אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
על מעבד Q9450 ומתוכנן OC. איזה קירור עדיף ? Thermaltake Big Typhoon VP או: Thermaltake V1 נייהם באותו מחיר כמעט (220 ש"ח).
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בהמשך להתלבטותי בקשר למעבדים: אני סטודנט בבצלאל, ואני רוצה לקנות מחשב. אני מתלבט אבל בנוגע למעבד. דבר ראשון, אני צריך לדעת שהוא יהיה מספיק חזק ושכל התוכנות שאני מתכוון להריץ על המחשב יעלו. התוכנות הן פלאש ,מאיה, 3D מקס, פריהנד, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואולי קצת פריימייר. בכל אופן, לא חשבתי על האופציה של אוברקלוקינג עד שהבנתי שאני יכול לעשות את זה בצורה מבוקרת על ידי החנות שאני קונה ממנה וגם לקבל על זה אחריות (נכון?) אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה, כי אני ממש לא מבין בזה: מה זה אומר לעשות אוברקלוקינג מבחינת המעבד? זה פוגע בזמן חיים שלו? ביכולות שלו? האם נדרש טיפול מסויים או יחס מיוחד שנובע בעקבות האוברקלוקינג? אם אני מפרמט את המחשב, האם גם האוברקלוקינג צריך להעשות מחדש? אם אנ…
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
או שיש עוד דברים... לדוגמא...אם אני שם מערכת קירור מים... ואני עושה OC למעבד למהירות הכי גבוהה שיש לי... הוא עלול להישרף?! ומה הסכנה הכי גדולה בOC? משהו עלול להישרף לי? כמו מעבד? לוח-אם? זיכרון?.. תודה רבה... כן, תזכרו שגם אתם פעם הייתם, מודרים מתחילים...
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
באופן כללי לגבי המותג, ובאופן ספייציפי הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5014 תודה
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
תוכנת הבדיקה היא OCCT מפעיל אותה על MIX תוך 2 דקות בערך המעבד מגיע לטמפ. 65 מעלות והתוכנה מפסיקה למעבד יש קירור סטוק בלבד. מהי הטמפ. הסבירה למצב מנוחה של המעבד - ומאמץ בינוני ..? איך ניתן לקרר אותו יותר טוב ללא קניית גוף קירור חדש? מעבד E8400 לוח אם P5Q PRO * לא התקנתי את כל הדרייברים בלוח האם.. האם זה קשור להתחממותו של המעבד? תודה
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני עובד די הרבה זמן עם ההיטסינק הזה והרעש של המאוורר די משגע אותי חשבתי להחליף את המאוורר שעליו לאחד שקט יותר אבל יעיל פה אני צריך את עזרתכם אולי משהו כבר החליף את המאורר ויכול להגיד לי אם היה שינוי בטמפ? ולאיזה מאורר הכי כדאי להחליף?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום חברה סחטיין על הפורום שמעו מי שיכול לעזור לי אני ישמח יש לי ספק כוח אחד במחשב בתוך המארז שעליו כל הכבלים תפוסים גם מפצלים שמתי שם עכשיו יש לי עוד ספר כוח ורציתי לדעת אם יש למישהוא מושג שכאשר אני מחבר אותו לחשמל איזה מהכבלים הוא הכלב שאני יוכל בעזרתו להפעיל את הספק כי אני רוצה לחבר כמה דברים אליו אני יכול לבנות מתג או משהוא אבל השאלה היא איזה כפתור הוא שמפעיל כי כאשר מחברים אותו ללוח אם אז הלוח מפעיל אותו בלחיצה אבל כאשר הוא בחשמל ולא מחובר לכלום אז אני לא יודע כיצד להפעיל אותו תודה חברים מקווה שתעזרו לי או שתענו פה מי שיודע או שיש לי איסי קיו 123800346 תודה רבההה
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני חדש פה ולא כול כך מבין בכול מה שקשור לחומרה ולקירור של חומרה.. אני לומד הנדסת תוכנה ועם תוכנה אני מסתדר מצויין.....חחחח בכול מקרה... יש לי כרטיס מסך gtx 295 הורדתי תוכנה לבדיקת טמפרטורה ואני רואה שללא מאמץ הוא מגיע ל70c במאמץ הוא מתפס לאט לאט (לוקח כ - 10 דקות) ולאחר מכן מגיע עד 105c. בדקתי באתר הראשי של Nvidia ואכן רשום שהכרטיס הנ"ל מגיע במקסיומום ל105c . יש לי מספר שאלות ואשמח אם אקבל עליהם תשובה ממישהו שמבין בנושא זה: 1. האם יש לי בעיית קירור בכרטיס ואכן 105c זה המון בשביל gtx 295 ?? 2. אם אכן יש בעיה כיצד אני מנקה את האבק מהכרטיס וכיצד אני שם משחה לקירור ? (האם יש מדריך בנושא בפורום זה ?) 3. האם הבעיה ניתנת לפתרון בכלל ?? או שצריך לקנות כרטיס חדש ?…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
