אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב יש לי כמה שאלות 1. נכון כשעושים OC לזכרונות אז בשלב מסויים יש טקסטורות מבעוניות כאלו ? אז עם אני יקרר עוד תכרטיס הטקסטורות האלו יופיעו במהירות יותר גבוה, נכון ? למשל אם עכשיו זה מופיע ב 500mhz, עם קירור יותר טוב זה יופיע ב 550 2. האם צריך לשמור על אותו יחס בין הליבה לזכרונות ? כי בהתחלה היחס היה 1.3 לזכרונות ועכשיו אני לא יכול לעשות עוד OC לזכרונות (ראה סעיף 1 P:) ולליבה כן אז אם אני אגיע ליחס של בערך 1 זה יהיה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום אז ככה קודם כול נעים מאד כולם .. אז אחרי שהכרנו אני מבקש המלצה או עזרה כול שהיא מה אני יכול עוד לשפר ולעשות כדי שהמחשב שלי יעבוד כמו שצריך... אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.…
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אז ככה, המפרט שלי בצד. המעבד שלי הוא P4 3GHZ PRESSCOT עם קירור AC Freezer 7 Pro ומארז Transfomer (מאוורר מאוד) עם 2 120מ"מ אחד מקדימה מכניס, אחד מאחורה מוציא. 80MM אחד בגג מוציא ושניים בדלת מכניסים (אחד על המעבד השני על הכ"מ) אני לא מבין למה הוא כ"כ חם... ניקיתי אותו השבוע והוא על 55 במנוחה... הסיבה שאני דואג זה בגלל שאני חושב על OC... תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בהגדרות של התוכנה של הכרטיס מסך שלך ATI 4670 שמתי את הכל על הגדרות מקסימום ואז הופיעו לי ארטיפקטים ואין לי אפשרות לעשות כלום במסך מה אפשר לעשות? האם אפשר להחזיר את ההגדרות ברירת מחדל איכשהו?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד P233 הגעתי ל 266 בלי שהמחשב יתקע אבל הוא ממש איטי וב 300 הוא נתקע כשהוא מעלה את הווינדוס אין ללוח הזה בקרת טמפ' אבל נראה שהמעבד לא מתחמם רציני מה לעשות כדי שלא יתקע?
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איזה סטפינגים טובים ל OC יש לליבת וינצ'סאר ?
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הוכחת קיום: המאוורר של הCore2Duo סטוק הוא בעל 4 חוטים , כן , קונקטור של 4 פינים. זה בגלל מערכת שונה של שליטה ודיווח על מהירות, שנחשבת לטובה יותר . הגדרת מטרות: המאוורר מיועד להחליף קרור מארז (סונטה ) 12סמ בפנל האחורי , בעל 2 חוטים. פרוט המטרות: משום שיש לי קרור מים, החיבור לעיל פנוי, ואני מעונין לבקר את המאוורר האחורי ע"י הלוח. הבעיה : מישהו יודע איפה יש ?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
טוב הנה המפרט החלקים החשובים Amd athlon 64 3200+ Gigabyte GA-K8NF-9 xfx geforce 6600gt המארז הנוכחי והקירור הנוכחי. compucase hec ci-6a19 hec 300w art tr2 2 מאוררים 120 מ"מ ג'נריים. קירור סטוק לכרטיס מסך (רועש למדי). יש לי 2 מאווררים 80 מ''מ ישנים שאילתרתי מספק כוח.- לא בשימיש. הקירור שאני מחפש הוא נכון לעכשיו רק לצורך הורדת הרעש ולא אוברקלוקינג אבל אני ישמח אם תהיה לי היכולת לאלתר בעתיד אוברקלוקינג עם החלקים הקיימים. טוב דבר ראשון אני רוצה בעיקר לכרטיס מסך שיש ממנו רעש די מעצבן. אני חושב על vm-101 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1608&products_id=7759 שעולה 85 שקל נראה לי גם המחיר הכי משתלם וגם קירור פסיבי שמתאים לכרטיס המסך שלי. או אולי את zm8…
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לפי סדר חשיבות (חום מתפתח) CPU GPU Power Supply North Bridge זכרון RAM HDD אנא, תקנו אותי אם אני טועה. מעניין אותי לדעת לאילו רכיבים כדי לחבר מד טמפרטורה (בשביל הספורט כמובן)
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני צריך שתביאו לי את הקירור הכי טוב שיש עד 100שקל מPCH ואך ורק מPCH.
