עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AA123,

מה הטמפ המומלצות לכרטיס הנ"ל במאמץ ובמנוחה ?

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by OFIRLEVY66,

שלום, רציתי לדעת אם איזה תוכנה כדי לעשות OC ל כ.מסך:ntune,riva tuner, ati tool? (כרטיס מסך 8800GTS 640) אני חושב שכדי אם הNTUNE היא הכי פשוטה, עד כמה כדי לכוון את המהיריות בלי לפגוע באיכות הכרטיס או קיצור חייו? האם כך זה טוב: מהירות ליבה 630, מהירות זיכרונות 1950 ומהירות מאורר 100%. האם זה OC טוב ויציב?

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by MetalHead,

שמתי לב שהיה אשכול דומה לא מזמן אבל לא מצאתי בו תשובה חד משמעית לאיך בדיוק עושים את זה. הנתונים שלי הם: Q6600 @ 2400mhz G0 Stepping Gigabyte p35 ds3l G.skill 1024 x 2 800mhz cl 4-4-4-12 קירור V1 כבר היה לי OC, אבל הוא חזר לסטוק אחרי הפסקת חשמל. אני מעוניין להגיע ל 3Ghz. אם תוכלו לכוון אותי ולתת לי את הערכים אותם אני צריך לשנות בביוס, אעריך את זה מאוד.

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by catcher,

בשתי הכתבות שקראתי לאחרונה ששיבחו את הסלרון 1000 כמיועד להמהרה השתמשו בלוח Abit ST6. בחיפושים שעשיתי לא מצאתי את הלוח הזה בארץ(פלונטר, אקסלנט, פנדה ועוד). מישהו יכול להמליץ על לוח אחר שטוב לאוברקלוניג הזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by stingeR-,

טוב, אז לקחתי את הE7200 שלי, שמתי על 1.55V(או עם הDROP 1.536 ו1.520 במאמץ) והנה התוצאות : http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=424510 ניסיתי להריץ SPI על 4.6 אבל הוא רץ על 4.56 וגם אז התוצאות היו לא משהו(11.563 זה המקסימום אז אני רוצה לשפר ולהגיע לפחות מ11 ואז לפרסם) בכל מקרה... זה לבינתיים.. טרידימארק בכלל אי אפשר להריץ אפילו לא על 4.5GHZ בגלל הספק שמגביל אותי(SEASONIC 400W) תהנו ושכחתי לציין שהכל התבצע עם מארז סגור מזגן על 18 מעלות וBIG TYPHOON עם מאורר שקט 70CFM... אני דיי בטוח שעם TRUE120 אנחנו מסתכלים כאן על מעבד שיכול לעשות 4.8 או אפילו 4.9GHZ על אוויר!!

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by קלוקיי,

שלום.. יש לי בעיה עם הכרטיס hd4870.. עכשיו הבעיה מתחילה כשאני מעלה את התדרים מ - 750 ל 790 לליבה ו מ - 900 ל - 925 לזיכרון, עכשיו הרצתי 3DMark06 והבדיקה עברה בהצלחה. אבל כשאני מנסה להריץ את Crysis WARHEAD הוא קורס תוך 5 - 4 דקות של משחק וב - 3DMark06 הכל עובר בהצלחה... בבקשה תסבירו לי מה הבעיה פה.. תודה..

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by Diablo,

טוב.....אני החלטתי לצבוע את מקלדתי הנווה...... בשחור! :asthanos: עכשיו.... יש כמובן כמה שאלות 1.באיזה צבע להשתמש.....ומה אופן הצביעה? 2.איך אני מגן על החלונות השחורים של הלדים ועוד כמה פרטים: 1.אני לא צובע את המקשים 2.זה כבר מודינג שני למקלדת (הראשון היה להחליף את הלדים) 3. יש מודינג שלישי ;D נ.ב: 1.אם צריך עוד פרטים רק תגידו מה ואני יענה 2.אני יודע שיש מקלדות שבאות בשחור! אבל אני רוצה לצבוע את שלי! לכן אל תשאירו תגובות מטומטמות של "פשוט תקנה מקלדת שחורה" תודה על העזרה ובהצלחה לי

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by JaguArrrr,

היי, יש לי athlon64 3000 עם slk-948u עם vantec thermoflow 80mm. הצלחתי להגיע ל 2200mhz בלי בעיה על המתח המקורי - 1.55v . כמובן, אני רוצה יותר הבעיה היא שכשאני מעלה ל 2300 אני חייב להעלות את המתח ל 1.75 (הביוס מראה שהמתח למעשה הוא 1.8) ורק אז הוא מתייצב אבל ב 64.5 מעלות במאמץ. השאלות הן אלו: האם זה הגיוני שצריכה להיות קפיצה כזאת במתח בשביל עוד 100mhz ? האם שמתי את ה arctic silver כמו שצריך ? (לפי הטמפ' - ללא אוברקלוק הוא מגיע ל 39 idle עם מזגן) האם החלפת המאורר ל delta/tornado תשנה בהרבה את הטמפ' ?

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by parker8,

השאלה בכותרת.... זה משתלם? זאת אומרת שאם זה משמעותי ומורגש-נגיד להפוך מ-X700 ל-X800 למשל.... הכרטיס הוא של חברת SAPHIERE אם זה משנה... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  10. Started by manticore,

האם האפשרות פשוט להשאיר את המארז פתוח בשני הצדדים שלו זאת שיטה יעילה לשמור על טמפ' טובה במארז?

11. Started by AK,

האם אני יכול לעשות אוברקלוק(לפחות 10% שיפור במהירות) נ.ב הטפריט של המחשב למעטה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sasha,

שלום , אולי היו נושאים על זה אל מישהו מוכן לענות לי פעם אחת ויחידה מה זה נותן אם אני יעלה את המתח? ראיתי את האפרשויות שלי בקשר למתח , ויכלתי להעביר רק מ2.0 ל2.1 ול2.2 אבל אנשים פה כותבים שהם על מתח של 1.7 , אז איך זה הגיוני? במיוחד שיש לי לוח AX63PRO שלא צריך להיות כל כך טוב (לפי מה שאני הבנתי כמה שיותר מתח זה יותר טוב) האם עם יותר מתח אני יוכל להגיע לאוברקלוק יותר גבוה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום אני רוצה לשפר את הכרטיס הקיים שלי בכמה שאפשר ולא משנה לי עם זה הוספת מתח או אוברקלוק מכל סוג הכרטיס הקיים:gigabyte 6600gt vivo+zalman vf-700-cu טמ"פ:במאמץ 60 במנוחה 48 טמ"פ לאחר אובר נחמד(594/1265):מאמץ 64 מנוחה 48 אני מקבל ב- 3dmark 05 4190 ואני לא מרוצה מהתוצאה הזאת....(אל תגידו לי לתת עוד מגה הרץ כי אז מתחילים העיותים..) אז השאלה שלי היא כזאת: 1)האם הוספת מתח תגרום לעיותים לרדת כשאני משתמ בקלוקים יותר גבוהים??? 2)האם אני אוכל לשפר תוצאה בזכות הוספת מתח?? 3)האם הטמ"פ שלי טובה?? 4)תנו הצעות משלכם לשיפור ביצועי הכרטיס בתודה רבה שגיא

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by ozkatz,

קניתי בימים האחרונים מ ksp את ה katana 4 והוא עדיין סגור . הוא עלה לי שם 130 . עכשיו סמרט פיסי פירסמו את ה Cooler Master V6 ב אותו מחיר . (לא כולל משלוח עוד 30 שקל ) http://startpc.co.il/index.php/weekend ה v6 http://www.guru3d.com/articles_pages/cooler_master_v6_gt_review,1.html האם כדאי להחזיר להם אותו לקחת זיכוי (גם ככה אני לפני קניית wd 3t) ולקנות את הקולר מאסטר ? חוות דעתכם על : חוות דעת על katana 4 ! ומה אתם אומרים על החזרה וקנייה של הקולר מאסטר ? המלצותיכם...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by chicipici,

מה קורה אם 2 מאווררים זהים שכל אחד מסתובב 1000 RPM , מחוברים אחד על השני ומזרימים אוויר לאותו הכיוון ? האם מכפילים את כמות האויר ? האם הרעש יהיה כמו 2000 RPM או 1000 RPM ? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by THE_COMMANDER,

ניסתי להשיג נגדים בשביל לבנות פאן באס אבל לא הצלחתי להשיג מישהו יודע איפה אפשר להשיג אני גר באזור חדרה???

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  17. Started by KoDkOd,

קניתי מחשב לפני חצי שנה שנה גג ותמיד עניין אותי האם מי שקניתי את המחשב מרח מישחה טרמית כמו שצריך אם הוא שם בכלל!? יש לזה תוקף?! כל כמה זמן רצוי להחליף? ואיזה מישחה הכי טובה [מעבד אינטל 1.5] האם לכרטיס מסך גם צריך מישחה טרמית?! אני ישמח אם תענו על השאלות זה ממש יעזור לי תודה מראש ???

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by tk-hunter,

אני עם קירור סטוק וכשמעבד במאמץ הוא מגיע ל 60 מעלות ? (AMD 64 3400+ NC) המממ רציתי לדעת מה אתם מציאים לעשות... ודרך אגב כשהוא במנוחה הוא על 43-45 מעלות... בעעעע תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by ביז'ו המוס,

הגיע החורף ואיתו הגיע המזג אוויר הנהדר שלו, כמו כל שנה נפתחת בראש לא רשמית תחרות הOC של הזון, נא לפרסם פה את תוצאת האוברקלוק שלכם למעבד וכמובן תוצאת סופר פאי. אני מבקש מכל מי שמפרסם פה תוצאת סופר פאי שישתמש בסופר פאי 1.4MOD בלבד! את המוד אפשר להשיג מפה: http://www.xtremesystems.com/pi/ בבקשה להביא סקרין שוט של האוברקלוק שפרסמתם.. תוצאה בלי סקרין לא תתקבל. INTEL מקום ראשון: Overdoze מקום שני: holy J מקום שלישי: Shanti16 AMD מקום ראשון: FIRE15 מקום שני: RAZIELL מקום שלישי: itzikcolt תזכורת קטנה.. כל מי שנכנס לאחד המקומות הראשונים שישלח לי הודעה פרטית ואני יוסיף את השם שלו

• 119 תגובות
    • 10.5k צפיות
  20. ראיתי שמישהו כבר פתח תרד דומה..אבל לא רציתי להתפרץ לשם... קיצר המפרט בצד ל CORE נתתי 620 ל MEM נתתי 1000 אלו הטמפ שלי: מה אתם חושבים?סביר?מכובד?לא מסוכן? הכל יציב! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  21. שלום יש ברשותי את הכרטיס GEFORCE 210 אני מתכוון לעשות לו OC ,עכשיו השאלה לאיזה רמת ביצועים הוא יגיע ? זהה לרמת ביצועים של איזה כרטיס ?

• 5 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. Started by HWgeek,

שלום יש לי מחשב ישן Q6600 B3 P5N-E SLI קירור ענק של סקיטת' 4x1gb ddr2 800mhz hk gskill ספק סיסוניק ריתייל הלוח שברשותי בעל 3 מייצבי מתח ובקושי מחזיק את המעבד במאמץ וOC ביכלל לא בה בחשבון, כעת יש לי צורך לשדרג זיכרון ל8GB האם שווה להחליף ל4X2GB DDR2 הגוסס או לקחת 2X4GB DDR3 עם לוח G41 של גיגבייט באותו מחיר? ללוח גיגבייט 4 מייצבי מתח ותומך במעבדים בעלי TDP של 130W האם ללוח אמורה ליהיות בעיה להפעיל בFSB של 333MHZ? (כלומר 3GHZ?) והאם ארגיש תוספת ביצועים במעבר ללוח זה עם DDR3? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by shlomi8,

תראו היה לי מאחורה למעלה במחשב מאורר 80 מ'מ שמוציא אויר קניתי מאורר 120 מ'מ שמתי אותו שיכניס אויר, ומקדימה למטה שמתי 2 מאווררים 80 ממ שכניסו שיוציאו אויר...אז בקיצור יש לי מאחורה למעלה 120 מכניס, ומקדימה למטה 2 שמוציאים זה בסדר? או להחליף משהו...

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  24. שלום לכולם. חיברתי שלוש מאוררים של 80 ממ ומאורר אחד של 40 ממ לאותה יציאה של הספק, השאלה שלי היא האם המתח באותו החיבור ירד? מה שאומר שגם מהירות המאוררים ירדה גם כן, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by bluz,

היי, אני לא יודע איך לעשות OC ללוח שלי ושמעתי שזה לא אפשרי. הלוח הוא Intel sandusky D945PSNLK (צ'יפסט 945). הבנתי שאי אפשר לעשות לו אוברקלוקינג, אבל מישהו אמר לי שיש תוסף שאפשר להוריד מהאינטרנט שמאפשר את זה. מישהו שמע על זה? ועוד משהו: הספק שלי הוא ZUMAX ZU400W.. קניתי לא מזמן והחלפתי אותו בספק הג'נרי, והוא שקט ופועל מצויין.. השאלה שלי היא אם הוא יחזיק את המחשב שלי על OC? ולאיזה קירור אני צריך לדאוג לו? מפרט תוכלו למצוא פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234778.msg2061957#msg2061957

• 4 תגובות
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים