אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
ליבה:680 ליפני:550 זכרון:480 ליפני:400 שיידרים:1690ליפני:1550 http://www.siz.co.il/my.php?i=nmytdzy4ywjg.jpg טמפרטורה במאמץ(OCCT במשך 500 שניות): 57-58 אין איוותים או משהו כזה הכל יציב תגובות ? ד"א הכ"מ הוא 9500 GT
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך מצולם להחלפת גוף קרור+משחה טרמית? :-*
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
הינכם מוזמנים לשתף אותנו בביקורות וחידושים בתחום האוברקלוק והקירור. ההתמקדות היא כמובן באמצעי קירור (אוויר, מים, ואף אקסטרים), אך אין מניעה לפרסם ביקורות והשוואות בין רכיבי חומרה כאלה ואחרים. אם ההיענות תהיה רבה, נסכם את הנתונים בטבלאות(למשל טבלה המרכזת את יכולות לוחות האם באוברקלוק, לפי המידע שנאסף מהביקורות, וכן הלאה). --------------------------------------------------------------------------------------- השוואת גופי קירור: 10 גופי הקירור המובלים למערכות אינטל ו-AMD - לפי טמפרטורה ורמת הרעש. 13 גופי קירור למערכת Core i7 בביקורות. השוואה בין גופי קירור ספציפיים: Arctic Cooling Freezer Xtreme VS Arctic Cooling Freezer 7 Pro http://www.fudzilla.com/index.php?option=…
-
- 56 תגובות
- 237.9k צפיות
-
-
אתמול התברר לי שיש לי גישה למערכת של מיקרו הלחמות (אין לי מושג איך קוראים לזה אז אילתרתי שם) דרך חבר שלומד/עובד באוניברסיטה. ביום שני אני אלך לשם עם המעבד ואנסה לפתוח אותו, דיווחים בהמשך.
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
דיברתי עם הבעלים, והוא טוען שבזכותי הוא מקבל ה-מ-ו-ן פניות מישראל, (כי אני מצאתי אותו ופירסמתי אותו כאן ) אז שכנעתי אותו להוסיף לרשימת הארצות שהוא עושה אליהן משלוח את ישראל, מה שאומר שאתם לא צריכים לשלוח לו מייל בשביל לסדר משלוח לישראל! אני לא יודע אם זה פרסום חינם, אבל האתר מוכר לדים מצויינים (קיבלתי כבר את החבילה שלי.. ;D ) במחיר עוד יותר מצויין (לד לבן/כחול/אדום/ירוק של 5000MCD עולה 0.5$!!), וכתובת האתר היא: www.ExaByteSystems.com
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
הגיע מאוורר חדש לארץ ושמו: SilenX המאוורר עושה את עבודתו נאמנה - מהירות ודחיסת אוויר זהה למובילים בשוק (scythe). אך בנוסף לכך, ניחן ביכולת עבודה חרישית (14db למאוורר 120 בעוצמה של 1300RPM). זמין בחנויות: נועה מחשבים ו-FOX PC.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בתרד הזה אתם מזומנים לדון ולעלות שלל עדכונים וחדשות בכל הנוגע לקירור.
-
- 7 תגובות
- 16.7k צפיות
-
-
לאחר כמה ימים של התבלבלות עם עצמי, אני חושב שהגעתי להחלטה על מה שאני רוצה... ( תרגישו חופשי לבלבל אותי שוב ) המטרה: OC ברמה בינונית +- רכיבים: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Tray אוורור למעבד: Arctic-Cooling Freezer XTREME Extremely Quiet Twin Tower Solution לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3L זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 מארז: Silverstone TEMJIN SST-TJ05S ספק: PCP 500W כרטיס מסך: GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE EDITION -RETAIL - 55nm - 216 SP האם שילוב הרכיבים מבחינת יכולת קירור וOC נראה לכם? או שהייתם מחליפים משהו? (האם המאוורר מתאים ללוח האם ולמארז? זיכרון/כרטיס מסך ראוי לOC, וכד' ?) תודה עריכה: מבחינת OC, האם תהיה חשיבות משמ…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני מתכוון להחליף את המאווררים במחשב. לאור ההמלצות כאן בפורום אני אקנה Scythe. אם יש למישהו טיפ / המלצה / ניסיון אישי או כל רעיון אחר אני אשמח לשמוע. לגוף הקירור שעל המעבד: 2 מאוררים 2000rpm Slim מסוג זה: http://ksp.co.il/?select=.1066..39..186..113..172.&list=1&sort=2&glist=1&uin=12005&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 למארז: 2 מאווררים רגילים מסוג זה: http://ksp.co.il/?select=.1066..39..186..113..172.&list=1&sort=2&glist=1&uin=18393&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הקו המנחה הוא שקט אבל גם ביצועים טובים מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן אנשים בגדול, זה המצב: אני לא תחום למעלה/למטה בכסף. רוצה מחשב מעולה שיעבוד מעולה לשנים הקרובות, עם יכולת להריץ משחקים על Settings מקסימליים. כן מנסה להשיג Value יחסית סביר, ככה שנניח אני לא רוצה סתם להשתגע עם SLI של GTX 1080. אני בטוח שזה יתן אחלה תוצאות, אבל נראה לי שכולם פה מבינים שזה לא קוסט אפקטיבי. זה מה שיצא לי לבנות. אני ממש אשמח לשמוע דעות, סומך עליכם שיש לכם הצעות לשיפור. (כל דבר יעזור ממש! ממקום הקנייה ועד המאווררים). המון תודה לכם! עריכה: גיליתי שיצאתי קצת אהבל. מעניין כמה עייף הייתי כשלא שמתי לב באיזה פורום פרסמתי. אשמח אם אחד המנהלים יוכל להעביר לפורום הרלוונטי (: מפרט ראשון (דרך סטארט…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות לו אובר-קלוק ועל מה בעצם הוא משפיע ועד כמה הוא חשוב לנו??
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
פשוט לא יאומן חבר שלי קנה את המוצר לפני שבוע והמליץ לי עליו אני מדבר על ActiveCool AC4G-D P4 בחנות 325 ש"ח , ומי שיגיע לחנות יוכל גם להוריד מ 40 מעלות הוא הוריד לי ל 19 מעלות . ואפילו לפחות כתבה על המוצר אקטיב קול : מערכת קירור טרמואלקטרית למעבד המחשב בצורת פנל קדמי 10/06/04 13:53 אקטיב קול הכריזה על ההשקה שלAC4G-D , מערכת קירור למעבד המחשב, המיועדת לתת מענה לבעיה המחריפה של חימום יתר של מעבדי המחשב בתעשיית המחשבים האישיים. ככל שמעבדי המחשב קטנים במידותיהם ונעשים מהירים יותר, חימומם ימשיך להוות אתגר כבד המאיים על היציבות והאמינות של המחשב. הפתרון החדש של אקטיב קול ה- AC4G-D מבוסס על טכנולוגיה טרמואלקטרית מסוגל לקרר את המעבדים המתקדמים של אינטל מסדרת P4,כ…
-
- 187 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
בכניסה לאתר מפורסמת הודעה שבה רשום שהחודש בין השאר יפורסמו כתבות ומאמרים בנושא OC. בינתיים ראיתי רק כתבה אחת בנושא מפרט לOC שהייתה ממש טובה (אך קצרה במקצת). האמת שציפיתי לכמות הרבה יותר גדולה של כתבות ומאמרים.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי, קיבלתי CM690 חדש אשמח לקבל חוו"דים על הסידור.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1) העליתי מתח ל1.40 ב3.70 האם זה תקין? 2) אני בודק יציבות בORTHOS/OCCT ונכשלתי עכשיו בבדיקה אז במקום להעלות מתח שיניתי את התזמונים המקוריים(4-4-4-15) ל5-5-5-15 וזה יציב עכשיו מה זה אומר השינוי תיזמונים הזה? קישור לאתר הזכרונות http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2 אני במתח 2.10 להוריד או להשאיר? 3) הכרטיס מסך שלי 8800GT בOC 757/1836/960 האם זה סביר או שיש לאן לשאוף? מפרט בצד תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז לאחר שבוס הסביר איך מסירים את המאורר מהגוף קירור הפשוט של אינטל (LGA775) פתחתי את המחשב, ניתקתי סיילנט קט אחד שסתם היה בפנים ופיזר אוויר במארז, הוצאתי את הגוף קירור מהמקום והסרתי את המאורר. בשביל לשים את הסיילנט קט הייתי צריך לאלתר, גם עם המתאם 80 מ"מ שמגיע איתו, הגוף קירור של אינטל פשוט קטן מידי. החזרתי את הגוף קירור למקום וחשבתי על אלתור. תוך כמה שניות מצאתי אחד, אזיקונים. שמתי סך הכל שניים, אחד בפינה אחד ושני בפינה האלכסונית שלו (ימין למטה ושמאל למעלה, למתעקשים) הפעלתי את המחשב והוופ הכל עבד. הבעיה הראשונה שנתקלתי בה: משום מה הסיילנט קט מסרב לעבוד במלוא המהירות, במחשב של אחי זה נותן לו עד 4000RPM, אצלי עד 2600 בערך. חבל מאוד. יכול להיות שהבעיה היא בתוכנה של אינטל…
-
- 1 תגובה
- 373 צפיות
-
-
טוב, לאחר חששות שהתבדו WINDOWS XP הצליח לעלות והכל מוגדר כמו שצריך. לא נתקלתי בשום בעיה למרות החלפת הלוח מ-A7M266 ללוח הנ"ל. כמובן שמיד בדקתי האם ה-CRUCIAL PC2100 יעבדו ב-166, עובדים כמו גדולים. הטמפרטורה של המעבד צנחה פלאים גם לפי MBM5 וגם לפי ה-BIOS. מאיזור ה-50 ל-38-39 ב-IDLE. הצעד הבא, עדכון BIOS ועוד משחקים עם ה-FSB...... בהצלחה לי. ;D
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כישעמום יומי נכנסתי לביוס והתחלתי לשחק (את רוב הפונקציות שם אני יודע) ראיתי במדריך לOC שאפשר לשנות את מהירות המעבד דרך הביוס אז שניתי עשיתי ריסטארט ופיתאום הפלא ופלא יש לי 784 מגהרז מקודם היו לי 700 אבל מה עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוינדוס לא עולה אז פתחתי את מחשבי הקט והחלפתי את מיקומו של אחד הג'אמפרים והכל חזר לקדמותו עכשיו השאלה היא איך מגביר את זה(מהירות) מבלי שהמחשב הקט שלי יתקע ?? נ.ב יש לי מאורר אחד שעל הלוח אם אני מתכנן ליקנות עוד 2 אבל איזה ?
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום! מה אתם אומרים על הטמפרטורות הבאות: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
הובכן נכון להיום יש במחשב שלי 8 מאווררים כולל המאוורר של המעבד שניים מהחדשים שהוספתי כוללים גם תאורה ציבעונית אחד מהם בה יחד עם הפנאל הצדדי החדש שלי שכולל כמובן חלון. הובכן סדר המאווררים הינו כך: אחד על המעבד (פנטיום 4) אחד בספק הכח אחד מתחתין 80 מ"מ שמוציא אויר אחד מתחתיו גם כן 80 מ"מ שמכניס אויר אחד 80 מ"מ על הפאנל הצדדי שמוציא אויר אחד 120 מ"מ בבסיס המארז שמעלה אויר קר כלפי מעלה שניים 80 מ"מ בחזית המארז. אחד 120 מ"מ בראש המארז בערך באמצע שזורק אוויר קר כלפי פנים המארז. הובכן אשמח לשמוע דעת על סידור המאווררים שלי? ושנית כיצד אני יכול לטפל בבעית חוטי החשמל המרובים שיש לי?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת האם הטמפרטורות שלי טובות [מעבד + לוח אם]. מעבד - Intel Pentium 4 , 3.0Ghz Prescott 1Mb Cache לוח אם - Intel Corporation D915GAV טמפ' מעבד: 45-48 במנוחה 55-57 במאמץ טמפ' לוח אם: 35-38 במנוחה 40-42 במאמץ אז האם הטמפ' שלי בסדר או לא? תודה מראש לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום רציתי את חוות הדעת שלכם בנוגע למאוורר מעבד מסוג Zalman CNPS7000A-Cu Cooler והאם הוא שווה הוצאה של 250 שקל??
-
- 5 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש - השקעתי בו לא מעט בכל התחומים אבל בקירור פחות. רציתי לדעת אם בהתחשב במפרט (ר"מ) הקירור מספיק או שהכרחי להוסיף קירור? חשוב לציין שאין לי בעיה של רעש - המחשב שקט ואני לא מתכנן OC אלא רק רוצה קירור שיאפשר עבודה תקינה ולא יסכן את חלקי המחשב בחימום יתר. המפרט: Core 2 E6300 ASUS P5B DDR2 512MB 667 X2 MSI GeForce 7600GT (שלפי מה שהבנתי מגיע עם קירור משופר יחסית לשאר היצרניות) HD: 250GB, 60GB כאמור הקירור הוא מינימלי: מאוורר 120, קירור מובנה כרטיס מסך וקירור מובנה מעבד.
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הצלחתי להוציא 3200MHZ עם OC במעבד E4300 ככה זה נראה: הנתונים: 350MHZ FSB במכפלת 9X CPU V. 146250 המעבד במצב IDLE נמצא בטמפרטורה של 42 מעלות.(על פי CORE TEMP 0.95) כשהרצתי S&M במצב הרצה הטמפרטורה היתה 66-62 מעלות ואז המחשב עשה לי RESTART(על פי CORE TEMP 0.95) בביוס מכוון אצלי שחום המעבד יהיה עד 66. מה אתם מייעצים, לעלות את הגנת המעבד ל-70 בביוס או כל פתרון אחר ...?
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-