אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי בורד GA-M51GM-S2G ואני לא מצליח למצוא איפה או איך אני משנה את המתחים למעבד ולזכרונות אם מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי בבורד דומה לשלי אני אשמח לשמוע את דעתו
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום. שאלתי היא אילו מבין גופי הקירור הבאים נחשב להכי משתלם מבחינת הביצועים שהוא נותן עבור המחיר שלו. ואם מישהוא יוכל לשלוח לי לינק לחנות שמוכרת את החלק הזה במחיר כמה שיותר נמוך אני אודה לא מאוד. Zalman CNP S9500 92MM FAN ASAKA EVO120 AK-920 Cpu Cooler Zalman CNPS9500 AM2 92mm Zalman CNPS8000 שאלה נוספת שיש לי היא זאת- קראתי שצריך למרוח את גוף הקירור של המעבד. לשם מה. עוד דבר מוזר הוא שאני פתחתי את המחשב, והוצאתי את גוף הקירור של המעבד ולא היה עליו שום מישחה תרמית. זה בסדר או שאני צריך למרוח אותו??. (אם למישהוא יש גוף קירור שמשתלם יותר מכל שאר הרכיבים שצויינו פה אשמח מאד לשמוע עליו. (התקציב שלי עומד על 300 שקל +- (באיזור החמישים פלוס). דבר נוסף-איך יכולות האוברקלוק של המע…
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום! אז ככה אחרי שקניתי מערכת חדשה רציתי לדעת מה אפשר להוציא ממנה (סטוק) ועזרה באיך לעשות את זה מעבד E6300 לוח אם ASROCK CONROE 945G זכרונות TWINMOS DDR2 667 CL5 2X512 כ. מסך כרגע O/B מחכה לקנות כרטיס DX10 ספק 500W קירור מאוורר אחד של 18CM ועוד 2 של 8 אני יודע שאתם אומרים שאי אפשר יותר מדי עם הלוח של ASROCK ולכן אמרתי OC קל אז מה אפשר לעשות עם זה ואיך?
-
- 9 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי לוח של 965 INTEL ומעבד E6400 זה מציג לי רק חום כרטיס מסך והארדיסק.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יכול להיות שזאת הטמפ' של המעבד שלי? לא עשיתי שום OC והקירור רגיל, זה שבא ביחד עם המעבד. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מעבר למאווררים שקטנים האם יש איזה דרך כלשהי להשתיק את הרעש מהמארז כמו ספוגים אקוסטיים לדוגמה.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בצד, הטמפרטורה במנוחה 47 מעלות למעבד ובמאמץ עד 58 עם כלים לבדיקת מאמץ. לכמה נראה לכם שאוכל לדחוף את המערכת ללא העלאת מתחים? דרך אגב, מדובר במארז גדול עם סירקולציה טובה יחסית.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
איך הסינק הזה?... איזה מאווררים הייתם ממליצים לשים עליו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=6498
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קיבלתי את המערכת החדשה שלי לפני כמה ימים , והתחלתי לשחק איתה קצת .. המפרט - Asus P5W DH Delux E6600 (מקורר ע'י Scythe Ninja Plus) OCz Platinum Rev 2 800Mhz 2x1024 Sapphire R1900XT המעבד יושב על 1.35V , הזכרונות על 2.2V (תזמונים נוראיים, מחלק 1:1), והבאס הוא 380. המעבד לא עובר את ה 38 מעלות אחרי חצי שעה של S&M, ולוח האם יושב על 34 במאמץ. לא משנה מה אני עושה , אני לא מצליח לעבור את ה L1 Cache Check ב S&M .. תודה מראש , תום .
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם שעושים אוברקלוק לכרטיס מסך אין אחריות? אם נגיד אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך והוא נהרס יש אחריות?
-
- 5 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המארז Foxconn TH-230. הוא זהה מבחינת מבנה למארז פה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/foxconn-cases_2.html בכל מקרה, יש לו רק מאוורר 120mm אחד. אני מעוניין שיצא יותר אוויר מהמארז. ישנה האפשרות של מאורר 120 חזק יותר. שמתי עין על ה Smart Fan 2 של TT ועל ה Spider Fan של Evercool. איך הם? והאם יש המלצה למאורר טוב וחזק (כמובן עם רעש סביר או אפשרות להחלשתו כמו ב Smart fan)? בנוסף- אם אפשר, אשמח לחוות דעת על המאוורר Fox-1 של Evercool. http://www.evercool.com.tw/products/sb_f2.htm תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המאוורר הזה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 סה"כ מאוורר , והוא הכי פשוט. אבל אני רוצה לשים 3 כאלו במחשב (2 מכניסים , אחד מוציא). מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
זה היה כתום .... זה היה יפה ... זה קרץ לעין ... עש לי מחשב פנטיום HT 3 478+ 512 זיכרון לוח אפ ASUS P4S800D יש לי רק מאורר אחד שמכניס אוויר למחשב (120) ה HD חמים במקצת (ללא מאמץ...) Sensor Properties: Temperatures: Motherboard 41 °C (106 °F) CPU 55 °C (131 °F) Aux 54 °C (129 °F) 5700 GPU 51 °C (124 °F) GPU Ambient 41 °C (106 °F) WDC WD800JB-00ETA0 43 °C (109 °F) WDC WD2500JS-00MVB1 44 °C (111 °F) Cooling Fans: מאורר של המעבד 1929 RPM מאורר של 120 בדיוק מעל ההמעבד בגוף 1520 RPM 1442 RPMמאו…
-
- 14 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב החדש הגיע...חתיכת ביצועים וכל זה. אבל יש בעייה בכרטיס מסך. הוא דיי חזק, אבל גם מתחמם דיי מהר. כתוצאה מהחום נוצר במשחקים מן "קטיעות" קטנות מידי כמה שניות. כשאני בודק את הטמפרטורה שלו אחרי משחק כבד, זה מגיע בקלות ל85. על מנוחה זה 60. אין לכרטיס מסך מאוורר. רק היט סינק דיי רציני של גיגהבייט. הוא רותח יותר מקומקום. אז חשבתי להחליף לו את הקירור לפסיבי. תנו לי בבקשה המלצות לקירור שיתאים לכרטיס, עד 200 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אחרי המתנה מורטת עצבים הגיע לנועה משלוח של AF12025. הזמנתי ארבעה כאלה (אם כבר אז כבר) והרכבתי שניים שואבים מאחורי הרדיאטור בנוסף לשניים הזורקים מקדימה וכלום...עדיין 45 במנוחה ו49 במאמץ בדיוק כמו מקודם. ברור שזה טמפ' טובה אבל עדיין ציפיתי לשינוי כלשהו. יש לי בלוק איכותי, משאבה חזקה מאוד (כל המפרט בצד) אז מה בעצם מגביל את המערכת?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום אני מתכננן לבנות מערכת קירור מים, אני קונה רדיאטור משולש ואני צריך להוסיף לו שלושה מאווררים של 120MM, אני רוצה שהמאוורים יהיו כמה שיותר שקטים ושידחפו כמה שיותר אוויר, עדיף מאוורר מפנדה כי אני מרכיב משם את כל המערכת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
זה בסדר אם השתמשתי במשחה שבאה עם הקירור, או שהיה כדאי למרוח MX1? וכרגע הטמ"פ במנוחה 47-8, ובמאמץ לא עולה מ 52-3. הטמ"פ המומלצת לא אמורה להיות נמוכה יותר? יש לי x1800 gto. תודה.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1) מהו הקירור הפאסיבי הכי טוב למעבד (בכלל)? 2) מהו הקירור הפאסיבי הכי טוב למעבד שניתן להשיג בארץ?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי בהמשך למפרט שאני בונה חשבתי על קירור ביג טיפון VX או TOWER 120 ההבדל בניהם 3$ . ההתלבטות שלי היא שכדי להרכיב את הטייפון לא צריך לפרק לוח אם (ASUS PW5 DH DELUXE) ובשביל הTOWER כן צריך לפרק מה גם שהTOWER נראה לי מאוד כבד זה לא מסוכן ללוח אם? והאם כל מארז שהוא FULL (לא MID) יתאם לTOEWR 120 ? מה אתם מציעים מה עדיף מהשניים? מה ההבדל בביצועים?(אני יודע שהTOWER אמור להיות יותר טוב אבל זה משמעותי או הבדל של מעלה שתיים?) תודה
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה דברים על ה Big Typhoon למשל: 1. לאיזה לוחות אם הוא מתאים? 2. באיזה מעבדים הוא תומך? 3. מה המחיר שלו פחות או יותר? 4. ומה הגודל שלו? (ככה שיתיאים למארז) תודה,
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מעולם לא עשיתי OC אבל קראתי קצת ואני מבין את המשמעות ואת כל התיאוריה אבל יש לי כמה שאלות: 1) איך בפועל עושים את זה? איפה אני משנה את הבאס? האם חייב דרך הביוס או שיש דרך פשוטה יותר עם תוכנה בווינדוס? 2) איזו תוכנה הכי מומלצת לבדיקת טמפ' וכדומה? 3) האם אפשר לעשות OC ללא העלאת מתחים? איפה זה מגביל אותי? והאם ניתן לעשות נזק בדרך זו? 4) האם OC לבאס משפיע גם על כרטיס המסך או שזה משהו שצריך להתעסק איתו בנפרד? אודה מאוד לכל מי שיתרום מהידע הרב שרץ פה בפורומים.
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי ווניס 3200+, ובזמן האחרון הוא די חם - 38 מעלות ב IDLE.... (מצד שני גם ב EVEREST רשום שהסל"ד של הביג טייפון הוא 700 וקצת.... יש מצב שהוא נדפק ?) בשביל לבדוק אם הביג טייפון נדפק או לא, אני מניח שאני אצטרך לפרק אותו לגמרי ואז אני אהיה בכל מקרה חייב משחה לפני שאני מחזיר אותו (נכון ?) אף פעם לא עשיתי כזה דבר האמת, ואני מחפש המלצות למשחה (מבעלי נסיון, שמרחו על ווניס והרגישו שיפור ניכר) ומדריך למריחה נכונה (אני יודע שיש כזה באתר, וראיתי אותו, אבל אולי יש אחד חדש יותר ? שמתאים למעבדים של היום ?) כמו כן, טיפים על מה בדיוק לבדוק בטייפון כשאני מוציא אותו תודה
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
קיבלתי את הקונרו, ורציתי לדעת לפני שאני מתקין אם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת ? התקנתי בעבר מעבדים, אבל כולם היו של AMD ולא נראו כמו הקנרו, שכולו מכוסה. רציתי לדעת אם צריך למרוח את המשחה על כל הכיסוי ? או שלא צריך משחה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא קירור שיתאים לכרטיס? [Palit FX6800GS 256MB AGP ] תמונות של הכרטיס בתקן PCIE [זה אותו הדבר כמעט בגירסאת AGP...רק יש את המגשר למטה...]
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=uk&Language_s=15&url_place=product&p_serial=RR-CCX-W9U1-GP&other_title=%2BRR-CCX-W9U1-GP%2BMars הוא נראה די טוב אבל השאלה אם הוא באמת עובד עם רעש כה נמוך (17 DBA) ואם הוא טוב יותר מהזלמן 7700 שלי???
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-