עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tfo,

האם מאוורר ה - DEFAULT של amd 64 ביט יתאים למעבד של AMD ATHLON 1000?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by approx,

היום עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך שלי(7600GS) הכרטיס עם הקירור המקורי התוצאה היתה CORE CLOCK 535@450 MEMORY CLOCK 477@400 תוצאה ב 3dmark05 4874 קישור לתמונה http://img158.imageshack.us/my.php?image=8073fu7.jpg 1 אני צריך קישור להורדת ל3DMARK06 2 אפשר תוכנה יותר מדויקת לאוברקלוק 3 אפשר לדעת מה השיא העולמי לכרטיס מסך 7600GS

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by gggil,

יש לי פנטיום 4 3GHZ LGA775 וספק 520W ג'נרי של סנשיין משהו עכשיו, אני הייתי רוצה לעשות OC קטן למעבד, משהו שיגרום לו להיות טיפה'לה מהיר ראיתי ת'מדריך באתר ולא הכל בדיוק כמו אצלי, חלקים שם שונים ואני לא רוצה לעשות משהו לא נכון לוח אם ABIT IG 80 חשבתי אולי לתת את זה לאיזה מעבדת מחשבים שתעשה לי OC וזה יהיה בטוח יותר, השאלה, כמה זה יעלה לי? אגב אני רוצה לקנות קירור AC PRO 7 כדי שישמש אותי גם במעבדים הבאים עוד משהו? תודה מראש, גיל

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Bar1234,

מה ההבדל בין קירור אקטיבי לקירור פאסיבי.....????

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  5. אבא שלי הגה רעיון נחמד, לבנות מערכת קירור בעזרת גז פריאון של מזגנים, הגז הוא פרמננט כמובן (לא צריך להחליף אם אין דליפה) ומקרר מצוין (לכולם פה יש מזגן לא ? ) איזו דרך יש למנוע התעבות ?

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. יש לי לוח של Asus P4S800D ואני רוצה לנעול PCI ו- AGP ואיפה מעלים את המתח של המעבד? ועוד שאלה איך שומרים על המהירות של הציפסט? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by בתאל:],

המחשב שלי עושה ריסט בגלל התחממות יתר איך אני מבצעת קירור?

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by -JobNick-,

להשתמש בדרברים מקוריים שבאים עם כרטיס המסך או להוריד דרברים של NVIDIA יש לי GEFORCE 2 TI עם 64 מגה זכרון משתמש בדרברים של DETANATOR 23.11 מקווה שרשמתי את השם נכון באנגלית לא זוכר עכשיו בדיוק של איזה חברה הכרטיס אבל זה לא מה שיעשה את ההבדל כי ראיתי באתר חומרה של TOM'S של ההבדל בין הכרטיסים המובילים עם צ'יפ של NVIDIA לכרטיס הכי "פחות" טוב במקרה הכי גרועה זה 2-3 FPS

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Svensk.il,

חבר שלי רוכש מחשב בחנות מסויימת, והוא מעוניין בקירור הנ"ל. הבעיה, שהקירור הזה נמכר רק ב-KSP בייבוא פרטי שלהם, והוא לא מעוניין לקנות שם... האם יש אלטרנטיבה במחיר דומה המספקת אותה יעילות ושקט? חשוב שהקירור יהיה משהו שניתן להשיג דרך יבואנים רשמיים בארץ ולא ביבוא פרטי של חנות זו או אחרת... תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by rafi-s-,

הרכבתי את הביג טייפון אתמול והמחשב רועד יכול להיות שלא הרכבתי טוב או שזה ככה צריך להיות???

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  11. מישהו יודע אולי איפה אני מוצא טמפרטורה נורמלית של PENTIUM D? דגם 930...

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by matvey99,

מחפש קירור למעבד כתחליף לטונויק , חשוב לי שהוא יהיה קטן יותר מהטוניק ( הכוננה היא שיהיה יותר נמוך...) מה אתם אומרים על ZALMAN CNPS 9500 LED ?

• 13 תגובות
    • 718 צפיות
  13. אני מתכנן לקנות את הגוף קירור הזה, ובSKYPC דורשים כסף על ההתקנה שלו משום שלטענתם זה גוף קירור שלוקח שעה +- להתקין אותו, וזה מצריך פירוק הלוח אם וכו'... השאלה שלי היא, אם אני אקנה את הגוף קירור, זו צריכה להיות בעיה רצינית להרכיב אותו לבד בבית? בהתחשב בעובדה שבחיים לא הרכבתי אף גוף קירור! האם מגיעות הוראות הרכבה עם הקירור? האם שווה לקנות משחה תרמית איכותית, או שמגיעה עם הקירור משחה מספיק טובה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by yoav9,

זוכרים לפני המון זמן שהיה לינק ותמונה לאתר שבוא היפאנים המטורפים הראו איך הם עושים איזה oc רצחני בערזת איזה מערכת קירור מדהימה, לא מים או אוורר משהו כזה מגניב... כשזה פועל זה נראה כמו הוריקן בתוך המחשב... למישהו יש לינק, אני לא זוכר בדיוק איך זה נראה... אני מה זה מת לראות את זה שוב

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  15. השאלה אם אפשר לשלוט על ה-RPM שלו :ם יש איזו תוכנה שעושה את זה ?

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by Cheif,

ביומיים האחרונים אני מתעסק ב-OC למחשב עם מעבד E8400 ואני נתקל במשהו מוזר. רקע: מעבד E8400 (מהירות סטוק של 3GHZ). VID מדווח על ידי CORETEMP גרסא 0.99.5 -- 1.1625. לוח אם GA-EP43-DS3L (של גיג'הביט) קירור למעבד -- Nexus LXM-8200 זכרונות -- GSKILL 4GB PC2-8500 (מהירות 1066) מסדרת PK בשלב ראשון בוצעה המהרה ל-3.6GHZ רק על ידי שינוי תדרים ומבלי נגיעה במתחים. כיוון שמרבית הפרמטרים ב-BIOS היו ב-AUTO, ה-VCORE קפץ לערכים די גבוהים והמעבד התחממם, במיוחד תחת מאמץ -- זה היה צפוי. תחת עומס של OCCT הגיעה הטמפ' ל-62 מעלות. בשלב הזה לא היתה ברירה והתחלתי להוריד ה-VCORE על מנת להתגבר על ההתחממות. הנקודה המוזרה היא שהצלחתי להוריד את ה-VCORE לערכים מגוחכים (וזה הפרמטר היחידי ששיחקתי איתו, פרט…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום יש לי לוח של Asus - A7V133 והמאוורר הקטן של ה MB הפסיק לעבוד, הטמפרטורה הגיע ל 50 לפי ה Asus Probe. איפה ניתן לרכוש מאוורר כזה? תודה על העזרה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by haKo$,

היי שלום, רכשתי לא מזמן מחשב עם מעבד Q6600 (B3) .. ואני רוצה לעשות לו OC, העיניין שאני לא יודע איך לעשות וממה להתחיל, ברור לי שאני צריך לרכוש גוף קירור (תקציב עד 400 שקל) עיניין הוא שאיך עושים זאת? יש מדריך OC שמדריך אותך מה עושים שלב אחרי שלב, בין עם זה פעולות פיזיות במעבד ובקירור ובין עם הגדרות בביוס בתוכנות וכולה.. השאיפה שלי היא להגיע ל-3HZ לא ממש מעוניין ליותר זה יספק אותי לתקופה הקרובה. אז לא להציע לי כל מיני ניסויים מפלצתיים, פשוט OC צנוע וקטן

