אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
לא קירור מים רק קירור אוויר ושיהיה מתאים ללוח של אביט ai7
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני נתקל בבעיה לעשות OC כלשהו, אפילו ב1Mhz אחד כשכל ארבעת הזכרונות שלי מחוברים (יש לי 4X256 של geil). וכשאני מוציא שניים אז אני יכול לעשות OC חופשי. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות חוץ מלקנות זכרונות חדשים? ???
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
2000 agoia שלי ובעזרתו ובעזרת הxtreme ddr 333 שלי הצלחנו להגיע ל220 באס... מהירות שלא האמנו שנגיע תאמינו לי שווה כל שקל הלכתי כל הסיפור עלה לי 50 שקל וגם קיבלתי הרצאה מענינת על כל חלקי המחשב הקשורים לאובר קלוק איך ומה כמה ולמה ומה משפיע על מה ואני ממליץ לכל אלו שמאוד מאוד רוצים לפתוח מכפלה ופוחדים ואין להם את הציוד המתאים שלא יוותרו שילכו לאנשים שמבינים בזה ועושים את זה באופן מקצועי וככה מרוויחים מהירות אדירה מהמחשב תמורת סכום של 50 שקל במקרה שלי אז באמת אני ממליץ בחום על פתיחת המעבד ,ועוד פעם לכל מי שלא מבין בזה ורוצה שילך למקצוענים שבנינו
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום יש לי 5850 ויש לי צוואר בקבוק רציני בגלל המעבד שלי. עשיתי לו אובר קלוק וכל פעם אני מקבל מסך כחול מסיבה אחרת. זכרון+HDD תקינים כרגע אני עומד על 3.8 GHZ ועל 1.4V הורדתי את המתח ל 1.35 ועדיין אותה הבעיה. הכרטיס מסך נעול על 100HTZ והזכרונות בתדרים של 960MHZ (באוברקלוק אוטומטי מ800MHZ) מה יכולה להיות הסיבה לקריסות האלה?? לא רק במשחקים , גם שהמחשב רק עולה הוא קורס לפעמים.
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
אני צריך Firmware לכרטיס מסך Asus Geforce 2 gts 7700 Deluxe 32mb לצריבת ביוס (OC4) המטרה לשנות את ה-MEMORY CLOCK 333@390, אני מחפש את הFirmware האחרון.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת להאיץ את המעבד כרטיס מסך ועוד כל מיני רכיבים במחשב.... אני לא יודע איך אם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם מאוד. אני די בור בקטע הזה וחבל.
-
- 6 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS P4P800-E Deluxe ומעבד פרסקוט 2.8 סוקט 478. בגלל החום הכבד שיש כאן בקיץ האחרון ובכלל בגלל שהמאורר המקורי עושה הרבה רעש בעיקר כשהוא עובד חזק (ובגלל החום הוא עובד כזק כל הזמן) החלטתי לקנות קירור חדש, הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא את המאוורר וכל הגוף קירור הישן. מה צריך לעשות אחרי שפותחים את 2 הדברים הלבנים האלה (לא יודע איך קוראים להם), כי אחרי שאני פותח זה מרגיש יותר משוחרר אבל זה עדיין לא זז מהמקום, ואני מפחד לנסות בכוח להוציא. בבקשה תעזרו לי תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ניסיתי דרך התוכנה Speedfan ולא הבנתי כלום בתוכנה הזאת ניסיתי דרך ה bios לא מצאתי איך אפשר לשנות מצאתי רק על כמה הוא נימצא יש לי לוח אם של ASUS אין ב bios שלו אפשרויות לשינוי המטח למעבד כלום טוב אם יש איזה תוכנה או אולי משו אחר שיעזור לי לעשות את המאוור של המעבד יותר מהיר ואז הוא יקרר לי אותו למה הוא חם! אה עוד משו אין מדריכים לתוכנה speedfan איך לעלות את המהירות של המאוורר של המעבד.. טוב תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי לפני שבוע מחשב עם הקרור הזה SCYTHE BIG SHURIKEN - 3 HEAT PIPES CPU COOLER התקשרו אליי מהחנות ואמרו שהזיכרונות מתנגשים עם הקרור ולא ניתן לשים ולבסוף שמו לי את זה: NOCTUA NH-U12P SE2 FOR S775/S1156/S1366/AMD מה דעתכם עליו בהשווה לקודם? ודבר נוסף, לאיזה OC ניתן להגיע עם המפרט שלי? והאם בכלל כדאי לעשות עכשיו OC? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם תומכים חביבים כפי שבטח הבנתם,אני מתכוון לקנות את הכרטיס 6800GT מתוצרת לידטק ויש לי כמובן כמה שאלות.. 1.האם יש הבדל משמעותי בביצועי הכרטיס בעל גרסת הPCI EXPRESS לעומת הכרטיס בגרסת הAGP? 2.האם ניתן להגיע עם הכרטיס הזה למהירויות של הULTRA בקלות? 3.מהן דרישות המערכת המומלצות של הGT ומהן של הULTRA? תודה רבה רבה לעוזרים! Luv ya!
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לפני כמה שנים מחשב שבא איתו קירור ל NorthBridge, המאוורר עשה רעשים בלתי ניסבלים וניתקתי אותו. לאחר שנה בערך החלטתי להחזיר אותו וחיברתי חזרה לחיבור שלו בלוח אם, והמאוורר לא מסתובב בעת ההפעלה של המחשב אלא רק אם אני ניכנס ל SpeedFan (והמאוורר מוגדר שם לפעילות 100%) מוריד את זה ל0% ומכוון שוב ל 100% ואז המאוורר נדלק, המאוורר מתחיל להסתובב מהר ומסתובב על 3500RPM ולאחר כמה דקות זה יורד לסביבות ה900RPM ולא מסתובב מהר יותר! אין לי מושג מה לעשות, איך להחזיר אותו לפעילות תקינה, אני מיואש ואשמח מאוד לעזרה. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 500 צפיות
-
-
תראו אני קונה חלקים חדשים (לוח מעבד זיכרונות) ויש לי את הקירור שיש לי עכשיו שצויין בכותרת עכשיו השאלה אם הוא יתאים לAM2 ויספיק לAMD 5200 כי כרגע ה3000+ שלי עומד על 34-36 במנוחה.
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי לוח עם מעבד AMD 2200+ XP והשגתי מאוורר 80mm של טרמלטייק, ורציתי לדעת איפה אפשר לקנות לו גוף קרור מנחושת. תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד INTEL E 6750 ומארז של ANTEC 2400 אני מיתלבט מאוד בין שלושת הדגמים הבאים של קרור למעבד http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0333/gallery.html http://www.pcper.com/article.php?aid=431 http://www.silentpcreview.com/article754-page1.html אשמח לעזרה והלצות מי מהם טוב יותר מבחינת קרור ושקט ומתאים יותר ל ANTEC בתודה מראש רוברט
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר בן שנה והגיע הזמן לעשות לו טיפול 10,000, אני מחפש מעבדה שמבינה בקירור ובאוברקלוקיניג ולא רק במחירה של מחשבים.. מישהו מכיר מעבדה מקצועית באזור השרון שתעשה לי אוברקלוקינג עם אחריות ותתקין את הקירור הדרוש? יש בכלל מעבדות שמתעסקות בנושא? נראה לי די פשוט לעשות לבד עלפי המדריכים באתר אבל האחריות חשובה לי.. אז מה יש לי במחשב: asus p5n-d Intell Q9300 2.5 8Gb Memory 2x9800GTX (SLI) Antec 850 אפילו צירפתי תמונה של הבייבי שלי.. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי כרגע Arctic Cooling Freezer 64 כבר 3+ שנים. הוא עושה עבודה טובה, אבל אני רוצה לשדרג. הסתכלתי על כמה גופי קירור והם נורא גדולים, אני מפחד שהם לא יתאימו למארז שלי (NZXT hush). יש המלצות לקירור איכותי ולא גדול בצורה נוראה?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, באתר הראשי של Scythe רשום ש MUGEN2 REVB מתאים ל Haswell, אבל את עמוד ה MUGEN2 הרגיל לא עדכנו בכלל (עדיין מופיע של רק 775). האם למישהו יש נסיון עם העניין ? מודע להבדלים בין השניים ? יש לי MUGEN2 ואשמח להשאיר אותו איתי ל 4770K מאשר לקנות קירור חדש (בסופו של דבר זו רק מתכת, זה לא שצריך לעדכן אותה או משהו)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדבר על הפאנל הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7755 לא נראה לי ש זכו להרבה קונים עם המחיר הלא כל כך אטרקטיבי הזה, ואם יש פה מישהו שקנה הייתי רוצה לשמוע ביקורת קטנה (או לא קטנה) על המוצר (:
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
:s05: :s05: :s05: :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
1st. allow me to apologize for my awefull english, i've just installed some experminetal windows and i dont have hebrew support. just b4 i installed the windows o/s i opened my computer case just to clean the dust that got accumilated there with the vacum cleaner :> and when i touched the vid card it was so hot i removed my hand immidetally , anyways i dled gpu-z , and the gpu temp- 87 and pcb is 80 i assume that i need to replace the the fan on my card , but i never had done it before , oh and i forgot to mention the card is 9800xt 256 , i dont want to invest money on this computer since im planning to get a new one . on the other hand i dont want to kill this one …
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תגידו, זה רק אני או שממש קשה להוציא חוט של מולקס (זכר) מכניסה של מולקס (נקבה)? כי היום ניסיתי להוציא מהצורב שלי (LG) ועושה רושם שכדי להוציא אותו אני צריך להפעיל מספיק כוח שכשהוא יצא היד שלי תעוף ותיכנס בספק. אני עושה משהו לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי PC שמרעיש בזמן האחרון. הרעש בא מאחורה מכיווון המאוורר של המעבד. החלפתי לפני חודש את המאוורר - בימים הראשונים הכל היה בסדר, כבר חשבתי שפתרתי את הבעיה - ואז הרעש התחיל לחזור. ניקוי אבק לא עוזר (אני משתמש בספריי אוויר) מה זה יכול להיות? איך אפשר לעלות על הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לאיזה שיפור ממוצע אפשר לצפות מ overclock מעבד של 920 i7 עם GTX560?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
.מה הטמפרטורה נורמלית ל8500 במנוחה ומאמץ?אצלי הוא במאמץ על 60-65 ומנוחה 50-55. זה נורמלי?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-