rivatuner לא עובד אצלי משום מה מערכת הפעלה vista 64bit האם יש תוכנה שגם קלה להפעלה וניתן לעשות בה OC ולשמור אותו
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא Soyo KT400 Dragon Ultra Platinum. הוא נותן לי שתי טמפרטורות של המעבד, האחת הדיודה של המעבד, והשנייה הסוקט שלו. כשאתם בודקים טמפרטורות, האם מדובר בדיודה או בסוקט?
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
intel p4 1.5 במנוחה הוא על משו כמו40-45 כשכולה פתוח 2 דפיאינטרנט הוא כבר על 75 קראתי בסטיקי מה לעשות הוספתי מאוורר וניקיתי כל פירור אבק אפשרי יש לו גוף קירור ומאוור מעליו, בנוסף לשני מאווררים אחד קדימה אחד אחורה איך עוד אפשר לעזור לו?
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לבצע OC למחשב הישן שלי, שמפרטו הוא זה: מעבד Intel P4 3.00 Ghz Prescott לוח אם (הרבה פרטים, זהירות): Gigabyte 8IPE1000-G Chipset Vendor Intel Corporation Chipset Model 82865G/PE/P, 82848P DRAM Controller / Host-Hub Interface South Bridge 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) LPC Interface Bridge SMBus Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) SMBus Controller @1400h CPU Intel Pentium 4 HT Cpu Socket Socket 478 Processor Upgrade Max CPU Speed 3600 MHz רכיבי זכרון 2x512 + 2x256 של קינגסטון DDR 400 Memory Type SDRAM DDR Speed PC3200 - 200 MHz כרטיס מסך Name Matrox Millennium G550 AGP Chip Type Matrox G550 DAC Type Integrated, 360 MHz Memory 32 MBytes והזמנתי עכשיו (ממילא …
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן, אבא החליט שהמחשב שלו קצת חם והוא רוצה משטח קירור. קשה לי להגיד תקציב כי אני לא מבין בתחום אבל בוא נגיד שעד 300 ש"ח כשכמובן כמובן אם יש משהו יותר זול אך עדיין משתלם - זה יהיה עדיף (הכסף לא צומח על העצים, לפחות לא אצלנו במשפחה). כעיקרון אין בעיה עם המחשב והוא לא רותח, פשוט חם כמו כל מחשב רגיל לכן לא צריך יכולות קירור יוצאות דופן אבל עדיין שיהיה משהו מורגש ולא שיוריד 1-2 מעלות. כמובן שכמה שיותר שקט יותר טוב ואולי זה הדגש העיקרי - לא מעוניין במשטח מרעיש, אל תשכחו שעובדים עם זה גם בשעות המאוחרות של הלילה בבית ואי אפשר שיהיו זימזומים או קירקושים כאלו ואחרים
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי שאלה לי אל צוות החדשות או המודרים או כל מי שקשור במלאכת האתר האם יש באופק סיכוי לביקורת על המוצר הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=8204 או בגירסת האלומיניום שלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איך אני עושה OC לfx 5200 ,איך אני מעלה את המהירות (קירור פסביי)? : תודה
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הלוח הנ"ל נחשב לאוברקלוקר טוב לאחר טיפול בבעיית המתחים(בוסטר...). ברור שהוא לא יתן HTT 400 ,אבל אני מקווה שלפחות 260-290. האם הדרך היחידה להגיע איתו עם וניס(נניח שהוא פנינה) ל2700 היא עם מחלקים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קניתי לפי עצתכם תמאוור הנ"ל, חיברתי ללוח אם והכל והוא פשוט מרעיש בצורה בלתי נסבלת, חשבתי שהוא אמור להיות שקט בזמן מנוחה..
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תקציב: כ500 שקל אני רוצה שתגידו לי מה אני צריך לקנות... יש לי כרטיס מסך: ג'יפורס 5 (128) ובקרוב מאוד אני קונה את ה6800 אולטרה איזה מערכת קירור לקנות כדי לשפר את המעבד ב 50% לפחות..? יש לי p4 2.4 Processor Properties Manufacturer Intel Version Intel Pentium® 4 External Clock 133 MHz Maximum Clock 3066 MHz Current Clock 2400 MHz Type Central Processor Voltage 0.0 V Status Enabled Upgrade ZIF Socket Designation Socket 478 יש לי 256+512 זכרון לוח אם: Motherboard Properties Motherboard ID 12/26/2002-SiS-646-6A6IXG0XC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8ST800(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effec…
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק מועט-בינוני בעתיד הקרוב אני מתלבט בין כמה אפשרויות: arctic cooling freezer 7 pro - http://www.skypc.co.il/pl_product~10154~18~0.htm 130 ocz vendetta - http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZT9210~18~0.htm 132 האם אלה יספיקו לי? או שעדיף לי לקנות משהו בסביבות ה: OCZ TvanQ High Performance Cooler (עולה 175 שקל - אין לי קישור) skythe mugen - http://www.skypc.co.il/pl_product~SCINF1000~18~0.htm 175 (שיתאים (מבחינת המידות) גם למארז הנ"ל http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=H-550D-F25&Cat2Cat1ID=38&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ולוח אם asus p5q) תודה
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מה כדאי לי יותר מאוורר טוב או משחה טרמית??? אני מוכן להוציא עד 300 ש"ח! תמליצו לי בבקשה על משהו טוב!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 5600x וקירור Corsair H100i Pro. הטמפרטורה של המעבד עולה ויורד בין 35 - 40 מעלות רק כאשר דפדפן פתוח ( chrome ). זה הגיוני? כשאני במשחק הטמפרטורה בממוצע על 50 מעלות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1.מה זה נותן לי להוריד את המכפלה של המעבד? 2.עשיתי עובר קלוק למעבד 2300 ו 230 הרץ לזיכרון השאלה היא אם זה טוב שהזיכרון שלי עובד מעל 200 הרץ ? יש לי זכרון סמסונג 512 דדר400 3.המעבד שלי לא מגיע ליותר מ250 FPS אז לא שווה לי להוריד את הזיכרון ל333 ואת הHT ל 3 כי היחס לא יהיה מאוזן מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור למדריך איך לעשות OC למעבד E4300 עם לוח אם GA-965P-DS3 וזכרונות 667 cl5 אני פשוט לא מבין איך לשנות את המתחים כי זה כתוב שם אחרת (0.20V+) וגם לא את איך עובד עניין המכפלה של הזכרון כתוב שם x2.00 ולא 1:1 2:3 וכו'
-
- 5 תגובות
- 497 צפיות
-