אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי לאחים שלי 6800GS חדש ורציתי לדעת אם יש משהו שימושי בקשר אליו? אולי לפתוח צינורות? איך הוא בOC? תודה רבה, אבי.
-
- 13 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לוודא ב100% לפני שאני רוכש האם הקירור הנ"ל יתאים ללוח הנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חברה עשיתי שטות וקניתי לפני כמעט שנה מחשב עם מעבד פרסקוט, סוקט 478 . המחשב חזק ורץ טוב, אבל עושה רעש של בויינג 747. אולי מישהו מכיר איזה מאוורר טוב ושקטטטטטט להציל את המצב (חוץ מזלמן - יקר מדי). משהו בסביבות 100-150 שקל. תודה.
-
- 14 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני כרגע על 4 GHZ עם i7 920 20X200 זיכרונות על 1600 MHZ ומתח 1.64V VCORE 1.35 קירור Noctua nh-d14 מארז antec 1200 טמפ במאמץ 67-72 מה הלאה?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
החלטתי לעשות Overclock ל 8600GTS שלי, והינה התוצאה: לא החלפתי קירור לכרטיס. (הכרטיס עם הקירור הפסיבי המקורי) טמפ' במנוחה 44 מעלות במעמץ מגיע ל 55 מעלות ליפני ה OC קיבלתי 5565 נק' ב 3DMark06 , אחרי אני מקבל 5918
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לאור הכתבה שפורסמה פה החלטתי להחליף את המשחה התרמית ששמו לי על המעבד שהחלפתי לוח (אין לי בדיוק לוח שאני יכול לבדוק איתו אם זה הלוח שלא עובד או המעבד) את הסיבות אני אפרט אם תבקשו (אין ממש צורך לפרט..) בקיצור לא היה לי כוח להזמין מהאינטרנט והחלטתי לקנות מחנות רגילה. התקשרתי לעשרות חנויות, ולהפתעתי רק 2 (!!) ידעו שיש דבר כזה, ואחד אפילו אמר לי "על מה אתה מדבר אתה לא מבין כלום", (ולא רק זה הרבה לא הכירו את המושג "היטסינק" רק "מאוורר"), מתוך שני החנויות האלה רק לאחת הייתה, ששאלתי אותו איזה סוג הוא רק אמר לי "אל תדאג זה סוג טוב". לא משנה, בקיצור קניתי שניים ב15 שקל לחתיכה, וזה לא נראה לי בדיוק מה שרשום בכתבה... בכתבה מדובר על מזרק וכל מה שקיבלתי הייתה שקית שדומה לאבקה הזו ששולח…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מצאתי שיש ביקורת על Zalman FS-ZV9 ומוכרים את הדגם הזה בכמה מקומות בארץ לעומת זאת באתר של Zalman אין דגם כזה עם S מישהו אולי יודע מה הבלבול הזה שיש ברשת?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסאת ביוס מהאתר של MSI אבל אני לא יודע איך לעדכן.... אז מי שיכול לעזור תודה
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שיטת קירור חדשה שבה המים זורמים בתוך המעבד עצמו! הנה הכתבה: http://www.theregister.co.uk/2003/10/07/intel_amd_and_apple_test1/ אני שם לב שהכתבה פורסמה לפני כשנה.! מעניין שלא ראינו שום התקדמות מאז.
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז הזה: RaidMax Scorpio 868 http://pch.co.il/docs/pd-2070557053.htm אבל יש לו פילטרים במאווררים, ופילטרים מורידים את עוצמת הרוח של המאווררים וכך מורידים את רמת הביצוע שלהם ועוד חיסרון שיש לפילטרים הוא שהם מתמלאים אבק ויש לנקות/להחליף אותם כל כמה שבועות (3 או 4). השאלה שלי היא אם כדאי לי ללכת על המארז הזה או שלא בגלל הפילטרים שיש במאווררים שלו. מי שאומר שלא כדאי ללכת עליו אז שימליץ לי על מארז יפה וטוב.....משהו בתקציב הזה (לא יותר), עדיף שיהיה בו 4 מקומות לכוננים. תודה מראש לעוזרים...! נ.ב מישהו יודע כמה מקומות לכוננים יש לו (למארז שאני רוצה)?
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אתם יכולים להסתכל על המפרט שלי הדבר היחיד שמתחמם אצלי זה הMB אז אחרי קצת בירורים , המליצו לי להוסיף את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6111 מה אתם חושבים ? אני ממש לא מבין בזה אז אני אשמח לעצות [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חשבתי על ה Z-machine של זלמן אבל יש עוד אחד רק מנחושת,מה ההבדל בינהם כי המחרים דומים. כמובן שאנ רוצה הקירור יתאים גם לכ.מסך חדשים... יש עוד הצאות?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_248&products_id=3283 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1188
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן אהלן ! טוב נראה לי אני קצת אתנסה ב OC.. עזרה ! אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך (ואולי לזכרונות) יש לי תוכנה של הלוח אם כדי לעשות OC למעבד... האם כדאי גם לעלות את המתח או פשוט להתחיל לעלות את המספרים.. ? בכמה לעלות ? ולבדוק 6 שעות ב פריים95 ? לבי זכרונות ת'אמת אין לי מושג בכלל איך עושים... - איך עושים ? ולגבי כרטיס מסך הורדתי את הדרייברים של אומגה.. איך להעלות את הCORE והזיכרון ? שניהם יחד או מה ? תודה רבה, תום.
