אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מפרט: E2160 msi p35 neo ceon 2GB 800MHZ EZCOOL 450W 8400GS WD500GB STOCK COOLING אז ככה... עשיתי אובר ל3GHZ המתח כרגע הוא 1.38 ועל פניו נראה יציב, שעה מאמץ בTAT עברה בהצלחה מעלות מקס 55. הבעייה שבאוטורוס בבדיקת בלנד (לזיכרון ולמעבד) יש שגיאה, הוא מצפץ לי על שגיאה ואני לא יודע איך לפתור את זה. הזכרונות ללא OC... והמחשב קרס פעם אחת. עצות?!?!?!
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי אני צריך לקנות ספק חדש והתעניינתי בספקים הבאים Enermax 550W EG651P-VE-FM או Antec TrueControl 550W Power Supply רציתי לדעת מה יותר טוב לא אכפת לי המחיר ותגידו לי במה הספק שבחרתם יותר טוב תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
פשוט לא יאמן איזה מאורר אימתני http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111788 לסירטון המדגים את פעולתו http://www.aocb77.dsl.pipex.com/fanny.wmv
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב אז התחלתי להיתעניין בקירורי מים ובסוף הפכתי לפריק קירורי מים אז יש לי כמה שאלות: 1. זה נכון שעם קירור מים אפשר לסגור עם המעבד על אותו תדר על מתח נמוך יותר מאשר עם קירור אוויר? 2.אני יכול לסדר משהו טוב בסביבות ה 1200 שקל כולל משלוח? ויש מצב אתם מביאים משהו טוב ב1200 שקל כולל משלוח? תודה ענקית!
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי מחשב מעולה באמת חדש לגמרי אני לא אכנס לפרטים שלא תזילו ריר אני רק יגיד שמפאת חייתיותו הייתי צריך XASER בתור מארז וכן את החדש מביניהם הלבן שכחית את הדגם עכשיו.. בקיצור ולעניין בזמן גלישיתי נתקלתי ב קרור מים שם THERMALTAKE האם הוא טוב ? הם מציינים שיעבוד טוב במיוחד עם המארז למרות שאני חשוב שזה שטויות אבקש לשמוע את דעתם של המבינים בעניין תודה חברה
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי כנראה לא ניקיתי מספיק טוב את הרדיאטורים לפני ההתקנה, ונתקעו לי מעין לכלוכים שחורים בבלוק של המעבד, איך מומלץ לנקות ? (אם בכלל) תודה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, ב-TMS המליצו לי על המעבד המאוורר הנ"ל (אפשר לראות אותו כאן http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_266&products_id=4870) בתור מעבד מאוורר זול ושקט שיחזיק לי Q6600 ללא OC. מה דעתכם ? חשוב לי לציין שיותר עקרוני לי עניין הרעש כי אני בטוח שמבחינת קירור לא תהיה בעיה... (דרך אגב, מרכיבים לי אותו עכשיו, אז עוד אפשר להתחרט אם מישהו חושב שהוא לא טוב מבחינה כלשהי !)
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס של ATI REDEON H4870 512DDR5 והוא מראה לי בטמפרטורה 78 מעלות כאשר הוא ללא מאמץ האם זה תקין ?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי את המדריך הזה שמצאתי : Overclocking cpu Q6600 2.4 to 3.0GHZ - NEW High Quality Guide! שהוא נראה ממש קל ופשוט.. המערכת שלי זהה פחות או יותר (q6600, 8800gt, p35-ds3l,bigtyphoon) האם ההגדרות שהוא שם יתאימו גם לי? או שבכלל המדריך הזה רק חלקי ויש יותר תהליכים ממה שהוא עשה ?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היום העלתי את ה OC ל 3.2GHZ ללא שינוי בטמפ'.. הפעלתי את PRIME95 והליבה ה 3 הפסיקה לקבל מאמץ מלא (וירדה ל 0% פעילות באמצע כאשר כל השאר ממשיכים) מה הסיבה לכך?
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
להורדה -> שמירה בשם. התהליך: הפעלת הקירור במשך חצי שעה , בזמן הסרטון הקירור נותק ועם כל החום של הרדיאטור מלמטה אפשר לראות את הקרח שנמס וירד. כשהקירור נוסה על המחשב, הוא הוריד אותו לכ13 מעלות ב2200Mhz ו21 מעלות ב2750Mhz (מתח 1.7V). ב1800Mhz הטמפ' ירדה מתחת ל0 והיו בעיות קריאה של הטמפ' מהחיישן.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
חברים שאלה חשובה. רצוי מניסיון פרקטי בפועל, מי שהתנסה, איזה מגופי הקירור הטובים שקימים היום מתאימים ללוח הזה. השאלה אולי נראית טריוויאלית אבל אני שואל מכיוון שללוח הזה יש גוף קירור בצידו השני של הלוח, כפי שנאמר לי ע"י אחת מחנויות המחשבים המוכרות. ולפיכך טענו כי רב הפתרונות הטובים אינם מתאימים (מלבד ב FREEZER 7 PRO) מכיוון שלא ניתן לעגון אותם בצורה נכונה ואפקטיבית בגלל אותו גוף קירור שבא עם הלוח בצידו השני. שוב מי שכבר עשה בפועל והיתנסה בפרוצדורה על הלוח, אשמח אם תגיבו.
-
- 13 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב אז שאלתי פה בפורום על בעייה שמשחקים נתקעים לי אמרו לי שזה כנראה הקירור של המעבד... ובאמת שמתי לב שהמעבד שלי מתחמם..... אני משתמש בהיטסינק ובמאוורר שבאו עם המעבד (AMD 1800+) אז אני צריך עצה איזה קירור לקנות.... אני צריך משהו שקט, מקרר טוב ולא יקר מדי.......... אם תוכלו לתת לי דגם וחנות שאתם חושבים שיהיה הכי זול לקנות זה יהיה מצוין....... כמה אנשים הציעו לי וולקנו אבל אמרו לי שהוא ממש מרעיש.....אז אם תוכלו להציע לי משהו אחד.. תודה
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משאבה מEMP אבל אני לא מוצא את האתר שלהם מישוהא יכול להביא לי את האתר שלהם?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
זאת המקלדת הראשונה שראיתי שעשו בה שילובי צבעים. מסביב יש כחול ומבפנים זה כסף (בתמונה זה נראה קצת לבן) יש כל מיני עיוותים שלא רואים פה כמו בועות ובליטות בחלק הכחול (מפני ששכחתי שצריך לצבוע מרחוק ובמקום זה הצפתי 3 שכבות של מים, וגם נדבקו קצת עיתונים) אבל חוץ מזה אני מרוצה. בקרוב אני אצלם תמונות ממצלמה רצינית ואעלה לגלרייה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כל שהיא שיכולה לבדוק איזה אוברקלוק אני יכול לעשות למחשב ושהוא יעבוד? יש לי P4 2.4 עם שני מאווררים רגילים. אחד מאחורה למטעה והשני מהצד באמצע ושניהם מוציאים אוויר
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אז ככה אנשים לי יש הקצבה של 500$ להזמנת מערכת קירור חדשה (מים ) אני לא רוצה מערכת בנויה אני רוצה חלקים מקווה לשמוע הצעות של המומחים מבנינו דרך אגב אני מזמין הכל משני אתרים http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php http://www.sidewindercomputers.com/ א מישהו מכיר אתר אחר שמייבא לישראל דברים ברמה אז בבקשה לרשום בתודה ערן
-
- 13 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הציעו לי החלפה במעבד שלי E4300 תמורת E4400 בחינם, המצב שעכשיו אני עם E4300 בOC בערך ב3.2GHZ האם הE4400 יספק לי תוצאות טובות יותר באותו OC ? האם הוא התחמם באוהת מידה/יותר ? ובקיצרו האם זה עדיף ? (גם מבחינת המכפלה שלו שכרגע אני עם 9 בE4300 ובE4400 אין לי מושג מה המכפלה) תודה **טעות בפורום** נא להעביר לפורום OC וקירור תודה !
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
על איזה רכיב ניתן להשליך לכך שאהמחשב לא עולה ב- 10*250 רק על 250* 14 המחשב עולה + כמובן שיציב. לאיזה רכיב צריך להעלות מתח כשמעלים MHZ ? העלתי למעבד מתח עד ל- 4.50 ולא עוזר.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת גוף הקירור שיעשה את העבודה הכי טוב... פרסקוט 3.2 60 במנוחה 67-71 במאמץ (שנה שעברה שהמחשב עוד היה חדש הייתה תקלה עם החיבור של המאוורר ומעבד+לוח אם הלכו לי..) אני בינתיים חשבתי על הגוף הזה GIGABYTE - GH-PCU32-VH... שווה להשקיע בו את ה-215 שקל? או שיש משהו שיתן ביצועים טובים יותר במחיר הזה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה לשני מאווררים שיהיו מחוברים למוגן 2 שלי,תקציב של 50 ש"ח לכל אחד בערך,רצוי שיהיו כמה שיותר שקטים. מKSP אם אפשר. על הדרך יש לי שאלה,לא אמורה להיות בעיה לחבר את הכול בלי להוציא את המוגן והלוח מהמארז,נכון?+איפה אני יכול למצוא אזיקונים למוגן 2? נגמרו לי היציאות של המאווררים בלוח,איך אני אמור לחבר את המאוורר לספק?אני אקבל קבל שמתחבר למולקס או משהוא ?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה איתה אוכל לבדוק את הטמפ' של הכ. מסך שלך, ואני לא מעוניין בEVEREST. תודה. עריכה עם שאלה חדשה: ברשותי eVga GF 8800GTS 320MB SUPERCLOCKED. לפי EVEREST אלו הטמפ' שלי: GPU MEMORY - 63 GPU AMBIENT - 59. כל זאת במצב מנוחה. האם אלו טמפ' נורמליות?
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
קניתי את הכרטיס (לא DELUXE) והזיכרונות שעליו הם של HYNIX אבל 4NS (חשבתי שאכלתי אותה) עכשיו אני קורא ביקורת על גירסת ה DELUXE שמגיעה עם זכרונות 3.3NS והמקסימום שהצליחו להגיע איתו הוא CORE 300 ו-MEMORY 620 כשאני הגעתי ל-CORE 320 (לא ניסיתי יותר) ו MEMORY 630 (ביציבות מוחלטת) כשהמארז לא קריר במיוחד על 30 מעלות יכול להיות שמה שכתוב על הזיכרון לא נכון?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן (בן 4 שנים) קניתי אותו באיבורי (ואני מאוד מצטער על כך) והמחשב עושה לי המון בעיות חימום אני כל הזמן מנקה אותו בלחץ אויר ומחליף לו את המשחה הטרמית. בכל מקרה כרגע אין לי תקציב להחליף מחשב אבל אני מתכנן להחליף בעוד שנה.. אני רוצה גוף קירור טוב ושקט שיעשה לי קצת שקט נפשי.. קצת פרטים על המחשב. המארז הוא של איבורי (לא של חברה מוקרת) ואין לו כרגע שום מאוורר במארז (נותקו) המעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz socket 775 תודה מראש לכולם. נ.ב: עדיף משהו שיש לksp אני פשוט עובד איתם הרבה
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-