אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
האם כדי להוסיף מאוורר של 80MM? כי יש לי רק מאוורר אחד במארז והוא 80 ויש לי מקום רק בשביל 80 הרכיבים במחשב שלי : pen 4 2.40 ghz-יש לי מאוורר למעבד 7600GT-יש לי לכרטיס גם מאוורר בדקתי אם 2 תוכנות אוורסט ו SPEDFUN
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
קניתי מאוור חדש ARTIC COOLER AC FREEZER ואני לא מצליח להוציא את הקירור סטוק הישן שהגיע עם המעבד קירור של SPIRE הרמתי את הפלסטיק השחור ועכשיו אני נתקע לא מצליח להזיז את הצלעות בכלל
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למזוודה (שהמזודה תשמש במארז ו תוכל להיסגר אם איורור והכל) מישהו יכול לרשום מדריך איך, או לעזור בשלבים? (ראיתי כבר מישהו מהאתר שיש לו). תודה.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/neo1987 אם אתם רואים אין שם כרטיס מסך אני הוצאתי אותו כי אני עושה לו מוד הכרטיס זה voodoo 3 זה המחשב הישן שלי עכשיו אני כבר מתכנן משהו רצחני לחדש
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום עם איזה לוח אוכל להגיע עם ה E4300 שלי ל FSB של 333M בהתחשב[ במפרט ] הקיים
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
http://www.hwbot.org/community/submission/2150300_booooon_cpu_z_core_i7_2600k_6003.38_mhz
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד 3 גיגה של אינטל(חד ליבה) לוח אם ASUS P5GD1-VM ניסיתי לעשות OC אבל תמיד הוא נשאר נעול וא"א לשנות כלום. יכול להיות שזה נעול ואי אפשר לשנות בכלל? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לניטור הספק המחשב והחלקים שלי... יש למישהו תוכנה בסגנון..? עריכה: טוב אין ממש טעם לפתוח נושא חדש.. בכל מקרה רציתי לדעת אם המחשב יחזיק בOC (למעבד ולכ.מסך) עד הגבול.. גם רציתי לדעת כמה WATT בערך המחשב שלי לוקח עכשיו... Q6600 9600GT 2 HD WD (אני עם 6 מאוורים - זה לוקח בסביבות 40W קבוע לא?) ועוד כמה דברים שאפשר לראות בצד..
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ההיטסינק thermalright SK7 הבחירה הקודמת שלי היתה vantec aeroflow אני לא מתכוון לעשות OC , אולי בעתיד... אבל אני רוצה קירור טוב ויחסית שקט. טמפ' עבודה נוכחית= 58 מעלות :AR15: מה אתם חושבים על הSK7 = שווה?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום צריך מאוורר למעבד שקט מאד שאני אומר מאד אז מאד שלא ישמעו אותו בכלל הסוקט שאני צריך זה 775 ושלא יהיה יותר מידי יקר ללא צרכי OC ועוד שני מאווררים של 80 שיהיו הכי שקטים שאפשר בבקשה תביאו לי המלצות
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב, המאווררים עושים רעש חזק מאד ולא קבוע. בדרך כלל אני לא מכבה את המחשב, רק עושה stand by שאני הולך לישון, יכול להיות קשר?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קבלתי את הטוניק בגרסת הלא LED, ובא לי מאוורר LED איזה מאוורר שהוא לפחות ברמה של המאוורר של הטוניק (או אפילו יותר חזק ממנו) שהוא LED ויש לו בקר שליטה חיצוני ? ואמרו שהמאוורר של הטוניק הוא ממש טוב, מה הזרימת אוויר שלו ? והאם בכלל שווה להחליף ? (תקציב לא משנה)
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
HOLAAA תקשיבו יש לי כבל מולקס שאני מעוניין להוציא הכבלים מהחיבור הלבן שמחזיק אותם מסודרים בפנים@ ניסיתי להוציא במשיכה ולא הלך ניסיתי לדחוף אותו מקדימה ולא הלך? אפשר שיטה קלה לפתיחה??