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
טוב המאורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעשים בצורה מחרידה... הוצאתי תמאורר ניקיתי והכל החזרתיץ ועכשיו יותר גרוע... בקיצור יש ליR9700 PRO אני צריך המלצה למאוורר חדש לכרטיס מסך שלא מרעיש במיוחד ועושה תעבודה... הכי זול שאפשר מ-logicpc ושיהיה קל להרכיב אותו זה עדיף תודה!!!!! איך זה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2732 נ.ב הכרטיס מתחיל להתחמם בעעעעעעעעעעע
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מעוניין לקחת מאורר רגיל פשוט ונחמד (כזה שיש היום בכל ספק ישן ודפוק) ולהפוך אותו למאורר מארז קדמי יפה וצבעוני... שתי שאלות... איך בונים את הדבר הזה? אם למישהו יש מדריך... והשניה... ראיתי בכמה מחשבים בגלריה, שמסביב למאורר הקדמי, יש מאין פלסטיק עגול... מה זה? הרי אם אני מכניס מאורר למארז (אני חותך עגול, אבל בבאמת יש שם מרובע) ולפי איך שזה נראה אצל כמה אנשים, המאורר הוא בכלל עגול (כאילו, הקופסא שלו עגולה) ככה זה?! או שאני פשוט שיכור ??? נדב
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
טוב אז ככה... אני משום מה נכשל ב S&M, הייתה לי את הישנה והייתי עובר אבל בתוכנה החדשה שלהם יש איזה רובליקה של CPU-FPU ובה הוא FAILED... וגם ב POWER SUPPLY אני נכשל... אין לי מושג מה זה אבל אשמח אם תעזרו לי למצוא את הבעיה... רק בשביל הרקורד אני מצליח לעשות גם 2700 למעבד אבל ממשיך להיכשל - בהתחלה חשבתי שזה הלוח עד שירדתי ל 2400MHZ ושם לא נכשלתי אבל עכשיו עם S&M החדשה אני נכשל... מישהו יש לו שמץ? מפרט בחתימה...
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי קנה מחשב חדש עם D805+ פריזר7 פרו,והוא רוצה להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד. מספר שאלות: 1)הכי מומלץ זה להעלות את FSB ל166 נכון? 2)הקירור בסדר? 3)כל מה שצריך זה להעלות ל166 וזהו? לא צריך לשנות מתחים וכולי? 4)אם הוא מעלה ל166,זה לא ישנה תמהירות באס\תזמונים של הזכרונות? 5)המהירות באס שלו 533 מגה הרץ,אייך עושים שזה יהיה 800 ? בתודה מראש,דן. עריכה: על הדרך החלטתי גם אני בפעם הראשונה לעשות OC למעבד, המעבד שלי זה P4 3.0GH HT 775 פרסקוט,עם קירור סטוק..אתם אומרים הוא טוב באוברקלוק? או שזה סיכון? עריכה2: שכחתי לציין שהלוח שלו זה גיגה בייט PG-RH. וחבר שלי שואל אם יש טעם להחליף לביג טייפון?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מערכות קירור מים עם הנוזל הזה מקבלות קרוזיה הרבה הרבה יותר לאט מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה דבר? והאם הנוזל קירור של EMP זה בעצם WATER WETTER ?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
אני מנסה להתקין עכשיו את הZALMAN 7000B CU על NEO2 הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את הBACKPLATE הוא דבוק מאוד חזק ללוח אם מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. קירור של אביט, החתיכת מתכת עם המאוורר 2. קירור של איפוקס, בעל שטח פנים קטן יותר, אך סינק גדול יותר ומאוורר 6K rpm עליו. המטרה: עמידה בטמפ' בריאה במתח 1.8 לצ'יפסט. הלוח: EPoX 8RDA+ 2.1 .
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס LEADTEK A6600GT AGP שאחרי כמה נסיונות המהרה בתוכנה, הצלחתי להריץ אותו באופן יציב במהירות של 575 MHZ מעבד ו 1000MHZ זכרון הכרטיס במקור רץ על 500\900 עד כו רק העליתי את מתח ה AGP_VDQ מ 1.5 ל 1.6V עכשיו עי עריכה של הBIOS של הכרטיס ניתן לשנות את מתח ה GPU מ 1.4V עד ל 2V לכל היותר. אני כמעט בטוח שאם אעלה את מתח ה PGU אוכל להגיע למהירות גבוהה יותר מ 575 עכשיו השאלה: האם יש כלל לגבי העלאת מתח ה GPU יחסית להעלאת המהירות? זה אם אני מבצע נגיד 20% OC אז בכמה אחוז יש להעלות את המתח? תודה למשיבים
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-