אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
I AM BUYING A NEW COMPUTER WITH 7900 GS - PLEASE EXPLAIN HOW TO OVERCLOCK THIS CARD - ANY ADVICE ON THE CORRECT CASE POER SUPPLY FANS ETC FOR ALLOWING THE 7900 GS TO BE OVERCLOCKED - THANKS - A WONDERFUL SITE !
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום. פשוט מאוד - כמו בכותרת - אני מחפש קירור לדיסק הקשיח. אני מחפש את הביצועים הטובים ביותר. אני פתוח להצעות. בנתיים חשבתי על ה- Vantec Vortex - נראה ביצועיסט (הרעש לא חשוב לי), נראה טוב ומתאים למארז שחור, ובא על חשבון 5.25" שזה נראה לי נוח. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
מאורר אחורי של מחשב נייד יכול להיות 12v או שהוא רק 5? איך אני יכול לבדוק כמה v זה?
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב P4, 3 Ghz, 512 זכרון פנימי, כרטיס מסך 6600Gt. אתמול, תוך כדי שימוש במחשב המחשב לפתע כבה. שהפעלתי אותו מחדש, הוא נדלק למשך 10 שניות (נורית המחשב נדלקה בצבע אדום), המסך עדין לא נדלק, ונכבה אוטומטית.ושוב, הפעלתי אותו, הוא נדלק למשך 10 שניות ונכבה. ככה כמה פעמים. לאחר 10 דקות, הפעלתי אותו שוב. לאחר 15 שניות קבלתי את ההודעה הבאה: over clocking failed. please enter setup to re configure your system. F1-to run setup F2- to load default value. בחרתי F2. המחשב אתחל את עצמו, לאחר 15 שניות הפעיל את המסך והעלה את מערכת ההפעלה (Xp-2). זמן טעינת Windows מהירה כפי שהייתה קודם. נכון לרגעים אלה, המחשב נכבה באופן אוטומטי לאחר X דקות של שימוש. ואין לי מושג למה. אבהיר כי לא…
-
- 39 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למערכת מבוססת 1G 667MHZ X2 , E6300 , GigaByte GA-965P-DS3 מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 400TRT 20/24P ישודרג הקרור לצ'יפ ל-Thermaltake Extreme Spirit II ונוסיף קרור ל-775, פתוח להמלצות. E6300 נותן שיפור מרשים ב-OC, אבל התוספות לקירורים הם כ-400ש"ח, ויתרתי על כל אלה ולקחתי E6600 ללא OC בתוספת 900 ש"ח: קיבלתי קצת יותר שיפור וחסכתי הרבה חשמל. מה נכון?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש כזה דבר ששמעתי שעושים לכרטיסי מסך "פתיחת צינורות" מישהו יכול להסביר על הנושא??? והאם זה יעזור לכרטיס מסך שלי?? (ימהיר אותו??) אני רוצה לקנות Geforce 6800 256BIT 128MB זה ישפר אותו??
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום. עכשיו בדקתי בתוכנה SpeedFan את הטמפרטורות השונות במחשב שלי ואלה התוצאות כאשר יש שינוי קטן כל פעם: http://img244.imageshack.us/img244/5025/fffsw1.jpg יש לי כרטיס מסך X1800XT, 512 MB של ATI ואולי הוא מתחמם יותר מדי, לא? בדקתי גם בתוכנה של הלוח אם, הנה: http://img174.imageshack.us/img174/9779/adasffafsafssafsafasfasfsaal1.jpg האם טמפרטורה של 70 ומשהו מעלות לכרטיס מסך הזה זה סטנדרטי וגם לדוגמא בזמן מאמץ המעבד ממש עולה, יש לי מעבד 3.2 MHZ וזיכרון 1 ג'יגה RAM. תודה מראש. עריכה: ולדוגמא בתוכנה 3DMark05 קיבלתי ציון נמוך של 6973 או משהו כזה, לא הגיע ל - 7000.
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח P4P800 של אסוס,הרגיל. עכשיו,כיביתי תספרד סקטום [נדמה לי ככה קוראים לזה לא בטוח],כיביתי תהייפר ת'רדינג,לא שמתי שום ממורי בוסט לא נעליים,המתח למעבד על 1.6,שאני מעלה ל1.625 לא עולה,לא יודע משהו ממש מוזר בביוס הזה,אגב ביוס אחרון מהאתר של אסוס. בסופו של דבר לא מצליח לעבור את ה3050 מג"ה שזה יוצא באס 255,הזיכרונות מחזיקים,ניסיתי במכפלה הוא שוב עושה בעיות קלות,הלוח הזה ממש מוזר,אבל ראיתי שרשמו שיש לו ביוס מוזר באיזה אתר,אז אני לא מתרגש. יש למישהו איזה עצה לעזור לי לעזור למעבד מזדקן?
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות האלה נורמליות? Processor 46c Motherboard 50c I/O Controller Hub (ICH) 48c Memory Controller Hub (MCH) 56c המעבד E6300 ולוח האם אינטל 965. מטרידה אותי קצת הטמפרטורה של לוח האם, האם זה מוצדק? כמה מאווררים מומלץ לשים במארז? תודה.
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
תמונה תמחיש הכל : כפי שאתם רואים טמפרטורות ממש שונות ואני לא יודע למי להאמין וגם הEVEREST Home Edition טוען שהטמפרטורה שלי ממש גבוהה. תודה לכל התותחים שיעזרו לי ...
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת רעש וביצועים? (שדרוג זה עסק יקר מדי, תנו לי לחזור לימי הP2 כשהכל היה פשוט :)
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
היי אני משתמש ב-ATI Tool לניטור טמפ' של הכרטיס מסך אבל נניח ויש ריסט באמצע משחק או משו (לא היו בעיות לאחרונה אבל סתם מחפש..תמיד טוב שיהיה) אז כל הנתונים מתאפסים.. בכל מקרה אז דיי ברור מה אני מחפש..אם אפשר תוכנה שתביא ותעשה לוג גם לטמפ' של המעבד וגם של הכרטיס מסך תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כלומר יש רעש, או שהוא עד כדי כך זניח שאפילו בחדר אטום ומנוטרל מרעשים סביבתיים לא ישמעו כלום?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש ביוס חדש ללוח 913 מתאריך 13/09/06 מישהו יודע איך באוברקלוק ?? (אם יש ישפור ?) http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=NA http://us.dfi.com.tw/Upload/BIOS/97TID913.ZIP תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לבדוק את המשחה הטרמית או להחליף קרור? מעבד בין יומיים! 59 מעלות במאמץ.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך של המחשב הישן voddoo 3000 הפסיק לפעול כבר לפני חודש..זה קריטי?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מתכנן oc ל-4200+ ,האם אני יכול לעשות oc בינוני ויציב כאשר יש לי ספר ג'נרי של 450?
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב אשר הורכב למטרה של קליטת שידורי לוין ב - HD איכזב , כתבתי על הנושא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=200297.0 ובהמלצת חברי הפורום שידרגתי ל : E6700 , P5W DH Deluxe . את החלקים הללו העברתי מהמחשב הקודם: Enermax 475W קירור למעבד של GLACIATECH IGLOO 5700MC CEON 667 1GB Nvidia 7900GT ניסיתי לבצע OC ע"י התוכנה אשר מסופקת ע"י ASUS ואני מתבייש לומר שעם הקונפיגורציה הנ"ל אני מגיע "רק" מ - 2.66 GH ל - 3.2 GH :-[ OC שכל מעבד "זב חותם" כמו ה - E6300 עוקף בסיבוב. האם מישהו מוכן להסביר להדיוט כמוני ובשפה פשוטה איך אפשר להשיג יותר ע"י טיפול בביוס ? אשמח אם בעל P5W DH Deluxe יוכל להדריך אותי צעד אחר צעד . תודה.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד מ-2.4 ל-3.7 בקונרו , הכל עבד 100% ויציב , עד שעשיתי קידוד לסרטים ובסרטים המקודדים היה "שלג" חשבתי בהתחלה שזה מקודדים , התקנתי כל מיני מקודדים ושום דבר לא עזר ! בסוף ביטלתי את ה-OC בביוס , עשיתי קידוד והסרטים יצאו מצויין ללא שיבושים יש למישהו רעיון ? , אי אפשר לקודד ב-OC ללא הפרעות ?
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
קודם כל תודה למי שעזר לי בתארד הקודם שפתחתי... יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 GHz של presccot סוקט 478 לוח אם: Asus P4P800 טוב... דרך הביוס נכנסתי ל OC באחוזים. אוקיי העליתי ב- 5%... טוב שמרתי ויצאתי, זה הפעיל את המחשב מחדש, ועכשיו אחרי הקטע של הביוס הופיע לי מסך שחור ואז היה צפצוף אחד וגם היה כתוב משהו על master boot device או משהו כזה... טוב עשיתי ריסט, נכנסתי לביוס והגדרתי שהמחשב יפעל כמו קודם. זה הגיוני שזה לא יתן לי לעשות אובר קלוק של 5% אפילו? וגם היום עשיתי OC לכרטיס מסך שלי... אולי זה קשור איך שהוא? או שזה אולי קשור לזיכרון? יש לי זכרון מאעפן 512 DDR עם 200 MHz. זה בגלל זה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
חברה מישהו יכול להסביר איך משנים את OVERCLOK יש TURBO-2 TURBO-3 ואפשרויות לשנות את הפראמטרים רק שניסיתי מצב אולי בMHZ אולי יותר מידי אז התצוגה היתה נכבת כל מספר שניות אולי קבעתי יותר מידי ?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
איזה קירורים טובים ומומלצים יתאימו לקונפיגורציה של E6600 לוח DS4, מארז HEC וספק LIBERTY 400 ? הבנתי שהנינג'ה בעייתי גם מבחינת מארזים וגם מבחינת זכרונות שמפריעים למאורר. בארץ אין את הטייפון החדש, רק את הישן שקשה מאוד להרכיב. מה יש עוד ומה כדאי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אך להגדיר בביוס שלא יחזיר לי את הFSB למצב הרגיל?
-
- 14 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מעבד pentium 4 3.0 ghz 800 fsb presscot ומאוורר למעבד zalman CNPS9500 LED. לאיזה מהירות אני יכול להגיע עם מאוור שכזה?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-