אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
עשיתי OC לכרטיס מסך GTS450 .. עכשיו הבעיה היא שהטקסורה מגעילה ברמות בכל המשחקים .. זה קרה אחרי ה OC חודש היה הכל בסדר ... לפני שבוע זה קרה התעלמתי ועדיין יש את זה .. ניסיתי איפוס OC / לעשות OC מחדש כלום לא עזר .. הנה תמונה מי GTA SA http://www.fastup.co.il/images/35727366.png הטקסטורה כזאת בכל המשחקים ..למה זה קורה ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טריק שלי ואני מקווה שיעזור גם לכם. הרעיון הוא ליצור תת לחץ במארז כל הפתחים והחורים במארז אטומים למעט המאווררים והפתחים של הסלוטים ליד כרטיס המסך (שדאגנו מראש שלא יהיו תפוסים). שני מאווררים מוציאים אוויר ואחד מכניס (מה שחשוב הוא שיהיו יותר שמוציאים). בגלל תת הלחץ והעובדה שהמקום היחידי שפתוח הוא ליד כרטיס המסך יש ממש רוח תמידית על כרטיס המסך. הטמפרטורה של הכרטיס שלי ירדה ביותר מ10 מעלות ! החיסרון: הטריק מעלה את הטמפרטורה של הציפסט/מעבד במעלה או שתיים (לא קריטי אצלי). הגורם המגביל של כ.מסך שלי היא הטמפרטורה (VMOD) הצלחתי להעלות ליבה מ540 עד ל750 על אותו קירור עם אותם טמפרטורות! איור קטן שתבינו על מה לעזאזל אני מדבר. עדיף לתחום את הכרטיס מסך עם כרטיס נוסף כמו בציור ואפשר גם ל…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, למי שיש את הקירור בבית.. .יש לי שאלה... בסוקט 775 ... האם זה באמת הכרחי להוציא את הדבק משני צידי הגומי (זאת אומרת אחד להדביק ללוח אם ואחד להדביק לברזל) או שאפשר להדביק רק את הברזל לגומי .?? כי נראה לי די מטומטם לשים את הגומי הדביק על הלוח אם ... או בקיצור ... אם מישהו יוכל להסביר לי איך מרכיבים את הפלטה האחורית...?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
טוב אז ככה, לפני כשנתיים וחצי קניתי בKSP מחשב עם מעבד E6300. הכל היה טוב ויפה וכשקיבלתי אותו המעבד היה בקיץ עובד על 38 במנוחה ומגיע ל50 במאמץ של כ10 דקות. (לא עבר לי אף פעם את ה55 מעלות). עכשיו היום המחשב נכבה לי בפתאומיות ורציתי לבדוק את הטרמפ'. במנוחה 50 מעלות והגיעה במאמץ של כ5 דקות ל80 מעלות. יש איזה קירור שהוא לא סטוק על המעבד (אבל נראה ממש זול) שKSP התקינו. הגוף קירור יושב מצויין על המעבד. אני מחפש פתרונות וכמו כן אני חייב לציין שאינני רוצה לעשות OC.
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
(סיפור אימה קצר ... אני צריך את עזרתכם ליצור סוף טוב) לפני כמה ימים , החלטתי להתחיל את הפרוייקט הבא: http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/modlab/index_eng מעבדת ניסויים פשוטה... הלכתי לחנות אלקטרוניקה (אלקטרו-זיו בחיפה למי שמכיר) וקניתי את הרכיבים הדרושים... פתאום, ללא אזהרה קודמת, המוכרת אומרת: "לא קיים טרנזיסטור BD442 , ילד אתה מתחיל לעצבן אותי השעה כבר 8 והייתי צריכה לסגור ב7:30" (נא להתעלם מהחחלק השני של הציטוט ;D ) האם לא קיים טרנזיסטור כזה?? האם האתר טעה?? האם היא ניסתה להעיף אותי מהחנות?? מי יכול לעזור??
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אז זהו, זה המוד, כונן סידירום 54x שקניתי בצרפת לפני 8 חודשים בערך.... חיתוך - חצי דרמל, חצי ג'יגסו. קישור להורדת הסרט - 500 קילו בייט - http://avner.richard.free.fr/cdmod/cdmod.wmv ותמונות: אשמח לתגובות !
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בלוק קירור למעבד עם מתאמים לכל סוקט שקיים נכון לעכשיו. קצת תמונות קוטר מעבר( פנימי) של הפיטינגים הם 8 מילימטר וקוטר חיצוני הינו 12 מילימטר כמו כן יש אפשרות לקנות מערכת שלמה קירור לכרטיס מסך 8800 לצ'יפסט צפוני ודרומי( אוניברסלי) לכרטיס מסך כמו כן יש אפשרות להביא מערכת שלמה בלוקים המחיר שלהם כולל משלוח כולל הכל במחיר של בערך55$( עדיין מחיר לא סופי) יש אפשרות להביא מערכת קומפלט במחיר של בערך 350-400$
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
-
ע"פ הידיעה לא מומלץ לעבור על מתח של 1.7 בP4 בלי קשר לטמפ של המעבד! http://www.mods4me.com/forums/showthread.php?s=1c6ac52cec4b8d903ea133cac8a4b5e5&threadid=2929 http://discuss.madonion.com/forum/showflat.pl?Board=techmobocpu&Number=969650
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
הייתי בשוונג של עדכון ביוס, כי זה כיף. ואז החלטתי להסתכן ולנסות לשחק קצת עם הזכרונות. התמזונים חזרו למצבם המקורי, ואת ה FSB העליתי ל-220 בתמורה כמובן שהרודתי למעבד מכפלה ל-8, כי אני לא רוצה בינתיים אוברקלוק אמיתי, רק לפתוח קצת את צוואר הבקבוק וגם את ה HT הורדתי ל-3 בעקבות מאמר שקראתי די מזמן על זה שהוא לא משפיע הרבה, כי בלאו הכי רוב הרכיבים כיום, כולל כרטיסי המסך החדשים ביותר ומערכי רייד למיניהם, לא מנצלים אפילו חצי מרוחב הפס של 800 MHZ. הזכרונות הם GEIL VALUE. האלו שבאים עם הכיסוי הכחול המגניב, לא רציתי להוריד כי לא ראיתי דרך שבה זה יסתיים בטוב...אבל אני מחפש הסברים לתופעה המשונה שמתרחשת אצלי במחשב....אם למישהו יש...זה הזמן אהה, גם כדאי לציין שהם על T1...מה שזה ל…
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כל המפרט בצד (ללא האוברקלקו שרשום שם), זה היהי מסוכן להוציא את המאוור בצד שישאר רק ההוא מאחורה? הצידי מרעיש כמו משוגע וכבר ניסיתי לשים 120 מ"מ מקדימה וזה כרוך בפירוק המארז כי העובי לא נכנס בין קצת המארז לכלוב ההארד דיסק. תודה על הסבלנות
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני מחפש בפורום מדריכים קורא כתבות ועדיין לא הבנתי איפה אני מוצא אם ב AMD Athlon XP 2500+ המכפלות נעולות [BARTON]. ואיך אפשר להעלות אותם?! :S:S:S:S:S תודה.
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אני חשבתי על יוזמה להוריד את המחיר של הbigtyphoon גוף קירור פופולרי באתר (ידוע שיש כאלו שמסתייגים ממנו). אולי אתר hwzone ירים את הכפפה ויבנה למפיצים או היבואן להנחה לחברי האתר רצינית של מספר מאות יחידות (אני מאמין שיש פוטנציאל לרכישה של 100 יחידות במחיר המתאים).
-
- 70 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. חזרתי היום בצהריים למחשב שפעל בסופשבוע, אבל עבד בעיקר על הורדות מהאינטרנט (ותהליכים של ויסטה שרצים ברקע) ולא היה אמור להתאמץ יותר מידי. להלן מפרט המחשב (ללא אוברקלוק): מארז Arctic Cooling Silentium T2 Pro מעבד E6600 עם קירור סטוק לוח אם 965P-DS3 כרטיס מסך לידטק 8800GTS 640M כונן קשיח 250GB של WD כשחזרתי בצהריים בדקתי את הטמפ' דרך Everest ודרך Rivatuner, גיליתי כמה דברים מלחיצים. לוח האם והמעבד עבדו על 46 ו-44 מעלות בהתאמה (הליבות הציגו 41 מעלות), וזה עוד נראה לי סביר בIDLE ביום חם. אבל כרטיס המסך לעומת זאת עבד על 74 מעלות בDiode ועל 65 מעלות בAmbient. כל זה כשהמאוורר על הGPU עמד על 60% (1500RMP) קבוע והמאוורר של הCPU עמד על 1700RPM (אבל משתנה). זה היה נראה לי …
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי פרסקוט 3 GHZ והמחשב על 65 מעלות בזמן מנוחה.. אז חסכתי לי 400 שקל ויום חמישי אני הולך לקנות ב ZigZag מע' קרור מים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=859 אממ.. למישהו יש אולי איזה מדריך איך להרכיב את המע' הזאת ? ד"א, הביצועים שלה יהיו טובים יותר או לא טובים יותר משל קירור אוויר ?
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
פשוט לא יאומן! 23000 נקודות ב!3dmark06 והיד עוד נטוייה משום שעדיין אין תמיכה מיטבית ליכולות של אף אחד מהם. המקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=122394
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כן אז הזמנתי את זה ועוד מלא דברים(אני הזמנתי מאוסטרליה) ועלה לי ה קירור איזה 256 שקל ועוד מאוורר טורנדו 92 MM. אז מחכה לי OC נחמד לי ולחבר שהזמנתי איתו(כל אחד הזמין HSF וTORNADO) לו יש 8rda3+ rev 2 ולי יש ASUS a7n8x e deluxe שגם יכול לעשות קצת OC אז נדבר
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי חבר'ה, היום פירקתי קצת את המחשב רק מתוך הרצון לנסות, לבדוק את הסיבה לטמפרטורות הגבוהות. פירקתי את המעבד, ואת המאוורר של הכרטיס מסך מכרטיס המסך, וניקיתי את המשחה התרמית הקודמת, בת 3 וחצי השנים. זה היה אז כשנזכרתי שאין לי בכלל משחה תרמית חדשה למרוח, ושהחנויות סגורות להיום ומחר. האם אני יכול להרכיב את המחשב חזרה, ולעבוד בו, במשך יומיים, עד שאוכל לקנות משחה תרמית חדשה, בלי שינזקו המעבד והכרטיס מסך?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התוכנה היא ATITOOL 0.25 BETA 16.. א)זכרונות אי אפשר לעלות בכלל בכלל עם התוכנה כשמעלים ומציבים המחשב נתקע והמסך כבה..אז אתייחס רק לליבה. 648@581 2 בדיקות 3DMARK רצו ברציפות בלי ארטיפקטים ובלי כלום, אחרי איזה רבע שעה משחק בFEAR/NFS:C אין ארטיפקטים וכד' המחשב נתקע לגמרי והמסך נכבה, לא נהיה שחור אלה בכלל כל המחשב נתקע אין סאונד והלד של המסך מהבהב..והכרטיס לא היה חם כל כך פחות מ90 מעלות, סביב ה85 שזה לא נורא בכלל הכרטיס בקלות יכול לעבוד ב100 מעלות. ניסיון שני: 622@581 דילגתי על ה3DMARK וישר שיחקתי ברצופות כשעתיים והכל עובד מצויין.. ............... למישהו יש רעיון, רוצים לעזור? בשמחה. אמשיך לעדכן.
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לאחר שראיתי באתרים בחו"ל מוד לביגטייפון, שמים צמר פלדה בשני הרווחים של הטייפון(בכל צד) זה התברר כרעיון רע מאוד... במיוחד שהטייפון עולה קצת באש, לא ממש הבנתי איך.... למזלי, הכל שרד... לאחר מכן, גיליתי שהקירור של ה-LeadTek 6600GT שלי חצי מנותק, פתחתי, אין בכלל משחה על הליבה... פתחתי מרחתי סגרתי הכל קומבן למקומו בחזרה.... המעלות טסו מ-78 מעלות ב-OC במאמץ ל-41 MAX... אם מישהו ניסה את המוד והצליח לו... והמאוורר שלו לא נתקע בצמר פלדה... שישלח לי הודעה פרטית...
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
פותח יומן פרוייקט מסודר כמו שביקשו חלק מן האנשים .... כרגע מצב המלאי הוא כזה : מעבד :נשאר 5930K ( שום סיבה להחליף חוץ מבנצ'ים ) לוח : נשאר ASUS X99 DELUXE ( וואו אין לי USB TYPE C , מה אני אעשה עם ה.... הממממ , אין לי שום דבר לחבר שם ) זכרונות : כרגע 4 סטיקים של 4GB 2400MHZ G.SKILL RIPJAWS , אולי ישודרגו בהמשך ( לא SHOW STOPPER ) ספק : נשאר CoolerMaster V1000 GOLD ( די והותר לכל המערכת ) מארז : כשם הכותרת כן הוא - THERMALTAKE CORE X71 , "מגדל" גבוה למדי ( הגיע ממש מהר מאמאזון , לא מוכרים בארץ ) בגלל גובה המארז קניתי כפתור POWER ו-RESET חיצוניים שישב על השולחן במקום לחפש את הכפתור בכל פעם כרטיסי מסך : פה אין בעי…
-
- 30 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מה קורה? =] עד עכשיו הייתי עם OC לכרטיס המסך בלבד (המפרט המלא - בצד), וה-OC עמד על: Core: 680 Shader: 1700 Memory: 925 כמובן יציב ללא בעיות התחממות (כ-40 במנוחה, בימים חמים 45-49. כ-50 במאמץ, בימים חמים עד כ-55). היום העלתי בהדרגה עד ל: C 720 S 1800 M 925 והכל היה יציב לגמרי בבדיקות. טמפרטורות בסדר גמור וללא נפילות FPS בכלל. יש לציין כי ה-OC, כמו הבדיקות, נעשו דרך ה-AFTERBURNER וה-KOMBUSTER של MSI. העלתי לא בהדרגה לזה: C 750 S 1875 M 930 והכל היה יציב לגמרי - בבדיקות. כשהפעלתי את NFS:MW, משחק משנת 2005 שאינו כבד בכלל, ישר התחילו בעיות. לא במסכי הבחירה אלא בעולם המשחק עצמו. לא ארטיפקטים, אבל כן תקיעות ופריזים חוזרים ונשנים. להוריד את ה-OC למה שהיה באמצע פתר את הבעיה. עכשיו…
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי שתי מאווררי VATEC STELTH ונכון הם נורא שקטים יחסית לאחרים אך לדעתי לא מספיק ולכן עשיתי שתי דברים : 1 . שימנתי את המאווררים בהרבה WD40 (נוזל לשימון) 2 . גזרתי מספוג דק אך קפיצי רצוע בגודל המאוורר ושמתי אותה בין המארז לבין האוורר כך שהרעידת של המאוורר לא עוברות למארז ויוצרות הד מהמארז ולכן מרעישות יותר התוצעות : יש שינוי גדול לטובה ברעש וכעט אין כלל רעש מהמאווררים. טיפ לצביעה : צבעתי את המקלדת והCD בצורה חדשנית לא בספריי או במכחול אלא בטוש כן טוש - בגלל שכל המארז שלי הוא כסוף הטושים הללו הםמצויינים כי הם מכילים מתכת ויוצרים אפקט טוב ולא מתקלפים בכלל - בחנות שבה קניתי את הטוש יש הרבה צבעים אחרים אך רובם צבעים מטליים חזקים. שאלה : לאחר הוספת המאווררים הטמפ של הל…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-