והגיע אלי תוך שבועיים ההזמנה שלי תתבצע ב-7 לספטמבר אז אם אתם רוצים עד אז סבבה בכל מקרה אפשר להשאיר פה הודעות או במייל שלי eran.zarbian@beerness.health.gov.il או בטלפון 0506261516 יום נעים לכולם דרך אגב השם שלי זה ערן
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אם המחשב שלי לא יעשה POST(לאחר OC),אני יוכל להיכנס אח"כ לביוס ולשנות את ההגדרות?הלוח שלי במפרט(צד ימין<). מה זה CMOS?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נתקלתי בכמה הודעות בפורומים ברשת שאומרים שיש בעיה לחבר את הBIG TYPHOON ללוח של ABIT NF7. מישהו שמע? מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, קניתי משחה של arcticsilver אני רוצה למרוח אבל אני רגיל למשחות המעפנות שבאות בשקית ששם ידעתי לשים את הכל והיתי מורח עם השקית עצמה. עכשיו זה בא במזרק ואין לי מושג כמה לשים, נכנסתי לאתר שלהם (http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm) ושם יש פול הזהרות ובאלגן והאנגלית שלי מוחרבנת, סליחה על המילה... בקיצור אם מישהו יכול להדריך אותי זה יהיה נחמד... ;D
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברשותי; E6600 @ 2.4ghz - AC Freezer 7Pro Asus P5B 8800GTS OC2 380MB Ceon 2X2GB 800mhz CL5 Corsair 520W לפני שרציתי להתחיל בOC קטן למערכת הרצתי בדיקה ב OCCT בסטוק, להשוות נתונים לפני ואחרי הOC, אך בתוכנה הלשוניות של הכרטיס מסך והספק נעולות לי. אני רוצה לבדוק את טמפ' הכרטיס מסך כי בEVEREST הטמפ' נראות לי קצת גבוהות - 65 מעלות! תודה מראש, אריאל
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי מארז מיני ואין בו מקום לעוד ארדיסק שקניתי במזל טוב, בשבוע הבא אני מקבל מגירה נשלפת לארדיסק... אבל עד אז... אין לי איך לחבר אותו!!!!!!!!!! יש למישהו רעיון יצירתי?! (ד"א: לא בא לי להשאיר את המחשב פתוח!)
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-