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לא יודע אם אני יעשה את זה אבל אני רוצה לדעת איך ומה הפלוסים והמינוסים של זה מינוס אחד אני יודע תופס מקום חוץ מזה היתי רוצה לדעת אם יש כל מיני בעיות אחרות
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (3500+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL מעבד Seagate 300GB 8MB 7200RPM ATA100 דיסק קשיח 1GB CORSAIR DDR זיכרון ATI X800XL 512MB כרטיס מסך האם יש אפשרות להגיע איתו לתוצאות טובות אני ישמח לתגובות
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היה לי מיקודם 230MHZ לזיכרון , בגלל OC למעבד מ 200 FSB ל 230. זה הפך תזיכרון ל 230 MHZ גם . עכשיו שהוספתי אותו זיכרון ואותו הכל זה ככה:(RAM Freq : 191.6 MHz) יש למישהו מושג מה לעשות ? שזה יהיה 230 שוב ? אולי לעשות איפוס לOC ואז שוב OC מחדש ? או לנסות להשים תסלוט של הזיכרון במק'ום אחר ? ד"א זה לא DUAL CHANNEL. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=25343 תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל לתכנן מחשב חדש והפעם אני רוצה מארז קטן (קוביה עם לוח mATX). מבחינת מעבד, נראה לי שאני אחכה לראות מה שווים משושי הליבה של AMD ואז אני אחליט אם ללכת על אחד כזה או על ה i5 860. מכיוון שאני מדבר על מארז קטן (SFF) אז לא כל גוף קירור יוכל להיכנס לתוכו והשאלה שלי היא האם ישנו גוף קירור מומלץ למעבד שהוא נמוך יחסית ובכל זאת יעיל ? יש לציין שלא מתוכנן אוברקלוק. תודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מעבד 805D וככל הידוע חיית אוברקלוק... אז לשם שינויי הגיע לרושי המטורף רעיון.... להוריד את ה קלוק של המעבד כמה שיותר... תוצאה: 100X20=400FSB 400X20=2000MHZ אוקיי טמפרוטורת חדר..31מעלות --- אז ראיתי באוורסט שהוולטג' שלי ממש ממש נמוך... http://img145.imageshack.us/my.php?image=untitled1kf3.jpg אז הגע לראשי עוד רעיון... מכיוון ש הלוח שלי מאפשר אורדת וולטג' ממש נמוך (0.8-) אז חשבתי שאוליי אפשר לאוריד את הוולטג' עוד... ובאותו זמן להוריד טמפרוטורה... --- שאלה: עד לאן אפשר לאוריד? ועים איפוס ביוס יעזור לי במצב שהמעבד לא "יתניע"...
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני רוצה לקנות את המוצר הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=2302 ולקנות גם את זה (שימו לב שזה שני מאוררים של 120MM) : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2403 ומה שאני רוצה לעשות זה: * להחליף את המאורר האחורי הנוכחי של המארז שמוציא אוויר למאורר 120MM * לקחת את המאורר האחורי של המארז ולשים אותו מתחת לכרטיס מסך כדי שיקרר אותו * לקחת מאורר 120MM נוסף ולשים בקדמת המארז למטה שיכניס אוויר אז השאלות שלי הם : 1) איזה מאוררים לחבר למצב שקט ? 2) יש לכם איזה סידור אחר למאוררים ? אם כן תרשמו תודה .
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אמרות 1. קראתי לא מזמן את הכתבה על המאווררים (על סירקולציה נכונה) וקניתי 2 מאווררים אתמול ..... 2. רציתי להגיד תודה ! שבזכותכם קיבלתי אומץ עשיתי חור בדלת המארז ושמתי מאוורר שמכוון על המעבד הלוח אם בקשות 3. הנה תרשים אם פירוט על סדר המאוורים במחשב שלי ... רציתי שתגידו לי אם זה טוב ומה כדאי לשנות .... http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/ISRAELI-HACKER-2002815161532-Fan.JPG תודה ואני מקווה שאני יוכל לעזור פה ........
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הסיפור מתחיל ככה: חיפשתי פתרון יעיל וזול לבעיית ההתחממות של כרטיס המסך שלי. המארז שלי, למרבה האימה, הגיע עם מאוורר 92 מ"מ קטן ומעפן ותו לא. נכון. מארז עם כרטיס מסך בעל קירור פסיבי מגיע עם מאוורר סטוק מייד אין צ'יינה 92 מ"מ. אוי לחרפה. בכל מקרה, ה-92 עבר קדימה, הפך כיוון והתחיל להכניס אוויר, ומאחור נוסף 120 מ"מ שמוציא את האוויר החוצה. ועדיין, כרטיס מסך מתחמם... אני לא מקבל ארטיפקטים או תופעות התחממות, אבל בשלבים הכי קשים של 3dmark06 הוא מגיע ל-85 וזה מדאיג. בכל מקרה, החלטתי להיות חכם: הבאתי עוד 120 מ"מ, ושמתי אותו מקדימה, במקום ה-92, שיכניס אוויר. את ה-92 שמתי בדופן המארז (איפה שהגריל ברוב מארזי הסטוק) - מוציא אוויר. אז כרגע הסירקולציה במחשב שלי נראית כמות בתמונה המצורפת, …
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איך אני נכנס לביוס לחלק של בדיקת הטמפ' אתם יכולים להביא לי מדריך מפורט בבקשה
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני משפר קצת את המארז שלי, : מאורר 120 מקדימה (מאורר שעובד על 220V עם מקור כוח חיצוני) מאורר 80 מאחורה. מוציא אויר ועוד מאורר 80 בדלת. ואולי גם מאורר קטן למעלה, הבעיה שלי שהמאורר 120 הוא מאורר רציני בעל דחיפה מאוד גדולה של אויר, אני מפחד ששני ה-80 לא יצליחו להוציא את האויר מהמארז. כמו כן, היכן מומלץ להתקין את המאורר 80 בדלת? במרכז זה טוב? ???
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי ATHLON XP 1700 עם VOLACNO 6CU+ הטמפ די טובות אבל הוא די מרעיש בגלל המאוורר שיש עליו לכן חשבתי להחיף את ההיטסינק באחד שקט ויעיל שיעשה את אותה עבודה ואיפלו אף יותר ושאוכל לישון שהמחשב עובד חשבתי על הוולקנו 7+ או על הוולקנו 9 עכשיו אני צריך את חוות דעתכם חשוב מאוד היטסינק יעיל שקט
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
למישהו יש את הכרטיס והוא פתח בו צינורות או מישהו מכיר איזה מדריך לעשות את זה??? תדה מראש SPARCO
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
המעבד לא מפסיק להפתיע, בעזרת מתאם התושבות Socket 479 to Socket 478 החדש של אסוס ובעזרת Pentium M 760 (2.00GHz) מקורר ע'י LN2 הגיעו לתדר המדהים של 3443MHz והתוצאה שהתקבלה בSuper PI 1Mb היא 21 שניות! שיא עולמי חדש. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=1&pp=25
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני לא יודע אם ידעתם אבל XP1700 המכפלה שלו נפתחת גם בלוח של MSI KT333 והגעתי איתו ל 2080 מגהרץ בלי בעיה במתח 1.7. לפי דעתי כל לוח של KT333 ו KT400 פותח את המכפלה של ה TBRED-B. יצא לכם לבדוק?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-