אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי אותו יש לי פנטיום 4 3000 פרסקוט. הוא יתן תוצאות קירור טובות? אני יחבר עליו גם מאוורר לגוף קירור
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות קירור אוויר למעבד שלי .. נמאס לי מהקירור סטוק המעפאן הזה .. התקציב הוא עד 400 ש"ח עם מאוורר. ד"א זה נכון שה XP-120 לא תומך ב AMD 3000+? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות מכפלה וזה לא עושה לי כלום! אני רוצה שהמעבד יהייה 1700 והזיכרון על 400! מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המארז הבסיסי של איבורי למי שמכיר-מקום למאוורר 12 בקדימה,מקום למאוורר 12 באחורה ועוד 2 מקומות למאווררי 8 בצד עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מוצא סידור שיעשה טמפרטורות סבירות בלי רעש יותר מידי במיוחד בקיץ(בחורף החדר שלי קפוא וכך גם המחשב...) המאווררים שיש לי הם 2 מאווררי 8 באזור ה1400 מאוורר 12 באזור ה1000+ ועוד 2 מאווררי 8 ממש חזקים של 2700-2800 איך להרכיב אותם? נ.ב הטמפרטורות הכי טובות שהוצאתי עם רעש מפריע הם 45 למעבד ו50 לכרטיס מסך ו36 להארדיסק
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך הלוח הזה לאוברקלוקינג ? יש לי אותו ואני מתכנן לקנות SP-97 וטונאדו עליו עכשיו אני קונה גם מעבד Mobile 2200+ אבל הזכרונות שלי הם של Xerox = לא משהו \: אני עדיין אצליח לעשות OC חזק ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום יש לי SPARK 7+ ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר גם את חיישן הטמפ וגם את הנגד המשתנה שמגיעים איתו. שכאשר שאני ירצה שזה יהייה נשלט טמפ אז אני יעשה משהו אחד, וכאשר אני ירצה לשלוט ידנית(כי הרעש מעצבן ;D) אז אני יעשה משהו אחר
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי יש לי כבר מחשב קיים (מפרט 4 ) שכולל OC עם E4500 ל 3GHZ במקום 2.2GHZ ויש לי הזדמנות למכור אותו ולקנות E6300 חדש השאלה היא עד כמה אני יוכל להגיעה עם OC? אני יודעה שזה מאד אינדיבידואלי וזה לא מדויק ושהכי טוב לנסות... ועוד אבל בערך? יש מצב לעבור את מחסום ה4HGZ או פחות? תודה לעונים..
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
מחשב פשוט ובסיסי. עושה טיפה רעש ואני מעוניין שיהיה שקט לחלוטין. מפרט: מעבד - Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz לוח אם - Gigabyte G31M-S2L כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD 5450 זכרון - 2GB כרגע יש סך הכל 4 מאווררים במחשב: מאוורר מעבד, מאוורר ספק, מאוורר מארז אחורי(מתחת לספק) , מאוורר מארז קדמי (איפה שהכניסות USB). המאוורר של הספק והמאוורר הקדמי שקטים מאוד, לא שומעים אותם. המאוורר של המעבד והמאוורר האחורי לעומתם עושים קצת רעש. זה לא משהו רציני אבל ללא ספק שומעים את המחשב והייתי רוצה שהמחשב יהיה שקט לגמרי. אני לא עושה שום אוברקלוקינג וממה שאני מבין יכול להיות שבשביל המעבד יספיק רק גוף קירור, ללא מאוורר. אולי אני טועה. המעבד רץ כרגע על 49-50 מעלות (ליבה אחת), 46-47 מעלות (ליבה שני…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות CM690 ולקנות יחד איתו שני מאוררי S-FLEX המליצו לי למקם אחד בטופ. אני חושב שזה נכון כי יש כבר אחד מקדימה ואחד מאחורה אבל איפה למקם את הרביעי? אשמח לתשובות (: .
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לאת'לון XP עם ליבת ת'ורוברד (T-BRED) והגעתי למהירות של 200 FSB על 8.5 מכפלה. זה נותן 1700MHZ למעבד, כשהסטוק הוא 1533.מתח - 1.525, אע"פ שASUS PC PROBE מראה לי 1.55 עכשיו, ברגע שאני מעביר מכפלה ל9 ומעלה, המחשב לא עולה. שמתי AGP FREQUENCY על 66, אבל לא מצאתי איפה הPCI. הקירור הוא VOLCANO 9 על המעבד, שני מאווררי 120 מ"מ אחד מכניס מקדימה אחד מוציא מאחורה ועוד SF2 מלמעלה שמוציא (על הכי נמוך כי הוא ממש רועש) המארז הוא HEC CI-6A19 עם ספק 475VD-T המעלות הן בסביבות ה40 ומשו לפי הPC PROBE ו50-60 בביוס (הביוס נשמע יותר אמין..) בלי אוברקלוק המעלות היו 53 (אבל זה היה בקיץ) השאלה שלי היא: ראיתי אנשים שהגיעו להרבה יותר (הבנתי שבסביבות ה2400 זה השיא) אבל אני לא מצליח להגיע …
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי במארז פתחים למאווררים רק מאחורה ויש לי 2 מאווררים. השאלה שלי היא אם לעשות שמאווררים יוציאו אוויר או יכניסו או אולי כדאי שאחד יוציא ואחד יכניס המיקום שלהם הוא מאוחרי המארז והם ממש אחד מתחת לשני.
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
כמו שאמרתי פה לפני מספר ימים, הפרוייקט הנוכחי שלי הוא לשים את רכיבי המחשב שתוך מגירת השולחן שלי... היום התחלתי לעבוד על הפרוייקט והנה התוצאות: (זה לא ממש מוכן אבל הלוח אם כבר בתוך המארז ורוב הדברים "הגדולים" כבר נעשו) http://members.lycos.co.uk/arielflash/comp מצטער על האיכות הירודה של התמונות, כשאני אסיים את הפרוייקט אני ינסה להשיג מצלמה נורמלית... WISH ME LUCK
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה ניתן למצוא טבלת מוליכות חום של מתכות ? אלומיניום, נחושת וכו'
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ברשותי Intel Pentium 4 Northwood 3.0GHz כמו כן לוח אם מסוג ABIT IC-7G וגוף קירור מסוג ZALMAN CNPS7000B לא ביצעתי OverClock למרות זאת הטמפרטורות שלו ממש גבוהות במנוחה: SYS: 35c CPU: 52c PWM: 36.5c למישהו יש רעיון מה יכול להיות המקור לבעיה??? או שהטמפרטורות לא גבוהות וזה סתם נדמה לי
-
- 6 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לאוברקלוק רצחני עד 50db בערך
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לציין שהמחשב נמצא בחדר שינה ועובד כל הזמן. האם 800 RPM זה מספיק?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס I7-13700k, האם קירור מים 280mm יעשה את העבודה? לא אבצע OC למעבד. בנוסף, איך הביצועים של הקירור של גיגהבייט - AORUS-WATERFORCE-X-280 ? ואם 280mm לא יספיק אז ה360mm של הדגם הזה. פשוט אוהב איך שהוא נראה. תודה רבה. נ.ב. שאלתי את אותה השאלה לפני כמה ימים בפורום מעבדים בטעות ולא הצלחתי למחוק משם, כאן זה יותר מתאים.
-
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הי , אני רוצה לדעת איך עושים המהרה לזיכרון והאם גם אני יכל לעשות - ראו מפרט מצורף...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום שישי קיבלתי את שאר החלקים והתחלתי להרכיב הכל ובקיצור חרשתי על המחשב . זהו המפרט : P4 2A GHz Northwood Vcore = 1.5v GA-8IEXP Bios F8 SAMSUNG 400MHz 256MB Leadtek A280 LE 128MB (Ti4200 Def 250/513) Test System : P4 2A GHz Northwood (130x20 = 2.6GHz ) Stock Cooling Idle=27-30 Full Load =40 VCore=1.675v Giga Byte-8IEXP SAMSUNG 400MHz 256MB (Runs at 350MHz 2.5 , 3, 3, 3 ) Leadtek A280 LE Core=270 Memory = 600 Detonanotr's 40.72 WindowsXP Pro SP1 3DMark 2001SE Score 12,085 בנתיים זה הגבול ... דיי מאוכזב מ OC בכלליות , הכרטיס מסך מתחיל לעשות עיוותים כש Core מעל 270 ... וגם מתצאות ה OC מהמעבד ... תגובות ... אולי איזה רעיון איך להוציא קצת יותר ממנו יתקבלו…
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום,זה נושא שני ואתם לא עונים בבקשה זה דחוף. יש לי מחשב(שני למי שמתחכם) עם מעבד D820 והוא על 50-70 מעלות,על לואד גבוה ומעלה לאט. החיישן לא מפגר כי אני גם נגעתי בקירור המעפן שלו,תראו אני לא יודע נראה לי קיבלתי קירור מקולקל ולא יתנו לי אחר כבר אמרתי להם. קיצר הוא על 1500 RPM ל-60 מעלות,להחליף ? יש לי מארז ATX פשוט ג'נרי נראה לכם ש-FREEZER 7 יכנס <?הוא בול לתקציב 100 שקל.
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי מעבד E4500 ויש עליו MAX ORB הוא עובד כרגע על LOW-MED יעני באמצע לא בינוני ולא נמוך והטמפ שלו במאמץ היה 40 ליבה 2 וליבה ראשונה על 36 זה בסדר? ובמנוחה זה משו כמו 26 עד 30 10 מעלות פחות אה אין OC ועוד משו יש לי ספק 300W של HEC ART כן אני יודע שהייתי צריך לקחת TRT אבל לא הייתה לי ברירה כי זה היה יקר אז השאלה היא אם הספק יחזיק OC יש לי ככה כרטיס מסך X1550PRO 2GB ראם KINGSTON דיסק קשיח 160GB AAJS קירור ^^ מעבד^^ ולוח אם של אסרוק 4dualcore-sata2
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
בחודש האחרון המחשב שלי נכבה ונדלק באופן פתאומי וגם למסך יש בלאקווטים לכמה שניות ולפי מה שהבנתי זה קשור להתחממות המחשב.הורדתי את ספידפאן ואכן המעבד של מתחמם בצורה ניכרת כאשר אני פותח את האינטרנט ונכבה לאחר כמה זמן. חיברתי מאוורר חזק למאוורר הנוכחי כדי להגביר את זרימת האוויר ואף פתחתי את המחשב וחיברתי מאוור לילה קטן לגוף המחשב כשהוא מכוון על לוח האם.שמתי לב שגם ההארד דיסק שלי חם מאוד רק מנגיעה בו ושמתי מאוורר נוסף שהיה לי מתחתיו כשהוא תלוי באוויר. כל אלה עזרו בהתחלה והוא נכבה פחות אבל עכשיו הוא נכבה כרגיל. החום של המעבד מגיע ל63 מעלות כאשר המחשב נכבה לעומת 40 ברגיל.כל המדדים בספידפאן ממראים שהכל בסדר עד שאני עושה פעולה אפילו קטנה.אני ניקתי את החשב כמה פעמים בחודשים האחרונים…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-