אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הQ6600 שלי על לוח P35-DQ6 במארז TT-Armour עם TT BIG TYPHOON VX (במפרט המצורף) בOC ל3.6 על 400FSB הכל טוב ויציב ועובר את כל הבדיקות רק שטמפרטורת הלוח בזמן מאמץ (בעיקר בזמן משחק) מגיעה ל47-48 מעלות (מעבד 45-46C) כשבכלל נראה לי הרושם שהטמפרטורה של הלוח שלי גבוהה ב5-6 מעלות ממה שצריך גם במצב רגיל (מעבד 25C לוח 34C) למרות שלמגע כל הבפנים של המארז עושה רושם הרבה יותר קר ממה שהסנסור קורא, נראה לי שיכול להיות שאו שהסנסור מושפע לרעה מהחום של כרטיס המסך או שיש שם איזו בעיית הצטברות חום אחרת. בכל זאת מדובר בלוח עם קירור שאמור היה לספק תוצאות טובות יותר. יש למישהו רעיון מה הסיבה? ועד כמה הטמפרטורה הזאת חריגה בלוחות האלה.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
היי יש לי בבית מחשב עם לוח MS9307C+(USB) SiS (645DX chip) רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם הלוח הזה (oc( כי הוא ממש לא משהו...
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
למישהו יש את הכרטיס והוא פתח בו צינורות או מישהו מכיר איזה מדריך לעשות את זה??? תדה מראש SPARCO
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם יש חנות בתל אביב שמוכרת מוצרים של ThermalTake? אם כן אפשר שם וטלפון?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הבנתי למה המהירות של הזכרונות עולה - גם למעבד וגם לזכרונות יש את אותו ה FSB, ברגע שמעלים את ה FSB - שניהם עולים (ותלוי מה היחס לזכרונות) עכשיו, מה הקשר ללוח אם, למה הלוח אם עובר OC ?
-
- 14 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אתמול עשיתי OC מ2.66 ל3.00GHZ והORTHOS נתן לי ERROR ניסיתי לעלות מתחים את המעבד העלתי מ1.250 ל1.350 לא עזר וגם את הMCH מה אפשר לעשות עוד ?
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שני מאווררי 160ממ חזקים ורועשים בטירוף. 1 120 (BLOWER) גם מאוד חזק ורועש 2 120 ממ מממממששש מממששש חזקים (תדמיינו דלטא ב120, אז זה זה) כרגע יש לי שני מאווררים ברצפת המארז 120 ג'נריים, בקדימה למטה של המארז ובאחרי המארז שני SF2 המארז שלי הוא מארז בינוני ורגיל אני מתכוון לשפץ אותו ולהחליף קצת מאווררים ;D
-
- 12 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד של lenovo (מעבד t5200, ציפסט 945) המעבד רץ על 1.6GHZ והFSB על 533 MHZ. הרחבתי את הזיכרונות כך שיש לי שני מודולים של 1GB של DDR2 667MHZ. אך כאשר אני בודק ב cpu-z אני רואה שהזיכרונות רצים על 533 MHZ (אומנם בתיזמונים טובים יותר, cl4 במקום 5). היחס בין בין תדר המערכת לזיכרון הוא 1:2. האם יש דרך להעלות את התדר של הזיכרונות או שבגלל שה FSB הוא 533 אני לא יכול.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
יש לי 9800XT ישן של ATI. הרצתי את הבדיקה של ATITOOL במהירות סטוק והכרטיס מגיע ל-84 מעלות אחרי 7 דקות של עבודה!!! זה נורמלי לכרטיסים כאלה? במנוחה הכרטיס על 68-72 מעלות...
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי AMD 1700+, לוח אם GA 7VTXH+, זכרון 256 PC2100 DDR, כרטיס מסך GF2 Ti. הבעיה : אני עדיין לא מצליח לשבור את מחסום ה-147 FSB למרות שהעליתי את ה-VCORE עד המכסימום (10%). המחשב עבד קצת ב-FULL LOAD וטמפרטורת המעבד טפסה ל-54 מעלות ובאיזה שלב הכל קרס. האם יכול להיות שהזכרון שלי שהוא לא מותג ידוע גורם לנפילה? כיוונתי אותו בביוס להגדרות המהירות ביותר ועד עכשיו הוא עמד במשימה בכבוד. איזו השפעה אם בכלל יש לכרטיס המסך שכרגע הוא לא מומהר על התנהגות המערכת בהמהרה? הכרטיס היחידי הנוסף שמותקן הוא כרטיס רשת שאמנם מחובר תמיד אבל לא הייתי באינטרנט בזמן הקריסה. מה עוד ניתן לעשות לפתור את הבעיה מלבד טפול במכפלה שיגיע כנראה באיזשהו שלב?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מהי הדרך הטובה ביותר לקרר לפטופ? נדמה לי שיש משטח עם 2 מאווררים שטוחים... אם כן ואם לא מה עושים? והיכן ניתן לרכוש דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
או לשאוף אוויר החוצה מצלעות הקירור??
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
היי , כמו שאתם רואים קיבלתי את החלקים , זה פחות או יותר מה שיש לי כאן : amd 3500 939 winchester msi board G.Skill 3200 512x2 x850xt קירור סטוק למעבד , רק שמתי משחה טרמית as5 המעבד בלי אובר קלוק (2200 מגה הרץ) עומד על 35 מעלות במנוחה. אין לי מושג כמה בעבודה , תנסו לשער לבד :\ בכל מקרה , יש לי ידע באובר קלוק , אבל ממש לא ב 64 ביט ובכל הדברים שהשתנו. היה לי פשוט athlon 1700 & epox 8rda , והגעתי איתו ממש רחוק. קיצרררררר :] העפתי מבט בביוס , ראיתי דברים חדשים שאין לי מושג מה הם. כמו 16 וחץ למעלה ועוד 16 ו חץ למטה , אחד ליד השני , נראה לי זה קשור ל pciE כמו כן , ראיתי משהו מכפלה של 5 , שגם היא אין לי מושג. אני לא מבקש שתכתבו לי עכשיו מדריך שלם מה זה כל דבר…
-
- 13 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש את התוכנה של אסוס AI BOOSTER שהיא תוכנה של האובר קלוק בלוחות שלהם עכשיו אצלי הFSB הוא על801.82 המכפלה היא 200.46*15 עכשיו שאני משנה את זה ל200*15 זה משתנה אבל אחרה כול כיבוי והדלקה של המחשב זה חוזר למצב שהיה מישהו יודע למה??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכוס הזאת שיושבת על דלת המארז מול המעבד מפריעה לסירקולציה? והאם היא גורמת לקצת יותר התחממות בגלל שזה מפריע לאיורור???
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי התחיל פתאום לעשות רעש ממש מעצבן... פתחתי את המחשב וניקתי את כולו מאבק כולל הכרטיס מסך... אבל הוא עדין רועש, אם אני עוצר את המאורר של הכרטיס מסך עם האצבע אז הכל שקט אבל כך הוא ממש רועש מה אפשר לעשות? יש לי HIS X1900XT ודי קשה ל"שמן" את המאוורר תמונות http://hothardware.com/Articles/HIS-X1900XT-IceQ3-Dual-DLDVI-VIVO-512MB/?page=2 מה אפשר לעשות אני כבר מתחרפן...
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב אני די חדש בזה... (עד עכשיו עבדתי רק על P4 עם קירור סטוק) הלוח הוא Epox 8rda3+ (לא יודע גרסה מדויקת, אם זה משנה משהו) מארז CI-6A19 עם 2 מאווררים 120 מ"מ (אחד מכניס אחד מוציא) זכרון PQI 512MB PC3200 טמפ' נוכחיות של מעבד - 49 במנוחה, 57 במאמץ (משחקים) - לפי ה-nvtool הכוונה זה להרים אותו ל-3200+ ולהשאיר אותו שם, ושיהיה יציב ! הבנתי שאין בעיה לעשות את זה עם 2500+ - זה נכון ? רצוי קירור שקט (כרגע, עם קירור סטוק, צריך ממש לקרב את האוזן למחשב בשביל לשמוע שהוא עובד... ואני מעדיף שהמצב יישאר דומה). תקציב - באיזור ה-200 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אם זה באמת משהו איכותי. אגב, כמה מאוורר בדלת של המארז יעזור ? (הפתח למאוורר הגיע עם תעלת אוויר, כדי לזרוק אוויר שנכנס ישר על המעבד, אני חוש…
-
- 13 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שאלות וגלישה באינטרנט הגעתי למצב שאני מתלבט שין הZALMAN 9500 LED לבין הAC FREZZER 7 PRO. אני מתכנן לעשות OC למעבד Q9300 לסביבות ה3.2-3.3, ורציתי לדעת איזה מן הקירורים יביאו לי את התוצאות הטובות ביותר לOC, עם הטמפרטורה הנמוכה ביותר. יש לציין שאני מוכן לשלם עד ה190 ש"ח לקירור,ולא יותר מTMS. רציתי לדעת האם משתלם להוסיף עוד קצת כסף מהAC לZALMAN, והאם יכול שיפור בטמפרטורה ובביצועי הOC? ולסיום, מי יהיה יותר טוב לאוברקלוק? ה9500 או הFREZZER? בתודה, אור כהן
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך 7600 ג'יטי איך אני משנה לו את המהירות של המאוורר כך שיהיה מהיר יותר? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, קניתי משחה של arcticsilver אני רוצה למרוח אבל אני רגיל למשחות המעפנות שבאות בשקית ששם ידעתי לשים את הכל והיתי מורח עם השקית עצמה. עכשיו זה בא במזרק ואין לי מושג כמה לשים, נכנסתי לאתר שלהם (http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm) ושם יש פול הזהרות ובאלגן והאנגלית שלי מוחרבנת, סליחה על המילה... בקיצור אם מישהו יכול להדריך אותי זה יהיה נחמד... ;D
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי כולם... הרצתי עכשיו את הPCMARK 04 ואלה התוצאות- PCMARK - 3199 PCMARKS GRAPHICS - 2627 MAMORY - 2187 CPU - 3002 HDD- 3919 איך זה??? תודה מראש, ניר.
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום. אני חדש פה בפורום ורציתי לדעת קצת יותר על מערכות מים. קראתי את הנעוץ והבנתי הרוב אבל יש לי שאלה. זה לא מסוכן כאילו שאם אפילו טיפת מים אחת נודעת במשהו הכול נדפק לא.? וגם האם המשאבה והריאדיטור נמצאים מחוץ למארז או בתוכו? ???
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לחץ כדי לראות את התמונה (BMP) האם אני יכול להוסיף שם עוד חיבור כזה ללוח כי יש לי שם הכנה? *יכול להיות שהתמונה לא תעבוד אז תמתינו בסבלנות*
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-