עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקיי אחרי שנה שיש לי ת'כרטיס וסך הכל אני מרוצה ממנו מאוד הוא עבד במשך החודש האחרון על אובר של 560 לליבה ו540 לזיכרונות בסטוק הוא על 490/475 למזלי נפלתי על כרטיס עם זיכרונות 1.6 NS החלטתי שהגיע הזמן להחליף לו את הביוס , מכייון שיש לי ליבה R480 וכל הכרטיסים מגיעים עם ביוס של R423 עבדתי לפי מדריך והצלחתי להוציא שיפור של מאה נקודות בערך לאחר עידכון הביוס לא הצלחתי להביא תליבה ל560 אלה ל550 ירידה של 10 . לעומת זאת הזיכרנות הגיעו ל 560! והרי התוצאות שלן 3Dmarks 05 סטוק עם ביוס ישן- 4094 ביוס ישן פלוס אובר קלוק-4666 ביוס חדש ,קלוקים סטוק- 4184 ביוס חדש + אובר קלוק - 4776 הרצתי 3Dmarks 06 בלופ של שלוש לבדיקת יציבות לא נראו שום בעיות. שימו לב שבתמונה רשום …

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by winds,

בתקווה שלא ראיתם את זה כבר http://www.hadash-hot.co.il/story/1950/

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by DXM,

יש לי את התוכנה FAN SPEED והיא אומרת לי דבר כזה TEMP1 38 TEMP2 42 TEMP3 -38 (זהו מינוס באמת) HDO 38 FAN1 0 RPM FAN2 5200 RPM FAN3 0 RPM עכשיו אני רוצה לדעת איזה מאוורר עושה לי רעש 5200 RPM זה די הרבה סיבובים. אני חושב שזה של הכרטיס מסך אבל אני לא יכול לבדוק. אם מישהו מכיר את התוכנה ויכול להגיד מה זה FAN2 בבקשה להגיד לי. (סביר להניח שזה לא הספק כי כשאני מוריד את הסיבובים בתוכנה אז הרוח של הספק נשארת אותו דבר ) יש איזה לוחות שהמדי טמפ' שלהם דפוקים, לי יש ASUS P4P800

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  4. Started by TheReaper,

טוב לא יש 7600GS של EVGA עכשיו עשיתי בדיקה בATITOOL (עצרתי בטעות ב11 דקות) אבל מהדקה השלישית זה יציב על 78 עכשיו לאיזה טווח בערך אני צריך להגיע שאני אדע שזה המקסימום שאני יכול להגיע אליו? ובכמה בערך אני אמור להעלות את הליבה והזכרונות כדי לדעת שעשיתי OC טוב לכרטיס מסך הזה (זאתמרת לכמה בערך אנשים מגיעים בלי קירור מיוחד)

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  5. קודם כל אני רוצה שזה יהיה גם יפה. 1 מה ההבדלים בין השניים האלו ומה הם בדיוק עושים ז"א אם אני קוה את אחד מהם מה אני עוד צריך למערכת קירור מים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3310 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3301 2 מה זה הדבר הזה ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3662 האם זו מערכת מורכבת ? ושוב אם לא מה אני עוד צריך ?

6. Started by eyaffe,

שלום לכולם !! יש לי את המפרט הבא : ASUS P5W DH E6400 2GB OCZ XTC 800MHZ ASUS X850XT PE אני רוצה לעבור למערכת קירור מים, אני רוצה ש ק ט, ומתוכנן OC בינוני והנה כמה קושיות : 1. האם לקחת מערכת מוכנה כמו TT TAI CHI ? 2. אם לא אז איזה בלוק\רדיאטור\משאבה מומלצים בתקציב של עד 1000 ש"ח 3. אין לי רצון להרכיב את הכל מאפס אז כמה שיותר מוכן\מובנה יותר טוב תודה

7. Started by lirancoh85,

אהלן יש ברשותי כרטיס מסך SAPHIRE X850XT מגיע עם הכרטיס תוכנה שנקראת TRIXXX אני שם אותו על SILENT או סטנדרט ופתאום צצות לי כל מיני הודעות שהליבה נורא חמה והיא מגיעה לטמפרטורה של 80 מעלות

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  8. Started by FreeStyle,

Sensor ------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Motherboard Name Gigabyte 8I915P / 8I925X / 8I945G / 8I945P / 8I955X Series Temperatures: CPU 43 °C (109 °F) מעבד GPU 50 °C (122 °F) כרטיס מסך Maxtor 6L160M0 35 °C (95 °F) הארד דיסק מעבד זה טוב? נראה לי שכה.. יש לי INtel 3.2GHZ הארד דיסק זה מעולה? לא כן יש מתחתיו מאוור ענק. אבל הכרטיס מסך יש לי בעיה איתו אתם לא חושבים שזה קצת מוגזם? אגב זה נוסה במצב של גלישה באינטרנט לא מאמץ מיותר. אין לי מאוור לכרטיס מסך רק כזה דבר עם פסים שחורים שעליו כאליו מרכיבים תמאוור צריך לקנות מאוור לכרטיס מסך צריך נכון? תוכלו להמליץ על אחד ש…

9. Started by stingeR-,

סוף סוף הגיע לוח האם המיוחל והתחלנו להתעסק.. בינתיים הגעתי לזה(עדיין לא הורדתי powerstrip ככה שבזיכרון כנראה אפשר לעלות יותר אבל הליבה במקסימום ללא VMOD) המעבד נמצא על 251x11 = 2760mhz : http://img508.imageshack.us/img508/5142/6823md6.jpg

• 54 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. זה המפרט שאני קונה: הכרטיס מסך הוא כבר SILENT, כלומר בלי מאוורר אלא צלעות קירור (הלינק אליו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=15260). איך עוד אני יכול לגרום למחשב להיות שקט לחלוטין, שיהיה אפשר לישון איתו בלילה באותו חדר? המארז שלחתי שקט? הספק? המאוורר של הלוח אם? המעבד מגיע עם מאוורר בכלל או שאני צריך לקנות לו בנפרד? או בקיצור, מה אני צריך לקנות\להוסיף כדי שהמחשב יהיה שקט ? עריכה: עכשיו רואים את המפרט.

11. Started by yotamavi,

באיזה דרך יותר טוב לעשות אוברקלוק למעבד?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  12. אז ככה יש לי גוף קירור BT על המעבד (משחה תרמית שלהם) מארז Mambo של http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/mambo/vc2000bns.asp :Thermaltake מאוורר 80 מ"מ בפרונט של המארז מאוורר 120 מ"מ מאחורה והספק כוח: http://www.thermaltake.com/product/Power/TR2power/w0101102/w0101102.asp יש לו איזה פעולה של קירור שכל מה שנכנס מהמאוורר שפונה לתוך המארז יוצא קר... אני מתכוון לעשות בעתיד גם מאוורר עליון בגלל שהחום עולה למעלה וכל זה, שאלות + תמונות: רציתי לדעת אם המצב הזה שנוצר מפריע לזרימת אוויר: לגביי האוורור במארז, אז מה אתם אומרים על זה? המאוורר בפרונט המארז: החור של הדלת שאני לא יודע מה אני אומר לעשות איתו: אממ ועכשיו יש לי שאלה לגביי הקירור של הציפסט …

• 31 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by Torn,

בהתאם לכתיבת הביקורת שרשמתי כאן לפני שבוע בערך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210190.0 בקיצור הצלחתי להגיע כמו שאתם רואים לתוצאות OC מאוד יפות עם הכרטיס שלי, הצלחתי לפתוח 16 צינורות, מהירות ליבה הצלחתי להרים עד ל400. והתוצאה הסופית ב3DMARK05 הייתה 4300 בערך. לצערי חשבתי שהצלחתי להרים את הזיכרונות עד ל750MHZ אך מסתבר שטעיתי, ואחרי משחק מאומץ הארטפיקטים התחילו להגיע. עכשיו השאלה שלי היא למה אני לא מצליח לשנות את התדר של הזיכרונות בכרטיס הזה? אגב אפילו DOWNCLOCK לזיכרונות אני לא יכול לעשות, מספיק שאני מוריד 10 MHZ מהזיכרונות והארטיפקטים ישר קופצים לי אפילו בוינדוס. לדעתי החברה נעלה את התדר של הזיכרונות על 700 MHZ, היא יכולה לעשות דבר כזה? ואם כן, איך …

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  14. איך מאוורר מסכן מקרר את החלקיחם במחשב שמגיעים ל60 מעלות ויותר??לא ברור לי הענין

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by bebers,

Amd Athlon 64 X2 3800+ Msi K9N neo-f Inno3d Geforce 7600 GS 256 MB OCZ 1G DDR2 667 mhz 160 GB STAT2 8 mb זאת המערכת, 2 מאווררים במארז אחד בספק כולם מוציאים אוויר, (אין מאוורר שמכניס אוויר למארז) 1) כדאי לי לשנות את אחד המאווררים שעל המארז לכיוון השני שיכניס אוויר מבחוץ בשביל שתהייה סירקולציה? 2) המעבד בטמפ' 44-5 במנוחה, תקין? 3) הכרטיס מסך 55 במנוחה , תקין? 4) הלוח אם עומד על 39 מעלות, תקין?

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  16. ובכן , הורדתי RIVA TUNER והתחלתי להשתולל עם הכרטיס מסך , ASUS GE FORCE FX 5700LE , העלתי את מהירות הליבה והזכרונות קצת , ותהיתי אם תוכלו לתת לי תוכנות לבדיקת יציבות ? אני חושב האמת שאני הולך לשחק באיזה משחק בשעות הקרובות בשביל לעשות REALIFE STRESSTEST אבל תוכנה גם אני מניח תראה ארטיפקטים , מישהו יכול להמליץ על כזאת ?

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by malcolmx9,

קיבלתי את הגוף היום, והוא ממש ענקי :-X (לפחות, ביחס לקירורים שהתעסקתי איתם עד עכשיו). עם הקירור, קיבלתי מדריך התקנה של TT, והוא מתייחס לכמה תושבות. אני צריך לפעול לפי תושבת LGA775? יש לי בשבילה שתי התקנות, השניה אלטרנטיבית. איזה הכי מומלצת? שאלה טיפשית, אבל לא מזיק להיות בטוח ב-100% לפני שמתחילים את ההתקנה.

• 18 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by kibub,

מכירים את הציידנית הזו של האוטו ששומרת על קור http://www.bigelectric.co.il/Product.asp?productid=622 אם מפרקים אותו מגלים שבעצם כל המערכת קירור שלו זה בגודל 10סמ על 7 סמ ועובי 5 סמ זה בנוי משני פלטות שעל ידי ראקציה בניהם נוצר אפק של קירור והם פולטים קור בערך 15 מעלות (אם לא פחות) ואם מחברים את המתח בקוטביות הפוכה אז יוצא חום (לא לשימוש אבל סתם שתדעו) אז אם נקח את הפלטות האלה ונחבר לשנאי 12V ומהם נוציא שרוול צינור לתוך המארז של המחשב או אפילו ישירות על המעבד אז יש לנו אחלה קירור שבעולם שלא מרעיש בכלל 0DB וזול (400 שח כולל הכל. מה גם שהו מגיע לטמפ שנמוכות יותר מכל מערכת קירור מים... אז תגידו לי זה לא רעיון גאוני ? אני לא יודע איך לא חשבו על זה? אם מישהו מכיר ומבין על …

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by CASSPY,

שלום ! קצת עזרה למחשב ישן טמפ' סרק 54 מעלות מפרט: m/b ecs l7vmm3 cpu-amd 1900 +fan pro 3100a בחיפוש ברשת הפתרונות מתיחסים ל-socket a-462 מבדיקה של פתרונות הקירור התפס של גוף הקירור לא מתאים גוף הקירור מחובר ללוח אם בעזרת שני ברגים (צילום מצורף ) תודה עבור העזרה ;D כספי [attachment deleted by admin]

20. היי לכולם. אומנם בOC למעבד(ולמערכת) אני כבר די מנוסה, אך עם כרטיס מסך זאת ההתעסקות הראשונה שלי. stinger - האשמה עלייך, לא עמדתי בפיתוי אחרי ההודעה שלך על ה7600GT. סתם אני משתמש בריבהטיונר לצורך המטרה, וכרגע אני בודק יציבות של הכרטיס עם 600MHZ ליבה, ו450MHZ לזכרונות. כלומר 900 מגה הרץ אפקטיבי. אני לא חושב שהכרטיס יכול לעשות הרבה יותר, כי אם אני מעלה עוד 10-15 מגה הרץ לכל אחד הוא מניב שגיאה. מספר שאלות ברשותכם: 1. איך בודקים יציבות של כרטיס מסך? אני יודע שאם הוא לא עומד בעומס אז רואים ארטיפקטים. אבל בהנחה שלא רואים, האם יש דרך יותר מהימנה? 2. מה יותר משמעותי ב7600GS - אובר קלוק לזכרונות או לליבה? כי בנושא הליבה ההצלחה גדולה יותר. 3. האם זה נחשב אובר קלוק רציני? או ד…

• 17 תגובות
    • 960 צפיות
  21. Started by gilloze,

אז ככה זה בדוק לא המעבד כי הוא יושב על 48

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי מעבד פנטיום 4 מהירות 3GHZ אם לוח של Intel Cherry Creek D915PCY והעמבד בזמן מנוחה עומד על 60 בערך ובזמן מאמץ מגיע ל 70 אפלו האם זה תקין?? אני חייב לציין שאפילו החלפתי את המשחה התרמית בפנים וניקיתי אבק ועדין אותו הדבר ועוד שאלה קטנה אם אני כן אמור להחליף גוף קירור מה עדיף לי ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? או ?Zalman 9500 Cu LED? ????? והאם יש דרך לדעת האם בטוח הם יתאימו לי למארז לפני שאני קונה??? בתודה רבה לכם.... אמיר

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shlomi8,

היום שיחקתי 'warcraft 3 ופתאום המחשב נתקעע ונשמע צפצוף קבוע כזה ממנו שלא מפסיק עד הריסט...אמרו לי שזה חימום אולי לפני כמה חודשים עשיתי מודינג קטן והוספתי כמה מאוררים...יש להזכיר שגם פירקתי את הגוף קירור של המעבד כמה וכמה פעמיםם בלי להחליף משחה...אני מפחד להחליף משחה מכמה סיבות.. קודם כל אף פעם לא החלפתי דבר שני יש לי משחה ג'נרית ואני מפחד שמה שיש לי על המעבד עכשיו יותר טוב (יש לי nanu blue ) החום של המעבד שלי 55 במנוחה...לא יודע לאן הוא יכול להגיע במאמץ אבל ראיתי אותו כבר 70... מישהו יודע מזה הצפצוף המוזר הזה...וכדיי להחליף משחה?

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  24. Started by Polonian,

יש לי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת את תחומי הטמפ' במנוחה ובמאמץ שנחשבים סבירים לכרטיס הזה. תודה.

• 12 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by paradoxx,

יש לי בלוק מים למעבד בלבד. הטמפרטורה של הכרטיס קרירה למדי (50 מעלות: X1900GT) חשבתי לבדוק עכשיו מה שלום הציפים של הזכרון, שמתי עליהם את האצבע והם חמימים למדי... בסביבות ה-60-70 מעלות.. השאלה האם צריך לשים להם קירור או שהאיוורור של המארז מספיק, אם כן מה הפתרונות?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים