עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shronxx,

יש לי לוח אם ASUS P4C800-E DELUXE ומעבד אינטל 3.0 GHZ ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד מישהו יכול לעזור לי....לתת לי מדריך או משהו איך לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי.. ???

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  2. טוב אז הנה המפרט שלי: מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪1415 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1297 לוח אם Gigabyte GA-MA790XT-UD4P ₪739 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950712 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪289 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 6-6-6-20 Reaper ₪509 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3406K כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe ₪999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-GTX260-896D3E-XT צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪133 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GS…

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by K.M.A,

כן...שלום אני חושב על ליקנות מאורר למעבד AMD BARTON סוג המאורר TITAN TTCCUTB/F הוא עם בסיס נחושת ומהירות סיבוב די גבוה 5000-5500 RPM אז...האם המאורר הזה טוב או לא???? ואם לא תרשמו סוג טוב בבקשה?!

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by Los,

יש לי בעיה אני מנסה לשנות את ה Bus Speed דרך הביוס או דרך התוכנה של אסוס Six Engine יש שמה אפשרות "Cpu Frequency" שעד היום תמיד יכלתי לשנות ולראות תוצאות דרך ה CPUZ וזה היה משתנה הסרתי את התוכנה Six Engine כמה פעמים החלפתי גירסאות ל CPUZ לא עוזר זה נשאר על אותו באס נורמלי.. למישהו יש פיתרון לגבי זה?. תודה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  5. Started by redead,

יש לי כונן קשיח WD SATA 160GB עכשיו הבעיה שלי שאני לא מצליח לראות מה הטמפ שלו מכיוון שEVEREST לא מראה לי.. יש איזה אפשרות אחרת אולי אני צריך דרייבירם או אני לא יודע מה.. ישמח לקבל עזרה..

• 16 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by TermiNal,

מה ההבדלים בין הקירורים הנ"ל? ואיך ישפיע עליהם הסופרטאלנט והמאוורר שאני מתכוון לשים עליהם הוא ה-Vantec Tornado 92mm אז מי עדיף במקרה הזה? וזה ל-OC חזק חזק! תודה..

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  7. שלי עם לוח של INTEL P965L הטמפרטורה היא 52 מעלות במנוחה.(שלא נדבר על מאמץ). זיוף או בדיקה מדוייקת, לא יודע. האמת, לא אכפת לי. אני רק רוצה שיראה לי פחות מ50 מעלות!

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by shimon956,

שלום לכולם אני עומד לעשות ממש בקרוב oc למחשב שלי ויש לי כרגע ספק גאנרי שאני אל אמאין שהוא יעמוד בעומס אז אני רוצה לקנות את הספק Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply מה אתם אומרים אליו? מתאים לי אם זה ישנה אני רוצה לעשות אם מעבד amd 2400 וזיכרונות של מושקין 512 3200 400mhz

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  9. יש את המארז שעולה 280 ש"ח אצלהם ( http://www.ksp.co.il/hmain.php ) איך הוא? מבחינת איוורר? אני מחפש מארז טוב שאיתו אני יוכל להוריד את הטמפ' מ 60 מעלות במאמץ ל AMD ברטון 2500+ ל50 במאמץ (כולל OC). ושיהיה לו ספק כח שיוכל לתמוך בכמות מאווררים. והכל שלא יעלה הרבה. חיסכון אצלי זה שם המשחק.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by kobibo,

מה אורך החיים של משחה טרמית ? במידה ואני רוכש משחה ומורח אותה בפעם הראשונה על המעבד והסינק מה לעשות עם המזרק של המשחה ? לזרוק ? לשמור ואם לשמור מה אורך החיים של המשחה ?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי מעבד פנטיום 4 מהירות 3GHZ אם לוח של Intel Cherry Creek D915PCY והעמבד בזמן מנוחה עומד על 60 בערך ובזמן מאמץ מגיע ל 70 אפלו האם זה תקין?? אני חייב לציין שאפילו החלפתי את המשחה התרמית בפנים וניקיתי אבק ועדין אותו הדבר ועוד שאלה קטנה אם אני כן אמור להחליף גוף קירור מה עדיף לי ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? או ?Zalman 9500 Cu LED? ????? והאם יש דרך לדעת האם בטוח הם יתאימו לי למארז לפני שאני קונה??? בתודה רבה לכם.... אמיר

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, בקרוב מאוד אני קונה מחשב עם מעבד 8700K של אינטל שתיכף יוצא, אני מתלבט בין קירור אויר של Noctua NH-D15 לבין NZXT Kraken X62 או Corsair H115i . לא בטוח שאני אעשה OC בכלל ואם כן זה יהיה ממש OC קל , אבל מאוד חשוב לי התחזוקה (שהגוף קירור של המעבד לא יהיה סתום באבק, בהשוואה לתחזוקה של משאבה שהרבה יותר קל לנקות את הרדיאטור לפי מה שראיתי - פשוט לשטוף ולהחזיר) וגם האסטטיקה (שולי). עיקר החשש שלי לעבור לרדיאטור זה האם יכולה להיות דליפה מקירור מים שכזה? ואז זה כמובן זה הורס את כל המחשב.. חשש שני זה האמינות לאורך זמן של הקירור נוזלי, האם הם מספקים קירור קבוע\יציב לאורך זמן (כמה שנים טובות) ללא בעיות? תודה רבה. עריכה: אשמח לש…

13. Started by Choice,

אם אני מעלה את מהירות השעון או הזכרונות למעט מעל ערך שעובד טוב, מה יקרה? כלומר, אם הכרטיס יתחמם יותר מדי, או שבצורה כל שהיא לא יוכל לפעול במהירות כזו או אחרת, מה יקרה?

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  14. החלטתי שכדי להיות על תדר 2800 MHZ (מדובר על המעבד AMD athlon 3800 + dual core ) עם מכפלה של 10X 285 . שמתי את המעבד על מכפלה 9.5X 300 . מה שמצחיק הוא שבמכפלה הנמוכה יותר (9.5 ) במשחק AA (אמריקס ארמי ) לצורך העניין, המשחק זז כמו ב-"סלו מושן" וה- FPS יורד ל- 30 - עם דרופים חזקים מז כמה ימים . בדקתי רוגלות אך ללא הועיל . היום החלטתי לחזור למכפלה הקודמת (10 X 285 ) ותתפלאו, אנימקבל 80 FPS, משחק רץ יפה וחלק .. מהי הסיבה לכך ? לוח לא עומד (גשר צפוני ?) בעומס ?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  15. יש ברשותי את המעבד האגדי 1800+ DLT3C , בחורף המעבד היה רץ ממש טוב על 2400 מגה הרץ (מהירות סטוק של המעבד היא 1533) , המעלות בload היו מגיעות ל40 גג. עכשיו הורדתי את האובר קלוק ל2100 מגה הרץ , והמעלות בפריים מגיעות ל43 (!) מעלות, ובidle זה באיזור ה37. הקירור שברשותי הוא SLK-900A + Thermaltake smart blue שזה מאורר כמו הסמארט פאן רק עם לדים. טמפ המארז כל הזמן סביב ה25 , שבחורף הייתה אממממ בסביבות ה20 (!) המארז Compucase 6A19 עם מאורר 120 מ"מ ג'נרי מוציא, ועוד מאורר 120 מ"מ Thermaltake Thunderblade ירוק מכניס, ועוד מאחורה 80 מ"מ ג'נרי מוציא. אני חושב שסך הכל זה בסדר, וזה רק המזג אוויר עושה את השינוי. גם אצלכם יש שינוי כזה?

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by DorHD,

אהלן, אחרי שאני רואה אנשים שמגיעים ל-4.5+ למעבד,החלטתי להתחיל לנסות לעשות OC ל-Q9300 שלי. ברשותי לוח X48-DS4,הסתכלתי על ה-M.I.T בביוס נראה פשוט למדי. הבנתי שאני צריך לבטל כמה פונקציות בביוס כמו C1E,EIST וכו... לשאלות : 1.בקרוב אני מקבל את המאוורר ל-TR TRUE 120 שלי כרגע הטמפ' עומדת על 50-60 כמובן שזה לא סביר,מה תיהיה הטמפ' לאחר הוספת המאוורר (בערך) 2.האם לעשות OC זה רק להעלות על הבאס,להוסיף מתח כשצריך, ולבדוק יציבות או שיש מה לעשות את הטיימינג של הזיכרונות ? 3.מה ה-MAX CLOCK למעבד הזה ? 10x לעונים...

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by media22,

שלום חברים ! עליתי מ200/250 ושמתי את הזכרונות ביחס של 5:4 במתח של 2.65 וזה אומר כרגע שהם על המהירות הרגילה שלהם רציתי לדעת אם תיזמונים כאלו הם סבירים לזכרונות ?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by NmAn,

היי, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש, כמובן בעזרתם האדיבה של האנשים באתר, אני מאוד מרוצה מתפקודו של המחשב. אבל ישנה בעיה שקיימת אצלי כבר דיי מההתחלה, ניסיתי פתרונות שונים, אך לא הולך. בכל פעם שאני מפעיל משחק או יישום כבד אחר, המחשב לפתע בשלב כלשהו נתקע, המסך מתחיל להבהב כזה והמפחשב לא מגיב לשום פעולה, פתחתי את דלת המארז, המצב השתפר במעט אך עדיין נתקע, וכאשר אני מפעיל מאוורר אל מול המארז הפתוח המחשב מתפקד כרגיל. המארז שיש ברשותי הוא - Antec SLK3700-BQE Black Quiet Midi Tower 350W Case המעבד - AMD 64 3000+ Socket 939 והמאוורר שיושב עליו הוא TR2 הפשוט של טרמלטק כרטיס מסך - ATI RADEON X800 256 mb PCI EXPRESS Retail TV OUT DVI זה כבר מציק לי במשך תקופה ארוכה, תודה מרא…

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  19. COMiON (IMPRESS CA055) ATX BLACK Front USB Case Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card זה המערכת שקניתי ואם צריך משו איכותי לא להסתמך על המקור אז בין 150 ל 250 שקל השקעה לקירור

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by gerdamen,

שלום אני מעוניין לקנות קירור למעבד ב250 שקל... עכשיו חשבתי על זה.. TT blue orb FX מה אתם אומרים עליו.. נדלקי עליו בגלל הצג טמפ' הזה שעליו משהו אדיר!

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  21. יש לי מעבד 3 ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה של אינטל ............... אני חדש בנושא האוברקלוק וראיתי שבמדריכים יש רק מדריך לאוברקלוק של הכרטיס מסך....... המהירות באס שלו היא 199.5 והFSB 800 איך עושים את זה ? אצלי זה דרך הביוס ............ בדקתי! לאיזה מהירות כדאי לי להעלות את הבאס ,כי נראה לי שזה הדבר שמעלים כשעושים אובקלוק????.. ואיך אני יכול לקרר את מקלות הזכרונות...............? המפרט שלי הוא :מעבד: 3 ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה של אינטל ............... לוח אם :ASUS P4P800S SE זיכרון:KINGSTON DDR PC 3200 400 MHZ X1 כרטיס מסך: FX 5200 ASUS 128 MB 120 BIT דיסק קשיח: GB120 MAXTOR -SATA

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by EAD,

היי יחד עם הלוח האם הזה, לא מגיע חוברת שמכילה מידע על BIOS עצמו כלומר יש חוברת על מבנה הלוח וכו', אבל לא על הBIOS מישהו יכול לעזור? וגם אני מחפש מדריכים ברשת והסברים בכלל על הBIOS של DFI וכל הנושא של "ג'יני ביוס" וכו' פשוט זה לוח עם BIOS שונה לחלוטין נניח מASUS או ג'גה בייט שרגיל ורוצה יותר מידע ופירוט וכו' תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. חשוב לי עבודה שקטה של המחשב שאני בונה. עוזב לרגע את העלוית ( עד לגלבול מסוים) ואת ההושאה ליעילות הקירור שהבנתי שהוא יעל יותר במים. מבקש להתיחס רק לשקט עבודה. מבין שבקירור מים מלבד המאוורר יש גם משאבה שעובדת. מצד שני קירור מים יכול אולי לחסוך מאוורר על המארז, זה מה שנאמר לי.

24. Started by fridi,

יש לי כרטיס XFX 275 GTX במנוחה הוא 60 מעלות ובמאמץ 80 כשאני עושה לו OC קטן הוא נהיה לא יציב בכלל בגלל זה אני רוצה לקנות קירור עד 250 שקל ואם אפשר לא של AC הוא לא מתאים . תודה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  25. אני שמעתי שיש קירור חדש למעבד מבית gigabyte האם הוא טוב או לא

• 4 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים