אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן! אני מעוניין להחליף את הקירור אוויר שיש לי במעבד לקירור מים חדש, ואין לי המון תקציב (600 שקל).. ובכן, קראתי בפורום המלצות, סכמות של קירורי מים ויש לי מספר שאלות! קודם כל - לקחתי את המפרט הנ"ל מהסטיקי: רדיאטור: ThermalTake 12cm CL-W0002 3/8" משאבה טבולה: Atman AT-104 2m 2000lph 3/4" בלוק: ThermalTake CPU Water Block CL-W0010 3/8" צנרת: השקייה פשוטה 3/8" מיכל: דלי/אקוואריום עם מספיק מקום למשאבה מתאם: 3/4"-->3/8" (למשאבה) מהדקים: 3/8", 5 מהדקים נוזל קירור: American Eagle 5 Liter משחה טרמית: Arctic Silver 5 והינה השאלות: 1)משאבה.. מה זה אומר טבולה? עקרונית.. לא מצאתי את הדגם, אז לקחתי את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id…
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי קיום היא E6300, GIGABYTE GA-965P-S3, DDR2 667,7800GT, ENERMAX 500, BT,AC ביצעתי אוברקלוק לעבד שלי E6300 1.86.... ל - 3.00 מכפיל 7 באס 429. DDR 852~ הסיפור הוא ככה: בהתחלה אצל חבר שלי שעזר לי מאוד היה לי במחשב אוברקלוק של 3.15 באס 450 מכפיל 7 DDR 900וכשהגעתי אלי פשוט הוא לא קיבל את האוברקלוק והוא היה פשוט נדלק (הייתי לוחץ מדליק אותו) לא כלכך מגיב פשוט מסך שחור רגיל והיה מצפצף כאלה ציפצופים לזמן קצר מאוד ופשוט ממשיך ככה עד לכיבוי בכח אחרי הכיבוי פשוט עוד DISABLE לאוברקלוק ושוב הייתי צריך לעשות לו ENABLE לשנות כמה דברים SAVE... ושוב הציפצופים עד שהשארתי על 3.00. למרות שאצל חבר שלי הוא עמד על 3.15אם כל הבדיקות יציבות והכל... עד שהבנתי שאני לא כל כך יכול לעבו…
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאווורר של הכרטיס מסך הלך לעאזאל, הוא נשרף או משהו כזה, הוא לא פועל לי יותר, דבר זה מוביל לכך שכל פעם שהוא מתחמם יותר מידי המסך מתכבה לי, ואני רוצה להחליף אותו כבר. אני צריך המלצה למאוורר שיתאים לNVIDIA GeForce 9500 GT התקציב שלי הוא עד 150 שקל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד ואני מנסה לעשות OC עכשיו אני לא מצליח לעלות באס יותר מ290..... וליהיות יציב. ולא מצליח לעבור פוסט עם יותר מ300 באס יש תמונה של CPUZ וטמפ' בעומס ומנוחה. עריכה: התזמונים מה שיש עכשיו והמהירות של הזיכרון זה אחרי שלא עלה הבאס כשהתזמונים והיחס של הזיכרונות היה 1\1, אז עשיתי להם OC כדי לראות שהם לא מגבילים ונשארתי ככה ביינתים, [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
ערב טוב, ברשותי המפרט שבצד. כשקניתי הוספתי מאוורר 120 מ"מ של AC וחיברתי לאחד מה SYSTEM FAN שעל הלוח. כאשר לפני מספר ימים רציתי לבדוק את הסל"ד אני רואה שלא רואים באף אחת מהתוכנות שניסית וגם לא בביוס. זה ניראה כאילו הלוח לא מזהה אותו. יחד עם זאת, המאוורר עובד וניראה לי שבסדר גמור. יש משהו שאני לא עושה נכון ובגללו איני רואה את ה RPM? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי לוחאם חדש של gigabyte יש עליו מטג הנקרא sw1 האם זה מטג העושה oc ?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הוא תמיד בהפרש משמעותי של 10 מעלות ממעבד [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2278 לפני כמה שבועות חיפשתי בנצ' בנושא באתר ואף אחד לא מצא אז הנה מי שמעוניין
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
טוב אז כככה קניתי מחשב לפני חודשיים + - ... וקיבלתי באמת GF 7600gt עכשיו יש עליו בלוק שחור בגודל כל הכרטיס שרשום עליו Silent Pipe II חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי קירור דומה לזה! כל הסילנט פייפ בעולם נראה לי שונים משלי מה זה?!?@ בקשה תעזרו לי הנה תמונה שלי (בלי להתיחס למודינג שאני עשיתי...רק שימו לב לבלוק השחור מתחת לכרטיס מסך ...כמה שאפשר לראות והנה סילנט פיפ 2 כמו שהוא בכל העולם =\
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי יש לי את הסינק של טרמלרייט sp-94 ואני לא יודע איזה מאוורר להשים לו ( קיים עכשיו עליו sf2 ) ואני יודע שממליצים לשים עליו tornado 92 או enermax 92 אז רציתי לדעת מה יותר כדי לי תודה לעוזרים Install
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
נתחיל בראשונה! איך אני מדביק צלעות קירור לזיכרון למשל? (האם דבק תרמי הוא ממש דבק? והאם יש סיכוי שהוא יפגע בזיכרון?) שאלה שניה! 8) יש לי מעבד פנטיום אחד, ואני רוצה לשים עליו סינק רציני, הוצאתי סינק סלוט 1 של פנטיום 2, הוא רציני, ואני רוצה לשים אותו על הפנטיום אחד, והחיבורים הסטנדרטים האלה בטוח שלא יצליחו (הקליפסים שיש היום לכל סינק), יש אופציה להצמיד אותו למעבד מבלי להשתמש בחיבור ההוא? ובאותו עניין - איך אני יכול להצמיד מאוורר 60 מ"מ לסינק הזה? יש איזה טריק ? או שאני חייב סינק מתאים...? שאלה שלישית! ;D האם ישנו קירור תחליפי לסלוט 1, המעבדים הארוכים והישנים?, האם אפשר לשנות את הגוף קירור או בכלל פיתרון קירור כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
הטמפ' הזו במצב סטטי תמיד בנוסף, קניתי 2 מאווררי CoolerMaster עם חיישני טמפ', למה אני לא רואה אותם בשום תוכנה?
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום קניתי מאורר 120ממ של TT , כמובן שהוא פועל , אבל אני לא יודע אם הוא פועל במהירות המקסימלית , הוא מחובר לספק , ולפי מה שהבנתי , רק אם הוא מחובר ללוח , אפשר לדעת באיזה מהירות הוא עובד. זה נכון? האם אני יכול לעשות משהו שיגרום למאורר לעבוד במהירות מקסימלית כל הזמן?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
-
-
שמתי לב שהמאוורר בביג טייפון הוא עובד מקסימלית על 1300RPM,יש מצב להחליף מאוורר שם נגיד משהו שעובד על 1500-2000 RPM? לאחד כמוני שטמפ לא מספקת אותו במעבד זה אפשרי לא? למשל כזה מאוורר נראה לי הרבה יותר טוב ממה שיש סטוק בביג... http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Standard/a2368/a2368.asp 2000RPM 21DBA נשמה יותר טוב בהרבה...מה אתה אומרים? נ.ב מדובר בביג טייפון גירסה רגילה*
-
- 12 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לחבר שלי 2500+ שמתי לו 3200+ על מתח של 1.93V זה לא קצת הרבה? אגב ראיתי שכשהמעבד על 2500+ הזיכרון שלו רק על 333 עכשיו רק הוא על 400 למה הוא לא פועל על 400 בסטוק?
-
מהי הדרך הכי טובה לקרר מעבד מיסוג פנטיום 4 חוץ מהדרך הרגילה והמקובלת. אני יודע שקיימים הרבה סוגים של קירור אך מה הכי יעיל?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה עכשיו רשום שהCPU 23 מעלות הCASE 25 מעלות אבל הSENSOR 3 הוא 70 מעלות. איזה חלק הוא 70 מעלות?? למה הכוונה?? ומה הכוונה לITE8712F-3 שהוא בכלל ב-25-???
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. שמעתי שוולט מוד מעלה fps ורציתי לשאול.. איך עושים את זה ומה הסיכונים ומה זה בכלל? תודה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
טוב אז אחרי נסיונות רבים ומרובים עשיתי OC גדול יחסית למעבד שלי E7200 עם הלוח P5Q ככה: שמתי את הFSB על 400 *9.5 cpuV -1.362 pll-1.6 termintaion - 1.32 NB-1.34 Dram - 1:1 dramV - 2.1 fsb strap - AUTO הבדיקה ב S&M הייתה יציבה אחרי שעה + כשבדקתי ב OCCT הווינדוס קפא והפעיל את עצמו מחדש, ניסיתי ככה 3 פעמים ולא עבד. הטמפ' במאמץ מגיעות כבר ל61 מעלות שזה גבוהה לדעתי , לא?! (הקירור זה EXTREME של ARCTIC COOLING) האם אני צריך להעלות עוד מתחים? :s05: תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
I have an eVGA 7800GTX KO ACS3 and I wantto give it a little more OC but the menu of the card won't give me the option. Is there any software that would do the job? Thanks.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חברה... תראו.. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156&products_id=446 אני רוצה לקנות את זה ויש לי כמה שאלות.. א.האם זה זה מחמם את המארז? ב.איזה חיבורים מחברים את זה וכמה וולט זה? ג.אפשר לכבות אותו (לא ידנית (=כלומר לא לפתוח את המארז ולנתק אותו אלה דרך המחשב)) ד.מישהו יכול למצוא לי על המוצר מידע טכני? (באתר הרשמי לא רשום מידע טכני) ה.זה שווה את הכסף?
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-