עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Rocket_Pool,

קיבלתי סוף סוף את המחשב החדש. (ראו מפרט) אני רוצה לבטל את הEIST שמפריע לOC לפי מה שהבנתי ואני לא מצליח. ביטלתי אותו דרך הביוס אך כשאני מפעיל CPUZ אני רואה ששוב הEIST מופעל והמכפלה שוב על 6 במנוחה. /: ?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by Burned,

הנה תמונות בשביל פרטים, אם צריך עוד משהו תגידו לי.. מה אפשר לעשות?

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by benyben,

שלום. הנה הלינק: http://3dmark.com/3dm11/1143048 מדוע קיבלתי את הודעהת השגיאה: Your result has the following problem(s) and will not be shown for example on leaderboards::Graphics driver is not approved

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  4. שלום כולם! אז ככה יש לי דותן 730 שרץ בסטוק ואפשר לראות הכל בתמונה.... הלוח הוא hunter שקיבלתי עם הlw60 express שלי של lg. אז ככה הלפטופ שלי קצת חמים, אבל הדותן ב45 במאמץ והוא מדורג לעבודה עד 100 ככה שיש עוד הרבה מקום לתמרון. המחשב הוא לפטופ ככה שהוא לא מאוורר מדי, אז אני יצטרך להזהר עם המתחים. אבל איך לע***ל אני מתעסק עם הביוס המקולל של הלוח הזה? אני יכול להעלות screenshot של הביוס אם צריך... בעיקרון אם לא הבהרתי את עצמי, אין בביוס, או לפחות אני לא מצאתי, אפשרות לשחק עם fsb או מתחים. ווואי ואם אפשר מכפלות זה יהיה אדיר, אבל הוא נעול לא? קיצר, תודה לכולם, ואני ממש מקווה לסחוט קצת את הדותן שלי! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 807 צפיות
  5. איזה מבין שניהם עדיף? 1. Zalman VF700-Cu LED 2. Zalman VF700 AlCu LED שניהם בדיוק אותו דבר פרט להראשון עשוי נחושת והשני נחושת+אלומיניום הצעה לגוף קירור אחר תתקבל בברכה כל עוד הוא תואם לכרטיס מסך שלי

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  6. שיחקתי קצת עם האוברקלוק למעבד שלי רק יש לי בעייה אחת אני לא יודע אם אני עושה נכון ? משהו שכן שמתי לך אליו שהמטח שמגיע אליו הוא לא יציב הוא יורד ועולה לא יודע אם זה נורמלי? וגם כשאני שומע מוזיקה אזז המחשב נתקע קצת ועושה לי תקיעות במוזיקה ? וגם קורה שאני זז עם העכבר אזז הוא ניתקע ואזז ממשיך לזוז ? אולי זה איזה משהו שעשיתי לא נכוןן בבקשה אפשר עזרה ?

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  7. תראו שמתי לב כשאני מדליק את המחשב אז המאורר עובד טוב אבל אחר כך לפני שהוא עולה לווינדוס הוא מפסיק לעבוד וכשהוא נכנס לווינדוס הוא חוזר לפעול למה זה קורה ? זו בעיה ?או שזה אמור להיות ככה? ואת שאר השאלות על המאווררים אני ישאיר לאחר כךך תודה

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by RomaDev,

שלום אני מחפש תמונות למארז כדי שאני יוכל להדפיס אותם לגזור אותם ולהדביק על המארז! מישהוא מכיר אתר או לינק כלשהוא שיש שם תמונות כאלה?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by BeN-T,

שלום. אני מתכנן לרכוש את המעבד Q6600 ואת הלוח אם EP45DS3 . האם הגוף קירור המצוין בכותרת תתאים למוצרים אלה? אם כן-כידי לרכוש את המוצר הקירור הזה או להישאר עם הגוף קירור המקורי של אינטל? תודה. בן.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by X - DreaM,

שלום לכולם, שמעתי בפעם הראשונה על כבל פרללי שמחבר בין מחשבים ישר הלכתי לאוסף שלי(זה לא אוסף זה מוזיאון ;D) ומצאתי שני חיבורים של מדפסת וכבל של isdn עם חוטי כסף עכשיו לשאלה: האם הכבל ישמש כמו כרטיס רשת ואני יוכל לחבר איזה ראוטר 486 משנת 94? ??? אם כן יש למישהו מדריך איך להכין כבל כזה רק עם חיבורים וחוט (אין לי כוח ללכת לחנות וגם אין לי כסף בגלל המוד שאני מתכנן - אייס-קיוב ) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  11. PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP התחלתי ב-OC לכרטיס והוא פשוט התחמם בטירוף קורס ונתקע לי במשחקים איזה גוף קירור מתאים לו ? איך ה-VF900 יתאים ? באתר כתוב ATI X1900 Series או שיש משהו יותר טוב ממנו ?

• 13 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by nitzanzb,

למרות שאני מניח שלא יהיה בעיה גדולה למצוא רכיבים אלקטרוניים כמו לדים, נגדים וכ' ובהחלט שלא תהיה בעיה עם כבלים שונים, מה לגבי הדברים היותר נדירים? מסכי LCD למשל, מישהו פה שאל על מקום לקניית מסכי LCD בחיפה וקיבל 4 חנויות מתוכן רק לאחת יש ברשומות, אך אין במלאי כרגע. חנויות און ליין שמוכרות ציוד שכזה אני בטוח שיש כמו זבל אבל קיימות מספר שאלות. 1. האם קיימת אחת בתחומי הארץ (שהמשלוח לא יהיה מחו"ל) 2. אם היא מחו"ל האם היא עושה משלוחים לארץ? כבר מצאתי אחת באוסטרליה שעושה משלוחים לאוסטראליה וניו זילנד בלבד. 3. עלות דמי משלוח לעומת מחיר רכיב, קצת מגוחך לשלם 20$ משלוח בשביל לד שעולה 3$ נכון? ואני מניח שפה אני בא בהצעה די מעניינת, יתכן למנהל הפורום או האתר אם יחליט לאמץ אותה, מה שבהח…

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  13. תודה..ניר.

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by appel_100,

ב OC ל3.0 עם CORE 1.3312V מקבל 74 מעלות בTAT לעומת 64 בSPEEDFAN ביטלתי את ה OC וקיבלתי 64 בTAT ו54 בSPEEDFAN האם זה הגיוני? זה נראה לי נורא חם? יכול להיות שהמשחה של ZALMAN לא עובדת? משתמש ב CNPS9700 בתוך AURORA 570 עזרה!!!

• 14 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by roeiw,

יש לי את הלוח בחתימה בגרסת ביוס אחרונה וכשאני מנסה לשנות תיזמונים מ- 3-3-3-8 ל- 2-3-3-7 זה קולט רק את ה 2 וזה הופך ל- 2-3-3-8 קיצר כשאני משנה את התיזמונים דרך תוכנה בווינדוס אז זה עובד הבעיה היא שזה לא נשמר אחרי ריסט. האם יש תוכנה שמאפשרת לשנות לתמיד?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by Delux,

P4 1700MHZ???????

17. אהלן התחדשתי לי היום במעבד AMD athlon x2 5600 המעבד הגיע עם היט סינק שמרוחה עליו שכבה דקה של חומר תרמי השאלה היא כשאני מרכיב האם אני צריך למרוח על המעבד עצמו משחה נוספת או שזה מספיק? (השכבה די דקה למראה) ואם כן, כמה למרוח בערך (מה צריך להיות העובי האופטימלי פחות או יותר) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by ziggystardust,

היי המחשב שלי למרות הייתו חדש מרעיש נורא מה לעשות מה אני צריך להחליף בו כדי שיגיע למצב שהוא פועל וכמעט לא מרעיש אילו חלקים /מאווררים במחשב הם אלו שמרעישים וכדאי להחליף אותם בחלקים איכותיים יותר והאם מישהו מכיר תכנה שתראה לי מה הטמפרטורה במחשב שלי כרטיס מסך!מעבד וכו' תודה מראש ואחלה יום

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  19. היי קניתי לא מזמן מחשב עם (AMD 1700(13MICRON ולוח KT400 של ג'יגה ביט ונראה (לפי תוכנת הניטור שבאה עם הלוח) שהמעבד והלוח מתחממים יותר מדי ... רוב הזמן אני מקבל טמפרטורת לוח של 32 מעלות ומעבד 59 מעלות ושהמחשב עמוס או עובד הרבה זמן המעלות עוברות את הקו האדום ל36 ו66 למעבד ... ועוד זאת תקופה קרה (במיוחד בחדר שלי), מה ניתן לעשות כדי להוריד את הטמפ' (בלי השקעה גדולה מדי)כי אני ממש מפחד לראות לאיזה טמפ' יגיעו בימי הקיץ החמים ...

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by dw3939,

מחפש המלצות לפתרון קירור שקט מאוד למעבד AMD Athlon II, יושב על Socket AM3​, לא יקר (עד 100 ש"ח). תודה.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  21. המאוורר הנוכחי הוא על הפנים (מרעיש ) ואני רוצה להחליף אותו. השאלה היא כזאת אין לי מושג איזה דגם לבחור א' וב' האם יש איזושהי הגבלה בגודל האם 120MM יכנס? אני לא עושה OC אין לי בעיה של מקום במארז, כל מה שמעניין אותי הוא למצוא מאוורר שקט. נ.ב האם מדובר בהתקנה מסובכת ?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by ben060,

יש לי מעבד סלרון 800 MHZ די ישן הוא על תושבת 370. אחרי שניקיתי את האבק שעל הגוף קירור הפעלתי את אורסט ולהפתעתי הרבה גיליתי שהטמפרטורה של המעבד שבד"כ הייתה 40 מעלות הכפילה את עצמה משום מה. כמו שמרתי המעבד על socket 370 הייתי רוצה לקנות גוף קירור חדש למעבד, אבל אני לא מוצא משהו מתאים. לכן עברתי לאופציה ב שהיא לשים משחה טרמית חדשה (אחרי 6 שנים שהמחשב קיים) נכנסתי לאתר של KSP שזה החנות הכי קרובה לבית וראיתי את שני המשחות הללו: ‏Thermal Grease For CPU‎Tiny syringe type applicator for easy spreading 1.0 gram of Thermal Compound (Thermal Grease) for CPU use Covers approximately 10-15 small CPUs Helps the heat dissipation from a CPU to a heatsink Thermal conductivity: >…

• 14 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by amisha,

מי מבין שניהם ויש OC בתוכנית!!! (הדגם של זלמן זה הדגם מנחושת מלאה 7000cucu למתעניים בדגם המלא)

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by 3pac,

יש לי HD4870 והטמפ' שלו מגיעה ל70-78 מעלות במאמץ . ראיתי בגלריית תמונות שיש לאנשים מאורר מתחת לכרטיס מסך , איך אני מרכיב דבר כזה והאם זה עוזר?

• 8 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים