אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי את הביג טייפון אתמול והמחשב רועד יכול להיות שלא הרכבתי טוב או שזה ככה צריך להיות???
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
רכשתי מארז של GIGABYTE MIB T5140: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ClassValue=Chassis&ProductID=3109&ProductName=MIB T5140 ובתוכו לוח אם GA-GC300UD אינטל אטום 330 : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3082&ProductName=GA-GC330UD לאחר ההפעלה הראשונית במצב עבודה נורמלי כמו גלישה באינטרנט (לא משחקים) המארז כולו מתחמם מאד. בבדיקה עם תוכנת REAL TEMP הוא מזהה את המעבד שבתוך המארז ATOM 330 ונותן לי איבחון של 80-90 מעלות. המארז עצמו רותח עד למצב שאי אפשר לגעת בו. אני משער לעצמי שזה לא תקין, אבל למה זה ככה? הרי המחשב לא מועמס בעבודה. בדקתי איוורור והכול תקין.קיים מאוורר אחד קטן שיושב על המעבד ו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, התגלגל לידי TEC של חברת marlow industries מדגם DT6-4: http://www.marlow.com/Products/productpage.asp?ProductID=55 עכשיו, כיוון שאני קצת ירוק בתחום הזה - איך הוא? מה הוא שווה? כמה הספק הוא "יבזבז" לי בחיבור ישיר ללא בקר ולאיזה הפרש טמפ' הוא יכול להגיע? ובכלליות - מה אפשר לעשות עם דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי HD 5850 . שמתי לב שהתדרים כל הזמן קופצים בזמן שאני גולש באינטרנט . אני משתמש בפיירפוקס ובאקספלורר . האם זה קורה בגלל הפלאש ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מערכת לקירור מים וברצוני לקרר את המעבד(כמובן) את הכרטיס מסך את ה NORTHBRIDGE וההרד דיסק השאלה שלי היא האם לא יגרם פגיעה בקירור עם הכל יהיה מחובר במערכת אחת. תודה
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, קיבלתי אתמול מחשב חדש עם מארז Silverstone Redline 04, מאחורה יש לי מאוורר 120 של Shagon ששמתי והוא סבבה שקט והכל טוב. מקדימה לעומת זאת יש את המאוורר המקורי של המארז, שממש מרעיש! הוא לא מחובר ללוח אם כי המאוורר מאחורה הוא זה שמחובר ואין לי עוד יציאות לשליטה במאוורר בלוח אם [asus b85m-g] אני מעוניין לרכוש מאוורר 120 אחר שיחליף את זה שמקדימה אבל גם שתהיה לי שליטה על המהירות שלו מכיוון שהמחשב הוא גיימינג ויש צורך בקירור טוב [וגם מרעיש] בזמן משחק. אני יודע שיש מאווררים עם pwm אבל לא ממש הבנתי לאן אני אחבר אותם אם החיבור בלוח אם תפוס. האם צריך/כדאי לרכוש FAN PANEL כזה?: http://www.ebay.com/itm/3-5-PC-Compu...item4ad7ebe02b תודה מראש וסליחה על הבורות
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2372 איך היא..? יספיק לשני מחשבים?
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD עם 28 פינים יש למישהו תוכנית איל לחבר אותו כי לא מצאתי מדריך מתאים ל28 פינים תודה מראש הינה תמונה של המסך
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לאחר הרבה מחשבות שצרות לי בזמן האחרון על קירור מים (קניית ביגווטר/השקעה במערכת חזקה/הום מייד) החלטתי לדבר עם אבא שלי וגיליתי המון דברים שלא ידעתי קודם. אבא שלי עובד עם מפעל של ברזל והוא יכול להשיג לי נחושת בקלות, מה גם שיש לו גישה למחרטה (מכרסמת) והתברר לי שאנחנו יכולים לבנות בלוק קירור הום מייד. את הבעיה שהייתה לי עם החורים בלוח פתרתי, עכשיו אני מחפש את החורים של הכרטיס מסך.. ניסיתי באתר של לידטק ולא מצאתי כלום אשמח אם תעזרו לי במציאת מיקום החורים והמרחק המדוייק ביניהם ב- 6800GT ואני לא מתכוון רק לחורים של הליבה, אלא של כל גוף הקירור המורכב עליו (אני מעוניין לבנות בלוק שיכסה את הזכרונות)
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות קרור למעבד - נינג'ה ולהחליף לו את המאוורר ל 120 של Silent X http://www.silenx.com/productcart/pc/viewCat_Z.asp?idCategory=3 מישהו יודע ? תודה,
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
המחשב שלי ישן כפי שניתן לראות, אז חשבתי לעשות לו oc, העלתי את הבאס ל110 והכל היה בסדר ויציב, אז רציתי להעלות אותו עוד יותר, העלתי את הבאס ל112, המחשב עלה והגיע לwindows, ושם התחילה הבעיה, הwindows נדפק לגמרי, חשבתי שזאת בעיה של הטמפ, אך היא הייתי על 34-35, ניסיתי להעלות מעט מתח, אך הבעיות חזרו, הלוח שלי הוא MS-6163 pro של MSI, אם מישהו יודע מה הבעיה, אנא עזרו לי :\
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ראו חתימה : אני עושה בדיקת מעמץ בפריים והטמפרטורה מגיעה ל 60 מעלות !! זה המון לא ? אולי זה הזלמן שלי ? או שהלוח שלי משקר כי הוא ידוע בזה שהוא מעלה ב10 מעלות ? מה אתם אומרים ? ]
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הבנתי לפי מה שאומרים שה CPU צריך להיות בהפרש של איזה 10 מעלות מהליבות עצמם שבודקים טמפ'. זה הגיוני שאצלי זה ההפך? צירפתי תמונה. תודה מראש לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להחליף את המעבד A64 3200 שלי בכפול ליבה. (סוקט 939) אני אקנה את 4200X2 או 3800X2 אבל הם מגיעים בלי קירור ואני צריך לדעת האם הקירור סטוק שלי יחזיק את כפולי הליבה או שצריך לקנות קירור? במידה וצריך קירור חדש, האם מוכרים בארץ רק את הקירור המקורי של המעבדים האלה? (אני מאמין שהוא יהיה זול יותר מאיזה קירור מיוחד) תודה.
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
טוב הינה קצת פרטים להתחלה: e4600 2.4GHZ זכרונות corsair 2GB 800MHZ DHX 4-4-4-12 לוח אם: abit ip35-e טוב הבעיה שלי , שמתי מכפלה 10 העליתי באס ל320 מה שאומר שאני על 3.2GHZ הרצתי את כל הבדיקות הכל SM , Super PI, Hyper PI הכל עובר בהצלחה רק יש לי בעיה אחת, שאני עושה ריסט המחשב פתאום מחליט שהוא לא עולה והוא קורס, אבל אחרי כמה פעמים שאני מנתק את הכבל חשמל מאחורה ומחזיר אז פתאום הוא נדלק, יכול להיות שמשהו לא טוב במתחים שלי?: מעבד: 1.485 זכרונות: 2.10 VTT : 1.350 גשר צפוני : 1.410 היחס: 1:1.20 אני חייב עזרה ממש מעצבן הדבר הזה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי אנשים! חבר שלי צריך עזרה בבחירת מאוורר למעבד... הוא מאד התלהב מה JET4 ואני רוצה לשאול בשמו איך הוא? תודה לכל העוזריפ הינה לינק... http://www.pch.co.il/docs/pd-242728181.htm
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היום אני מתחיל את פרויקט הOC שלי למעבד Q9550S, נקווה לטוב הרכיבים: מעבד - Q9550S S775 12MB 2.83GHZ לוח אם - GIGABYTE P45 UDLR F7 זיכרונות - G-SKILL 2GB 1000MHZ CL5 ספק כוח - HEC WIN+ 700W קירור למעבד - OCZ VINDICATOR עוד שבועיים NH-D14 ומבחן OC חדש ---------------------------------------------------------------------------------------------------- בהמשך כמובן יהיו תמונות, אבל בינתיים ניגש לבאיוס ונבדוק מה המצב שהם תמונה ראשונה "מערכת הבדיקה" שימו לב מחובר פאן של 1400W לקירור נוסף בעת OC כבד טוב אז ככה הגעתי ל3.6GHZ בקלות רבה. והגעתי ל4.2GHZ גם כן דיי בקלות. כרגע אני קצת תקוע ב4.4GHZ, המערכת לא עולה ומסכים כחולים, מקווה לטוב בודק תעניין. כמו כן המערכ…
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני חדש בנושא הזה ורציתי לדעת אם אני יעשה OC לגרוטאה שלי האם היא תהיה שווה משהו המחשב שלי הוא P4 2.8GHZ ATI RADEON 9550 256MB 1GB RAM אם אני יעשה OC לכרטיס מסך איזה רמה הוא יהיה (בהשווה לכרטיסי מסך אחרים) ו האם אפשר לעשות OC לעוד חלקים חוץ מהכרטיס מסך? שאלה אחרונה:מה הסיכויים שאני יפגע במחשב שלי והאם שאני עושה OC אני צריך לקנות דברים מיוחדים למחשב או שאפשר לעשות עם מה שיש לי כרגע ? תודה
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6600 הוא צורך 65W שזה לא קצת והקירור של אינטל משאיר את המעבד על 20-25 מעלות בביוס , המאוורר שקט ושמתי לפניו מאוורר AC ALPINE פשוט והמעבד הגיע ל 35 מעלות , לא הבנתי מה רע בקירור של אינטל ? למה כותבים שהוא כל כך גרוע ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, וכמה חבר'ה פה אמרו לי שממש כדאי לי לעשות OC (אף פעם לא עשיתי). קראתי בנושא וזו שאלתי: יש לי מארז ANTEC 300, שיש לו שני מאווררים מעולים שממוקמים ממש קרוב לאיפוא שהמעבד יושב. האם אני צריך רק היטסינק או היטסינק+מאוורר למעבד? האם היטסינק+מאוורר למעבד יפריע לפעולת המאווררים של המארז? כמו כן, אשמח להמלצות (אני רוכש מ-newegg.ca). תודה!
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הבלוק לא גמור : אין פיטינגים ולא עבר ליטוש ולאפינג אבל כבר בשלבים מאוחרים.
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לו חיבור על הלוח הקטן שלו שנראה בדיוק כמו חיבור של FLOPPY קיבלתי איתו כבל קצר קצר שמתחבר לשם, וממחיר לחיבור מולקס נעלם לי הכבל הזה, יקח לי שנה למצוא אותו אפשר לחבר לשם את החיבור של הFLOPPY ?! (הרי גם הוא 12V רואים שהוא מתחבר לכל ארבעת הכבלים מהמולקס..
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי בקידמת המחשב מאוור 80 מ"מ ועוד אחד על הלוח אם. אני רוצה להוסיף עוד 2 של 80 מ"מ . אז איך אני אמור לסדר אותם ? שאחד יוציא אויר ואחד יכניס ? או שכולם אמורים לינוק אויר מבחוץ ולהכניס אותו ? :-\
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
I just thought I would give you the heads up on the latest developments in the so called "obsolete" Athlon XP line of CPU's... The Mobile Athlon XP-M 2500+ seems to be AMD's latest overclocking king, news is strarting to spread through the various enthusiast forums now, and the resulst are amazing! Some people are getting 2.7GHz and MORE! One major feature of the XP-M, is it's power management. Now this is useless for 99.9% of desktop systems, however is has one MASSIVE impact on the enthusiast market... It's UNLOCKED!!! and what also is a bonus for the enthusiasts, is that this core is identical in speed and fuction to the desktop 2500+ Barton XP. Another feature of the…
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-