אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אז ככה : זה הדבר העובד : התוכנה היחידה שעובדת עם גודל תצוגה כזה היא הjaLCD , ואני הפכתי אותה ולא מוצא איך להפעיל את השורה השנייה , והיא לא שומרת לי הגדרות ואיבדתי את הצפון בתוכנה הזאת . צריך קצת עזרה בשימוש בתוכנה . מישהו עובד איתה באופן שוטף ?
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על מערכת מעט מיושנת המשמשת אותי בעיקר לאינטרנט, תכנות דרך eclipse/visual studio, ומידי פעם גם משחקים (על low-medium settings). ספציפיקציות : core2duo e4600 Gigabyte GA-p31-s3g 2x 1gb kingston valueram DDR2 800 nvidia 8500gt ספק 500W גנרי ומארז שקר כלשהו של KSP עם מאוורר צד ענק (140ממ?), מאוורר קטן מקדימה ואחד של הספק מאחורה. לרוב יש לי את סביבת התכנות ו FIREFOX או שניים פתוחים עם איזה מלאאא טאבים, מן הסתם שזה מכביד על המחשב. החלטתי לקרוא פה קצת על OC ולסחוט מהמחשב את המיץ בזמן שאני חוסך למערכת הבאה. ניסיתי מספר קונפיגורציות של מהירות באס, מכפיל CPU, יחס באס-זיכרון במטרה להגיע לבערך 3GHZ. השאלה שלי היא מה עדיף ,לצרכים שלי, מבין הקונפיגורציות? קונפיגורציה של…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
7800GT אני לא יודע מה נסגר אבל אחרי OC של 70 MHz לליבה מתחיל להיות לי ארטיפקטס. הטמפרטורה שלי בשיא המאמץ של הכרטיס ברינדור HDR כבד במיוחד + הפעלת ATI TOOL זה 55. כרגע מתח הליבה עובד על 1.4V האם כדאי להעלות אותו ל 1.5 V ? כמה שיפור ב OC זה יתן ? ומה איך אני משפר את התזמונים של הכרטיס מסך? תודה. והכוונה שלי לעשות VMOD דרך צריבת ביוס, שנה הבאה אני אנסה VMOD פיזי. עוד שאלה: אני רוצה לשפר את ה OC שלי על אוויר, אבל יש לי בעיה שהזיכרונות מגבילים אותי, ממה שהבנתי ה UCCC 549 של SAMSUNG מאבדים יכולת ככל שנותנים להם יותר מתח וכרגע הם על 2.75 V עכשיו יש לי עליהם קירור אז לא ממש בעיה נושא הקירור שלהם, בקשר למה שאני יכול לעשות כדי להוציא מהם עוד ביצועים ? כרגע הזכרונ…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
תשמעו אני רוצה להוסיף עוד 4 מאווררים למחשב על הגג של המארז יש לי את הכל את המאווררים מקדח הכל! עכשיו מה הבעיה אין לי מוסג איך לתת להם מתח , חשמל... מישהו יודע איך אני יכול לתת ל4 מאווררים את המתח שהם צריכים תודה רבה רבה
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי במארז 3 מאווררים 12X2 + 8 CM , אחד מקדימה בפאנל הקדמי ( באיזור שמדליקים את המחשב ) מכניס אויר 12 , אחד מוציא אויר 12 בחלק האחורי של המארז איפה החיבורים מקלדת , USB וכו' ואחד בצד שמכניס אויר 8CM . 1. האם הסדר נכון ? 2. איך אפשר לדעת באמת שאני לא טועה ? " מוציא / מכניס " אויר , יש דרך לדעת בוודאות את זה ? אני חושש שהתבלבלתי קצת ... למישהו יש תמונה להמחיש? 3. מה ההבדל בין מאוורר מיוחד " אחור " בלבד ( מכניס אויר ) לבין מאוורר רגיל שהופכים אותו ? קניתי 2 FAN של זלמן מ KSP זה עלה לי 47 ש"ח ZM-F3 120mm Silent Case Fan הכיוון של המאוורר בתמונה מוציא אויר או מכניס ? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva היה לי מאוורר ARX DC BRUSHLESS שהרעיש כמו מטורף אבל ה…
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום , ברשותי שניי סלוטים של זכרונות של חברת GEIL http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35 על המפרט שלהם רשום כפי שאתם יכולים לראות את התיזמונים הבאים : 2.5-3-3-6 בעיקרון הבעיה שלי היא שכשאני מגדיר בביוס את התיזמונים שלהם אני מקבל חוסר יציבות במחשב וכשאני אומר חוסר יציבות אני מתכוון למהירות תגובה לא אחיד ואיטי + חלונות עולים לאט ולפעמים וינדוס לא עולה (וגם הודעות שגיאה מסויימת בעת הטעינה). בביוס כרגע הם מוגדרים על "AUTO" וב-EVERSET רשום שהם על 2.5-4-4-8 (חשוב להזכיר שאני ב-T2) זה בהחלט הניסיון האחרון שלי לשאוב ממכם עזרה בנוגע לתיזמונים שכן דיברתי על זה המון את הלוח שלי אפשר לראות במפרט ואני מאמין שעם רצון טוב אני יצליח לתזמן אותם כמו שצריך ואף לשים אותם על T…
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה אני מוצא טמפרטורה נורמלית של PENTIUM D? דגם 930...
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מחר רוצה ללכת להביא את זה משם, ולא הספקתי להתקשר אליהם לפני שנסגרו.. מישהו יודע אם יש את זה עוד במלאי או שזה בהזמנה?
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לו חיבור על הלוח הקטן שלו שנראה בדיוק כמו חיבור של FLOPPY קיבלתי איתו כבל קצר קצר שמתחבר לשם, וממחיר לחיבור מולקס נעלם לי הכבל הזה, יקח לי שנה למצוא אותו אפשר לחבר לשם את החיבור של הFLOPPY ?! (הרי גם הוא 12V רואים שהוא מתחבר לכל ארבעת הכבלים מהמולקס..
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ברשותי מעבד AMD 2600 ובמנוחה הטמפרטורה היום הינה 69 מעלות (בביוס+PCU COOL? ) 2 מאוררים +מאורר מעל המעבד אנני יודע מה מצב המשחה וגם אנני טכנאי ואין לי חשק להרוס חוץ מעניין המשחה עשיתי כל מה שהומלץ בפורום (ניקוי מאווררים+סידור כבלים)באם הבעיה הינה במשחה כמה מעלות זה יכול לשפר? תודה
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי 285GTX OC2 כשהוא לא במאמץ 50-53 כשהוא במאמץ בCRYSIS WARHEAD ל מקסימום הכל ורזולוציה מקסימלית 1680X1050 הוא הגיע אצלי עד 84-86 גג האם אלו טמפרטורות נורמליות ?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי עם המחשב החדש, פרקתי את המחשב הישן וגיליתי מה הרכיב המרעיש ביותר: המאוורר שבדופן. אבל אני לא מוצא מאוורר שקט שיחליף אותו: הגלסיאלטק 120 מ"מ שקניתי לחדש עושה יופי של עבודה, חשבתי לקחת אחד כזה 80 מ"מ אבל אני לא מוצא - את ה- 120 קניתי בלוג'יק, ואני בכלל לא מצליח למצוא אצלם את הקטגוריה של מאווררים ללא לדים עכשיו. כבר הכנסתי מאווררי וונטק Stealth למארז הזה, וגם הם לא רעים, אבל אותם אני כבר מזמן לא מוצא (אחרת הייתי מחליף את המאוורר לפני שנה). אז על מה אתם ממליצים? ה- CFM לא קריטי, זה מאוורר עזר בלבד. אם אפשר, עדיף מאוורר שאפשר למצוא בזיגזג, הם נמצאים ממש ליד הבית שלי, כך שאני לא צריך לנסוע רחוק ולא צריך לשלם הרבה על המשלוח. תודה.
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום רב ! ברשותי כרטיס מסך תוצרת Gigabyte עם מעבד 6600, הכרטיס (מעבד+זיכרונות) תחת אוברקלוק בערך תקופה של שנה. אני מבצע את האוברקלוק עם coolbits, השאלה שלי לאיזו תוכנת עריכה לביוס יש את האופציה לקבוע את התדרים של הכרטיס ? זאת על מנת לבצע את האוברקלוק מה שנקרא בחומרה תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון במהירות 500 של 2*512 והמחשב מזהה לי אותו כ 400 מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה כ 500 ???? יש לי לוח אם של dfi lanparty וזיכרון OCZ EL GOLD DUAL ומעבד OPTERON 170 מהירות מעבד 2000*2.
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היום בצהריים עבדתי על משהו עם סוג של סקוטש' ועליתי על משהו. הוא יכול לשמש אחלה של פילטר אבק. כמובן שלא מדובר על הסוג הצבאי אלה משהו אחר. הוא די נושם אבל הוא לא יתן לאבק להיכנס. ואפשר לשטוף אותו וכשהוא יתייבש הוא יהיה כמו חדש. מישהו מבין אותי או שיצאתי חומוס
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה, הלוח אם שלי התקלקל לא מזמן והוא חזר אתמול מתיקון.. המאוורר של המעבד והמעבד שכבו בחוץ די הרבה זמן.. השאלה היא אם אני יכול לשים אותם איך שהם? כי הלבן המגעיל הזה שעליהם כבר די מלוכלך.. כדאי לי לחכות עד יום ראשון ולקנות משחה חדשה? או לנקות את מה שיש או מה?
-
- 13 תגובות
- 765 צפיות
-
-
איזה קירור עדיף יותר מבחינת: אפקטיביות הקירור ועוצמת רעש (במנוחה ובמאמץ). מפרט שיבוצע בו OC קטן עד בינוני. מטרתו - גיימינג. Cooler Master Hyper TX 3 Scythe Katana 3 Scythe Reeven ThermalTake Silent 1156 CLP0552 תודה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי מאוורר שאני רוצה להעלות\להוריד את הזרם כאשר חם במחשב בעזרת חישן חום הוצאתי את החיישן מספק כוח שהביאו לי אל תדאגו הספק היה דפוק. עכשיב אני לא מצליח להפעיל איתו מאוורר מה שעסיתי היה כך: חיברתי את המאוורר כרגיל ללא החישן והוא פעל עכשיו חתחתי חוט אחד וחיברתי בין החוט החתוך את החישן הצמדתי לו מנורה והוא לא פעל . למה? חיבאתי אותו ל12V הוא בצבע ירוק!
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... מיש'ו שמע על מאוררי הזיקית ?! מוארים לדים... גודל 120 מ"מ... יש עליהם מד טמפ', בטמפ' נמוכה הלדים בצבע כחול נראה לי, בטמפ' בינונית הלדים בצבע ירוק ובטמפ' גבוה הלדים בצבע אדום כמובן.. אם יש מיש'ו שיש לו אותם ומוכן לתת לי חוות דעת עליהם אני ישמח מאוד... באורגינל הם לא בשבילי אלה בשביל חבר שמעוניים בהם... תודה לכם
-
- 12 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן, יש לי קירור נוזלי,ונגמר לי הנוזל...היבואן אמר לי לקנות נוזל לקירור רדיאטורים (antifreeze) מחנות חלקי חילוף של רכב,שנקרא גם מים ירוקים, הנוזל שהיה לי הוא ירוק גם אני לא יודע עדיין... מה אתם חושבים ?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה איתה אוכל לבדוק את הטמפ' של הכ. מסך שלך, ואני לא מעוניין בEVEREST. תודה. עריכה עם שאלה חדשה: ברשותי eVga GF 8800GTS 320MB SUPERCLOCKED. לפי EVEREST אלו הטמפ' שלי: GPU MEMORY - 63 GPU AMBIENT - 59. כל זאת במצב מנוחה. האם אלו טמפ' נורמליות?
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
1. יש לי לוח של גיג'הבייט סקוט 478 זה ישב טוב נכון? (כי לפי מה שאמרו לי שהיום ה BT מגיעה אם תמיכה בכול הסקוטים..) 2. יש לוח מסוג GA-8IPE100-G אפשר בבקשה מדריך או משהו ליראות איך להתקין אותו? זהו תודה.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, אני צריך קירור חדש לכרטיס 88GT שלי כי עם הסטוק הוא עומד על 90 במאמץ שהמאווררים על 90% אז אני מעדיף לקנות קירור חדש כבר... אני לא עושה OC. האם ה-Twin Turbo הוא האפשרות הכי טובה? (של AC) תודה.
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן! בקצרה: אשמח להמלצה על מאורר קדמי, רגיל וסטנדרטי, מחנות בב"ש שיהיה כמה שיותר שקט ואמין, תקציב גמיש (עד 100 ש"ח גמיש) מדובר על מארז+מאורר של cooler master בן שנה וחצי. בהרחבה וחפירה: המאורר הנוכחי שלי עושה מלא רעש.. פתחתי, ניקיתי אותו מאבק, שימנתי.. ועכשיו הוא עדיין מרעיש - פחות, אבל עדיין.. משהו כנראה נדפק אצלי בראש ואני כבר לא זוכר אם זה היה הרעש הרגיל שלו או לא.. מה שבטוח שזה מגיע ממנו (הפעלתי את המחשב בלעדיו ולא היה רעש בכלל) ושזה מפריע לי. לגבי תקציב - ראיתי ב-KSP (שונא את החנות אבל זה מה יש) שכל המחירים נעים בין 30 ל-100 שקל.. אז 100 זה זורם ואין בעיה גם אפילו קצת יותר, אם זה מאוור שיתאים (למרות שאני מניח שיש בטח מאוררים ב-60-70-80 שקל שיענו על הצורך שלי) המון …
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-