אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
ראיתי את הקירור הזה זה AC מה אתה אומרים http://noacomp.co.il/product.asp?productid=7236 ומה זה מצב טורבו אפשר איזה ביקורת עליו
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
על פי האתר שלהם אני הבנתי שמבריגים את המאוורר( =את הזרוע שלו / תושבת פלסטיק ) למקום שבעצם כרטיסי PCI מוברים למארז השאלה היא האם אני יכול גם לחבר את המאוורר למקום שבו יש כבר כרטיס אחד מוברג למארז ? http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000alCu.htm
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני תמיד שומע אנשים מדברים על תיזמונים בזיכרונות ואני לא מבין מה זה... ויש לי בעיה, המאוורר (הרגיל) של המעבד מרעיש (מארז ג'נרי) וגם המעבד עצמו דיי חם (43-+ מנוחה ומגיד בקלות ל 60 עד 65)אז ניראה לי אני צריך מאוורר כמה שיותר שקט (ויעיל) למעבד בתקציב של עד 100 רצוי פחות. נ"ב : יש לי מעבד פרוסקוט
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז ככה הקירור סטוק שהגיע על הווניס 3200+ היה עומד ב IDLE על 35 וב LOAD היה עומד על 40 ~ 41 וסתאם לקחתי לבדיקה את ה GLACIALTECH הדגם PRO שמסתובב ב 3500 RPM יותר שקט טיפה מהסטוק אבל הטמפ' עלתה בהרבה IDLE 36~37 וב LOAD עלייה חדה ל 45 . פשוט מוצר מאכזב . יש לציין שעל שתי הגופים מרחתי AS-5 באותה הצורה בדיוק
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לטווח הזמן הכי ארוך...לא יודע שיחקתי בcoh ונראה לי הגזמתי קצת עם ההגדרות גרפיקה למרות שהמשחק פעל מהר...והופ הוא קפא לי אחרי איזה חצי שעה משחק..הגיוני שזה בגלל הoc? אפילו שהמחשב עבר את הבדיקה הכי ארוכה בs&m? או שזה סתם באג במשחק שגרם לו לקפוא? למרות שזה מוזר כי המשחק מעודכן לגרסא 1.3 הכי חדשה..אולי זה בגלל שהרצתי אותו על הגדרות מאוד גבוהות יחסית למחשב שלי?
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שני מאווררי 160ממ חזקים ורועשים בטירוף. 1 120 (BLOWER) גם מאוד חזק ורועש 2 120 ממ מממממששש מממששש חזקים (תדמיינו דלטא ב120, אז זה זה) כרגע יש לי שני מאווררים ברצפת המארז 120 ג'נריים, בקדימה למטה של המארז ובאחרי המארז שני SF2 המארז שלי הוא מארז בינוני ורגיל אני מתכוון לשפץ אותו ולהחליף קצת מאווררים ;D
-
- 12 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב מחשב ואני לוקח Q6700,ולא מתכנן OC. כדאי לקנות קירור מיוחד או להישאר עם הסטוק? וגם אני קונה קרוספייר של 4850,אז יש למישהו קירור זול וטוב לכרטיסים האלה שלא יטגנו לי אחד את השני? תודה!
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
חברה... תראו.. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156&products_id=446 אני רוצה לקנות את זה ויש לי כמה שאלות.. א.האם זה זה מחמם את המארז? ב.איזה חיבורים מחברים את זה וכמה וולט זה? ג.אפשר לכבות אותו (לא ידנית (=כלומר לא לפתוח את המארז ולנתק אותו אלה דרך המחשב)) ד.מישהו יכול למצוא לי על המוצר מידע טכני? (באתר הרשמי לא רשום מידע טכני) ה.זה שווה את הכסף?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי Geforce 6600Gt עם קירור פסיבי והא עובד על 65-75 מעלות. איך אפשר לקרר אותו? האם כדאי לקנות קירור או שאפשר לעשות משהו ביתי?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אולי זו שאלה טיפשית אך לא מצאתי אותה בחיפוש. האם ה- SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM (שמותקן אצלי כרגע על Q6600) יתאים לתושבות החדשות של מעבדי i7 או i5?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
הכרטיס : הגעתי עם הליבה לhd4850 toxic. הגעתי עם הליבה ל800ל וזכרונות 1250. איך? כדי להמשיך עוד עם לזכרונות? לא ממש התאמצתי..ואם אני ממש עם הליבה המחשב קורס. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
נשפך הרבה נוזל קירור ורציתי לדעת איפה אני יכול למצוא נוזל קירור חדש שיתאים? כרגע הוא נמצא מתחת ל-Low. מארז - Thermaltake Full Tower כלשהו. נוזל קירור - ירוק תודה חבר'ה. P.S אפשר לעבוד איתו מבלי שיגרם נזק? בטח בלי לאמץ אותו יותר מידי כי אין הרבה נוזל קירור, לא?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ברצוני לקנות שני מאווררים בגודל של 140 מ"מ. המארז שלי הוא corsair carbide 500r. לא משנה לי מאיזה חנות העיקר שתהיה אמינה. הרעש של המאוורר מפריע לי במידה בינונית.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
איזה סירקולציה עדיפה למערכת שלי (מפרט בצד) מבין הבאים: בלי לקנות שום דבר. ואגב כל הכבלים מסודרים יופי כבר עם אזיקונים.
-
- 13 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd318468362.htm האם הוא ילך עם ה-Thermalright SK-7 שיש לי? או עדיף את ה-SF2 ?
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג(לא רק למארז)פשוט ובלי יותר מדי סיבוכים, דברים מגניבים אבל פשוטים(אני מתחיל) תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
החלטתי לאחר קריאה מעמיקה, דיונים רבים. זה ההיטסינק שאני רוצה(!) אבל מתי הוא יגיע ואיפה אוכל להשיגו במחיר טוב ?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מבקש מי מי שיודע או יכול לעזור אני צריך תוכנה לעשות OC לכרטיס מסך של NVIDIA אני חדש בOC אז אם אפשר תוכנה לא ממש קשה! תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הכוונה היא באיזה מקום פיסית אם היא תהיה היא יכולה להוות סכנה למערכת. אני יודע שאם נופל טיפה על הלוח אם למשל אז היא יכולה לקצת אותו ואפילו לגרום לשריפתו! עכשיו השאלה שלי היא האם כאשר מורחים על הליבה וזה נמרח גם קצת מסביב לליבה, האם זה יכול לגרום לבעיה? ואיפה זה עוד יכול לגרום לבעיות בעת מריחה על המעבד... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL והוא מגיע במצב רגיל ל72 מעלות של הCPU זה תקין?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני משתגע!! יש לי את MBM, sisoft_sandra וhmonitor mbm וhmonitor אומרות בערך אותה טמפ' וsisoft_sandra אומרת טמפ' גבוה יותר בבערך 7 מעלות חשבתי להשוות עם הביוס אבל יש הבדל בין העלאת המחשב לבין שהוא נח במצב ווינדוז בקיצר- למי להאמין?! אני רוצה להמשיך באוברקלוק אבל אם הטמפ' של סנדרה נכונות אז יש לי קצת בעיה אה.. ואולי יש לי זיוף בקריאות מהלוח?! אם כן איך אני יכול לדעת??
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש. (מפרט בחתימה) ברצוני לעשות OC מתון ל-E2160 בלי "לקרוע" את המעבד. אני משתמש בקירור סטוק של אינטל וספק Liberty 500W
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל : inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E שכפי שאתם רואים הוא כבר מומהר מהמיפעל ואלו הנתונים שלו: Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 9600 GT (p545) BIOS Version 62.94.11.00.04 GPU Code Name G94GT PCI Device 10DE-0622 / 10DE-0545 (Rev A1) Transistors 505 million Process Technology 65 nm Die Size 238 mm2 Bus Type PCI Express 1.0 x16 @ x8 Memory Size 512 MB GPU Clock (Geometric Domain) 700 MHz (original: 700 MHz) GPU Clock (Shader Domain) 1600 MHz (original: 1625 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 16 TMU Per Pipeline 1 Unified Shaders 64 (v4.0) DirectX Hardware Support DirectX v10 Pixel Fillrate 11200 MPi…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
נמאס לי מקירור אויר, אודה להמלצות למפרט שאפשר להרכיב בארץ בחנות כולל אחריות,מערכת שקטה ויעילה.
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-