עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום רב ברצוני לשאול כמה שאלות על דפי הפורום הזה . 1) מה אמורות להיות הטמפרטורות של מעבד E8400 עם קירור שמגיע ב BOX עם במעבד מאינטל (מקסימליות , עבודה רגילה ואגב מהו מצב IDLE ? מערכת הפעלה כשהכל סגור ?) ? 2) האם זה טבעי כי הטמפרטורה אצלי שונה מליבה לליבה כשלעתים ההפרש מגיע מעל 10 מעלות, האם זה מעיד כי המשחה מרוחה בצורה מרושלת ? 3) האם זה נורמאלי כשטמפרטורה בREAL TEMP מגיע במקסימום ל 58 ו 49 (הגבוה זה הליבה הראשונה כנראה) ומינימום 44 ו 32 בהתאמה. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  2. עשיתי אובר קלוק לכרטיס הזה (יש לו יכולות אוברקלוק חבל"ז) והטמפרטורה במאמץ 80 מעלות - זה סביר ??? או שכדאי להוסיף אמצעי קירור כי אני קצת לחוץ בכסף ולא מתאים לי להוציא עוד על המחשב דרך אגב הכרטיס בחיבור AGP אם זה משנה משהו עוד שאלה המעבד מגיע ל 55 -60 מעלות במאמץ (גם כן אוברקלוקינג) סביר או להוסיף קירור (מעבד של פנטיום 4.2 )?????

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Axel Foley,

מישהו יודע אולי מהי הטמפרטורה הנורמלית של הכרטיס. יש לי קירור טוב (V-1 של thermalight ) והטמפרטורה במנוחה היא 63 מעלות. האם זה נורמלי או שאני יכול לעשות משהו?

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by xtx,

יש לי gts הטמפרטורה שלו במנוחה היא 63 מעלות ניראה לי שזה גבוה האם הטמפרטורה שלו בסדר או שהיא גבוה מ הנורמה?

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by nizzan7,

האם בין 30 ל40 זאת טמפרטורה נורמלית לHD? אם כן אז מה אמור להיות בכללי הנקודת מקסימום? אם לא א בכמה אני גבוהה מעל?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  6. יש לי לוח אם אינטל מקורי DG965RY א) מה זה I/O Controller Hub - ICH ? ב) הטמפרטורה שלו עד אתמול היתה 48 מעלות יציבה מאז אתמול - אחרי קידוד של סרט (שארך 10 דקות בלבד) היא קפצה ל-60 מעלות ומאז לא יורדת מזה. לפי התוכנה Intel Desktop Utilities 3 הטמפרטורה יכולה לעלות עד 80 מעלות וזה עדיין יהיה בסדר (התחום הירוק) אבל 60 מעלות נראות לי חשודות מאוד... מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  7. Started by 3xter,

יש כאן מישהו שיודע מהי הטמפרטורה הממוצעת שבה אמור לעבוד מעבד מסוג Intel Pentium 4 2.8E Ghz 1M Cache BOX Prescott (כמו שציינתי - BOX - המאוורר הוא מקורי של אינטל)

8. Started by oceans68,

ש לי Q6600 - עם קרור מקורי של אינטל בהמתנה היה כ 56-58 מעלות. במאמץ של רנדור 3DS MAX - הי עולה ל 71-72 מעלות. החלפתי קירור למעבד ל- Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro אבל משום מה הוא הטמפרטורה נשארה אותו הדבר ב"המתנה" ובמאמץ. המארז הוא מארז טוב של COPUCASE ויש לו מאוורררים טובים ואוורור טוב מסביב. אשמח לדעות המלצות.

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  9. אהלן, יש לי מעבד Q9550, כשנה, קירור סטוק. למארז יש מאוורר 12 פולט החוצה באזור המעבד, מאוורר 12 מכניס אוויר בתחתית מקדימה, ועוד מאוורר 12 או 15 הרבה יותר חזק מעליו. הדלקתי את המחשב, ופתחתי coretemp: במנוחה אני מקבל ב-4 הליבות טמפ' בין 34-40. כאשר הרצתי את המשחק FSX אשר מנצל לי את כל הליבות במקסימום, הגעתי אחרי פחות משתי דקות לטמפ', המקסימליות הבאות: 1: 71 2: 64 3: 71 4: 74 המעבד עבד על 100% והגעתי ל-טמפ' ממוצעות של 60-65. האם זה תקין???? תכננתי לעשות אובר קלוק מ-2.83 ל-3.2 פחות או יותר ולהישאר עם הקירור סטוק. עכשיו אני מהסס... אשמח לדעת מה אתם אומרים תודה רבה

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by Dimer,

אני רוצה להשוות את הטמפ' של הכרטיס שלי לכרטיסי GTO2 אחרים. אצלי זה 48 מעלות במנוחה עם צינורות פתוחים בלי OC והמאוורר של הכרטיס של 54%. קירור סטוק. יש לי מאורר 120MM עם פילטר מקדימה (SILVERSTONE) על מהירות נמוכה , מאורר 80MM בצד שמכניס אוויר, שני מאווררי 80MM של AC שמוציאים אוויר. קירור של המעבד הוא AC FREEZER 64PRO . מארז RAIDMAX SCORPIO. הטמפ' שלי ניראת די גבוהה.... :-\. בעצם....אני בטוח שהיא גבוהה מה הטמפ' אצלכם?

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Xenomorph,

במנוחה: מעבד-50/52 לוח-32/33 מאמץ: מעבד-60 לוח-35/36 האם זה סביר במזג אוויר כזה ועם ה-HSF שקיבלתי עם המעבד (Green Power) ??

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by kobibo,

לי מכם יש את הכרטיס הנ"ל ? רציתי לדעת מה הטמפר' שלו המנוחה ובמאמץ ? פשוט כדי להשוות אותו לטמפר' של ה GTO2 שלי עם ה O.C ל XTPE .

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by YRP99,

שום תוכנה לא מזהה את ההטמפרטורה למה זה? הארדיסק זה W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER תודה

• 14 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by scarymovie,

הטמפרטורה בלי מאמץ היא 68 מעלות של ה GPU ו ה- GPU AMBIENT היא 50 זה נורמלי? ואם אני רוצה לעשות אוברקלוק קטנטן ממה אסור לי לחרוג?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by ETB,

הטמפרטורה של המעבד שלי (Barton 2500) קצת לא הגיוניות, הטמפרטורה של המעבד על 38 במצב רגיל ובמאמץ על 41-42. המעבד בOC של 190X11 (לא ניסיתי יותר בגלל שהטמפרטורה ניראת לי קצת מזייפת), והקירור של המעבד הוא ההיט-סינק שמקורי שמקבלים עם המעבד בגירסת הBox. הטמפרטורה של המעבד נבדק בתוכנה Abit-EQ ובביוס והם יחסית דומות..

• 4 תגובות
    • 433 צפיות
  16. Started by Zeev86,

היי. יש לי מעבד: AMD Athlon X2 Dual 5600+ 2.8 GHz המעבד כמעט בן שנתיים. שנה וחצי הטמפ' במאמץ לא עברה 55 מעלות. עכשיו הטמפ' מגיעה ל60 (כשאני מריץ משחקים כבדים). האם זה בסדר למעבד כמו שלי או שאני צריך לדאוג ליותר קירור ואפילו לחדש משחה טרמית? (אף פעם לא שמתי חדשה)

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by miller84,

שלום לכולם. סיימתי להרכיב את המחשב שלי סוף סוף ועכשיו אני רוצה מכם בבקשה חוות דעת. יש לי מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 שהרכבתי עליו קירור של Zalman ‎CNPS9300 AT‎. אני רוצה בבקשה לדעת האם הטמפרטורה של המעבד שלי תקינה כאשר הוא בעומס של 100%. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. טוב אז שמעו יש לי מעבד amd 64 bit athlon 3000+ והוא נורא חם 75 מעלות?! פעם באמאמץ הוא בקושי היה מגיע לזה ועכשיו 75 במנוחה אין לי מושג למה לא עשיתי שום oc אל התקוונתי להתחיל ואז אני בודק את הטמפרטורה ורואה מה שאני רואה מישהו יודע למה? לא החלפתי כלום ולא שיניתי כלום : \ :s05:

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  19. יש לי הרדיסק WD 80GB 7200RPM - 8MB הייתי רוצה לדעת מה טמפרטורה נורמלית של ההרדיסק ומתי יש מקום לדאגה

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by see4,

יש לי כ.מסך של XFX 7900GT Extreme שבסטוק עובד ב 520\750 , טמפרטורה במנוחה עומדת על 52 בעומס אני חושב 57 , זה טבעי ...כדאי להחליף קירור ? זה יפגע באחריות ?

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  21. Started by ALE-XtaZi,

היום בבוקר עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי בלי מעמץ הטמפרטורה של GPU CORE זה ללא מעמץ מה אני עושה זה נוראה חם נראה לי ובלי הקלוק הוא היה על 58-59 מעלות והשני על 45

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by HellBoY,

אני רוצה לעשות המהרה לכרטיס מסך אבל אני ללא יודע מה הטמפרטורות שלו..איך אני יכול לדעת? עריכה:דרך אגב מזה PWM?

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  23. Started by the_gamer,

שלום חברים כאשר אני משחק במחשב הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 85 מעלות בערך (בדקתי עם תוכנה) יש לי כ.מסך 256mb G-force 6800GS זכרון המשחקים שבדקתי הם F.E.A.R , FARCRY ו COMMAND & CONQUER GENERALS במצב של WINDOWS הטמפרטורה היא 35 מעלות האם זה הגיוני או שצריך קירור חזק יותר ? תודה

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by iliam,

שלום יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך EVGA 7600GS ורציתי לדעת : 1.האם טמפרטורה של הכ.מסך במנוחה 61-63 מעלות ובזמן מאמץ במשחקים 75-78 מעלות זה מצב נורמאלי ? 2. היכן אני יכול להוריד את DIRECTX 9 האחרון ? בתודה מראש לכל העונים

• 11 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.