עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם יש תוכנה לבדיקת ארטיפרטים חוץ מ 3DMARK (ומשחקים)..... יש לי GF5200 ... האם התוכנה ATITOOLS יכולה לעזור??

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by or0126,

המחשב שלי לוהט אז החלטתי לקנות לו קירור חדש ולהחליף לו את המשחה הטרמית ואין לי מושג איזה משחה לקנות מה הכי טוב??

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  3. שלום לכולם, אני רוצה לבצע OC לכרטיס מסך שלי gtx 260 216sp,עכשיו אני יכתוב את השלבים ותגידו לי אם זה נכון או לא: אני ניכנס לתוכנה rivatuner ומעלה בcore clock כל הזמן בקפיצות של 10MHZ,ואני מעלה גם בshader clock בקפיצות של 3-4 אם אני לא טועה. אחרי כל העלאה אני ניכנס אצלי לATITool ועושה בדיקה של ארטאפקטיים של 10 דקות~ ואני עושה גם 3-5 לופים אצל 3dmark05 (אם אני לא טועה שזאתי התוכנה). אחרי שאני רואה שהמצב תקין אני מעלה עוד עד שאני מגיע לגבול שלי. אם יש לכם משהו להגיד אני ישמח לישמוע! (מי שרוצה יכול לכתוב לי איך הוא עשה לכרטיס שלו). ועוד משהו,בזמן הOC אני מפעיל את המאוור שעל הכרטיס על 100% (כרטיס של gainward קירור כפול),ואחרי הOC אני מוריד כי זה רועש,זה לא יציג לי פתאום טמפ' גב…

• 12 תגובות
    • 746 צפיות
  4. שלום, לאחרונה קניתי gigabyte P35-DQ6 וfreezer 7 של ארקטיק קולוינג והנבלה לא נכנס, כבר הזדכתי על המאוורר בחנות אבל אני ממש חייב רשימת מאווררי מעבד תואמים ללוח אם הזה ניסיתי עם GOLDEN ORB II של חבר וגם הוא לא מתאים בגלל הקירור של הגשרים. יש מי שיכול לעזור ?

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  5. יש לי AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZ וכרטיס מסך Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP על איזה חברה ללכת

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by חננב,

לפני יומיים הורדתי את התוכנה speedfan 4.33 בהמלצת כתבה בנושא קירור המחשב. עכשיו יש שתי בעיות: 1. בניסיון לאמת את הנתונים התקנתי גם את התוכנה שבה עם הדרייבר של הלוח אם (ASUS) והיא מראה לי את הטמפ' של המעבד והMB להיפך, כלומר 33 למעבד ו 45 לMB במקום 45 למעבד ו 33 לMB. 2. לפעמים אחד מה HD שלי מגיע לטמפ' מבהילות של 55+ מעלות ובצד יש סימלון של אש :errrr: (בתוכנה של ASUS אין נתונים לHD). באיזה תוכנה אפשר לאמת את הנתונים האלה והאם הHD, שאגב בשימוש מועט, עומד להישרף?? גמר חתימה טובה וצום קל!

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  7. נמאס לי מקירור אויר, אודה להמלצות למפרט שאפשר להרכיב בארץ בחנות כולל אחריות,מערכת שקטה ויעילה.

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by EviL.Dexter,

קניתי לפני חצי שנה מארז [הוא עדיין בקופסא - חדש].... הוא יפה והכל והשאלה שלי: איך אני יכול להסתכל לפני שאני מרכיב בו את המחשב אם הוא טוב?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  9. יש לי מעבד 2.4 ואני רואה לעשות OC, העלתי את ה FBS מ133 ל150, המעבד עלה ל2.7, Bus Speed עלה מ533 ל600. את הזיכרונות השארתי על AUTO וגם הם עלו מ133 ל 150. שאני עובד אם המחשב העכשיו הכל עובד חלק והטמפ' נשארה כל 27. איך אני יכול לדעת עד לאיזה מהירות המעבד והזיכרונות יכולים להגיע(בלי הוספת מאוררים) ושהמערכת תישאר יציבה? רציתי לדעת גם אם אני צריך להוסיף מתח למעבד אז אם כן תגידו לי... מפרט: CPU: Intel 2.4 MotherBoard: Gigabyte 8IEX Memory: SpekTek DDR PC2100 256MB X 2 יש לי את המאוורר שבה עם המעבד ועוד מאורר אחד מוציא אוויר מאחורה.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  10. אמרו לי שיהיה להם נורות על הגריל וגוף מנחושת זה נכון? אני יודע שיש רק נורות לא ראיתי גוף נחושת...

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  11. ביטלתי EIST וC1E ואחרי שאני מעלה את זה מCPUZ "Rejected by CPU-Z 1.51" בדקתי לפני זה וזה אישר יש הסבר למה?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by The_Byter,

הצטרפו לליגה הגבוהה שלהOC

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  13. כודם כל שאלה כללית, הרי הם כבר מגיעים עם מאורר אז למה אני צריך אחד אחר ?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by flesh2,

אני מתכוון להחליף את המאורר של הספק, כי הוא ממש חלש. אני לא מצאתי אף מאורר שני פינים ברשת, ואני נואש. אם מישהו מכיר מאורר כזה שהוא חזק הוא יתקבל בברכה, תודה מראש

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by ohad2890,

יש לי את ה8800gts oc2 והטמפ' במנוחה 56 במנוחה ואחרי מאמץ 70 זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  16. Started by pyaniv,

שלום, אני חדש לחלוטין בעסקי ה OC. יש לי FX5900XTV, די מאוכזב מה 3DMark שלו - 4259 מקסימום... זה נמוך ממה שציפיתי כשקניתי אותו לפני שבועיים. התייעצתי עם חכמי פורום תצוגה וגרפיקה וניסיתי הכל. החלטתי לעבור ל OC. אז הורדתי Coolbits והרצתי. יש לי את מהירות השעון בדרייבר - 300/700. מה עכשיו ? איזה קירור לקנות ? לקרר רק את הכרטיס ? תודה !

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by גיבסון,

Compucase 6a19 with two 120mm fans. אלו המאווררים שבאים עם המארז. אי אפשר להגיד שממש מרגישים שהם דוחפים אוויר בצורה רצינית ב 1500RPM. צריך להחליף או שאפילו משהו יותר רציני ב 2500RPM לא ממש יקרר בארצנו החמה? גיבסון

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  18. יש לי TUNIQ TOWER ובמצב צנוחה הוא מוגבל לסביבות ה 900RPM. במצב הזה בבקר מאחורה הוא נמצא באמצע, אם אני מסובב אותו אחורה אז הוא מגיע למינימום של 300RPM כאשר לפי היצרן המינימום בכלל זה 1000RPM. אם אני מסובב אותו מעבר לחצי לא קורה כלום. גם במצב מאמץ שהוא מגיע לי ל 1500RPM, מאחורה זה עדין באמצע, והוא לא עובר לי את ה 1500RPM גם אם מאחורה אני מסובב עד הסוף. (מאמץ: Q6600 ב 100% בכל ליבות). אז דבר ראשון אני רוצה להעביר את זה למצב ידני, כך שאפילו במצב מאמץ הוא לא יפעיל אותו לבד - ידני לגמרי. (DS3L) דבר שני אם אפשר להעביר אותו למצב ידני, אני רוצה לבדוק אם אני אוכל לעבור את ה 1500RPM - אולי יש משהו אחר שמבקיל גם את זה ? תודה לעוזרים טל

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by nivster,

יש לי לוח ASUS A7V 266E עם צי'פסט VIA KT266/300 או משהו כזה, ומעבד AMD Athlon 1700XP יש לי גם: Geforce2 MX400, מומהר ל-220/362 זכרונות של סמסונג 2x256, שלושה דיסקים של IBM, סה"כ 220 ג"ב, שני כרטיסי רשת של 3com 10/100 PCI, כרטיס קול משנת 2000 ٍSBLive Platinum, צורב של HP, CD של LG 4 שאלות לי, בהמשך: 1. האפשרות לשנות מכפיל בביוס פתוחה לי, אבל לא משפיעה. בדקתי בג'מפרים ואני ב-JumperFree גם במכפיל וגם בבאס. למה המכפיל לא עובד? 2. המחשב מסרב לעבור מעבר ל-150 בבאס, ב-145 ה-3DMark2001SE נתקע במבחן השני בסדרה. ב-141 המחשב יציב והכל בסדר. למה אני לא יכול לעבור את ה-141? 3. הציון של המחשב ב-3DMark2001SE הוא בסביבות ה-3200, איפה צוואר הבקבוק? 4. מה זה T-Bred? קיצור של Thorog…

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by what the fuck,

טוב יש לי כמה שאלות 1. נכון כשעושים OC לזכרונות אז בשלב מסויים יש טקסטורות מבעוניות כאלו ? אז עם אני יקרר עוד תכרטיס הטקסטורות האלו יופיעו במהירות יותר גבוה, נכון ? למשל אם עכשיו זה מופיע ב 500mhz, עם קירור יותר טוב זה יופיע ב 550 2. האם צריך לשמור על אותו יחס בין הליבה לזכרונות ? כי בהתחלה היחס היה 1.3 לזכרונות ועכשיו אני לא יכול לעשות עוד OC לזכרונות (ראה סעיף 1 P:) ולליבה כן אז אם אני אגיע ליחס של בערך 1 זה יהיה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  21. Started by ye_3333,

שלום אז ככה קודם כול נעים מאד כולם .. אז אחרי שהכרנו אני מבקש המלצה או עזרה כול שהיא מה אני יכול עוד לשפר ולעשות כדי שהמחשב שלי יעבוד כמו שצריך... אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.…

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by LazyCat,

אני מנסה לכייל את RealTemp לפי האתר של התוכנה (רק כך אפשר לקבל טמפרטורה הכי קרובה לאמת) - http://www.techpowerup.com/realtemp/docs.php עשיתי את מה שנאמר שם והורדתי את מהירות ה- FSB ל- 266 ואת המכפלה ל- 6, המתח למעבד עומד על 1.12v. עכשיו אני אמור לקבל טמפ' שגבוה מטמפ' החדר בכ- 6-7 מעלות, הבעיה היא שההפרשים בין הליבות גדולים (אני בטוח ב-100% שהקירור יושב מצויין והמשחה במידה נכונה ועל כל המעבד, ניסיתי מספר פעמים לשנות את דרך המריחה שלה ובכולן המעלות +- אותו הדבר). הטמפ' שאני מקבל במנוחה הן: Core #1 - 41c Core #2 - 41c Core #3 - 30c Core #4 - 44c לפי המאמר הטמפ' הנכונה עבור כל הליבות צריכה להיות כ- 30c, האם הגיוני להוריד כלכך הרבה מעלות משאר הליבות בשביל הכיול ? תודה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  23. Started by spike_staff,

לא מזמן מצאתי את התוכנה INTEL BURN TEST בGURU 3D ושם היה כתוב ש8 דקות עבודה של תוכנה זו זהות ל40 שעות של עבודת PRIME 95. השאלה היחידה האם זה באמת כך? תודה.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים