אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
מה נותן אם אני מוסיף עוד Enermax 120mm 2 Ball Bearing Fan Kit למארז שיש לי(Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case),הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000) היא קצת גבוהה(בערך 57-60 מעלות),יש לי וולקנו 7 פלוס,האם זה יתרום במשהו? או רק בטמפ'של פנים המארז ולא על המעבד? ואם אני מוסיף 2? כי יש לי מקום גם מקדימה וגם מאחורה.
-
- 6 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, ברשותי קירור Scythe Yasya קירור שבשביל להרכיב אותו עם 4 הקליפסים יש צורך בכפפות דייגים. האם יש אופציה להחליף את 4 רגלי הקירור בברקט שישב מאחורי הלוח כמו בקירורים של Cooling Master?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך שלי, Radeon X1900XT 256MB שיהיה משהו פשוט להרכבה בלי זכוכית מגדלת תקציב: סביבות 200 שקל :] :] תודה מראש חג שמח.
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עד איזו טמפ' יכול המעבד להגיע מבלי להסב לו נזק? האם גם לכם המעבד מתאמץ עד 100% באתרים מסויימים? יש לציין כי כאשר אני סוגר את חלון האקספלורר, המעבד מתאמץ כ 10%.
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
עוד לפני שאני מתחיל באובר קלוק רציני יש לי כמה שאלות ששאלתי בט'רד סופר פי ואמרו לי פתוח נושא חדש. שאלות: עד כמה המעבד מסוגל עם טיוניק טאוור? איזה מתח צריך לכל תדר? עד איזה תדר הזיכרונות G.skill 4GBPQ CL5 800 Mhz מסוגלים להגיע? תוצאות מירביות בנתיים: http://img60.imageshack.us/img60/158/411ghzaa6.jpg על המתח שבתמונה שיחקתי COH ומהחשב קרס.
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
שלום, בזמן האחרון שמתי לב לזה הכרטיס מסך הפוך והמאוור מוציא את האוויר כלפי מטה ואוייר חם עולה למעלה אז השאלה אם האוויר החם לא חוזר לכיוון הכרטיס זה לא משפיע?
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני רווצה לשים את הקירור מוגן 3 בתוך המארז החדש. יש לי אפשרויות ל 4 מארזים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1648 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4197&CatCode=637 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7394&CatCode=637 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4735&CatCode=624 922 932 סנייפר סקאות כולם טובים, אבל אני רוצה משהו טוב במחיר נמוך כמה שאפשר. הדרישות שלי זה שהקירור יכנס כמו שצריך מעל המעבד וגם אני יוכל לשים מאווררים על דלת המארז. במארזים קטנים אני לא יוכל לעשות זאת כי הקירור יתקע במעבד... בבקשה תגידו לי איזה מהמארזים אני יכול לקנות...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, לאור הבקשות לתוצאות ב3DMARK03 הנה הפרטים. המחשב שלי הוא בן 4 שנים וזה המפרט: Intel Pentum 2.6GHz Hyper Threading 800MHz 256X4 (1GB) DDR Doul 400MHz MSI Neo-2 865PI 800MHz Nvidia GeForce FX5700VE 256MB + DVI + DVDIN Sound Blaster Audigi 7.1 Generi 350W רץ על: Microsoft Windows XP Home Edition SP2 קירורים: קירור סטוק למעבד, קירור סטוק לכ' מסך + מאורר 80מ"מ 3000RPM מולו. חסר לי מאוררים להכניס ולהוציא אוויר, ככל הנראה יהיו פה מחר בעזרת ה'. עשיתי ללא אובר קלוק לכלום בדיקה ב3DMARK03 והנה התוצאות: 2044 - ללא אובר קלוק. עשיתי אובר קלוק רק לכ' מסך בתדרים הבאים: זיכרון: 200MHz @ 234MHz ליבה: 225MHz @ 403MHz התוצאה עם אוברקלוק לכרטיס מסך בלבד ב 3DMARK03: …
-
- 6 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ASUS P6T (X58) i7 Nehalem - ATX Intel Core I7 930 2.8 GHz 45nm 8mb G.SKILL Ripjaws 6GB 2000Mhz DDR3 TRI CHANNEL CL9 - I7 Corsair 620W עוד משהו מעצבן זה שהמחשב עושה פוסט הוא כל הזמן רושם לי שה-CPU השתנה ואז משהו לשנות בהגדרות, ניסיתי להעיף את ההודעה אבל אין לי מושג איך הכל אצלי בביוס על הדיפולט. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Amd Athlon 64 X2 3800+ Msi K9N neo-f Inno3d Geforce 7600 GS 256 MB OCZ 1G DDR2 667 mhz 160 GB STAT2 8 mb זאת המערכת, 2 מאווררים במארז אחד בספק כולם מוציאים אוויר, (אין מאוורר שמכניס אוויר למארז) 1) כדאי לי לשנות את אחד המאווררים שעל המארז לכיוון השני שיכניס אוויר מבחוץ בשביל שתהייה סירקולציה? 2) המעבד בטמפ' 44-5 במנוחה, תקין? 3) הכרטיס מסך 55 במנוחה , תקין? 4) הלוח אם עומד על 39 מעלות, תקין?
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, יש לי HD4850 שידוע בבעית החום שלו (ראסמי קיבלתי כוויה בזמן קריסיס), והנחתי ידיי על כמה קוביות של קרח יבש. האם אני יכול פשוט להניח את הקרח היבש על הכרטיס מסך כדי לקרר אותו? (בתור פיתרון זמני כמובן, כי תוך כמה שעות הוא ימריא ) אשמח לתשובה מהירה, פשוט עוד כמה שעות כבר לא יהיה קרח יבש
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
המאוורר המקורי לp4-prescott משנת 2002 וכבר מרעיש מאד. ראיתי מאווררים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5656 במחיר 50 ש"ח אבל לא נראה מקורי של אינטל ואני חושד שהוא ירעיש. לעומת זאת יש מאוור מקורי במחיר 61 ש"ח: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13534&catid=903 מאחר ומאד מפריע לי הרעש, האם החלפת המאוורר במאוררים שקיימים היום בשוק תפתור לי את הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
The card is stable with no fans, it has it's hitsink without any fan. And my question is.. how can I measure the temperature of my VGA card's core(the chipset, I guess, you know what I mean)? And what about it's RAM ? how can I measure its temperature? Edit- I dunno, for getting some experience about overclocking, I'd like to stay somewhile with my PC, overclock some stuff, and only then- sell it. (I know it will lose its value, but I don't care, at any rate Panda won't buy my PC or give me a reduction of price.) (Or they will?) Anyway, I'd like to purchase the TennMax Stealth V3 Fighter and let an 200Mhz core and memory clock run flawlessly, or at least, of what I read, …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הX99 SLI PLUS את הI7-5820K והנוקטואה האחרון NH-D15. משום מה הביוס המותאם של MSI מראה לי שהמעבד ב40-43 מעלות וזה לפני שעשיתי אובר קלוק. המאווררים של הקירור עובדים וכך גם במארז ואני מרגיש שהאוויר זורם. ניסיתי להוסיף משחה תרמית (זו שהגיעה עם הקירור) וזה לא עזר, ניסיתי להדק בכוח את המאווררים וזה משום מה הקפיץ לי את החשמל בבית אז שחררתי קצת. יכול להיות שהמשחה התרמית דפוקה וכדאי לי להביא משהו טוב יותר? אולי הביוס מטעה? באיזה תוכנות אתם משתמשים כדי למדוד את הטמפרטורה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
טוב תראו... לפני חודש בערך פרסמתי נושא על כך שיש לי בעיית אוורור בכרטיס מסך (טמפ' מנוחה: 73, טמפ' מאמץ: 100+)... אחד הדברים שהעלתי בדעתי זה שהמאוורר הקדמי לא פועל... אז מחר ככל הנראה המחשב יגיע לתיקון... אם הרכבת המאוורר לא תעזור (לאתשפר את טמפ' הכרטיס מסך משמעותית), מה אתם מציעים לי לעשות? הכרטיס מסך שלי הוא 1950 PRO של Sapphire ושמעתי שהמאוורר שלו לא כל כך טוב... האם כדאי להחליף מאוורר לכרטיס, ואם כן לאיזה? תודה ומקווה שהבנתם
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
חבר שלי יש לו מעבד 2.53 533 ולי יש אינטל 3.06 הוא קנה קירור והפך בעזרת אוברקלוק לה 3.06 את המעבד עצמו העםזה עובד בדיוק כמו אצלי ?
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
1. המליצו לי על מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black לגבי קירור איזה חברה כדאי לקחת ? שמעתי על Arctic Cooling 8L 80mm או Arctic Cooling Fan 80mm PWM או על מאוררים של SPAIER וגם Nexus איך הם ואיזה דגם מומלץ ? חשוב לי שיהיה שקט. זה אומר שהקירור בנוסף לקירור שיש במארז או שבמקום ? ואם כבר אז עדיף לקחת 120 ואם בכלל אני יכול לקחת 120 מבחינת התאימות למארז ? 2. לגבי קירור למעבד, לקחתי מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel ושמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ולכן עדיף קירור אחר ז"א להוציא את הקירור של אינטל או בנוסף ? ואם כבר להוציא קירור אז לא עדיף כבר לקחת את הTRAY במקום BOX ? בכל אופן רציתי לשאול של איזה חברה ודגם כדאי לקחת אני שמעתי על Arctic Cooling 7 PRO או Arctic Cooling Freezer…
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
זה הלוח שלי MSI K8N Neo4 Platinum יש לי על הציפסט גוף קרור קטן מאוד עם מאוור הוא מאוד מרעיש הייתי רוצה לשאול איזה פתרורנות יש?
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת אהה ואם יש למישהו השוואה בין BLUE ORB VS RUBY ORB אני אשמח
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מצורפים תמונות עם נתוני החומרה והטמפ' תודה לכם [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קניתי Inno3d gtx 460 i-chill - והאמת כרטיס נראה פצצה ! 2 מאווריים מרשימים מאוד. הרצתי 3D Vanteg וקיבלתי 14486 בסטוק. התחלתי לעשות לו OC - אני לא מצליח להתרומם עם הכרטיס יותר מידי... אני מצרף תמונה שלאחר OC ואולי תגידו לי איפה אני טועה? בנוסף לכך אני רואה שאני לי אפשרות שליטה על הV מתח של הכרטיס - זה חשוב? איך אני ממשיך? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה קורה בעיקר באוברקלוק , כאשר אני במצב אוטומטי בביוס או ב100Mhz אז הוא ננעל על X1 . הדרך היחידה שאני יכול להתגבר על כך היא על ידי הגדרת הPCIE בביוס ל105MHz. האם יש פיתרון יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-