עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nahum8,

בבקשה זה דחוף לי... לוח 945P-S3 חדש...(במחשב שלי אחי..הייתה פעם הבעיה שהוא מתכבה באמצע משחק כלשהו וחשבתי זה הספק אז קניתי וזה לא עזר...) בקיצור ב-EVEREST הטמפ' של הלוח (צ'יפסט) לא עולה מעל 22 במאמץ! אבל כשאני נוגע בצ'יפסט אני יכול אשכרה לפתוח פה מקדונלדס משלי בבית!! הצ'יפסט פשוט רותח!! ממששש חם! - לדעתי זאת גם הבעיה שבעט משחק המחשב עושה ריסט.. בקיצור.. 1.יש תוכנה אמיתית שתראה ת'טמפ' של הצ'יפסט? טמפ' אמיתית אני מתכוון. 2. האם כדאי להחליף את הלוח ל- ASROCK CONROE XFIRE...? ( משהו כזה ) . ל ASROCK שנה אחריות ולשלי 3.

• 17 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by The TrCkeR,

הלוח כרגע על באס של 460, הזיכורונות ביחס ישיר לבאס (920MHZ), ומהעבד E6300 על המכפלה הטבעית שלו 7. המחשב יציב מאוד על הבאס הזה. הבעיה היא שמתי שאני מכבה את המחשב ולאחר מכן מפעיל אותו מחדש, המחשב מתחיל לפעול ואז נכבה ושוב מתחיל לפעול ושוב נכבה, ככה כמה פעמים עד שהוא מצליח לעשות POST, ואז או שהוא נשאר עם הגדרות הOC או שהוא עושה להן ריסט. התופעה נראית לי מאוד מוזרה, ואני חושד בספק שלי (ספק ג'נרי 500W, שאני לא בטוח לגבי איכות השנאי שלו). מה יכולה להיות פה הבעיה? :s05: תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  3. קראתי בידיוק סיקור אחד עליו באתר של אוברקלוקרים ברוסית, ורשום שהתחתי שלו משוייפת, אך לא עד המקסימום ושיוף התחתית יכול לתת עוד מעלה או שניים, מהירות העברת החום בpipes יהיה מהיר יותר.. כדאי לשייף את זה עוד קצת?[br]פורסם בתאריך: 11.01.2007 בשעה 15:09:04 מישהו?ממש בבקשה... אני מחכה לתשובה מכם לא מתקין אותו בינתים...

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  4. אני עובד עם קירור Scythe Infinity, וכרגע לא עושה OC. הטמפרטורות ב Idle של המעבד הם 55 מעלות. עם זאת, ההיטסינק לא חם בכלל. מה שמוזר זה שהלוח אם שלי הוא P5B deluxe אשר קיבלתי היום כתחליף ל P5B Deluxe אשר נשרף בשבוע שעבר, אבל עם הלוח הקודם קיבלתי Idle של רק 33 מעלות... איך יכול להיות שהטמפרטורות קפצו ב 22 מעלות עם הלוח החדש ?. הדברים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם הם הבאים (אבל אין לי מושג אם משהו מהם יכול באמת להסביר את התופעה): 1. הסנסור על הלוח-אם שחש את טמפרטורת המעבד, מזייף בענק. 2. הרכבתי את ההיטסינק לא נכון (Scythe Infinity), או לא טוב. אני באמת הרכבתי אותו הפוך מאשר בפעם הקודמת (מה שהיה למעלה, עכשיו למטה), אבל את ה Infinity אני לא חושב שיש בעיה להרכיב איך שרוצים. בנוס…

