אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מעבד amd athlon64 6000+ X2 ולוח אם asus m2n32-sli premium vista edition תודה.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הוצאתי את המאוורר כדי לנקות אותו [מאוורר של המעבד ] ושכחתי מהמשחה הטרמית , עד כמה זה קריטי ? האפקט של המשחה נהרס או משהו ברגע שמוציאים את המאוורר מהמעבד ? כמה זה נורא ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל מומחי ה- OC ממש רוקי בנושא הזה אשמח לעזרה בנושא או הפניות לביצוע מפרט טכני: Gigabyte GA-965P-DS4 ver 2.0 CPU E6600 2GB (2x1GB) 667MHz GeForce 8500GT 521MB Vista נכון להיום אני משתמש בתוכנת ה - EASY TUNE 5 של Gigabyte לביצוע ה- OC אבל זה לא יציב. אשמח לעזרה בביצוע ה- OC תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
האם החיבור NB FAN אמור להיות למאוורר של הצ'יפסט ??? ואם כן למה ג'יגהבייט לא חשבו על מקום למאוורר כזה ? הרי מעל הצלעות קירור של הצ'יפסט 3 מילימטר מעל יושב הכרטיס מסך....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד 5900X , כרגע באוברקלוק. שמתי לב שהתדר יורד כשהמעבד מגיע לטמפ' של 87 מעלות ומעלה. ידוע לי שזה מן מנגנון כלשהו לשמירה על המעבד.. בכל אופן רציתי לשאול אם יש דרך כלשהי לבטל את זה ? לא מצאתי אופציה כזו בביוס.. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
נשרף לי המאוורר של המעבד...מכיוון שאני לא רוצה שזה יקרה שוב, אני רוצה לדעת איזה מאוור למעבד כדי לקנות...וכמובן שיעלה לא יותר מ100 שקל.
-
בא לי לעשות מודינג... אבל חבל לי להרוס את המחשב שיש לי עכשיו אז יש לי מחשב ישן שהיה 386 ושופר לפנטיום 1 586... חיברתי אותו היום עם מקלדת ענתיקה עם יציאה מוזרה (כמו PS\2 רק יותר גדולה)... ולמסך... והפעלתי והיו כל מיני בעיות... אבל זה לא משנה... כי גם אם המחשב פועל וגם אם לא אני סתם רוצה להתנסות במודינג יש לי כמה שאלות בקשר למודינג... אז: העלתי כמה תמונות של המחשב הישן הזה כדי שתיראו על מה מדובר... http://InspectorGadget.web1000.com/1.jpg *** את הסיפרה אחד ניתן להחליף מ-1 עד ל- 13 כדי לראות את התמונות... *** תכנסו לקישור... ואז תלחצו שם על לינק כדי לראות את התמונה... המודינג שאני רוצה לעשות: 1. כבלים עגולים... שזה לא נראה בעיה... 2. צביעת המארז... המארז בצבע…
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הם קוראים לו ה-HardCano 8 אני חייב להודות שהוא נורא כוסון http://www.thermaltake.com/products/hdcooler/hardcano8vr.htm
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום כולם. שמעתי שה-GTS 320MB (וה-640MB) הם בעצם GTX שעשו להם DISABLE ל2 קבוצות של מעבדי זרימה (כל אחת של 16), וחסמו כמה צינורות עיבוד. עכשיו ברור לי שעשו את זה מכיוון שהם לא היו טובים, אבל אם היה מצב שלמשל קבוצה אחת של SP לא תעבוד, הם ביטלו עוד קבוצה ומכרו את זה בתור GTS. קודם כל השמועות נכונות? לפחות לגבי צינורות העיבוד? עכשיו, אם כן - איך עושים את זה? RIVATUNER? מישהו ניסה? זה יכול להרוס לי משהו??? תודה על התשובות!
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
NV120 Premium Noctua NH-U12P CPU Cooler OCZ Vendetta 2 CPU Cooler SCYTHE "NINJA PLUS Rev.B" 6Heat Pipes CPU Cooler Thermaltake Blue Orb FX- 12cm THERMALTAKE V1 או בכלל משהו אחר... תקציב : 250 שקל נא לא לייחס ל עלות\תועלת אם ההפרש הוא מתחת ל 50 שקל...
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי סלרון 800 אם לוח של ASUS - Cusi M 256 ראם עכשיו אני רוצה לעשות לו אוברקלוק (אני מאמין שבלוחות של Asus יהיו תוצאות יותר גבוהות מאשר בלוח חרא כמו בפנטיום) אז צילמתי לכם את הביוס- איפה שאני אמור להעלות את הבאס - ותגידו לי מה לעשות (מצטער על האיכות מצלמה חדשה CanonS40 היא אמורה להיות פצצה יש לה 4 מגה פיקסל - פשוט אני לא יודע להשתמש) זה הברירת מחדל תראו שרשום 800 http://rotter.net/User_files/nor/3db2949f4c630c6e.jpg אם אני בוחר באפשרות Manual (איפה שרשום 800 בתמונה למעלה) אז נפתחת לי הקטגוריה של הבאס ואני מקבל את המגילה הזאת בשביל לבחור http://rotter.net/User_files/nor/3db2944a49ea4004.jpg עכשיו ברשימה שאני יכול לבחור אני מקבל הכי הרבה 100/150 שזה 800 - וזה לא העלה לי …
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
עם AXP 1800+ GIGABYTE 7VRXP REV2 XTREME DDR 256 PC2700 טמפ' נוכחיות: מעבד- בסביבות ה45C.- עם וולקנו 6 מערכת- בסביבות ה40C. דעות? ד"א, יש ללוח נעילת AGP\PCI? באיזו קטגורייה. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן לדעת בוודאות כשמבצעים OC [ל-מעבד] מאיפה זה נובע זאת אומרת חסר מתח לזיכרון או למעבד.. אם המחשב לא נדלק או שהוא נדלק אבל בעיות אחרות צצות כמו מסך כחול וכו... תודה מראש אביב
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GT של גיגבייט (אני יודע שזה לא משהו אבל דלגו על זה) ואני לא מצליח להגיע איתו ל-500MHZ core clock ול-1.30 memory clock. האם צריך בשביל זה תוכנה ואם כן איזה כדאי???
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI KT4V שהוא בעצם מבוסס על KT400 512MB PC2700 DDR 333MHZ שפועלים ב CAS 2 ותיזמונים הכי גבוהים של חברת TRANSCEND מעבד AMD 2700+ שפועל בבאס של 166MHZ ומכפלה של 13 בערך והמכפלה נעולה AX7 עם מאורר דלתא 80 מ"מ רועש במיוחד מאחר שאני לא מסוגל להשקיט אותו לפחות כרגע חשבתי לעשות אוברקלואק למעבד כדי להרוויח מכל הרעש הזה מה אתם ממליצים לשנות? ועד כמה אתם חושבים שאני אגיע עם המעבד? כרגע הטמפרטורה של המעבד בסביבות 50 מעלות והמאוורר עושה בין 5900 ל 6100 RPM זה נורמלי? ולאיזה טמפרטורה המעבד מסוגל בערך להגיע? למשל ב 55 הוא יעמוד? מצטער על כל השאלות ומקווה שהתשובות יהיו ספציפיות ככל הניתן ובלי הפניות לחיפוש בבקשה מכם
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
שלום ניסיתי לעשות OC למעבד שלי גיליתי שאם אני מרים FSB דרך ה Ntune אז אני גם עושה OC לזכרון וברגע שאני עושה החל המחשב מכבה את עצמו ועולה מחדש בלי לשמור את ההגדרות גבר נתקלתי בעבר בבעיה שהזכרונות שלי מאוד רגישים מבחינת המתחים ושהעלאה ידנית קטנה של מתח דרך הביוס גורמת למחשב לא להידלק ולהראות הודעת שגיאה ב LCD אתמול מצאתי אפשרות בביוס להעלות FSB רק למעבד והרמתי מ 266X9 ל 300X9 ועכשיו המעבד עובד על 2.7GHZ עכשיו חשבתי לנסות לראות אם אני יכול להגיע ל 3.0GHZ אז ניסיתי לבדוק מה הנתונים שלי עכשיו ב 2.7 CORETEMP 47 45 37 39 ההרצה של ה NTUNE הראתה שהמחשב תקין וגם לא אימצה אותו כל כך הרגע ניסיתי עם PRIME95 לעשות הרצה פתחתי תתוכנה ובחרתי באפשרות שהייתה הכי למעלה ותוך כמה שניות הטמפרטו…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם תומכים נחמדים! (טוב,לאחרונה לא הייתם נחמדים אבל שיהיה..) כמו שבטח ראיתם בשבעים אלף ת'רדים שפתחתי אני מתכנן אוברקלוק רציני לכרטיס מסך ולכן אני מעוניין לקנות היטסינק לזכרונות של הכרטיס מסך. השאלה,או אולי שאלות, היא\הן: *אני קונה בלוק מים TDX של Danger Den ולכן אני צריך היסטינק שיוכל גם להתלבש טוב ולשמור על הזכרונות כמו שצריך וגם אחד שיתאים בגודל.. (המחיר הוא לא הבעיה,אז אל תקחו את זה בחשבון).. *האם זה מסוכן להתחיל אוברקלוק לכרטיס מסך למרות שאין לי עדיין היטסינק וקירור מתאים? (אבל בינתים אין ארטיפקטים או בעיות) תודה רבה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה די הרבה ראש ופולט המון חום. הרעש מפריע לי לשון והחום עלול לפגוע במחשב אז.. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט לחלוטין וגם יותר קר אם כבר. לוח אם 38 מעלות ומעבד 51 מעלות במנוחה.. גם כרטיס המסך על איזה 51.. אני לא יודע בכמה ערכות קירור מים (שאני מניח שצריך בשביל מחשב שקט לחלוטין) עולות. ארצה לקנות משהו זול יחסית, אמין,עם תועלת מקסימלית מול מחיר) ושיאפשר לי לעשות אוברקלוק סביר בעתיד. א, ושיהיה מ SKYPC בבקשה. רכשתי שם את המחשב וארצה שכולו יהיה ממקום אחד. תודה מראש. נ.ב. אולי זה שייך לאוברקלוקינג וקירור? אם כן אני מתנצל ומבקש מהמנהל להעביר.
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איזה לוחות ממולצים לאוברקלוקר מתחיל כמוני? האם לוחות של אינטל אפשר לעשות OC תודה
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לאחרונה ניקיתי ושימנתי את המאוורר למעבד אבל לצערי זה לא עזר והמאוורר עדיין מרעיש. ברצוני לקנות מאוורר חדש ללא צלעות הקירור. אילו פרמטרים צריך לדעת לפני קניית מאוורר על מנת שיתאים לצלעות הקירור הקיימות? (מרחק בין הברגים, אורך להבים, סוג הצלעות קירור וכו') איזה מאוורר מומלץ? אין לי צורך במאוורר חזק, אבל שיהיה שקט וכמה שיותר זול, עד 100 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ברצוני לעשות OC לכרטיס ורציתי לדעת מה הטמפ' המקסימלית שלא כדי לעבור? טמפ' במנוחה 38 מאמץ מלא 52-55
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ה GTX260 משומה לא מאיץ את המאוורר גם ביישומים גרפיים כבדים יחסית ומגיכ גם ל 65 מעלות. אני יודע שזה תיקני אבל זה לא מוצא חן בעיני. יש אפשרות שלפי יישום מסויים זה יאיץ את המאוורר ? נניח hl2.exe או crysis.exe כמו בפרופילים של עכבר.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מדובר על מעבד אינטל פנטיום 4 2400, השאלה היא האם הטמפ' 43 מעלות צלסיוס היא גבוהה מדי בשבילו????
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-