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by lioryb,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Q9550 מאוד חשוב לי הנושא של השקט, ולכן בחרתי במארז NZXT HUSH. עכשיו אני מתלבט בין שני מאוררים למעבד: AC 7 PRO או BIG TYPHOON VX הטייפון עולה כמעט פי 2 מה-AC7PRO. מי מהם שקט יותר? אני לא מתכנן OC, ולכן שניהם מספקים אותי מבחינת עוצמת הקירור. ההתלבטות היא רק לגבי הרעש. (האמת שה-AC7PRO נראה לי עדיף מבחינת הקירור, כי המאורר שלו משתלב בתוך מסלול תנועת האוויר במארז, לעומת הטייפון).

20. Started by matan007,

לפני שבועיים שאלתי לגבי קירור יד-2 פה באתר. העסקה לא יצאה לפועל עקב מרחק מהמוכר. בקיצור אני עדין מחפש יד-2 ומצאתי את זה: http://www.arctic.ac/en/p/cooling/cpu/4/freezer-7-pro-rev.-2.html?c=2181 אך הוא? אגב מעבד פנום 2 965

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום הצלחתי לעלות את הזיכרון שברשותי ל235MHz, השאלה שלי היא האם הוא יכול להשאר ככה תמיד ללא כל חשש של נזק ? בקיצור האם הוא רגיש יותר לOC ממעבד ? ועוד משהו ... האם הורדת מחלק זיכרון/מעבד מוריד ביצועים ? תודה

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  22. אני מתכוון לקנות בקרוב את המעבד Q6600 GO ידוע לי שהמאוורר שמגיע עם המעבד בקופסא הוא לא רציני דיו לכן אני רוצה לקנות ''מפלצת'' שתקרר את המעבד הרותח הנ''ל וביחד עם זאת תשמור על שקט יחסי התקציב שאני מקצה לקירור למעבד הוא 500 ש''ח אני מעוניין באיורור בלבד ללא קירור מים ולא מתוכנן OC בנוסף אשמח לשמוע ממכם איזה חברה מובילה היום בקירור למעבדים האם זו : ZALMAN, THERMALTAKE ועוד..... יש מצב שאני אוכל להגיע לטמפרטורה של 40 מעלות עם מעבד ה- Q6600 GO עם מאוורר איכותי?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by biodome,

הממ לא חשבתי על מקום אחר שזה יתאים לו... טוב אז אני עובד על פרוייקט שהמחשב לא יכנס לתוך מארז סטנדרטי, אלא למשהו אחר.. בקיצור אני צריך לחצן Power+Reset כולל כל החוטים שמשתלשלים מהם ומתחברים אל הלוח אם... איפה אני יכול למצוא כזה דבר ואיך קוראים לזה לכל הרוחות? תודה על העזרה... ;D

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, יש לי את הלוח אם CHAINTECH 7NJS ZENITH ושמתי לב שמסביב לסוקט יש מלא קבלים... זה לא יפריע לזלמן...? כי הצלעות שלו יחסית גדולות ותופסות יותר נפח מהוולקנו 9 שלי שהגוף קירור שלו עכשיו ממש צמוד לקבלים.... ואם זה לא מתאים באמת איזה קירור לקחת? תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 423 צפיות
  25. Started by jambo,

אני רוצה לעשות התהרה לכרטיס המסך מבלי להשתמש במשחות ואביזרים. לכרטיס מסך hercules gf3 prophet 3 64 ddr הבנתי שאני יכול להמהיר אותו ב 15% ללא שימוש באוויזרים. השאלה הראישונה האים אני יעלה ב15% במכה אחת או שיעלה בכול פעם ב3% עד אשר אגיע ל15%. השאלה השניה האים צריך לצרוב וכיצד צורבים? או האים מספיק לשמור הגדרות בתוכנת ההמהרה. השאלה השלישית והיה וביצעתי המהרה האים אפשר להיתחרט ולחזור אחורה . בתודה מראש. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים