אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
מה היכולות oc של הזיכרון שלי תעזרו גם במפרט מחשב אני יודע שזה לא יהיה כמו 800mhz אבל בכל זאת לאיזה תדר אני יכול להגיע עם קירור טוב תודה
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
מישהו יודע לאיזה תדר הם יכולים להגיע + - בתזמונים המקוריים של 5-5-5 או ב 4-4-4-12 תודה
-
- 4 תגובות
- 433 צפיות
-
-
היה לי XP PRO עם SP1... הבנתי שהיתי צריך SP2 בישביל זה...הורדתי SP2 התקנתי את הדרייבר מהאתר של AMD איפשרתי בביוס והגדרתי את הצריכת חשמל על "מינימלית" עדיין לא עובד... מה קורה פה? אני צריך לא לגעת בכלל במחשב כדי שזה יעבוד?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את ה- 7900GS לפני יומיים ועכשיו הגיע הזמן להתחיל למתוח אותו לאט לאט. טמפרטורה במנוחה 49c תדרי עבודה דיפולטיביים: Core: 450MHz Memory: 660MHz אני מתחיל בזהירות, הוספתי את ערכי ה- REG של Coolbits ובדקתי את אופציית ה- Detect Optimal Frequencies. תוצאות: Core: 490MHz Memory: 745MHz טמפרטורה 52c ב- Idle שיפור של 9% ב- GPU שיפור של 13% בזכרון בינתיים יציב כמו שד, בנצ'ים ב- 3DMARK בהמשך היום. מחר נגיע ל- RivaTuner [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש את גוף הקירור למעבד 939 השקט והפשוט ביותר שיש מבחינת התקנה ושימוש - שלא יהיה ענק ומסורבל, שלא ידרוש חיבורים מהצד השני של לוח האם, וכו'. ראיתי בסטיקי את ה-Zalman CNPS9500, אך משום מה הוא מופיע ברשימה פעמיים, פעם בציון 9.85 ופעם בציון 9.6.. אני מניח שבגופי הקירור של Thermaltake עם אותם מאווררי 120 מ"מ שמצויינים שם הכוונה היא לקניה בנפרד של גוף הקירור והמאוורר, והחלפה של מאוורר הסטוק בחדש ? האם יש גופי קירור חדשים יותר, שלא מופיעים שם, ומציגים עוצמת רעש (כלומר, שקט) משופרת, ללא פגיעה בפשטות ההתקנה ? השימוש הוא כמובן במחשב ללא אוברקלוק, בסביבה מאווררת יחסית (כלומר, לא איוורור מטורף, אבל גם לא מארז חנוק). המטרה הראשית היא כמה שיותר שקט. תודה
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני צריך קירור לכ.מסך שלי ואני רוצה לעשות OC GEFORCE 6600 GT טוב ל OC ?!?! תקציב בסיביבות ה 250 זה קירור טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14232&PHPSESSID=1a5dc3ed45934af3de6c1f7224c328ba ועוד משהו קטן מישהו יכול להתחבר אלי ל MSN או ב ה"פ לעזור לי ב OC למה יש לי כמה בעיות ( OC ל AMD 64 3000+ )
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ראיתי שניתן להעלות מתח לליבה דרך שינוי בביוס הכרטיס. בכמה להעלות את המתח בביטחה? ישנם מדריכים נוספים לV-MOD?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המאוורר סטוק של הE6300 שלי משנה מהירויות כל הזמן! למה זה ככה? האם הלוח אם שלי עושה את זה אוטומטית בהתאם לחום של המעבד? כלומר כאשר מתחמם המעבד אז הלוח מעלה את מהירות המאוורר וכאשר מתקרר מוריד ? או שזה פאק במאוורר ??? הלוח אם שלי הוא גי'גהבייט DS4 . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 400 צפיות
-
-
צריך עזרה איך עושים OC לזיכרונות דרך BIOS?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לקירור טוב(בשביל oc)מ-ksp עד 200 ש"ח(אפשר קצת יותר אבל עדיף אפילו פחות...),וצריך שזה יהיה במלאי בחנות בפ"ת או בת"א... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג ??? :s05:
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי קונרו E6400 עם 1 ג"ב זכרון בשני סטיקים, לוח אם 965P-S3, וקירור סטוק. עכשיו אני עומד על 3.04 בלי להעלות מתחים (נעלתי אותם) והכל בסדר ויציב אחרי עבודה ממושכת, משחקים כבדים והפעלה של כמה יישומים יחד. כמה רחוק אתם חושבים שאוכל להגיע עם הזכרון הזה וללא העלאת מתחים?
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני צריך קירור לכ.מסך שלי ואני רוצה לעשות OC GEFORCE 6600 GT טוב ל OC ?!?! תקציב בסיביבות ה 250 זה קירור טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14232&PHPSESSID=1a5dc3ed45934af3de6c1f7224c328ba ועוד משהו קטן מישהו יכול להתחבר אלי ל MSN או ב ה"פ לעזור לי ב OC למה יש לי כמה בעיות ( OC ל AMD 64 3000+ )
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
התחלתי לעשות OC למעבד ב SYSTOOL וכל פעם שאני מגיע לסביבות ה 214 FSB כשאני עושה STREES TEST הוא רושם שיש ERROR ( ניסיתי כמה פעמים ורוב הפעמים הוא קורס לי כשהוא מגיע ל 214 ) ואני הגבלתי אותו למתח של 1.4 V ויש לי BT מורכב עליו הוא 33 מעלות ללא מעמץ ועל מעמץ הוא ב 38 - 39 ואני לא יודע למה זה ככה יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-K8NF9 מישהו יכול לעזור לי בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לעשות OC לכרטיס המסך שלי שהוא: ATI Radeon 9550 256 MB וכרגע יש לו קירור סטוק שיש עליו (תמונות בלינקים) כעיקרון אני כבר זמן מה חושב לעשות לו OC כי משום זה זה מאוד מושך אותי לדעת מה היכולות שלו.(למישהו היה ניסיון איתו?) אז ככה: כעיקרון יש לי תקציב כן... לא כל כך גדול אבל יש, אני צריך עזרה בבחירת קירור טוב בשבילו וכמו כן רציתי להדביק לזכרונות שלו קירור גם כן, וכאן מגיעה השאלה שלי: האם כדי לי לקנות קירור גדול שיכסה את הזכרונות גם כן או שמה כדי לי לקנות קירור רק למעבד ולזכרונות להדביק קירורים איכותיים בנפרד? (מוכן להשקיע בזה עד 300 שקל פלוס מינוס עם סטייה קטנה לפה ולשם כמובן) והשאלה השנייה שלי היא: אולי כדאי לי לקנות כבר כרטיס מסך יותר טוב? התקציב לכרטיס מ…
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
זה המחשב שלי 1)עם איזה תוכנות אני בודק טמפרטורה 2)איזה קירור כדי לקנות למעבד ? אני חשבתי על BT 3)כל עזרה נוספת תהיה ברוכה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הקירור הנוכחי עושה רעש מחריד כשאני מעלה תוכנות ומשחקים המאוורר מגיע לכ-3500 RPM וכאמור עושה המון רעש
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
משהו יודע איך נועלים את המתחים (מחשש להעלאת מתחים אוטומטית ב-OC) בביוס של S3-965? אני לא מוצא...
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
הכותרת אומרת כמעט הכל קניתי את המחשב עם קירור למעבד של THERMALTAKE אבל רק אחרי שהרכבתי את המחשב התברר לי שצריך היה קודם להתקין את המאוורר בגלל שצריך לחבר חלק אחד מתחת ללוח אם... האם יש מאוורר טוב אשר קל להתקנה (ז"א לא צריך לפרק בשבילו את הלוח אם?) ועוד דבר... הטמפרטורה של המעבד נראית קצת גבוהה וזה רק במנוחה : מה אתם אומרים על הטמפרטורה של המעבד האם היא בסדר או גבוהה? (Intel Pentium D 3Ghz Dual Core) והטמפרטורה של הכ.מסך איך היא? (Evga 7900GT) תודה.
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מה הביוס של לוח אם ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? וכמה אני יכול להגיע איתו ב OC עם קירור סטוק וזיכרונות 1GB TwinMOS DDR2 סוג 667? שתיי סטיקים
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
אני יודע שרשום שזה מתאים ל 775 ו k8 אבל החיבור של ה k8 נראה זהה ל סוקט A (אגב זכיתי בקירור בהגרלה )
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
קיבלתי את הSPIRIT היום אלי חמוד, כבד. היום או מחר אני אחבר אותו ואז יהיה יותר מה לומר בנתיים ממבט ראשון * כבל ארוך בצורה מגוכחת. * כבד מאוד יחסית לקירורים אחרים לNB * חיבור מוזר ללוח אם (יעיל אבל מוזר) מקווה שלא יהיו בעיות עם הלוח שלי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את הלוח S3-965 של ג'גה בייט עם מעבד E6400. הלוח הגיע עם תוכנת OC 'ידידודית' שבה פשוט מעלים את האחוזים של ה-MHZ ולוחצים על 'go'. משהו מכיר? האם זה כמו לעשות OC רגיל דרך ה bios? שאלה נוספת: אנ'לא מוצא בביוס של הלוח אם (אחרי עדכן גרסא) איפוא נועלים מתחים לכ.מסך, לזכרונות וכיו"ב. משהו מכיר את הביוס של לוח האם הזה ויכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לוח האם הזה MSI K9N NEO nForce 550. הוא טוב. ואיך יכולות האוברקלוק של המעבד הזה AMD athlon64 3800Mhz AM2 dual core winsdor
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך Leadtek 7600GS EXTREME ועשיתי לו OC עד המקסימום. מהירויות סטוק של 520 לליבה ו- 450 לזיכרון: מהירויות אחרי OC ל- 620 לליבה ו- 510 לזיכרון. חח הפרש מרשים מאוד. חשוב לי לציין שעד שאני יצרוב ביוס חדש שיתן יותר מתח אין לי לאן להמשיך. תנו בתגובות! תודה..
-
- 52 תגובות
- 2.1k צפיות
-