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לקחתי מכל תוכנה את החלק העיקרי, 5 דקות על הצייר, חיברתי הכל וזה מה שיצא =) אז מה אתם אומרים ?? מאמינים ?? תאמינו !! =) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני עכשיו עם 2800 ( 6300 ) 1.35v , אפשר לחיות עם זה ?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי תכרטיס GeForce 5950 Ultra של ASUS איך הקירור שלו? מספיק טוב בשביל OC? הנה תמונה
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וממתין כבר כמעט חודש לקבל אותו. לא חסרות סיבות, חלקן מוצדקות וחלקן פחות. היום, סוף סוף, זה מגיע והנה צצו שתי בעיות חדשות. מסתבר שלא שמרו את אריזת כרטיס המסך כי לא ביקשתי... כל מה שהיה בה אמנם נשמר ואני יכול להסתכל על הכרטיס לצורך זיהוי או להשתש בתוכנה כמו סנדרה אבל זה הפתיע אותי. דבר נוסף מרגיז הוא שהזמנתי מארז TSUNAMI 350W עם שני מאווררים והנה מסתבר שמלבד אלה של המעבד ושל הספק יש רק אחד נוסף ונאמר לי שהמאוורר שבספק הוא המאוורר השני. וזאת לא היתה כוונתי. כמו כן אמרו לי שאין מקום במארז הנ"ל למאוורר נוסף. האם זה נכון והאם כדאי לי להתעקש על המאוורר הרביעי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיוני? בטוח שהוא לא הכי טוב אבל הוא עושה תעבודה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3686
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אמנם ההיטסינק שלו נראה מעפן ואין היטסינקים על הזכרונות אבל הוא יציב לחלוטין בלי שום קירור מיוחד על 710 זכרונות ו-315 ליבה שזה לא רע בכלל. אני מחכה ל-SLK600 כדי לעשות לו בנצ'מרקים כמו שצריך כי המעבד שלי החליט שהוא גוף חימום ואני לא מצליח אפילו לסיים את ה-3dmark2001.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חזק מאוד, אך הבעיה שלו שהוא מרעיש מאוד. כשאני לא עושה כלום, פשוט לא נוגע בו, הוא מרעיש בקצת מעל הרגיל ובכל זאת זה מעצבן כי זה לא אמור להיות ככה. לאומת זאת כשאני מעלה איזשהוא אתר או תמונה מסוימת הרעשים גודלים יחסית הרבה, וכאשר אני מפעיל משחק קטן ועלוב או תוכנה זעירה הוא מרעיש עוד יותר. וכאשר אני מפעיל משחק כבד כמו ( FEAR ) או סתם מפעיל סרט דרך התוכנה BS-PLAYER אז המחשב עושה רעשים עצומים ומעצבנים (אני לא בטוח שזה לא אמור להיות ככה שמפעילים משחקים כבדים, אבל מה שכן מוזר זה הרעשים שהמחשב עושה כאשר אני שם סרט ) אני מניח שהרעשים באים מאחד המאווררים, ואם הייתם שואלים אותי אני הייתי אומר שזה בא מהמאוורר של ה-CPU (לא שאני מבין גדול ). *יש עוד דבר אחד חש…
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם... לא מצליח לייצב את האובר שלי במעבד E6400 מידי פעם במשחקים יש ריסטרט למחשב... ניסיתי בדיקת מאמץ למעבד והוא אכן נכשל בדקות הראשונות...יש המלצות? טמפ במאמץ לא מגיעות ל 60C...מתח למעבד דיי בגבול כבר 1.55 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש פנל קדמי עם צג LCD גדול ככל הניתן בעל חיישנים משלו למדידת חום מעבד,HD ולוח {לא כזה שמסתמך על החיישן של לוח האם} אשמח לקבל המלצות או הזהרות אם יש!
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני צריך מאוורר פשוט ושקט לcore2dou 775 שלי. לא מחפש שום ביצועים מיוחדים, לא עושה אוברקלוק. חשוב שיהיה שקט ולא מזמזם
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יום שלישי הזה חבר שלי קונה מחשב עם מעבד E6600,השאלה שלי היא אם צריך לקנות קירור למעבד למרות שלא מתוכנן OC והוא בכלל לא יודע מה זה OC. האם יהיה מומלץ להסתפק במאורר המקורי שבא עם המעבד?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש, וגם מארז חדש. המארז הוא Enermax CS-10181, שיש בו מקום ל 7 מאווררי 80mm. המארז הגיע ללא מאווררים, כרגע יש לי 4 מאוררי SF2 שיכולים לשמש כמאווררים למארז, אולי בעתיד אני יוסיף עוד. רציתי להתייעץ איתכם בקשר לסידור שיניב את הטמפרטורות הכי נמוכות לפי דעתכם. אז אני יתן לכם שרטוט ( דיי עקום למען האמת ;D ) שעשיתי ואתם תייעצו לי בבקשה איפה לדעתכם כדי למקם את המאווררים, ואת הכיוון של כל מאוורר - מכניס או מוציא אוויר. הנה צילום של המארז שאולי יעזור לכם יותר להבין איך הוא בנוי..
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-