עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eliXir,

אני וחבר שלי רוצים לעשות חלון מרובע על המארז שלו, באיזה כלים עלי להשתמש? (סכין יפני ומקדחה לא עשו את העבודה )

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, ראיתי פה הרבה אנשים עם חלון למארז ורציתי לשאול ממה עשוי החומר של החלון : :

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by QuickSilver,

היי אנשים ... רציתי לדעת איך מרכיבים את החלון למארז שמגיע בקיט ... בשביל מה הגומיות האלה והצינורות האלה שמגיעים איתו ?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by iakovl,

יש לי מוד די מעניין שחשבתי עליו, הוא על אך להתקין חלון במארז ללא צורך בקניה של אחד. והוא די פשוט. אני רוצה שתרשמו לי רעיונות לשיפור או עצות בקשר לתהליך שלבים: 1.קונים לוח של פלסטיק קשיח שקוף בעובי של 0.5 ס"מ. 2.מסמנים על הדלת של המארז את קו המתאר של לוח הפלסטיק. 3.מהקו שסימנתם מורידים 1 ס"מ ומסמנים עוד פעם. *בשלב הזה יהיה לכם ריבוע/מלבן בגודל של הלוח ועוד ריבוע בתוכו* 4.עכשיו צריך לחתוך את הריבוע הפנימי על ידי כלי כל שהוא, אני משתמש במספרי ברזל. 5.גוזרים 4 קוים קטנים בין הקודקודים של הריבוע הגדול והפנימי. 6.מקפלים את מה שנוצר פנימה. *בשלב זה יש לכם חור גדול במארז עם קצוות של 1 ס"מ שנכנסות פנימה* 7. עושים עוד כפל בקצוות הפנימיים על שתיווצר צורה של L בפנים. 8. לתוך החלל שנו…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by Bessmertniy,

אני מעוניין להחליף את דלת הצאת של המארז בחלון פרספקט , למישהו יש המלצות? תמונות? לראיונות איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  6. אין כמו מודינג בשבת ;D הקרדיט אני חושב שהולך ל Kriz, שלא יגידו שאני מעתיק, למרות שעלה לי הרעיון עוד לפני שראיתי את העבודה שלו.... :-X אז כרגיל, תמונות..... (מצטער שאין הרבה תמונות ממהלך העבודה, הכל נמחק לי....) במציאות הכל נראה טוב יותר בחושך. אשמח לתגובות !

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by G-BOY10,

סיירתי לי פה בגלריית המודים וראיתי שיש חלונות שקופים על דלת המארז כך שאני אוכל לראות את כל פנים המחשב... איך עושים דבר כזה?

8. Started by TZuKi,

אני מעוניין בחלון למארז! איפה באזור המרכז ניתן להשיג גומיות לחלון? או דרך אחרת? אין בהום סנטר..... ואת החלון עצמו יש מושג היכן להשיג? יש לכם דרך אחרת לחבר? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  9. Started by HD,

אני רוצה לעשות חלון שקוף למארז שלי.... זה פשוט כמה שזה נשמע? כלומר רק צריכים לחתוך כגודל החלון ולחבר עם ברגים ואומים?...... איך אתם(האנשים שיש להם חלונות במחשב D: ) עשיתם את זה? והאם תוכלו לפרט מאיזה חומרים... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  10. שלום עשיתי לחבר שלי אוברקלוק ויש לנו בעיה . אי אפשר לעלות מעל 2.37 מגה הרץ החלפנו אתמול זירונות לסמסונג 2X 512 וזה גם לא מזה עדיין הוא מעלה חלונות כחולים העלתי את הוולט של המעבד אבל אני מפחד לא להעלות יותר מידי עליתי מ 1.5 ל 1.6 וגם לזיכרונות העלתי אם מישהו יודע איך אני יכול להמשיך להעלות את המעבד שיגיד לי תמונות CPU-Z תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  11. עזרה דחוף! הפלסטיק שבצלעות קירור של המעבד נשבר! עכשיו המעבד יושב על 3 והוא חםםם! מה עושים! ??? אפשר לקנות רק פין כזה מבלי להחליף את כל הצלעות? הסבר: נכון כשמחברים את הצלעות קירור ללוח, אז צריך ללחוץ על 4 ה"ברגים" האלה. כל "בורג" כזה מורכב מ 2 פינים שנלחצים בלחץ מתחת ללוח וכך שומרים עליו מהודק. אצלי נשבר פין אחד מצד אחד, והמחשב המחשב יושב על 3 צדדים עם טמפ' של 41-55 יחסית במצב מנוחה...(כמו עכשיו) מה עושים!?? אפשר לקנות רק פין כזה מבלי להחליף את כל הצלעות? :bash: :s05: ??? --הוא מגיע ל55 רק במאמץ-- טמפ' ממוצעת היא 45-48

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  12. אז ככה.. אני עובד על פרוייקט חדש יחסית שיתבסס על מארז TT MOZART TX, הזמנתי לפני כמה ימים (ההזמנה יצאה כבר ;D ) לארץ כעיקרון הזמנתי הכל חוץ מבלוקים, שעליהם אני עדיין לא סגור.. מעבד: אני לא סגור על מה ללכת, על הGTZ או על הD TEK.. כ.מסך, בכל מקרה אני אבנה מערך CF, כך שאני צריך 2 בלוקים, שככל הנראה אני אבחר בתוצרת של DD על פני התוצרת של EK (אלא אם כן תגידו אחרת) בכל אופן, מדובר ב2 לופים נפרדים.. לצ'יפסטים, פה אני קצת תקוע.. מדובר בלוח של DFI LP X48 UT, המכיל גם HEATPIPE לכל אורך הלוח (צ'יפסטים, מייצבי מתח), אני מעוניין לקרר את כל הרכיבים הנ"ל, אך האם ניתן להתקין בלוק סטנדרטי על הגשר הדרומי? או שיש בעיה של "התנגשות" עם כרטיסי המסך? לצערי לא מצאתי בלוק ייעודי למייצבי המתח ללוח…

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  13. שלום. כבר שאלתי על זה בעבר, אבל זה היה כשאלה משנית. כרטיס המסך שלי מתחיל לאבד חלקים ( :s05:). מכיוון שאת המחשב רכשתי, אני לא בדיוק יודע מה הגיימר העצבני שממנו רכשתי את המחשב עשה לכרטיס המסך. האם תוכלו לפענח - וחשוב מכך, לומר לי איך אני מדביק בחזרה את גופי הקירור? הנה תמונות: תודה מראש

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by TARON,

אני מקוה שלא תנעלו לי למה לא מצאתי כותרת יותר מתאימה ממה שרשמתי חח ועכשיו לנושא: הנה תמונות מתוך המחשב שלי תמונה 1: http://img85.imageshack.us/img85/1546/pcdv00341nb.jpg זאת התמונה מהקירור של המעבד איך הוא ניראה בסדר? הוא שומר לי על בין 29-36 מעלות בזמן מנוחה בזמן מאמץ הוא על 40 מעלות עכשיו תמונה שניה: http://img138.imageshack.us/img138/3058/q2ih.jpg זה הכרטיס מסך שלי שהוא X550 עכשיו לפי כל התמונות שראיתי הוא אמור להיות בצורה אחרת עם קירור אחר אז למה לי יש קירור שהוא לא מאורר והוא איזה כמה ריבועים כסופים כאלה עם קווים ? הנה לא הצלחתי לצלם את כל הקרור למה בדיוק הסוללות של המצלמה נגמרו אבל אמור להיות לו קירור אחר למה הקירור שבתמונה הוא כמעט על כל הכרטיס מסך…

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by The TrCkeR,

שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם בOC שביצעתי במערכת שלי בעיקר כדי לעזור לאלה שרוצים לקנות מחשב עם חלקים זולים ולעשות OC איכותי. אז ככה, המפרט שלי הוא: מעבד core2 duo e6300 לוח אם gigabyte 965p-s3 זיכרונות TWINMOS 667 ג'יגה אחד כפול שני סטיקים ספק כוח ג'נרי 500W חלקים שלא קשורים לOC: דיסק קשיח 320GB 16MB CACHE כרטיס מסך X1950PRO SAPPHIRE. קירור עם AMD OPTERON, עם קצת MODDING הוא נכנס (: המערכת כעת באוברקלוק לבאס 470. הזיכרונות פועלים על 940MHZ (סטוק 667MHZ), במתח של 2.1V, ובתזמונים של 4-5-5-15 (לילה שלם של memtest ללא שיגאות). המעבד פועל על 3290MHZ (סטוק 1860MHZ), במתח של 1.25V, טמפ במנוחה ~27 מעלות, טמפ במאמץ ~38 מעלות (DUAL PRIME95). סופר פאי: 17 שניות. [attachment deleted by…

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by KF,

שלום חברה אני מתכנן לקנות את החלקים האלו ורציתי לדעת האם הם טובים לOC לוח אם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5 זכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3284&catcode=498 בוסטר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2146 תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by locke,

איפה אני יכול למצוא (באיזור תל-אביב עד אשדוד) window molding? בהום סנטר ושאר החנויות הגדולות אין. אני מחפש גם מכרום ולא רק מגומי. וגם איפה יש שרוולים לכבלים? בבקשה רק מי שבטוח יודע איפה.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  18. Started by mwalker03,

לאחר שלמדתי את הנושא עד כמה שאני יכול, קראתי כל פוסט אפשרי על קירור מים, החלטתי לעשות צעד ולהתחיל לתכנן לי גם מערכת אחת .. מכיוון שהפוסטים והמדריכים על הקירור מים פה די ישנים, לא הצלחתי להרכיב מערכת שתתאים למחשב שלי וכן הביקורות על הרכיבים גם כן די ישנים .. לכן אני פונה לעזרתכן בהרכבת מערכת לקירור מים, אני מתכנן להשקיע כ 1500 שקל .. הקירור אמור להיות למעבד ולכ.מסך כאשר אני בהתלבטות איתו ... מפרט המחשב שלי הוא 2600K 9800GT ASUS p8p67 evo השאר לא נראה לי חשוב ... הכרטיס מסך שלי הוא מהמחשב הקודם, אבל אין לי שום צורך באחד אחר ולכן אני בהתלבטות אם להשקיע עליו קירור .. בכל מקרה, אשמח להמלצות לרכיבים טובים שעלי לקנות. נ.ב אני מתכנן לעשות OC .. שיעבוד קבוע תודה לעזורים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by orenc17,

חברה מאיפה אני יכול להשיג epia m1000 ps 220W אני בונה מוד חדש ואני צריך את החלקים האלו בבקשה תעזרו לחפש

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  20. הי, אז בעוד שבועיים חבר שלי יחזור מניו יורק עם שנים כאלה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127956 יש לי כרגע לופ למעבד ולכרטיס מסך ותהיתי מה החלקים הנוספים שאצטרך עבור חיבור שני הכטיסים ללופ. בדקתי באתר של EK אבל יש שם המון חלקים שנראים מתאימים. אשמח לקבל עצות דן

21. Started by idan1836,

כמה עולה הדיסקיות של הדרמל? וזה משנה הסוג של הדיסקית לסוג הדרמל ??????

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by The UnKnown,

יש לי מעבד 2.4C עכשיו עלילי קירור של וואנטק (Aeroflow) עם ארטיק סילבר 3 וכרגע בימים אלו המעבד שלי במצב לא יודע איך להגדיר (איי סי קיו פועל מדיה פלייר...) עומד על משהו כמו45-47 מעלות! אני לא רוצה לחשוב אפילו לכמה זה מגיע כאשר אני מפעיל משחק ! זה טמפ' ממש גבוהות. יש לי מארז 6A19 עם 120 קדמי של וואנטק סטליט' ו120 אחורי שמגיע עם המארז. אם זה משנה יש לי לוח של אביט IC7 שמעתי שהם מודדים את הטמפ' גבוהה יותר, יש בזה אמת? בכל אופן מה אני עושה כדי לקרר?? המון תודה לכל המגיבים!

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שדרגתי את את המעבד לxeon. וכרטיס מסך 5850. קרור סטוק של 775. חם המעבד ללא עומס 48 עד 60. ועומס מגיע ל 81. מארז לוהט. מה חום העבודה ש xeon. האם כדאי קרור נוזל. נראה לי שקרור נאוויר לא יעיל כי הכל חם. אלא אם כן אאורר אתץ המארז. באופן משמעותי

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by onn_the_vy,

וואלה..?, לא ידעתי...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.