אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כשעשיתי את הבדיקה וברקע גלשתי באינטרנט היתה לי שגיאה ב INTERNET EXPLORER, זה אומר שהמחשב לא יציב?
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש באתר מדריך לזה ובעיקרון זה למעבד ורציתי לשאול 2 שאלות 1 יש מצב שאיזה שהיא חנות תעשה איתי טראייד אין על הג'יפה 4 128 די די אר 440 אם אקס שלי...? 2 המריחה שבמדריך זה גם על כרטיסי מסך נכון?
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות להדליק את המחשב על-ידי לחיצה כפולה על המקש השמאלי בעכבר... עכשיו השאלה היא איך מגדירים זאת???
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכם על פי התכנון בתחילת חנוכה (או ליתר דיוק... אחרי הפסיכומטרי) אני מתחיל בפרוייקט המודינג שלי, שבכוונתי לסיים לפני סוף חנוכה ולהעלות לגלרייה... ומי יודע, אולי גם יבוא מדריך בהמשך, אם יהיה ביקוש. מכיוון שזהו המוד הראשון שלי (ואני ממש לא רוצה לפשל עם המארז) החלטתי לשתף אותכם בתכניות המוד. אז נתחיל - זה המארז במצבו כיום (עם מוד קטן ומצ'וקמק שאפילו לא ראוי להקרא מוד) וזה התכנון לעתיד - 1. הדבקת הלוגו על צד המארז בדומה למארזים של alienware. אני רוצה לנסות לעשות חריטה במקום, ולכן אני פונה אליכם, האם אתם יודעים כיצד אפשר לעשות בקלות חריטה (שימו לב לא לחתוך, לחרוט) על פלסטיק. 2. הכנת כניסות ל usb כמפורט כאן. 3.בשלב מתקדם ימוקם שם Blowhole, בכוונתי למצוא מישהו …
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מעבד AXP1700 טמפרטורה 32 מנוחה 34 מאמץ. טמפרטורת מארז 26-28 מעלות. כונן קשיח 28 מעלות לוח אם 28 מעלות, עבודה במאמץ 30 מעלות. גם ביום וגם בלילה הטמפרוטורת משתנות רק במעלה אחת או 2 על פי תצפיות שערכתי בשבועיים האחרונים. טמפרטורות טובות?
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לא ממש הבנתי את המדריך אבל האם צריך לאחר המריחה של המשחה לנקות אותה בחזרה? האם עושים זאת גם עם משחות טרמיות רגילות? האם משחה טרמית על בסיס כסף תשפר את ביצועי הקירור של הVOLCANO 7 PLUS שלי שמקרר את המעבד שלי ל 50 מעלות C בלבד? אבל אני שוקל לקנות SLK 800 אז מה זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי VANTEC NEXUS MULTIFUNCTION PANEL ע"מ למדוד הטמפרטורה של המעבד (אינטל 2.4 GHz) הספרון שמגיע איתו מראה איך לחבר אותו למעבד מסוג פנטיום 3 או AMD - כלומר, אם ליבה קטנה באמצה לכן, מה המקום הטוב ביותר לחיבור על פנטיום 4? להזכירכם, אסור לחבר את הסנסור בין המעבד לגוף קירור יש למישהו תמונות? תודה מראש! (באתרים אם סקירות אין, חיפשתי)
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
או לשאוף אוויר החוצה מצלעות הקירור??
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
המקרה הוא כזה, לפני כמה חודשים טובים קניתי מעבד 1.8 (נורת'ווד כמובן) ובעזרת עזרה מחבר המהרתי אותו ל 2.53. טמפ' של סביבות ה 40-55 בזמנו, תיכננתי לקנות את ה AK478 יחד עם איזה מאורר ג'נריק נחמד אבל....עקב חוסר מזומנים ירדתי מהרעיון עכשיו, שאלתי היא כזאת, איזה היטסינק (+מאורר) הכי טוב מבחינת קירור (עם רעש נסבל) ואיזה הכי טוב ללא שום קשר לרעש תודה !
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חייב להגיד שהפרוייק פשוט מדהים אחלה של עבודה. ושנית רציתי לשאול פה אנשים איך אני עושה או אולי קונה (אבל איפה?) את הסמל האטומי שדולק אצלו אל החלון בצבע אדום או כל סמל אחר אבל שיהיה בנוי בצורה כזו. קישור לפרוייקט: http://www.hwzone.co.il/gallery/album34/abi תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לעשות OC ל9500 PRO ולהפוך אותו ל 9700 לא PRO !! עכשיו,ראיתי כי לכרטיס 9500PRO יש Memory Bandwidth של 8.8 GB/s וכי ל9700 יש 17.6 GB/s Memory Bandwidth השאלה שלי היא,כאשר אני עושה OC לכרטיס 9500 PRO האם זה מרחיב גם את Memory Bandwidth של הכרטיס? ועד כמה חשוב הMemory Bandwidth בכרטיסי מסך ועד כמה זה משפיע על הביצועים?
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי , היום קיבלתי מאוורר 80 מ"מ נוסף ואני רוצה לשים אותו מאחורי המארז - הוצאת אוויר . יש לי במקום "הכנה" למאוורר - עיגול משורטט של 8 ס"מ ובתוכו חורים קטנים , ואני מעוניין להוציא את כל העיגול הזה החוצה ... לזרימת אוויר יותר טובה . חיפשתי בהום-סנטר ובאייס , אבל אין להם מקדח כוס בגודל הזה :'( רק 83 מ"מ או 60 מ"מ - אם אני זוכר טוב : . בדקתי בכל הנגריות באשדוד , אבל באף אחת מהן אין מקדח כוס בגודל הזה . הם אומרים שזה גודל מפלצתי . יש אפשרות אחרת לקדיחה ? מסור חשמלי לא בא בחשבון הגודל הזה של המקדח קיים איפשהו ? יש למישהו מקדח כוס 80 מ"מ - והוא מוכן להשאיל לי אותו לעבודת קדיחה קטנה / אני אקדח אצלו ?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
i OC my Athlon xp 2000 0.18@2300 1.83 GHZ but now3dmark 2001 and 2003 dont want to work any more!! what can i do?? when i OC to@2200 1.81 ghz windows didnt work well,and comp didnt start sometimes!!! what can i do about that?? it is with my new SK-7 and smart fan2... cpu temp is 45-6c.
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
האם שאני עושה OC מהירות הבאס [FSB] עולה בהתאם למהירות המעבד שאני מביא שם או שבעצם אני שולט על זה ואני יכול להגיע עם זה לאן שאני רוצה
-
- 11 תגובות
- 696 צפיות
-
-
נתחיל במפרט: AMD ATHLON 2500+ EPOX 8RDA3+ 512mb 400MHZ(256X2 DUAL CHANNEL 8-3-3-3 עשיתי OC למעבד מ2500 ל3200 הוא עובד בסדר... מציג תוצאות טובות יחסית! ובקיצור: אחלה! יש לי כמה שאלות: 1. העלתי את המתח מ1.65 ל1.71 - האם זה טוב? 2. יש אפשרות של RATIO בBIOS כרגע זה עומד על הגדרות ברירת המחדל, האם צריך לשנות את זה? ומזה בכלל? 3. לא הצלחתי להריץ PRIME 95 - מישהו יכול לעזור? ניסתי לחפש בפורום מדריך או משהו, אך ללא הצלחה. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc למעבד ואני לא יודע מה עושים אני צריך שיסבירו לי הכל מהתחלה אני אפילו לא יודע איך ניכנסים לחלון cpu -z השמח אם תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. יש לי 8800GTS ובצד שצאל של המארז יש לי פתחי אורר שאפשר לשים שם מאווררים אז מה כדי לי מאוור אחד גדול 120 או שתי מאווררים קטנים, כמו של מעבד כי בנתיים שמתי מאורר אחד קטן וזה הוריד לי את הכרטיס באיזה 5-7 מעלות לא בזמן עבודה ואני רוצה לקנות עוד מאוורים אז מה כדי לי?? 2. יש לי גם שתי גופי קירור ששתיים מחשסים בדיוק את כל הכרטיס מסך (אם שמים אותם מלמעלה) וריציתי לדעת אם יש איזשהיא מדבקה או דבק או משו כדי להדביק אותם ועד כמה זה יכול לעזור?? (זה גופי קירור כמו של מעבד)
-
- 14 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם ישנה דרך לבצע אוברקלוקינג ללוח אם מבוסס אינטל? יש לי לוח אם מבוסס G35 תוצרת אינטל עם E8400 ואני רוצה קצת להוציא לו יותר מהירות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הטמפרטורות שלי במחשב הן סבירות ביחס למפרט ולקירור שיש לי.. טמפרטורות: כרטיס מסך - 68 לא במאמץ מעבד - 46-50 כל הארבע - שימו לב לקירור עם מיזוג בחדר: כרטיס מסך - 62 לא במאמץ מעבד - 39-42 כל הארבע תודה
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-אוויר,מים,גז לא משנה לי כלכך -יביא את המעבד במנוחה ל30-25 מעלות מקסימום -קטן וקומפקטי יחסית -אפרופו גז, איפה מוכרים כזה בארץ? עם אחריות וכו'?
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC, ואני לא בטוח על איזה קירור ללכת: TT V1, Sunbeam Tuniq. איזה מביניהם יותר יעיל בקירור ושווה את ההשקעה הכספית? יש לכם המלצות לקירורים אחרים?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום שוב רציתי לדעת - כמה מתח ניתן לתת למעבד E6600 בלי לשרוף אותו?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, לפי Dr. n00b אפילו קופים יכולים לעשות OC למעבד הנ"ל. אנא ילדים, עזרו לקוף לבצע OC בטוח ומוצלח. המפרט מימין. טמפרטורות עכשיו: 36-37 במעבד, 46 בכרטיס מסך, יש דרך טובה למדוד טמפרטורת מערכת? מתח במעבד: 1.4 V (לא יודע אם זה עוזר), קלוק חיצוני, 133MHZ, מהירות נוכחית 2666MHZ. אם שמתם לב, הזכרונות הם 667, אבל הם עובדים ב533 בגלל שהמעבד 533FSB ולא 800FSB כמו אחיו הגדולים. וגם יש לי את הGygabyte Easy Tune. שנראה לי למטרה הזו.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי: מעבד: P-4 32GHZ לוח אם: MSI זיכרון: 1GB כ.מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (128 MB) כפי שצינתי התקנתי Freezer של AC במחשב (מעבד) לאחר שהשתכנעתי בסקירה באתר זה על טיב המוצר אך עדיין יש לי בעיית התחממות, המחשב ניתקע או מאתחל את עצמו לבד. כאשר עובר את ה-60 מע'. אולי צריך להעלות סל"ד? כרגע הוא כמעט על 3000RPM NV GUAHO.
-
- 11 תגובות
- 696 צפיות
-