אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס שלי מבוסס על r430 הוא הגיע עם 16 צינורות עיבוד פתוחים וחלק מכם אמרתם לי שהוא פשוט x800xl או משהו כזה אז אולי זה יעזור לכם בפיענוח של הבעית התחממות שלי הכרטיס נמצא במנוחה על כ 50 מעלות, ובמאמץ מרקיע שחקים לטמפ' של 90 מעלות ואפילו יותר! מיותר לציין שזה ממש מחמם את כל המארז בטירוף וזה ממש מדאיג, המארז שלי אמנם מאורר אפילו השארתי אותו עם דלת פתוחה עקב החשש, היו לי כבר כמה מקרים שמשחקים נתקעו ואני מאמין שזוהי הסיבה הישירה לכך... הכרטיס לא נמצא על שום OC או משהו דומה.... מה עליי לעשות? אני לא מאמין שמספקים קירור שלא מסוגל להחזיק כרטיס כזה במיוחד חברת ספיר ... תגובות בבקשה
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
רקע: לא התקנתי שום מאוורר נוסף, ואני לא בטוח כמה מאווררים יש לי... אני חושב שאחד באיזור של הכרטיסים ואחד בדופן הקדמי של פנים המארז. הורדתי את MBM, ורציתי לדעת מה הטמפרטורה האומפטימלית של CPU ומארז (כשלא עושים כלום, בזמן משחק/משהו מאמץ אחר וכו') תודה
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות משחה טרמית ואני לא יודע איזה , מהי המשחה הטובה ביותר (אני צריך אותה גם למעבד וגם לכרטיס מסך ומה החנות המומלצת לקנות בה (מבחינת מחיר אמינות וזמן משלוח) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי ASUS P4C800-E DELUX עם P4 3GHZ ו OCZ PC3200 PLATINUM EL. עשיתי OC ל 3.6GHZ ומשום מה טמפרטורת המעבד לא עלתה. (נשאר בין 38 ל 45 ) אני מפספס משהו ?
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני צריך מאורר טוב לAMD XP 2800+ שלי אין לי חורים על הלוח אז כנראה שרק הקליפס הזה יהיה טוב לי.. ואני רוצה לעשות איתו OC טוב אה ורעש די חשוב לי אין לי בעיה שיהיה רעש אבל לא משהו רציני(כמו דלתא או משהו שאלה אמרו לי כמו רחפת)
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המאוורר הזה לסוקט AM2: כדאי לקנות או שעדיף לחסוך למאוורר של ZALMAN ? אני מתכוון לקנות מפה: http://www.ksp.co.il/hmain.php בשביל אוברקלוק...
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי את המארז הבא עם זרימת האויר כפי שמוצג בתמונה - אני רוצה להוסיף את הקירור הבא למפרץ הקדמי של המארז (מעל המאורר הקיים) - מה אתם אומרים, יוסיף או יגרע (יפריע לזרימת האויר) ?
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הבנתי שכל המאווררים של המחשב ממש מרעישים.. אין אפשרות לעשות אותם מבוקרי מחשב- הרי יש חיישני חום.. TNX
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך צורה יפה וקשה על המארז וכמה זה עולה בערך ...תודה
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מעבד 2.8 pentiumD לוח p31-ds3l זיכרון ceon 667 1g *2 =2g מארז אם 5 מאווררים + זלמן CPU ספק 450 כרטיס מסך 8600GTS כשה אני על באס 255 3600 מופיע מסך כחול והמחשב ניכבה הטמפ' CPU 30 מנוחה ובעומס 50 האם באס 255 זה הגבול אם לא אך אני מייצב 24\7 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה ההיט סינק הזה?!?!?! תודה מראש אחים שלי :)
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי בעיות חום (מעבד על 44~ מעלות במנוחה בימים חמים אלו) - כנראה שהסידור שלי לא אופטימלי. כן דאגתי לסידור של הכבלים בתוך המארז כך שיפריעו מה שפחות. יש לי כרגע 4 מאווררים 12cm. 2 עם PWM שנשלטים ע"י ה-BIOS בהתאם לממאוורר המעבד. 2 עם מהירות קבועה ונמוכה 1000+1300 RPM. בהמשך יהיה לי עוד אחד של 12cm PWM מצורף תרשים של המארז, ספק הכח נמצא למטה. הסידור עכשיו הוא 1- מכניס אוויר,PWM 5+6- מוציאים אוויר, מהירות קבוע 4- מוציא אוויר, PWM 2+3 - גריל פתוח (12cm) איך מומלץ לסדר בהנחה ויש לי כבר את המאוורר החמישי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפורום הכי חם בכדור ברשותי מחשב נייח בעל המפרט הבא: CPU Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz RAM 32.0GB Dual-Channel DDR3 @ 800MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. Z77X-D3H יש לי קירור של SCYTHE (לא יודע איזה דגם) אני עורך וידאו והמחשב עובד לא מעט ולרוב בעומס די גבוה. לאחרונה (חודש יולי וזה) הוא מגיע ל90C בעומס ועומד על 65-70C ב"מנוחה". זה לא מוצא חן בעיני בכלל. אשמח לעצה - לקנות קירור חדש? קירור אוויר? קירור מים AIO? אני אשמח שהמחשב לא יהפוך להיות רועש יותר, ובגדול אין לי בעיה להשקיע (בגבולות הגיוניים). מצורפת תמונה של הקירור. …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מאוררים אני רוצה לחבר אותם ללוח אם בשביל לקרר את המארז אבל איך אני עושה את זה אם יש רק שתי חוטים אשר יוצאים מהמאורר ? על הלוח אם יש חיבור למאוררים של 3 חוטים ולא של 2 אז איך אני בכל זאת מחבר אותם ?
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
תגידו מה הטמפ' הטבעית (הנכונה) של ה Q6600 עם ה Tuniq Tower 120 ??? כי ראיתי אנשים שאצלהם במנוחה זה על 40+ ... אז ככה זה צריך להיות או שזה בעיה אצלם... כי אני רוצה לקנות אותו ואני לא רוצה שיהיו בעיות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש קירור טוב למעבד שלי.... המאוורר חייב להיות מksp (מטעמי נוחות). יש לי (478) p4 2.8 ghz prescot והמאוורר שבא איתו מאוד רועש, לכן מאוורר שקט מאוד חשוב לי. בקיצור אני מחפש קירור יעיל (לא צריך משהו מטורף כי אני לא מתכנן oc); הכי חשוב שקט. אני אשמח אם תגידו לי את הדגם והמחיר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש חברה שמייצרת מארזים עם מודינגים שונים....בארץ או בחו"ל מישהו מכיר כזאת??? אם אפשר גם אתר של החברה...
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי קצת על נושא היחס של הזיכרון לבין ה-? לפי מה נקבע היחס ?
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מסוג ga-m56s-s3 AM2 לפני יומיים ביצעתי למעבד (4800+ 2.5GHZ) אוברקלוק ל2.86GHZ עם הוספת מעט מתח למעבד, צ'יפסט וזכרונות. הOC יציב, מחר אני מתכוון לשדרג את הקירור סטוק שלי, שכרגע שומר במאמץ את המעבד על 50 מעלות, לAC FREEZER 64 PRO אך שמתי לב לעוד בעיה ע"פ EVEREST הלוח אם נמצא ב55 מעלות במצב מנוחה של המחשב, שלפי מה שאני יודע בשביל צ'יפסט 560 זה חם מאודדד..... אני בעל מארז עם מאורר 120 מקדימה ו120 מאחורה, סירקולציה טובה, ועוד מקום למאורר 80 בצד המארז. רציתי לדעת, אם אני עומד להתקרב לכיוון ה3 ג'יגה הרץ למעבד, האם הטמפרטורה של הצ'יפסט תושפע מכך ? תעלה ? אם כן, איזה קירור מומלץ בשביל צ'פסט מהסוג הזה ? (אני מאוד לחוץ בכסף, יש לי לא יותר מ50 שקל לבזבז על קירור לצ'יפסט…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בקרוב הולך לקנות את המארז NZXT ZERO ואני מעוניין להוסיף לו בקר, השאלה היא איזה מומלץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS 512MB של gigabyte הגיוני שבמצב מנוחה ב win vista ה GPU של הכרטיס ב 70c מעלות? המאוורר על 37%
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שמתי לב שאף אחד לא ממליץ על הגוף קרור הזה... השאלה שלי היא למה? האם זה בגלל המחיר (300שח בערך) או בגלל סיבות אחרות? הקרור שלו לפי ביקורות הוא יותר טוב כמעט מכל דבר אחר והוא גם שקט מאוד. מבחינת סירקולציית אויר - הוא גם יותר טוב, במארזים שיש להם מאוורר שמוציא אויר מתחת לספק. הרבה אנשים ממליצים פה על הBT אבל בביקורות באתרים אחרים הV1 מראה עליונות דיי גדולה על הBT... (התכנון שלי הוא לשים אותו על Q6600) עריכה: האם למישהו יש אותו והוא יכול להמליץ?
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הלוח הוא P5B DX יש לו רק 3 חיבורים,איך אני מחבר 4 או 5 חמישה מאווררים ?
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חבר שלי רוכש מחשב בחנות מסויימת, והוא מעוניין בקירור הנ"ל. הבעיה, שהקירור הזה נמכר רק ב-KSP בייבוא פרטי שלהם, והוא לא מעוניין לקנות שם... האם יש אלטרנטיבה במחיר דומה המספקת אותה יעילות ושקט? חשוב שהקירור יהיה משהו שניתן להשיג דרך יבואנים רשמיים בארץ ולא ביבוא פרטי של חנות זו או אחרת... תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-