אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
1. ראיתי שיש שני סוגים של חומרים טרמיים. יש משחה טרמית ודבק טרמי. מה ההבדל? האם דבק מאפשר לי לוותר על חיבור קליפס? האם אני משתמש בדבק, אז ניתן לפרק אחר כך את ההיט סינק? מה ההבדל בין ARCTIC SILVER ל ARCTIC ALUMINA? 2. בעניין HARDACANO 2, האם ניתן לטבול את חישן הטמפ' במים? אני רוצה את המכשיר הזה כדי לדעת מה טמפ' המים במערכת הקירור. ???
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן לבנות מחשב מבוסס I5, עם 4870, לא מתוכנן OC. על המעבד אני אשים קירור NINJA. המארז יהיה ANTEC SOLO שלהבנתי מגיע ללא מאווררי יניקה קדמיים (יש מקום לשניים של 92 מ"מ) כמו כן אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט. לאור הנ"ל האם אני צריך להוסיף מאוורר 92 מ"מ מקדימה? אחד או שניים? איזה מאווררים כאלו מומלצים שגם יהיו שקטים? תודה
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
רק שאני מזיז אותו הוא מפסיק... מה זה יכול להיות? זה בא מהכיוון של המאורר של המעבד
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי ספק גנרי של 400 וואט ( ככה לפחות אומרת המדבקה ) אני באובר קלוק דיי עצבני ולאחרונה שמתי לב דרך תוכנה שהמתח שמספק הספק שונה מאוד ממה שצריך להיות במיוחד במתח של ה- 5 וולט במקום 5 וולט אני מקבל 4.7 במצב מנוחה, וכאשר המחשב במאמץ המתח יורד עד ל 4.5 ואפילו מתחת. מחומר שקראתי באינטרנט בהנתי שזה לא טוב ויכול להוו סיבה לאי יציבות וניפילות. רציתי לדעת האם יש אמת בדבר? והאם ספק טוב של חברה טובה כמו HEC או ENERMAX יתפקדו טוב יותר תודה
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המפרט: antec 300 hec 600w לוח GA- P55 US3L גיגבטייט core I5 750 זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Gforce 470X 1280MB אני לא מתכנן אובקלוק, אני כן מתכנן על המחשב הזה לפחות ל-4 שנים אפילו יותר. האם כדאי להשקיע בקירור למעבד?, אני רוצה לציין שאני כבר חורג מהתקציב שלי ואני יעדיף שלא לשים קירור אם זה לא כזה הכרחי. הקירור שהוצא לי הוא קירור למעבד 775/1156 COLD BIT, איש המכירות אמר לי שהוא טוב ומשתלם. האם זה כך? או שיש יותר משתלמים בטווח המחיר הזה (150 ש"ח). תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי, קניתי ת'מחשב הבא וביקשתי מהחנות שיעשו OC למעבד עד ל 3.8 GHZ , עכשיו שאלתי היא אם כדאי לי להוסיף מאוורר(ים) למארז או שמה שיש מספיק?? המפרט: מעבד: intel E8400 3.0 Ghz @ 3.8 Ghz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme לוח אם: gigabyte P43-DS3L זיכרון: g-skill 4GB (2X2048) 800Mhz כ. מסך: gainward GTX 260 GOLDEN SAMPLE 216 ד. קשיח: WD 640 GB 16 MB AAKS מארז: CM 690 אז לפי זה מה אתם אומרים?? לא צריך או שלא כדאי לקחת סיכון?? ואם להוסיף אז איפה הכי כדאי (בצד המארז/למעלה??) וכמובן אם אפשר המלצה למאוורר טוב במחיר סביר וקצת שקט לא יפריע.. תודה לכולם. ;D
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
למה אני שואל כי הקירור נראה לי מפלצתי ויש לי גם זלמן VF700-Cu שנישאר לי מהכרטיס הקודם .... אז אני צריך לדעת מה יותר טוב תודה לכל עוזר
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי כרגע לקרוא את הכתבה הנפלאה של אורן שטיין ובדף 5 מופיע: על איזו הגדרה מדובר וכיצד אוכל לבדוק האם המעבד שלי תומך בכך? תודה רבה, אורן.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתוך סקרנות, אני רואה את המושג מופיע הרבה באתר מה זה בעצם אומר? מה היתרונות? מה החסרונות? ולמה כדאי אם בכלל לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז ככה בזמן האחרון אין אפשרות לשחק במחשב מכיוון שהוא מתחמם יתר על המידה (קיצות קודמים זה לא היה ככה, ולא השתנה דבר) ניקיתי את המחשב פיקס כמו שצריך, שואב, לחץ אוויר. למעבד אני צריך להחליף משחה טרמית, אך כרגע הטמפרטורות שלו עומדות על כ52, ו54 במנוחה (לפי SPEED FAN, CORE 0 CORE 1). והכרטיס מסך נמצא על טמפרטורה מאוד גבוהה ונראה לי שהוא הגורם לבעיה, כרגע על 62 מעלות במנוחה אחרי שהעלתי את המאוורר מ30% ל100%, כולל דלת פתוחה של המארז ומזגן שמקפיא את החדר. ככה שבתנאים "רגילים" ז"א מארז סגור, מזגן על טמפרטורה נורמלית\בלי מזגן ומאורר על מהירות של כסביבות ה60% המעבד עומד על קרוב ל70 מעלות במנוחה. מה אני יכול לעשות בשביל לסדר קצת את הדברים ושאוכל לשחק שוב במשחקים ולהוריד טמפרטורות? הה…
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש לפני שבועיים... רציתי לבדוק האם אפשר לעשות OC למחשב שלי... ואם כן אז כיצד, איך ואיפה... הנה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6320 1.86Ghz 4MB Cache לוח אם: Intel PearlCreek DP31PR כרטיס מסך: inno3d GeForce 8600GT 512 MB זיכרון 1: 1024MB DDR2 667Mhz Samsung זיכרון 2: 2048MB DDR2 667Mhz Ceon דיקס קשיח: WD 200GB 7200RPM (X2) זהו בגדול... תמונות: אני מתכוון להוסיף עוד 2 מאוורים לתוך המארז... או שעל מה שתמליצו לי על מה לקנות... שמעתי שיש כאן קהילה טובה באתר הזה... אשמח לקבל הדרכה מהאנשים כאן... זהו עד כאן לבינתיים, תודה לכל המתעניינים ולכל מי שהפנה את תשומת ליבו להודעה זו....
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
איזה מבין שני הקירורים עדיף ? Thermalright V-1 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4041 Arctic-Cooling Silencer 5 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=AC-NV-SIL-5&affiliate=zap או שיש משו אחר יותר טוב ?
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? אני יודע שהאפשרות נעולה אבל יש איזושהי דרך לפרוץ את זה ניסיתי לעשות חיפוש אבל או שקיבלתי יותר מדי תוצאות או שקיבלתי רק את ההשואות שלו ל9600... דרך אגב, יש איזה פאטצ' שאמור להפוך ראדון 9500 ל9700, אבל אני זוכר שהוא לא עובד עם גירסת הפרו. מישהו יכול לתת קישור? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי מסך מדגם PC-1602F 16*2 ניסיתי לחבר אותו לחיבור המדפסת וכל הזמן זה מראה שורה עליונה דלוקה ולפעמים הוא מהבהב כשאני מנסה לשלוח משהו בתוכנה האם המסך מתאים? איזה עוד סוגי חיבור יש (השתמשתי בסכמה שבאתר ויכול להיות שלא מתאים למסך הזה)?
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אתם יודעים.. ההפך מאוברקלוק.. חח בתודה.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 120 מ"מ לדופן המארז עם פילטר אבק שניתן לשלוף אותו מבחוץ ללא צורך בפירוק מכסה המארז. יש משהו כזה ובמחיר סביר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אבי נוסע לקוריאה ומכיוון וזלמן היא חברה קוריאנית במקור חשבתי לבקש ממנו להביא לי משם את הקירור הנ"ל. מישהו יודע איך הקירור הזה? (אני רוצה לקרר את המעבד, כ. מסך וצ'יפסט) יש עוד חברה קוראנית שמייצרת קירורים ושעדיפה על מוצר זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי יש לי טוניק טאוור ורציתי להרכיב אותו הלוח שלי שהוא GA-965p Ds3 הבעיה שהפלטה בצורת H יושבת על קבלים גם אם אני מסובב את הטוניק עצמו לצד השני אז מה לעשות? הטוניק לא מתאים או שהוא מתאים וזה לא משנה אם אני ירכיב עליהם? אם יהיה צורך אני ישים תמונה...
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש ברשותי MSI Ge Force 6600 LE 256 MB DDR PCI-ex מישהו יכול להסביר לי מה זה ה PIPES מה תפקידם ואיך פותחים אותם? יש פה אנשים שיש להם את הקירור הזה?( זה אני יודע שבטוח מתאים לפי מה שרשום בפרטים טכניים) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=22103 האם הקירור הזה יתאים לכרטיס שלי?( לא יודע אם הוא מתאים) http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0102/cl-g0102.asp או זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=18906
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
טוב אני הולך לקנות עוד מעט את הכרטיס הזה ושמעתי שהוא מתחמם מאוד 1. זה בסדר שהוא מתחמם? האם זה ככה בכל הכרטיסים או שזה רק אצל חלק מהכרטיסים? 2. האם ההתחממות יכולה לגרום נזק לכרטיס המסך הזה? 3. ומה הטמפרטורה הממוצעת שלו במנוחה ובמאמץ?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את EVEREST הוא הראה לי שהטמפרטורה ב GPU היא 59 זה סביר? ומה זה GPU? יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GS עם קירור אורגינלי.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שבוע טוב , מהי ההרכבה האופטימלת של קירור נוזלי עם רדיאטור במארז, כך שלא יהיה אוויר במשאבה? אשמח להחכים מניסיונכם, או ממה שידוע לכם. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בקרוב אני הולך לרכוש את המעבד הזה בצירוף לבורד Asus P4P800 ברצוני לדעת, מאנשים שניסו/בדקו/קראו עד איזה מהירות אפשר להגיע איתו עם Overclock בסיסי , ללא שינוי מתחים או קירור (בעזרת המאוורר המקורי של אינטל בלבד) והמערכת נשארה יציבה כל הזמן, ללא שום תופעות לוואי. תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין מוד סנכרוני למוד אסינכרוני? 2. אני לא מוצא איך לפתוח את האפשרות לשנות את המתח למעבד בביוס.. איך עושים את זה? אני רואה רק את המתחים אבל לא מוצא איפה לשנות.. יש לי אפשרות לשנות דרך תוכנה של הלוח אם (EasyTune) 3. מה זה תזמונים של זיכרון? מה תפקידם ומתי צריך לשנות אותם? זהו, תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד E4500 2.20GHZ 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך HD4870 של סאפיר 512MB ווינדוס 7 מסך FULL HD "22 לאחרונה במשחקים למשל כמו fifa 11 וpes 11 אני שם על רזולוציה הכי גבוהה 1920X1080 אבל רמת גרפיקה בפיפא אני לא יכול לשים על HIGH זה לא רץ חלק בשביל שהמשחק ירוץ מהר וחלק אני שם על LOW מה הבעיה למה זה לא מצליח להריץ לי חלק על HIGH? בגלל המעבד או בגלל הכרטיס מסך? זה כרטיס חזק היה תותח כשקניתי יקר מאד יש פתרון? אני רוצה להריץ משחקים על רזולוציה הכי גבוהה ורמת גרפיקה הכי גבוהה עם מה שיש לי יש פתרון? אוברקלוק לכרטיס מסך יפתור תבעיה? איך עושים אוברקלוק? (דרך הקאטליסט? ATI OVERDRIVE?)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-