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  5. Started by yukon,

אז ככה המערכת הותקנה לפני 3 ימים הטמפ' צנחה מ-68 ל-36 הפרש מדהים הכל טוב ויפה ואחרי יומים....... תקלה אתמול נתקלתי בתופעה שהסתדרה בסגירה והפעלה מחדש של המחשב הטמפ' טיפסה כמעט ל100 הבלוק קרור רתח והתמלא בבועות אויר כנראה מהרתיחה היום שוב בעת הדלקה מתפסת הטמפ מ50 ל70 ++ ואז כיביתי השאלה היא לבעלי מערכת הקרור הנ"ל ישנם 3 חיבורי 3 פינים האמורים להתחבר ללוח זה היוצא מן הרדיאטור אצלי מחובר לחיבור ( צהוב בלבד ) cpu fan עוד אחד מהבלוק קרור (מנורת לד) מחובר (אדום שחור) sys fan 2 והאחרון מהמשאבה (צהוב בלבד) לא חיברתי כמה משמעותי זה שלא חובר (לפי דעתי זה אמור להיות סנסור או משהו כזה) החיבור השלישי ואייך זה עבד מצוין יומים בתודה על התשובות

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  6. המעבד 6300 לוח DQ6 גיגהבייט זכרון 2 גיגה קינגסטון 667MHZ העניין הוא שבביוס ניתן להוריד את מכפלת הזכרון ל X2 ממה שראיתי ולא ניתן פחות האם אני טועה? אני כרגע באיזור 342 בבאס וזה אומר שהזכרון נמצא על 680MHZ +- , האם יש דרך לעלות עוד??

• 0 תגובות
    • 397 צפיות
  7. Started by henbasel,

אם אני עושה oc למעבד שלי שהוא 2.8 D 820 להוריד מולטיפלייר או להוסיף אני לא מבין כלכך מה עדיף שיהיה פחות מולטיפלייר או יותר ... ואני עושה oc בקטנה מוסיף פשוט קצת אבל אני שואל לידע כללי

8. לאן נעלמה המודעה שלי על הוירוס שקופץ לי באתר של זלמן???!!! אני רוצה לדעת אם זה באמת וירוס או סתם משהו מוזר... HWzone מוחקים הודעות?? עריכה: וואו, למה באן??? לא אמרו לי שזה לא בפורום הנכון, חשבתי שבגלל שיש כאן הרבה אנשים שמתעסקים בקירור אולי הם יוכלו להסביר לי מה קורה... מצטער אם עברתי על חוקי הפורום, תרחמו... :'( ובאיזה פורום אני אמור לשים את זה?

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  9. Started by mt_nro,

יש לי כמה שאלות על הVF900 של זלמן... 1.איך בדיוק המאוורר עובר ממצב נורמל לשקט?? האם זה יכול לעשות את זה אוטומטית?? 2. באתר של זלמן (תסתכלו על הנושא השני שכתבתי, אני מפחד להכנס לשם עוד פעם) יש את ה"באיזה חורים לשים את הברגים" וברשימה כתוב 7600 גם בחור ה5 וגם בשלישי, מישהו יודע מה הנכון? תודה מראש לעוזרים (וגם לעוזרים בדיון הקודם)!

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  10. Started by R@mi,

7800GT אני לא יודע מה נסגר אבל אחרי OC של 70 MHz לליבה מתחיל להיות לי ארטיפקטס. הטמפרטורה שלי בשיא המאמץ של הכרטיס ברינדור HDR כבד במיוחד + הפעלת ATI TOOL זה 55. כרגע מתח הליבה עובד על 1.4V האם כדאי להעלות אותו ל 1.5 V ? כמה שיפור ב OC זה יתן ? ומה איך אני משפר את התזמונים של הכרטיס מסך? תודה. והכוונה שלי לעשות VMOD דרך צריבת ביוס, שנה הבאה אני אנסה VMOD פיזי. עוד שאלה: אני רוצה לשפר את ה OC שלי על אוויר, אבל יש לי בעיה שהזיכרונות מגבילים אותי, ממה שהבנתי ה UCCC 549 של SAMSUNG מאבדים יכולת ככל שנותנים להם יותר מתח וכרגע הם על 2.75 V עכשיו יש לי עליהם קירור אז לא ממש בעיה נושא הקירור שלהם, בקשר למה שאני יכול לעשות כדי להוציא מהם עוד ביצועים ? כרגע הזכרונ…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by Doctor Ice,

שלום לכם !!! אני גולש קבוע באתר זה במשך כמה שנים טובות ואין יום שאני לא גולש בו לפחות 3-4 פעמים (גם באמצע הלילה) אני רוצה לציין שהפרויקטים שאנשים הציגו/בנו באתר מראים שילוב של רצון ויכולת מקצועית טובה ואני שמח שכך . הפרוייקט שאותו אני רוצה להציג הינו מערכת קירור גז שבניתי הכוללת בלוק של צ'ילי 1 המפורסם . את הבלוק קניתי ממנו , ובעזרת קריאה מסיבית באינטרנט (כמה חודשים טובים) למדתי את התחום . למזלי יש לי כמה חברים טובים שעובדים בענף המזגנים והקירור, והם עזרולי להשיג את החלקים הדרושים . לפני כ-4 חודשים החלטתי לשפר את המערכת - נאלצתי להלחים שוב (אצל כמה טכנאי מיזוג-קירור) לצורך החלפת צנרות,גז ועוד... והיום המערכת חזקה יותר (200W) לפני הכל ישנם כמה אנשים שעזרו לי בייעוץ…

• 38 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by BigO,

שלום האם מישהו יודע מה סוג המאוורר שמגיע יחד עם כרטיס 6800 ??? האם ניתן לאחליף רק את המאוורר לשקט יותר :s05: מעוניין בהמלצות למאוורר כזה, (אם יש) עודד

• 5 תגובות
    • 442 צפיות
  13. Started by Big_Guy7,

יש לי קירור סטוק של אינטל, שהוצאתי ממעבד סוקט 478. יש מצב שהגוף קירור הזה יתאים למעבד של סוקט 423? (פנטיום 4 1.5GHz) תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  14. האם יש דרך נוספת לתפוס מאווררים במארז חוץ מבגים?? כמו קליפסים או משהו דומה שההוצאה שלהם היא מהירה

• 8 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by UNDERDOG,

תגידו זוכרים היה מזמן תחרות שאירגנה חברה לקירור מעבדים מי יעשה אוברקלוק הכי גבוהה אם הקירור שלה אז רציתי לדעת אם למישהו יש קישור לתוצאות מי ניצח כל מידע על זה?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  16. שלום לכולם ותודה רבה לכם על הפורום המדהים הזה. זהו הפוסט הראשון שלי בנושא ומקווה שאעשה את זה נכון מפרט מחשב: לוח אם: GIGABYTE-965P-DS3 מעבד: INTEL E6300 זיכרון: CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 קירור: TUNIQ TOWER 120 גריז טרמי: ARCTIC SILVER 5 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RADEON X1300 512M כרטיס FIREWIRE כרטיס קול: M-AUDIO AUDIOPHILLE FIREWIRE ספק: ENERMAX LIBERTY 620 דיסק קשיח: 2 * WD 36G RAPTOR RAID 0 דיסק קשיח: SAMSUNG 300G צורב NEC 4570A :DVD צורב GAS-H10N :DVD מארז: THERMALTAKE ARMOR מאווררים: ZALMAN F2 AND F3 אל פסק: ADVICE 1000VA ועכשיו לשאלה (אשמח לצרף עוד מידע שיידרש) אני מנסה לעשות OC למערכת ומגיע לתוצאות הבאות: 1. אם אני מתחיל כשהזיכרונות על 667MHZ ו-…

• 12 תגובות
    • 554 צפיות
  17. שלום. חשבתי לשים מאוורר שמכניס אויר מהקדימה של המארז זה רעיון טוב אני יודע אבל יש לי כמה בעיות! יהיה לי גישה מוגבלת למאוורר ולניקוי שלו ואני לא רוצה שהוא ילכלך לי את ה HDD באבק וחשבתי לעצמי ראיתי שיש קירורים לHDD שהם נכנסים מתחת לכונני דיסקים הרגילים אז ה HDD יהיה למעלה ולמטה הכל יהיה פתוח למאוורר (משו בסגנון הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1149&products_id=4762 אפילו יותר זול!) זה גם בקר מאווררים(מה שהבאתי לדוגמה^)?? או חשבתי לשים פילטר למאוורר שלפני ה HDD אבל אז אני מגביל את האויר שהוא מכניס לי! אז מה אתם אומרים בעניין הזה? ואני מחפש מאווררים למארז שלי (SunBeam Samurai Silver) 4 מאוורים סה"כ: 2 למאחור של המארז פשוטים כי יש פלסטיק שמכסה אותם! 1…

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  18. Started by azarzar,

אני מחפש VMOD פשוט ל Leadtek 7950GT 512MB שלי http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=302 כרגע אני מצליח להגיע עם הליבה ל 580MHZ עם ATITOOL בלי ארטיפקטים ועם RivaTuner הגעתי רק ל 570MHZ משהו מוזר מאוד, על הזכרונות אני יעבוד אח"כ אז חשבתי אולי לעשות איזה מוד עיפרון נחמד אם יש ואם מישהו מכיר אחד ספציפי לכרטיס שלי זה יהיה מעולה

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

אני מחפש מאוררים שקטים למארז (הרכבה לא תהיה בעיה ), למעבד וכרטיס מסך את ההארד דיסק אני כניראה יתלה באוויר (כמו שראיתי שמישהו עשה בגלריית מודינג) תקציב דל 450 ש"ח (ואם אפשר פחות) המטרה היא לא קירור היא יותר שקט הקירור יכול להיות ממוצע בלבד... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  20. האם צריך קירור לזיכרונות כשלדוגמא מאיצים 667 ל-750 ? מה הסיכוי שהזיכרון ישרף? איזה פתרונות זולים יש לקירור של הזיכרונות?

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  21. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 351 צפיות
  22. מעבד e6600 לוח אם asus p5b intel965/ddr2 800 זכרון -kingston 2 gb ddr2 דיסק קשיח - w.d 160 g w.d 320 gb 7200 16mf כרטיס מסך - leadtek geforce px7900gs 256 mb מארז atx midi לא מתוכנן o.c מחשב עריכה שיעבוד הרבה שעות ...

• 3 תגובות
    • 440 צפיות
  23. שלום, יש לי כמה שאלות קצרות לגבי הקירור tuniq tower : 1. האם הוא 100% מתאים לתושבת ה -AM2 ? 2. האם הוא באמת שווה ל amd x2 4200+ ? 3. האם המארז חייב לשכב לאחר ההתקנה? 4. האם אחריות הלוח אם פגה לאחר ההתקנה שלו? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 499 צפיות
  24. אממ אז ככה.. השבוע יצא לי לקבל לידי מכונת כביסה כי הייתי צריך את המנוע... עכשיו.. במהלך הפירוק שמתי לב למשאבה שיש במכונה.. עכשיו מספר שאלות.. לאנשים שמבינים.. כמה ליטרים לשעה משאבות כאלה אמורות לספק.. מישהו יודע כמה וולטג' (VOLTS) השאבה אמורה לצרוך..? כי לא מצאתי נגדים כלשהם המעידים על כך שהיא פועל על פחות מ220? עכשיו אם היא אכן צורכת 220 כמה בערך היא תוציא מבחינת ליטרים לשעה כשהיא תעבוד על 12 בתודה מראש,

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  25. כותרת... אני רוצה קירור שקט וחזק לא כמו השואב אבק שבא בסטוק (פעם אמרו לי להחליש את הקול של המשחק כשהייתי עם אוזניות... ) שההתקנה לא תהיה מסובכת מדי ושיהיה מקסימום 140 שקל. שאלה לידע כללי - עד כמה דציבלים זה נחשב שקט? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים