עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by haviv822,

ברשותי מעבד 3800X2 , לוח LANPARTY , זכרונות Twinmos SPEED PRIMIUM (מפרט בצד) הגעתי למהירות מעבד של 2750Mhz עם מחלק זכרונות 2/3, מתח למעבד 110% , ומתח לזכרונות 2.7 עם מתח של 3 לזכרונות במהירות 2800MHZ המחשב לא היה יציב בבדיקות ב S&M . (ההגדרות על high ובבדיקה של המעבד המחשב נתקע.) מה כאן מגביל אותי ?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by alex241286,

היי יש לי את המחשב הישן שלי עם מעבד P4 1700 סקוט 423 ולוח ECS P4VXASD (לא לצחוק סתם מחשב ישן שמשמש לגלישה בלבד כשאני מבקר את אמא) טוב הבעיה... אם מישהו מכיר אז את הצלעות קירור מחזיקים קליפסים כאלו שמתחברים לפלסטיקים כאלו שמתברגים ללוח אם....אחד פעם נשבר לי ובמזל מצאתי חדש...אבל עכשיו נשבר לי השני ...מישהו יודע איפה אני יכול לקנות פלסטיק כזה? (בנתיים זה מחובר אצלי עם אזיקונים)

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by בתאל:],

המחשב שלי עושה ריסט בגלל התחממות יתר איך אני מבצעת קירור?

• 13 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by telzur,

איזה נזקים יכולים לקרות למחשב שלי אם תהיה תקלה באוברקלוקינג

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by guy1235,

תגידו חברה מה קורה למאגר ה- OCDB? אני מפרסם את הפרוייקטים שלי ולא מפרסמים אותם.. זה ככה כבר קרוב לחודש.. וכבר היו עידכונים ואת שלי לא מכניסים.. מישהו יודע למה? זה ממש מוזר.. מה בגלל שאני שחור? LOL שלחתי הודעות למעכרת בתקווה שיעזרו לי אך לא חזרו אלי או עידכנו לי את הפרוייקטים... אולי מישהו מפה יוכל להגיד לי מה קורה.. תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by prigat_a,

ערב טוב המחשב הוא נייד סוני VIO ישן פנטיום 3 יש לציין שבמאמץ הוא מגיע ל70 מעלות... יש דרך לשפר את זה? ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את פעולת המאוורר שיתחיל בטמפרטורה מוקדמת יותר ולא ב 55+ את המעלות אני בודק בeverest תודה

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  7. שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם המאוורר קירור שבקישור הבא מתאים למעבד Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - ?מעבדי אינטל? http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_146_107_143&products_id=1645 תודה........

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by Keman,

שלום למבינים בעיניין ! ביכולתי להשיג את הקולר הזה ב200 ש"ח. כרגע יש לי THERMALTAKE BLUE ORB II. האים השיפור יהיה משמעותי ושווה להשקיע ? P.S. תודה לכל עונה :-)

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  9. יש לי מעבד 820פנטיום D, עם גוף קירור מקורי. רניתי לו גוף קירור IGLOO5700, שמגיע כבר עם חומר תרמי עליו. 1. איך אני מנקה את החומר שנשאר דבוק על המעבד ? 2. איזה טמפ נחשבת נורמלית , בזמן מנוחה ומאמץ? (ללא OC, ועם OC). 3. באיזה טמפ זה נחשב "מסוכן" ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  10. הנה הדילמה: למרות שה- 805 מיועד לרוץ במהירות נמוכה יותר מה- 820, ה MULTIPLIER שלו בנוי ל FSB 133 (כלומר x20), כך שאני יכול לרוץ עם FSB באיזור ה- 166-200 וכך הזכרונות וכל שאר הלוח רצים בהמהירות נורמלית ולא מהווים צוואר בקבוק. עם ה- 820 נראה לי שהעסק נהיה קצת יותר טריקי אם רוצים לבצע OC - או שמצטיידים בזכרונות מהירים מאוד, ו/או צריך לשחק עם המחלק של הזיכרון. בכל מקרה סיפור מעיק, ומאחר שמעולם לא התעסקתי עדיין עם OC, עסק מעיק שבעתיים. עוד כמה נתונים חשובים: - אני כרגע נעול על חבילה ספציפית שכוללת לוח אם ABIT AW8 וזכרונות DDR2 667 של CORSAIR (לא יודע דגם מדוייק ותיזמונים). - המחשב אמור בעיקר לשמש כ HTPC כך שה- OC ייאלץ להתחם ע"י אילוצי רעש. ייתכן שאני אקנה TT BT בכל מקרה לצורך…

• 51 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by Yosi199,

שבת שלום לכולם... איזה קירור לקנות למחשב החדש? Antec P180 לוח P5B-DELUXE CONOREE E6300 יש קירור (אוויר כן?) שאפשר להגיד עליו שהוא הכי טוב או שזה עניין של טעם בין המובילים?

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  12. Started by eegg,

יש לי 7600gt שדיי חם 45~ ובמאמץ כ55 זה בחדר מאוד חם והיצרן הוא xfx חשבתי בסיבית ה150 שקל

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by nissimtr,

שלום שלום אז ככה קודם כל את המפרט שלי יש לכם <--- אני אשתף אותכם בנסיון כושל לבצע OC ואשמח לעצות. אז ככה בתחילת השבוע שעבר החלפתי קירור למעבד ולצ'יפסט שלי. הצ'יפסט קיבל משהו בשם VC-RE של Evercool שזה קירור שהוא במקור לכרטיס גרפי אבל בפורומים הרשמיים של DFI ממש ממליצים עליו (לאחראים של הפורום שהם אנשי תמיכה טכנית של DFI יש אותו, הם מפיצים סרטון הדגמה איך להרכיב את זה וכו') המעבד קיבל Tuniq Tower 120 ואותו אין לי צורך להציג לכם : אז ככה חיכיתי לסופ"ש על מנת לנסות את מזלי בOC כי במשך השבוע ממש אין לי זמן. אני יודע שבעקרון השיטה היא להעלות טיפה את הבאס ואז לבדוק יציבות ולחזור על התהליך. אבל מה, קראתי ברשת שהמעבד שלי אמור לעשות 2600 בקלות (תדר סטוק שלו זה 1800) אז…

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by tomllic,

שלום, אני אנצל את המחצית ואשאל כמה שאלות (מקווה שזה הפורום הנכון), לא הצלחתי למצוא את התשובות בעזרת חיפוש... בכל אופן, עבדתי לפי המדריך של קובי חסון בקשר לשימוש במאוורר של ספק ישן. את המאוורר הוצאתי, יש לו שני חוטים: אדום ושחור. במדריך כתוב להוציא גם את חיבור המתח לפלופי ולהשתמש בו. יכול להיות שזה בגלל שהמדריך מ2001, אבל חיבור המתח לפלופי לא נראה כמו בתמונה. אתם בטח מכירים אותו, זה שקע לבן שמחוברים אליו רביעיית חוטים. והנה השאלות: 1: האם אני יכול בכלל להשתמש בחיבור הזה לטובת חיבור המאוורר ללוח האם בכלל ? (הוא לא מטעים בעיקרון לחיבורי מאוור, שייפתי אותו קצת ועכשיו הוא מתחבר לא רע).. 2: במידה ולא, באיזה חיבור אני כן יכול להשתמש ? 3: במידה וכן, כאמור יש לו ארבעה חוטים (אדו…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by p-o-i,

כן שלום יש לי את המעבד של AMD 3800X2 ולוח GA-M55S-S3 ניסיתי כרגע לבצע אוברקלוק קטנטן מ2010MHZ ל2200MHZ והמחשב עלה עד לווינדוס וקרס וככה עשה לי 3 פעמים העלתי את המתח מ1.3 ל1.35 והוא אכן הגיע טיפה רחוק יותר בהרצה של הווינדוס...אז מה ניראה לכם לעלות עוד את המתח יש מצב שלא העלתי מספיק...וכן אני כרגע עובד עם קירור סטנדרתי אבל קר פה והמעבד עומד לי על 20-23 מעלות אז אין מצב שהאוברקלוק הקפיץ אותו למעלות משוגעות שגרמו לו לקרוס...

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by fit3,

שבת שלום אנשים יש לי שאלה יש לי לוח של intel 915pcy אם מאורר אחד של 80 שמוציא אוויר עכשיו הזמנתי שני מאוררים מ נעה מחשבים ac 8025 שהמליצו לי עליהם פה על מנת לקרר יותר את המארז המאווררים צריכים להגיע עוד כמה ימים עכשיו הבנתי שיש להם חיבור של 3 פינים?? אני יודע שהסטנדרט זה 4 פינים לא? תקנו אותי אם אני טועה מישהו יוכל אולי לעזור לי להגיד לי אם יש לי חיבורים מתאימים בלוח??? או בספק?? איך אני יכול לדעת בתודה אמיר

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  17. .

18. Started by eegg,

מישהו מכיר את אלו השמע המעולה לoc http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_flexxlc_edition

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. המערכת מיועדת ל-OC כמובן. אני הולך להזמין את זה - איך הם ל-OC ? המערכת כוללת בין השאר : E6600 ASUS P5B DELUXE SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ENERMAX 500W LIBERTY ומעכרת קירור מים כמובן שהזמנתי מחו"ל

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  20. Started by p-o-i,

היי...לפני כמס ימים קיבלתי סוף סוף את המחשב שלי אז אני מתכנן לעשות טיפה אוברקלוק לא משהו רציני כי לפי דעתי המערכת תיהיה חזקה מספיק בישביל לסחוב די הכל...אני כבעוד שבועיים קונה 8800GTS ואיתו גם מסך ואני רוצה להביא אימו באותו הזמנה גם מאורר למעבד שלי שכרגע נמצא עם הסטנדרת שלו...(ומפליא אותי לראות שהמעבד עומד לי על 20-22 מעלות...המעבדים האלה קרים אה..) אז מישהו מוכן להמליץ לי על מאורר בסביבות ה200-300 שקל...??

21. יש מצב כזה זה החלום שלי כול הזמן רציתי לעשות את זה להיה לי אפשרות לעושת את זה עם הX800GT שהיה לי אין לי ניסיון קודם

• 10 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by shirNoshe,

אם אני מעלה עוד 3MHZ ה-WIN עולה אבל כל תוכנת בדיקה כמו S&M וגם SP2004 נתקעת.רק איתחול מוציא מהמצב. ניסיתי לתת עוד קצת מתח וללא הבדל.אפשר לתת עוד פוש למתח?כי אני מפחד לא לשרוף. אגב,מה המתח המקסימלי שהמעבד יכול ליסבול?איך אני יודע עד כמה המעבד יכול לקבל מתח? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 721 צפיות
  23. שלום לכולם! בהיותי משותת באתרי חנויות מחשבים בעת חיפוש אחר קירור ל מעבד שלי (Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore) מצאתי קירורים שמתאימים למעבדי Athlon64 3200+ המעבד שלי הוא Athlon64 3600+ X2 DualCore השאלה שלי האם קירורים המתאימים למעבדי Athlon64 3200+ יתאימו למעבדי Athlon64 3600+ X2 DualCore למרות שה-Socket הוא AM2 בתודה!

• 12 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by Ancient1,

הוכחת קיום: המאוורר של הCore2Duo סטוק הוא בעל 4 חוטים , כן , קונקטור של 4 פינים. זה בגלל מערכת שונה של שליטה ודיווח על מהירות, שנחשבת לטובה יותר . הגדרת מטרות: המאוורר מיועד להחליף קרור מארז (סונטה ) 12סמ בפנל האחורי , בעל 2 חוטים. פרוט המטרות: משום שיש לי קרור מים, החיבור לעיל פנוי, ואני מעונין לבקר את המאוורר האחורי ע"י הלוח. הבעיה : מישהו יודע איפה יש ?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  25. ערב טוב לכולם. קראתי את המדריך ופעלתי לפיו והרמתי את התדרים[מצורף תמונה] השאלה שלי היא: לא נגעתי בשום מתחים,עד כמה אני יכול להרים את התדרים בבטחה ללא שום קרור נוסף[רק קרור סטוק] שהמערכת תהיה יציבה תמיד.מה המקסימום שאפשר? [הממוצע שהגיעו אליו אנשים]. נ.ב קראתי במדריך שצריך לנעול את התדר של : pci express 100mhz "בכדי שלא יעלה במקביל לעליה בתדר הבאס" האם זה עבור כל כרטיסי המסך? או שהכרטיס שלי צריך תדר אחר? החלקים תראו במפרט. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים