עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Andrey22,

שמעתי שיש תוכנה כזאת שמעלה מתחים לליבה בווינדוס בלי צריבת ביוס חדש,מה שמה?

• 8 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by Crown,

הקירור הזה כל כך עצבני!! 25 מעלות על IDLE !!! עוד לא ניסיתי LOAD ....אני מחכה שהספק החדש יגיע (500W ליברטי ) ואז גם אתחיל ב OC . ואעדכן פה כמה יצא. וכמובן אני אהיה חייב עזרה! אני לא יודע בכלל איך מבצעים OC למעבד של אינטל... אשמח אם תתנו לי קישור לאתר טוב שאוכל להוציא את ה BEST מהמעבד בביצועים.

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  3. הי כולם יש לי מחשב חדש ומעבד אתלון טירה חדשה +3200 מעבד תותח (לפי דעתי לקנות +3400 זה סתם ביזבוז כסף ) ועכשיו לשלאה ראיתי כאן נושים רצים בקשר לקרורים לאתלון 64 אז אני מתלבט בין כמה קרורים 7000b alcu tt venos tt silentbost tt polo מה כדאי לי לקחת ? אני לא הולך לעשות אובר קלוקינג או משהו כי גם ככה המערכת שלי חזקה אני רק רוצה קרור טוב ששימור לי על החלקים להרבה זמן ושהחום לא יהורס לי אותם גם כן רצווי שהיה שקט אז בבקשה תגובות מה הכי כדאי מבחינת קירור רצחני ושקט?

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. במחשב עם ספק כוח אחד ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. המארז : ANTEC 300 http://tms.co.il/pictures/products/big/antec-300.jpg הכרטיס מסך : 4850 PCS http://www.esc.pl/images/graficzne/atipcie/PowerColor/4850.pcs.pop.jpg יש לי הכנה למאוורר בדלת שלא מנוצלת, חשבתי להוציא מהמאוורר של הכרטיס מסך איזושהיא תעלה\מנהרה, שתלך עד להכנה למאוורר שיש בדלת. כרגע קשור ספוג דק ועדין לחור בדלת. בנתיים יש לי שני רעיונות איך לעשות את זה, הראשון זה למצוא חומר גמיש\כבר בצורת מנהרה שתתאים, לקשור אותו שם על הכרטיס לקשור לדלת. הרעיון השני הוא למצוא 8 חתיכות של כל חומר קשיח ולבנות את המנהרה בעצם משני חלקי, הראשון שיוצא מהכרטיס כלפי מטה, שיהיה הקצר יותר והשני שמחובר אישהו לחלק הראשון ומקביל לקרקע כך שיהיה מחובר לחור שבדלת. יש רעיונות לחומרים מתאימים\רעי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by avihy,

אני צריך המלצה למאורר למארז APOLLO עד 70 ש"ח. הבנתי שצריך לשים אותו בחלק הקדמי,נכון?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by Trin1ty,

שלום לכולם . אני משתמש במדרך הנ''ל לאוברקלוק למעבד , וצצות לי כמה שאלות ובעיות : המדריך - http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2070766 המערכת - Q6600 GIGABYTE GM41-ES2L 2GB G.SKILL - 800 עכשיו , כפי שמוסבר במדריך , ביטלתי את כל האפשרויות בביוס שמונעות/מפריעות ל-OC , ועד אז הכל היה תקין . הגעתי לשלב שבו מעלים MHZ ל FSB , העלתי ב 10MHZ כפי שהוסבר( מ 266 ל 276 ) , שמרתי ויצאתי מהביוס, וכבר אז צצה בעיה והמחשב לא עלה בריסטרט הראשון וישר נכבה ונדלק מחדש. בריסטרט השני הוא עלה , אך ללא ה OC . ומשם הבנתי מהמדריך שצריך לעלות מתחים . אצלי בביוס ההגדרות מתחים נראות ככה : CPU Vcore - 1.28750v CPU Termination - 1.200v CPU Reference - 0.805v DRAM Voltage - 1.800v במדריך…

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by sroolik,

יש לי AMD Athlon 64 3000 veniece s939 הגעתי איתו לתוצאה הזו : מה המתח שלא רצוי לעבור איתו ? עכשיו זה על 1.51, למרות שהתוכנה מראה יותר אני מחר מקבל ספק טוב ואני לא רוצה לשרוף את המעבד מעודף מתח

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן יש לי כרטיס מסך HD4830 ומתכנן כעת לבצע לו OC עד כמה שניתן עם קירור סטוק. היה לי עד כה מסך 17 אינץ, כעת יש לי 19 ואני מעוניין לבצע שיפור בביצוע הכרטיס מסך. המפרט שלי הוא: מעבד E8400 לוח אם : ASUS P5Q PRO זכרון : g.skill -- ‎ 4GB 2GB x 2 ספק: נראה לי ג'נרי כ 400 - 450 וואט. ---- איך ניתן לבצע OC טוב ויציב לכרטיס מסך דרך המגהדרייב ? אם אפשר קצת לפרט כדי למנוע סיבוכים. תודה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by e-r-a-n,

אני בערך כבר באמצע אני כל פעם מעלה את המהירות זכרונות באיזה 5 מגהרצים ואז בודק דרך המשחק WORLD CUP עם הכרטיס מתפקד בסדר (אני משחק בערך איזה דקה וזהו.. זה בסדר ? או צריך יותר? על משחק יותר חזק או משהו?) אין שום עוויתות מסויימות במסך או דברים דומים הכל הולך בקלות.. ומה לגבי הליבה? מתי אני אמור להעלות לה את המהירות? ברגע שאני כן רואה עוויתות וכאלה? כרגע הזכרונות כבר על 725MHz ללא שום קירור נוסף על הכרטיס.. הליבה עדיין על 300MHz

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by shovel_xxx,

התחדשתי במעבד !! AMD ATHLON 64 X2 4200+ Socket 939 וצריך המלצה למשחה כדי להרכיב אותו יש לי BIG TYPHOON ואם אפשר בחנות בקריות למה אני רוצה עוד לקנות היום או מחר ולהרכיב אותו תודה !

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by Jook,

http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1280.htm האם המאורר הזה שווה (אני מחפש 120 מ"מ)? האם יש לכם הצעות למאוררי 120 אחרים?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  13. הי רציתי לעשות OC למעבד שלי הבעיה שאני לא מצליח אני ניסתי גם באמצעות תוכנה וגם דרך ה BIOS מישהו מוכן להסביר לי איך בדיוק לעשות? מה לעשות? זה הלוח מאעבד וזיכרוות שברשותי: CPU(s) Number of CPUs 1 Name Intel Pentium 4 Code Name Northwood Specification Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Family / Model / Stepping F 2 7 Extended Family / Model 0 0 Brand ID 9 Package mPGA-478 Core Stepping C1 Technology 0.13 µ Supported Instructions Sets MMX, SSE, SSE2 CPU Clock Speed 2411.6 MHz Clock multiplier x 18.0 Front Side Bus Frequency 134.0 MHz Bus Speed 535.9 MHz L1 Data Cache 8 KBytes, 4-way set associative, 64 Bytes line size L1 Trace Cache 12 Kµops, 8-way set associat…

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. היי קניתי את Platinum GeForce4 Ti 4200SE 64 MBytes ואני רוצה לעשות לו אוברקלואק כדי שיגיע לרמה של TI4600 ולמי שלא ידע הוא מסוגל לפחות לפי הביקורת כאן http://www.digit-life.com/articles/sumati4200/index.html יש שם תמונה שמראה שהם שמו מאורר ליד הכרטיס איך הם תלו אותו ככה גם אני רוצה לעשות את זה תשובות כנות יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by arielb1,

אני צריך המלצה לקירור טוב לכרטיס והכי חשוב שיהיה שקט כי המאוורר של הכרטיס קודח לי במוח כל הלילה מה עוד שעשיתי לו אוברקלוקינג ושמתי אותו שיעבוד כל הזמן התקציב שלי משהו בסביבות 150 תודה!

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by NiMo1771,

עשיתי אוברקלוק ל2500K מ3.3GHZ ל4.5GHZ בשביל 24/7 (בשביל בנצ'מרק הצלחתי להגיע ל4.9 ;D ) המעלות טובות (גג 65 מעלות בזמן משחק) והמתח גם די בסדר (1.332V) השאלה היא האם כדאי למשוך עוד 100-200MHZ? וכמובן עוד קצת מתח.. השימוש היחידי שלי זה משחקים ב1920*1080, התוספת הזאת בכלל תשפיע?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by ברק דדון,

עזרה לגביי מתח 7\24 שלום לכולם יש לי מעבד I7-8700K שעבר דליד עם קירור NH-D15 לוח ASUS PRIME Z370-A השאלה שלי כרגע התדר 5.2 במתח 1.39 הטמפרטורה המקסימלית 70 וב5.1 המתח 1.36 טמפרטורה מקסימלית 65 השאלה שלי כמה זה שוחק את הסילקון של המעבד 1.36 מול 1.39 האם המתח שוחק יותר מטמפרטורה? והאם זה מתח ל7\24? תודה לעוזרים

18. Started by infernal goat,

שלום לכולם יש לי amd 2800 64b, המחשב בא ללא קרור נוסף חוץ מהקרור המקורי (אמרו לי גם בפורום שהקרור מספיק טוב). לשאלה: עד לפני חודש הטמפ' של המעבד הייתה בערך 52 במנוחה, 58 במאמץ, אחרי שהוצאתי 2 סטיקים של המארז מעל הסידירום הטמפ' ירדו ל42 במנוחה 46-47 במאמץ. יש סכנה כלשהי בפתיחת המקומות האלה לאוורור נוסף? (אבק או כל דבר אחר שעלול לחדור לרביכים). תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by omerz90,

איך הקירור ThermalTake TMG i3 CLP0555 למעבד CI5 750? איך הוא מבחינת שקט ומבחינת קירור?, האם הוא עדיף על הסטוק של הI5?, אני לא הולך לבצע OC אני רק צריך שהוא ישמור על המעבר קר.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tal^_^,

שלום אני חדש בעסק הקירור, עד היום לא דאגתי לזה כל כך.... פשוט מאוור אחד על המעבד ואחד מקדימה הספיקו לי.... אבל איל אני יכול לבדוק את הטמפ של המעבד (P4 1400) והלוח אם (ASUS). אני משתמש ב XP והותכנה של הלוח אם לא תומכת XP עיזרו לי בבקשה :AR15:

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  21. Started by ניר.,

אני מחפש מאורר ל-CHIP ? תמונה של הרכיב נמצאת בכתובת http://www.2send.us/uploads/44161a8190.JPG

• 55 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by ^GunX^,

שלום לכולם, היום אבא שלי ואני קדחנו כמה חורים בדלת המארז -בדיוק מול הקירור של המעבד (Tt silent boost ) אחרי זה הוספתי מאורר-אבל איפה שמוסיפים את הבורג לחיבור בין הדלת למאורר הוספתי כמה גומיות קטנות כדי למנוע ויברציות , ככה זה אצלי גם במאורר השני שבמארז - ליד המעבד מאחורה. המאורר שהוספתי הוריד 2-3 מעלות אבל ממש לא יותר מזה-הוספתי תעלה על המאורר מקרטון כדי שהאויר יכוון בדיוק אל הקירור של המעבד .הוריד עוד מעלה אם בכלל ... לפי מה שאני יודע מאורר מול המעבד אמור להוריד הרבה יותר מ2 מעלות.. ועוד הספתי תעלה לכיוון האויר מול הקירור של המעבד... זה לא מתפקד כמו שצריך בגלל הגומיות שהוספתי (הם מרחיקות קצת את המאורר מהחורים שדרכם עובר האוייר) ? או בגלל שהמאוררים לא חזקים מספיק ? או…

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  23. Started by LORIANTA,

אני לא רואה את המסכים האלה מה צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  24. שלום ... אני בערך מתחיל במודינג... ומצאתי באתר איך לשים אור בתוך קונן הדי וי די... בשביל זה אני צריך פלורסנט בגודל 10 סמ (עם סרטר) איפה אפשר לקנות את זה באזור השרון??? תודה חברי!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הכל התחיל אחרי שנשרף לי הספק והחלפתי אותו וכל פעם שאני מאפס את ה-CMOS הוא מזהה לי אותו כ-467 ואין לי מושג למה. אולי הטכנאי שנתתי לו את המחשב והוא ניסה לעבוד עליי במחיר והתעצבנתי ולקחתי אותו ממנו חיבל בו קצת. בכל אופן איך אני מעלה את המהירות של המעבד לצמיתות כך שגם שאני יעשה LOAD DEFOULT בביוס זה יזהה לי אותו כ-667MHZ וגם איך אני מעלה את הבאס ? (האם כדאי לי להעביר את הג'אמפר ל-FORCE 133 ) ? ואם לא אז איך אני עושה את זה ? תגידו לי איפה כל דבר נמצא בביוס בדיוק כי אני לא הכי מתמצא שם, תודה לכם. (ד"א אל תציעו לי לאפס את הסימוס עם הג'אמפר או הבטרייה כי זה כבר נעשה). ד"א אגב, כל פעם שאני מנסה להעלות את הוינדואס הוא נתקע וגם שאני מנסה לעשות בוט הוא נתקע, יכול ליהות שאלו הן הסיבות…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים