אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס 7900GT עם הקירור הרגיל והמוכר שמקבלים בסטוק זה קרור סבבה בקיצור לפני הOC הליבה הייתה על 450 והזיכרון על 1000 ועכשיו העלתי לליבה ל550 ולזיכרון ל1430 זה נשמע אולי מוגזם,אבל זה נראה לי בסדר,עשיתי את זה גם כי ראיתי כרטיס כמו שלי עם אותו קירור רק של חברות אחרות שנמכרים ביותר יקר בגלל שיש להם OC בסגנון שלי.. אז יש מצב שזה יפגע בכרטיס אולי? או שיעשה כל מיניי בעיות למינהן?
-
- 8 תגובות
- 561 צפיות
-
-
רוצה הצעה לקניית כרטיס מסך.. התקציב הוא בן 1000-1500 של נוידייה תודה
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://www.nordichardware.com/news,5336.html הטורקים באים!! פחות מ-10 שניות ב-SUPER PI !!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי את הלוח+מעבד (e6600) הנ"ל ביחד עם zalman 9500 led. הסתבר שעלולה להיות בעייה בהתקנת הפלטה האחורית של הזלמן על הלוח הזה. (פתחתי על זה תראד: ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229173.0 אז בהנחה שאף אחד לא מודע לעניין הספציפי עם הזלמן - נאמר ואני יאלץ לקחת קירור אחר, איזה אתם ממליצים (עלות זה לא בעייה) ? רק דבר 1 שאני מבקש זה המלצות שידוע מראש כי יתאימו ללוח הספציפי הזה ללא קידוחי דרמל למניהם :-\ תודה מראש.
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ישלי את ה XP120 אני מתכוון לקנות לו את ה customized RM AM2 REVB איך אני אפשר לדעת אם הוא ניתן להקתנה על לוח GIGABYTE GA-M55S-S3 ואם ךא אז לאיזה כן הוא מתאים?
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
קיבלתי איתו באריזה מאוורר די גדול עם צלעות גם גדולות. האם זהו מאוורר טוב? או שמא כדי לקנות משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ה-TURTURE TEST בתוכנה PRIME 95 לא עובד והתוכנה S&M נופלת לי אחרי זמן מסויים (לא יודע אם זו בעיית תאימות או כתוצאה מה-OC).
-
- 4 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני אני מוריד את הגוף קירור מהמעבד : SOCKET 775 LGA תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
האם הטמפ' שלי סבירות? מעבד: intel pentium D cpu 3.40GHz טמפ'- 27-30 במנוחה לוח אם: Asus p5ld2 se טמפ'- 21-22 כרטיס מסך: nvidia Geforce 7900 gt טמפ'-40-44 במנוחה כונן קשיח: 250 ג'יגה סתה 2 16 mb טמפ'-28-29 תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש משהו מומלץ ? תושבת 939 שיהיה כפול ליבה .. הוא יישב על DFI LP-UT ו SAMSUNG TCCD mem ומקורר ע"י מים כמובן
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת אם כדי לקנות מתקן לקירור הHD כדוגמת Cooler Master - Cooldrive 6 המחשב שלי אמור לעבוד נונסטופ עכשיו האם יש באמת הדבל בביצועים ברגע שאני שם את ההתקן הזה? והאם הוא מתאים לSATA?
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל לעשות המהרה למחשב שלי אבל דבר אחד אני לא מבין.המהירות שאני מגיע עליה בסופו של דבר נשארת ואני יכול להפעיל תוכנה ויצא לי תוצאות יותר טובות או שזה רק כדי להראות עד כמה אפשר לחנוק את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 395 צפיות
-
-
הטמפ' של ההרד דיסק שלי 36-40 מעלות!!! למה?! יכול להיות גם בגלל זה מתכבה לי המחשב כשאני משחק במשחק?? כי המחשב חדש והHD ישן... -תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אוקיי אז מה אנחנו צריכים? 4 אזיקונים מאוורר 9ס"מ קירור סטוק של אינטל מפרקים את הקירור סטוק של אינטל מעיפים את החרא הרועש הזה: אז נישאר לנו רק הסינק אז שמים את המאוורר 9 ס"מ על הסינק ככה: מחזיקים חזק אם האזיקונים את המאוור את הסוקט ככה שיש לחץ ונגיעה מושלמת ככה זה צריך לצאת: זה כמות האבק שהוצאתי מהמחשב הבוקר טמפ אחרי השידרוג יש להזכיר שהמישחה שיש המעבד היא גינרית מסריחה שהורדתי ככה שיש ממש טיפה של מישחה טרמית על הסינק מימה שנישאר אני יודע שזה לא אפקטיבי... טמפ: אני חולה אז תגובות אנשים! אם כמה אנשים פה לא היו משגעים לי את השכל בישביל זה עוד הייתי ממשיך להיות במיטה אבל בכל זאת
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש אוורור לממעבד E6400 כחלק ממפרט חדש שאני מתכוון לקנות. המארז עליו שמתי עין הוא הGYGABITE 3D AURORA ויש לו מאוורר 0בעצם שניים) בגב המארז, ממש בקו אחד עם המעבד. לכן חשבתי על מאוורר כזה שיקביל במישורו למישור הגב של המארז. אחד המועמדים החזקים (אלא אם תתנו המלצות אחרות) הוא הSCYTE NINJA. אבל מצאתי שישנם 3 דגמים שונים שלו (אחד כנראה כבר כל כך ישן שאינו נמכר כלל): 1. NINJA 2. NINJA PLUS 3. NINJA PLUS REV.B לא הנבתי מתוך אתר הבית של החברה מה ההבדלים בינהם. אשמח לקבל עזרה כאן, ואשמח לקבל המצלצות לקירור המעבד בלי קשר. אני לא מתכנן OC (לפחות לא ב3 השנים הקורובת עם המעבד). חשוב לי שיהיה שקט במארז ובבית וקירור יעיל. עד כמה אני ארוויח ממאוורר חלופי למקורי ש…
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
שמעו לא הבנתי מה הקטע של כל הענין הזה כי אני לא ימשיך את ההגדרות של ההמהרה כי זה לא בריא למחשב אז מה הקטע אם זה לא עוזר לי בזמן שאני משחק באיזה משחק אז מה זה משנה לי?
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
אני רוצה לעושת OC ל1900XT שלי עכשיו אני רוצה לעשות לו OC בלי העלת מתח.. עד איפה אני יכל להגיעה[בלי העלת התח]? ואם אני דיעה לזה כמה שיפור+- אני יריגש? ועד 80-90 במאמץ זה בסדר נכון?
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
כי ה-VF900 יקר בכ-100 ש"ח~ אני רוצה לדעת אם זה מוצדק.
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך הקירור CoolIT Eliminator CPU Cooler ביחס לאלה שמומלצים פה בפורום והאם אפשר להשיג אותו בארץ ? http://www.3dgameman.com/content/view/6163/103/ תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
כמה זמן מישחה טרמית מחזיקה(כמה זמן אחרי ששמתי אותה היא כבר לא אפקטיבית?)?
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום. לי יש קירור (מקורי מאוד) שמוריד לי את הטמפרטורה של המעבד עד לכ-25 מעלות כשהוא רק משמיע שירים.(זה יכול להיות אפילו פחות) מכיון שזה ממש נמוך הייתי רוצה לעשות OC למעבד. המעבד שלי הוא של אינטל P4 2GH. אשמח לדעת איך עושים את זה ואם אתם צריכים עוד פרטים רק תגידו. בתודה, EliaV-PeretZ. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: E6600 P5B DELUXE ST 800MHZ 2X1024 CL4 מערכת קירור מים. 1 קודם כל לעניין הטמפ' - בתוכנה EVEREST יש את הטמפ' שלי של ה-CPU ועוד 2 CORE1 ו-CORE 2 מה ההבדלים ולמה להתייחס ? 2 אני לא מבין את העניין של המחלקים,משהו עם הזכרונות,על כמה לשים את זה ואיך האופציה הזאת נקראת בביוס ? 3 הבנתי שאני צריך לנעול את ה-PCI או משהו,איך האופציה הזאת נקראת בביוס ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-