אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
זכרון ADATA VITESTA DDR500 X2 מתח 2.95 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אני כרגע עם אוברקלוק למעבד 4690k לוח אם z97x gaming 7 4.4ghz 1.200v עם llc high C1e ו exist במצב אוטומטי העניו הוא שאני לא רואה ירידה במהירות מעבד במצב שיגרה ולא במאמץ לפי הAida 64
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
עפ"י אברסט יש הפרש של 10 מעלות (בערך) בין הליבות. סביר? מריחה לא טובה של המשחה הטרמית (MX2)?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני לא עושה אוברקלוק אני רק רוצה להשתיק את המחשב קצת,ואני לא מדבר על לזרוק אותו מהחלון. אני מחפש איזשהו מאורר או גוף קירור (אני לא ממש מבין בזה) למעבד שיעשו את העבודה ובשקט. במחיר סביר כמובן
-
- 5 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום הבעיה היא שלפני כמה ימים אני משחק לי במחשב ופתאום ארטיפקטים פסים צהובים ומה לא ואז הוא ניתקע ! ישר החלפתי לכרטיס מסך ישן והכל עבד כמו שצריך ואז החזרתי את ה8800 שלי ואותו דבר עוד לפני שאני מספיק להדליק את הויינדוס הפילו ... אז ניקיתי אותו ומה לא ועדיין.. אז עכשיו אני חושב שאולי אני יחליף לא קירור אין לי כסף למשו סופר יקר אבל חשבתי על הדברים האלה : בשביל הזיכרונות [=http://cgi.ebay.com/ARCTIC-COOLING-MX-2-THERMAL-PASTE-ARCTICLEAN-CLEANER-/390214376376?cmd=ViewItem&pt=Computing_ComputerComponents_Fans_Heatsinks_SR&hash=item5ada96dbb8#ht_2904wt_911url]המשחה ולGPU עצמו או זה http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-Accelero-L2PRO~18~0.htm או זה http://www…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
sonic tower 120 איך הוא עובד? (האם חייב מאוורר או שזה רק אופציה?) מה המשקל? (רק שלא יעקר לי מהלוח!!) והאם הוא מתאים לקונרו 6300 נ.ב. אם יש למישהו פה חוות דעת אישית מתוך ניסיון איתו שיכתוב
-
- 5 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מפרט: e4300 ga-965p-ds3 2GB kingston 667 cl5 DDR2 Value hec 400 TRT leadtek 8600gt ביטלתי בביוס את הכל (לפי מדריכים שמצאתי לגבי אותה מערכת רק עם זכרון 800) חוץ מאיזה מנגנון שאני לא זוכר כרגע את שמו שאמור להאט את המעבד כשהוא מגיע לטמפ' מסוכנת (throttle משהו כזה...) נעלתי זכרון PCI-E על 100 זכרון PCI לא מצאתי איפה מגבילים לו את המהירות... מתחים על MANUAL הכל ללא העלאות (המעבד על 1.3250) התחלתי להעלות את הFSB בהתחלה ל266 שמתי מכפלת זיכרון על 2.5 הכל עבד יופי (לא עשיתי בדיקות רק אם עובר POST ועולה הWINDOWS) אחר כך שמתי על 333 מכפלה 2 ושוב הכל עלה מצויין, אני לא זוכר אם זה היה בביוס או בCPU-Z שראיתי שהמעבד לא בדיוק על 3ghz אלה על 2.9 משהו אז שוב פעם שיניתי ל334 ואז ברגע שהWI…
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
או קי אני מתלבט בין שני לוחות השימוש למחשב זה OC כבד - בינוני וכמובן משחקים כבדים אז איזה לוח מבין השניים ומה ההבדלם בינינהם Abit ic7 or Abit ic7-G או שפשוט לחכות X זמן (X =? תענו לי בבקשה) עד שייצא הABIT IC7-MAX3 ?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
gigabyte טוענים שהתוכנה הזאת יכולה להקטין את צריכת החשמל של המעבד ובכך להקטין את פליטת החום שלו, במקביל היא גם מקטינה את מהירות המאוורר של המעבד. הדוקומנטציה שלה ממש ממש גרועה ואני לא מוצא מידע ברשת. המטרה שלי זה שכאשר המחשב לא נמצא תחת עומס, הוא יעבוד לאט יותר ואז אני אוכל להנמיך את המהירויות של כל המאווררים שלי, זה בעיקר ללילה אבל גם לא יזיק שקט כשאני כותב אי-מיילים. הפעלתי את I-cool, דבר ראשון שקרה זה שהמאוורר של המעבד הפסיק לעבוד (זלמן 9500) והאזעקה של הלוח אם התחילה לצפצף (קל לבטל, אבל אני רוצה לכוון את המהירות שלו ל-1300, שזה המינימום המומלץ). דבר שני, לא קרה כלום. בדקתי עם CPU-Z ואין שום שינוי במהירות שעון או במתח שיוצא למעבד. אין שום פרמטר בתוכנה לשליטה על המאוורר…
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בדקתי את הטמפרטורה שלו באמצעות Coretemp ו Hwmonitor והיא 45-50 במנוחה! בהמלצת הפורום כאן, החזרתי את המחשב לחנות ממנה קניתי אותו וביקשתי מהם לבדוק את הסיבות לבעיה. הם טענו בפני שהבעיה היא ש-CoreTemp מגדירה את ה Tj. Max כ-105C (זה באמת מה שרשום בה) ולכן הטמפרטורה גבוהה יותר מבמציאות. הפעלתי גם את RealTemp ובה הטמפרטורה במנוחה היא 35-40 מעלות, כיוון שהיא מגדירה את ה Tj. Max כ-95 מעלות. אם כן, מה הטמפרטורה האמיתית של המעבד?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
INTEL CORE I7 D0 MSI X58 PLAMTUIM CM HAF932 MUGEN II GSKILL PI 2X3GB 1600MHZ נתתי מה שצריך. אני מגיע ל-4GHZ? יש ידע.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש....עכשיו יש לי עליו v12 ועצוב לי לראות את הגוף קירור המקורי סתם יושב בקופסא ;D הוא יכול לתרום במשהו למחשב היותר ישן? (p4)
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, הבאתי מחשב חדש עם מעבד i5 2500k וקירור scythe mugen 2 המעבד נמצא על 36 מעלות והסיבובי מאוורר הם על 350RPM (קצת נמוך הייתי אומר) יש לי לוח p8p67-m pro מה אתם אומרים האם הטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר ולמה המאוורר מסתובב כל כך לאט? לא בוצע OC תודה
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
איך אני משנה את ה MHZ של המעבד בלי לשנות באותה מידה את הMHZ של הזיכרונות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, יושב אני על המחשב ופתאום מקבל הודעה Heat sink temperature is too high החלטתי להוריד את התוכנה Speedfan וראיתי שם רכיב הנקרא core שהוא מחומם יותד מדי ** הערה, בפעם הראשונה שהפעלתי את התוכנה הטמפ' של ה-core הייתה 106 לפי מה שראיתי יש לי שם עוד שתי קטגוריות של core 0 ו- core 1 אז מה זה core? ** קובץ תמונה מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שתי מאווררים לא פועלים אחד של המעבד ואחד כללי כזה הם של AC והם מחוברים טוב החיבורים לא רופפים
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום כולם אתמול הרכבתי תמחשב שלי ויש לי איתו בעיה עם הטמפ הגבווה איך שאני מפעיל תמחשב הטמפ' של המערכת 37-36 , ושל המעבד 50-51 האם זה נורמלי? טמפ' במאמץ עוד לא בדקתי כי אין לי עדין איזה משחק שיסחט תמעבד. המעבד הוא אתלון 64 +3200 קלוהאמר שנקנה מקיאספי , ומרחתי על המעבד ועל הגוף קרור משחה בנדיבות 0.5 מתוך 1.5 של ננוטרום 2 בלו. הגוף קרור נראה לי יושב כמו שצריך כי הרי קיבלתי גוף קרור עם פלטה כזותי מברזל שאמורה להיות מאוחרי הלוח כתומך, ומתחברים דרכה ברגים שעוברים דרך הפלטה שמתחברים לגוף עצמו ככה זה מורכב, והגוף קרור יושב חזק על הלוח , האמת יש לי בעיה עם סידור חוטים אני מחכה לעוד כבל עול שמגיע בקרוב. יש לי סה''כ 4 מאוורים של טרמינל טייק שמגיעים עם הלן פייר , מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6300 1.86 GHZ לוח אם 945G של ASUS זיכרון 2*1024 של KINGSTON 667 MHZ כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT ספק כוח EZCOOL 450 WATT אני חושב לעשות אוברקלוק בגלל הדרישות של המשחקים החדשים בעניין מהירות השעון של המעבד (דרך אגב אם אני לא אעשה אוברקלוק המעבד יגביל אותי במשחקים בעתיד? (שנה-שנה וחצי) האם אתם ממליצים לי לעשות אוברקלוק? אם כן עד לאיזה מהירות אני צריך? ובאיזה חנות אני יכול לעשות? (אני מעדיף באיבורי)
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, למרות שאני חדש במערכת הזו, הקדשתי כמה ימים לקרוא כמה שאפשר, ועדיין המחשב שלי חם ואני מתלבט מה לעשות. המחשב שלי, שקיבלתי אותו רק לפני שבוע הוא |: פרסקוט 3 גיגה הרץ היטסינק של אינטל כרגע הטמפ' הן: 55 מעלות - 65 מעלות של המעבד שאר הנקודות מראות כ 40 מעלות וכך גם הכוננים הקשיחים (36-39 מעלות) המארז מאוד לא מוצלח, אני בספק אם אפשר יהיה לחבר מאוורר נוסף מקדימה, כי עושה רושם שהפנל הקדמי לא ייסגר אם אוסיף שם מאורר נוסף. מה שכן הרכבתי זה שלושה מאווררים אחוריים, (אחד נמצא בספק) ועוד שני מאווררים אחוריים של 8 ס"מ, אבל לדעתי הם בקושי מוציאים משהו כי החורים שעשו להם קטנים מדי, ומתישהו אני כבר אפתח שם חורים רציניים. בינתיים, האם לחבר מאורר 8 ס"מ נוסף מצידו הפנימי של הכונס על מנת ל…
-
- 5 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE 8S655FX ונראה לי שיש לי 3 חישני טמפ' אני רורה בעזרת מס' תוכנות של שמציגות טמפ' שהטמפ' אינה קבועה בכלל בעיקר ב-TEMP1 (אני לא יודע מה זה אפילו) היא עולה מ- 20 ל -40 -50 -60 תוך מס' שניות ללא קשר למאמץ המעבד או כדומה הדבר קיים לא תכונה אחת אלא במפסר תוכנות כלומר זאת הבעייה מתקיימת במשהו אחר שהוא אינו התוכנה! בתוכנה של GIGABYTE אני רואה רק חיישן אחד ו ומאורר אחד פעילים ואני יודע שיש לפחות 3 מאווררים פעילים מה קורה פה???? ??? בבקשה עזרה מכם. ??? ???
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4C עם היטסינק מקורי של אינטל הטמפ' שלי היום (כבר לא ממש חורף בחוץ) : IDLE: 39 -40 מאמץ: עד 54 עם תוכנות מסויימות יש לי מארז COMPUCASE 6A19 עם שני מאווררי 120 MM מקדימה ואחורה , אז נראה לי שהטמפ' קצת גבוהות לאור הנתונים. האם יש בשביל מה להוציא את ההיטסינק ולבדוק? בעבר ניסיתי להוציא את ההיטסינק אבל אחרי ששיחררתי את שני המנופים הקטנים, הוא השתחר וזז קצת אבל נראה כאילו יש עוד מנגנון שתופס אותו, ואין לי ממש מושג איך משחררים אותו... (שמעתי שלפעמים המעבד נדבק להיטסינק ומונע ממנו לצאת, אבל לא נראה שזה המקרה כי הוא משתחרר ומתקדם קצת ורק אז נתפס) אז איך משחררים אותו? בכלל יש טעם? האם אני חייב למרוח משחה מחדש לפני שאני מחזיר אותו למקומו או שאפשר גם ככה?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=61050 עם 12CM מאחורה והכנה ל3 מאווררים נוספים אני מעוניין להוסיף אותם ואני מחפש מאווררים לא ג'נרים ואם אפשר ללא אורות צבעוניים תודה התקציב אינו כולל משלוח
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
שאלת תם למה חברות החומרה לא עושות את ה - OC בעצמן? אין ספק שהם יעשו את זה יותר טוב ממני! למה להם לספק רכיב במהירות X כשמראש ניתן להפעילו במהירות X*1.5? (סתם כתבתי 1.5)
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שניה, והמוכרים כולם מבטיחים שהכרטיס לא עבר oc. שאלתי היא, האם יש דרך לדעת זאת ואם כן איך? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 7k צפיות
-