עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mrraz,

יש לי שני מאווררים 120 אחד חלש ואחד חזק יש לי שני מקומות למאווררים מקדימה שמכניס אויר ומאחורה שמוציא אויר איך כדאי למקם אותם החזק מקדימה והחלש מאחורה ? או להיפך

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  2. יש לי 8800 בי אף ג'י או סי 2 ואחרי שאני משחק הרבה זמן הוא מתחיל קצת לקרטע בגלל התחממות,יש מצב שהמאוורר לא פועל על מאה אחוז?

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by raz002,

אני זקוק למאוורר שקט אך איכותי ובעל ביצועים טובים בשביל מעבד core 2. התקציב 200 שקל. תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by stingeR-,

אני צריך שתביאו לי את הקירור הכי טוב שיש עד 100שקל מPCH ואך ורק מPCH.

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  5. יש לי מארז MID-TOWER עם שתי מאווררים מכניסים מקדימה (תחתון) ואחד מוציא מלמעלה (עליון). לא יודע אם זה חשוב - אבל המאוורר שמוציא נמצא ממש ממש קרוב (2-3 ס"מ) מהמעבד. בכל מקרה - הכבלים מסודרים די טוב ואני לא מצליח להבין למה זה רותח כל כך! אגב - הולקנו על LOW וכשהוא על HIGH זה יורד ל 47 (בלחץ). הטמפ' שאני מדבר הן על IDLE!

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  6. אהלן אנשים, קניתי לא מזמן מעבד Q6600 בטענה שזה G0 . לאחר התקנה במחשב התוכנה CORETEMP מזהה אותו כ B3 .... האם זה אומר שאכן המדובר בגרסה של ה 130W ?! או שהתוכנה לא אמינה ... ? תודה. תמונה : [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  7. http://www.nmbtech.com/html/fans/engineering/engineering_101.html מצורף קובץ PDF זהה לדף באתר... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  8. יש לי לוח msineo2 platinum מעבד amd 3000 venice אני נוסע לארה"ב וורוצה לקנות זכרונות שנוכל לעשות איתם אוברקלוק מה אתם ממליצים תקציב-עד 150 $ תודה 8)

• 13 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by afik zach,

עשיתי OC לכרטיס 7600 של לידטק בעזרת עיפרון והוא כרגע נמצא על 750 למעבד 850 לזכרון הכל רץ יפה ויציב אבל יש לי כמה שאלות שאני לא מבין קודם הבנתי שהOC כזה למעבד צריך להיות יחסית משמעותי ב 3DMARK והוא הוסיף רק 500 נק' בארך בכל אופן הבעיה היא יותר מטרידה היא שאחרי שהמחשב דלוק איזה שלוש ארבע ימים הפעלתי את ATITOOL בשביל לבדוק אותו שוב אחרי תקופה של עבודה רצופה והקובייה מסתובבת בטיקים כאילו משהוא לא בסדר גם כשאני מוריד לתדירות הרגילה אבל כשאני מריץ 3DMARK הכל עוב חלק יחסית הATITOOL מסתדר רק אם אני עושה ריסתי למחשב למשהוא יש מוסג למה זה?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  10. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לחבר שלי 2500+ שמתי לו 3200+ על מתח של 1.93V זה לא קצת הרבה? אגב ראיתי שכשהמעבד על 2500+ הזיכרון שלו רק על 333 עכשיו רק הוא על 400 למה הוא לא פועל על 400 בסטוק?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by ofir2808,

חברה אני צריך עזרה קטנה, יש לי לוח אם MSI 975X PLATINUM POWERUP EDITION אני מנסה לעשות OC למעבד ואני לא מצליח, אלה הנסיונות שהיו לי עד כה, ללא העלעה מתח - FSB 311MHZ - אין בעיות עם המעבד והוא מגיב מצוין, ואת זה עשיתי דרך מערכת ההפעלה עם תוכנה שמגיעה בדיסק של הלוח, ככה שלא היה צריך להתאמץ יותר מידי. ברגע שניסיתי לעלות ל - FSB 325 אם דרך הביוס ואם דרך אותה תוכנה של הלוח, המחשב נתקע (אם זה דרך מערכת ההפעלה) או לא נותן תצוגה (אם זה דרך הביוס). ניסיתי להעלות מתח לאט לאט (0.1V) בכל פעם אבל שום דבר לא עוזר, אני לא מצליח לעבור את ה - 305MHZ, ואני יודע שהלוח מסוגל כי עם מעבד E6300 הגעתי ל - FSB 350MHZ בלי בעיה בכלל. אגב, אני משתמש בקירור T.TAKE BT VX. יש לי ספק כח של 500W עם הספק…

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by Qtec,

היי יש לי בבית מחשב עם לוח MS9307C+(USB) SiS (645DX chip) רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם הלוח הזה (oc( כי הוא ממש לא משהו...

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  13. באנגלית כמובן

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  14. למישהו יש את הכרטיס והוא פתח בו צינורות או מישהו מכיר איזה מדריך לעשות את זה??? תדה מראש SPARCO

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by NaRKoMaN,

יש לי מעבד AMD 5600 ולוח אם GA-M59SLI-S5 איך אני עושה אוברקלוק למעבד שלי?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  16. שני מאווררי 160ממ חזקים ורועשים בטירוף. 1 120 (BLOWER) גם מאוד חזק ורועש 2 120 ממ מממממששש מממששש חזקים (תדמיינו דלטא ב120, אז זה זה) כרגע יש לי שני מאווררים ברצפת המארז 120 ג'נריים, בקדימה למטה של המארז ובאחרי המארז שני SF2 המארז שלי הוא מארז בינוני ורגיל אני מתכוון לשפץ אותו ולהחליף קצת מאווררים ;D

• 12 תגובות
    • 732 צפיות
  17. אני בלי OC http://www.siz.co.il/my.php?i=kmtyjg3mzhtj.bmp

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by FatherBoard,

איך בדיוק עושים OC למעבד אינטל פנטיום 4 2.0 גיגה?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  19. יש לי AMD 1700+, לוח אם GA 7VTXH+, זכרון 256 PC2100 DDR, כרטיס מסך GF2 Ti. הבעיה : אני עדיין לא מצליח לשבור את מחסום ה-147 FSB למרות שהעליתי את ה-VCORE עד המכסימום (10%). המחשב עבד קצת ב-FULL LOAD וטמפרטורת המעבד טפסה ל-54 מעלות ובאיזה שלב הכל קרס. האם יכול להיות שהזכרון שלי שהוא לא מותג ידוע גורם לנפילה? כיוונתי אותו בביוס להגדרות המהירות ביותר ועד עכשיו הוא עמד במשימה בכבוד. איזו השפעה אם בכלל יש לכרטיס המסך שכרגע הוא לא מומהר על התנהגות המערכת בהמהרה? הכרטיס היחידי הנוסף שמותקן הוא כרטיס רשת שאמנם מחובר תמיד אבל לא הייתי באינטרנט בזמן הקריסה. מה עוד ניתן לעשות לפתור את הבעיה מלבד טפול במכפלה שיגיע כנראה באיזשהו שלב?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Etus,

אני רוצה לעשות OC למחשב שלי. יש בביוס שלי אפשרות לשנות את מהירות המחשב, או לחלופין, את המכפלות. ניסיתי לשנות את המהירות, אבל המחשב עדיין מזהה את המעבד כ- 800MHz. מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  21. Started by Pika007,

ראיתי את המערכת הקטנה והמדהימה הזו. נראה לכם שווה? אני רוצה לקנות כזו לכרטיס מסך שלי- Powercolor X800GT ולעשות OC חזק ביותר ההיט סינק שם נראה מפלצתי למדי, והתכנון נראה טוב. מה אתם אומרים? כדאי?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by pazer005,

דיברתי אתכם פה לאחרונה על כך שהמחשב שלי עושה רעש וצריך להשתיק אותו כי הוא נמצא באולפן. לאחר הרבה ניסוי ותהייה, הגעתי למסקנה שהבעיה היא לא המאווררים של המארז ולא זה שעל המעבד. גם אחרי שהשתקתי אותם לגמרי והורדתי להם לגמרי את המהירות המשיך הרעש. לכן הגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך. הכרטיס הוא Redeon HD 4890 (או 4870, לא זוכר...) כשאני מוריד לו את אחוזי האוררור שלו ל-40 אחוז הוא נהיה שקט בצורה מטורפת. הטמפ שלו מגיע לאזור ה-85 מעלות. העניין הוא שאתמול הרצתי איזה סרט במחשב, ופתאום המחשב קרטע, סגר את המסך ומפה זה רק ריסטרט. בעברית, כנראה שהוא התחמם יותר מדי. לכן השאלה שלי היא מהי מהירות המינימום שאני יכול לשים עליו את המאורר.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  23. Started by cohenha,

שלום לכולם יש לי שאלה האם זה בסדר שלוח האם שלי מתחמם ל50 מעלות ככה גם המעבד לוח האם שלי הוא של אסוס דגם: P5LD2

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  24. רציתי לדעת אם הכוס הזאת שיושבת על דלת המארז מול המעבד מפריעה לסירקולציה? והאם היא גורמת לקצת יותר התחממות בגלל שזה מפריע לאיורור???

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  25. מעבד AXP1700 טמפרטורה 32 מנוחה 34 מאמץ. טמפרטורת מארז 26-28 מעלות. כונן קשיח 28 מעלות לוח אם 28 מעלות, עבודה במאמץ 30 מעלות. גם ביום וגם בלילה הטמפרוטורת משתנות רק במעלה אחת או 2 על פי תצפיות שערכתי בשבועיים האחרונים. טמפרטורות טובות?

• 8 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים